Widze mój post został usunięty bez analiz ...
Zatem piszee.....
Otóz dziś opieram swoje typy w strone zawodników nie obliczalnych , tak zwanych sprzedawców i klaunów !
Paire - Lorenzi
1,72 bet365
Pierwszy bet to typ na Benoit Paire ! Dzis Francuz spotka sie z Włochem, z włochem który przezywa bardzo dobry sezon, wyrgywa dużo spotkań ale odrazu nasuwa sie pytanie jak długo ? Paulo ma juz swoje lata wkoncu musi odczuc zmeczenie całego seoznu.W innej sytuacji jest Paire który za duzo w tym sezonie nie pograł , kiepskie wyniki wiec jak nie teraz to kiedy ? napewno bedzie chciał pokazać sie przed własna publicznościa i na dodatek w turnieju rangi
ATP 1000. Motywacji nie powinno mu zabraknąc a jezeli ją posiada to bije umiejetnosciami Włocha ! Franbcuzowi napewno lepiej odpowiadaja korty twarde włoch bez konczącego uderzenia powinien być łamany przez Benoit kilka razy. Franzuc posiada fajny return , przyzwoity serwis , urozmaiconą gre (skróty,seve&volley,wymiany) i jezeli w głowie bd wszystko w porządku ogra dziś makaroniarza. Przed własna publika nie powinien odpuscić zatem allleez BENOIT !
Drugi typ to dubel
Fognini +1,5 seta - Careno Busta
jednak nigdy wiecej
Verdasco +1,5 seta - Haase
1,93 sts
Na dziś wybrałem oto taki dubel Klauna i Sprzedawczyka ???? niektórzy pewnie łapią sie za głwowe ze na takich zawodników stawiam swoje pieniądze lecz według mojej opini są to bardzo prawdopodobne typy.
Fognini ostatnio bardzo dobry turniej w Rosji i olany turniej w Austri , w Rosji dodarł aż do Finału gdzie własnie przegrał z Careno-Busta 2-1. Dziś przeczuwa,m rewanż własnie za ten mecz.Foga napewno na to stać wachlarz zagrań nie ziemski jezeli wszystko pod kopułą w porządku , mam nadzieje ze przynajmniej jedego seta zagra z rozwaga i pokona Hiszpana. Napewno Careno-Buste nie można skreślać bo jego gra wygląda od jakiegos czasu przyzwoicie lecz dzis mysle ze bedzie to zaciety mecz , przeczuwam 3 sety co wiąze sie z moim typem w strone Foga na plus. Dzis Fabio jest dogiem wiec takie sytuacje lubi !
Do dubla z Włochem dodałem wygrana przynajmniej jednego seta przez Fernando.
Hiszpan ostatnio kiepska forma przegrane mecze z Pouille,Ymer,Careno-Bustą po 2-0. Lecz na dzis czuje progres w jego grze.Turniej ATP1000 wiec pieniązki na koniec sezonu by sie przydały jego rywal to Holender Robin który gładko przeszedł kwale lecz jakaś mnie on nie przekonuje.Jego styl bardziej pasuje na ziemie niz na korty twarde.W tym meczu napewno beda długie wymiany , duzo topspinowych uderzen. Przewage Verdasco widze w serwisie i plaskich uderzeniach i w tym upatruje ze przechyli na swoją strone przynajmniej jednego seta. Hiszpan to doswiadczony zawodnik wiec odpuszczenia i blamazu w takim tunieju nie powinien zrobić , a seta powinien z łatwością wygrać !
A poniżej typy które rownież gram ale bez analiz ( moze po jednym zdaniu)
Cabal/Farah - Dimitrov/Quershi
Wyżej juz duzo o tym meczu Cabale zmotywowaniu jeszzcze szanse na Mastersa zas ich przeciwnicy bez zgrania i wielkich umiejetności , Quershi bedzie łamany w tym meczu przynajmiej raz w secie jest juz za słaby na takie pary.
Inglot/Matkowski - Sock/Monroe
Matek i Inglot głodni gry natomiast typ głownie opieram przeciwko Sockowi , za duzo po prostu jego meczy w wykonaniu w ostatnim czasie. W deblu wyrgana z Granollersem i Isnerem wiec teraz powinien skupic sie na singlu w takim duzym turniej a nie deblu. Nie ukrywajmy na dwóch frontach nie da rady. Przypuszczam iż wziął do pary Monroe bo pogodził sie juz z dzisiejszą przegraną.