Bautista-Agut vs Dimitrov
Długo nad tym myślałem i gram taki typ...
Masówka idzie niesamowita na Hiszpana, patrzę po różnych forach czy to polskich czy zagranicznych i większość określa Hiszpana jako mocny zarobek na dzisiejszy mecz... A ja pójdę pod prąd.
Uważam, że to jest moment na dobry turniej dla Dimitrova i na dobry mecz. Typ trochę życzeniowy, ale myślę że ta zmiana w obozie Dimitrova zmieni coś w jego głowie. Bo u niego to głowa jest najważniejsza. Bautista to taki gość, którego większość czołówki pokonuje i on nie jest przeszkodą nie do przeskoczenia. Dimitrov potrzebuje jednego meczu dobrego na przełamanie. Ostatnio grywał z zawodnikami, którzy znakomicie trafiali z formą w turniej najperw z Lajovicem w Pekinie, a potem z Kukushkinem. Może nie byli to przeciwnicy z pierwszych stron gazet, ale w tamtych okresach mieli super formę. Bautista ostatnio z kim miał wygrać to wygrał, a z lepszymi nie miał nic do powiedzenia. Mecz w 1 r z Johnsonem szczerze powiedziawszy mnie nie przekonał. Bautista grał dobrze na serwisie, ale fatalnie na returnie. Popełniał proste błędy bo chciał kończyć za jednym odbicie po drugim serwisie i dawał tym samym darmowe pkt rywalowi. Typ trochę na przełamanie słabej ostatnio gry Dimy oraz na przekór wszystkim. ???? Uważam, że będzie to ciasny mecz i obaj będą mocno trzymali swój serwis. Grają na tym bocznym korcie, gdzie bardzo ciężko o przełamania. Ja sam wystawiłbym tutaj kursy proporcji 50/50, a mamy 2.15 na Dime i ja z tego korzystam.
Dimitrov, Grigor @2.15
Betclick