wilku141
Użytkownik
Ok panowie wszystko obczaiłem i na dziś takiego dubelka polecam. Basilaszwili win + Tiafoe win set. Dużo już było tu napisane o Tiafoe także przekonaliście mnie do niego i mam nadzieję że powalczy z niemcem i tego seta ugra. Do tego dokładam gruzina. Gral z Andersonem 9 dni temu w Austrii i tam 2-1 wygrał Kevin jak i cały turniej co dało mu awans do turnieju mistrzów. Turniej za 10 dni, Kevin już najmłodszy nie jest, rok temu tutaj nie zabłysnął także może sobie odpuścić i udać się na odpoczynek. Gruzin, 26 lat ostatnio widać że ma formę i sądzę że będzie mu tutaj bardziej zależeć i będzie żadny rewanżu za ostatnią porażkę.
 Dużo już było tu napisane o Tiafoe także przekonaliście mnie do niego i mam nadzieję że powalczy z niemcem i tego seta ugra. Do tego dokładam gruzina. Gral z Andersonem 9 dni temu w Austrii i tam 2-1 wygrał Kevin jak i cały turniej co dało mu awans do turnieju mistrzów. Turniej za 10 dni, Kevin już najmłodszy nie jest, rok temu tutaj nie zabłysnął także może sobie odpuścić i udać się na odpoczynek. Gruzin, 26 lat ostatnio widać że ma formę i sądzę że będzie mu tutaj bardziej zależeć i będzie żadny rewanżu za ostatnią porażkę.

Dużo już było tu napisane o Tiafoe także przekonaliście mnie do niego i mam nadzieję że powalczy z niemcem i tego seta ugra. Do tego dokładam gruzina. Gral z Andersonem 9 dni temu w Austrii i tam 2-1 wygrał Kevin jak i cały turniej co dało mu awans do turnieju mistrzów. Turniej za 10 dni, Kevin już najmłodszy nie jest, rok temu tutaj nie zabłysnął także może sobie odpuścić i udać się na odpoczynek. Gruzin, 26 lat ostatnio widać że ma formę i sądzę że będzie mu tutaj bardziej zależeć i będzie żadny rewanżu za ostatnią porażkę.