wilku141
Użytkownik
Nie czepiam się typy bo tutaj każdy ma swoje zdanie ale argumentacja trochę pod Thiema. Na to wychodzi że skoro Thiem tyle razy potrafił powrócić w meczu to znaczy że wygra a w ogóle to Karen grał z Isnerem który w słabej formie jest i ogólnie też ograł Zvereva który też formy nie ma i już miał odpaść z Tiafoe. Taka prawda że mecz na styku i może pojść w każdą stronę i tylko. Napisz że czyste ryzyko i opierasz typ na przeczuciu bardziej a nie mydlisz oczy bo tak ta analiza wygląda.Khachanov vs Thiem
Ostatni w mojej opinii mecz do stawiania na tym turnieju. Drugiego półfinału nie tykam.
Właściwie wszystko wcześniej już napisałem kilka postów do góry.
Dla mnie Thiem został zdecydowanie bardziej zweryfikowany na tym turnieju, niż Rosjanin. Dodatkowo potrafił odwracać losy spotkania przegrywają pierwszego seta. I nie były to łatwe mecze, tylko tzw. "Ciasne". A mimo to, Dominik potrafił podnieść się i jeszcze zwiększyć intensywność gry oraz jakość. Jeśli nie czujesz się pewnie i nie jesteś w top formie to nie odwrócisz meczu z będącym w super formie Coricem czy mega zaangażowanym jak ten turniej Sockiem. Karen wczoraj grał ze Zverevem, ale właściwie to Niemiec nie grał nic wczoraj, jak i we wcześniejszych spotkaniach. Mecz z Isnerem? Nie muszę chyba tłumaczyć, że Amerykanin nie jest w formie.
Jak 2+2=4 z logicznego punktu widzenia tak należy postawić na Thiema. Spodziewałem się niższych kursów, ale mozna lapac powyzej 2.00 kurs na Thiema i ja to pobieram. Uwazam, ze kursy tylko dlatego takie, że panowie ze sobą jeszcze nie grali.
A jak będzie? No to zobaczymy ????
Thiem, Dominic @2.05
Betclick
Na dzisiaj dobrą opcją uważam jest pogranie Chachanova i set dla Rogera. Djoko chyba nie jest w pełni sił a Fedex będzie zmobilizowany na 1000% żeby utrzeć nosa Djokerovi. Dla mnie Karen jest osobiście w lepszej formie i tak jak ktoś tu już napisał Thiema poza mąszką żeby ruszać to trzeba się zastanowić dwa razy.
.