>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Paryż, 07-14.11.2010

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
[1] Federer v Bye
(WC) Mahut v Gasquet
Q v Stepanek
Bye v [14] Almagro

[11] Melzer v Bye
De Bakker v Q
Berrer v Q
Bye v [7] Ferrer

[3] Murray v Bye
(SE) Granollers v Nalbandian
Stakhovsky v Q
Bye v [13] Cilic

[12] Monfils v Bye
Istomin v Q
(WC) Clement v Lopez
Bye v [6] Verdasco

[8] Roddick v Bye
Malisse v Tipsarevic
Gulbis v Chela
Bye v [9] Youzhny

[15] Ljubicic v Bye
Wawrinka v Q
Golubev v Simon
Bye v [4] Soderling

[5] Berdych v Bye
Montanes v (WC) Serra
Kohlschreiber v Bellucci
Bye v [10] Davydenko

[16] Isner v Bye
Starace v Llodra
Monaco v Querrey
Bye v [2] Djokovic

Bardzo ciekawa drabinka na zakończenie sezonu na otwartym Mastersie w Paryżu, jak widać nie ma Nadala który narazie nie podał powodu dlaczego tutaj nie zagra, a poda go na konferencji prasowej w Poniedziałek więc ma czas do namysłu co powiedzieć.

Dosyć fajną drabinkę ma Arno który rok temu tutaj zaszedł daleko i odpadł po spotkaniu z Djokoviciem. ARod przy obecnej formie powinien pokonac innego walczącego o Masters czyli Jużnego aktualnie Cilić jak i Berdych mogą odlecieć szybko bo narazie sa pod kreską, a rywale pokroju Montaniesa tu liczę na Hiszpana może namieszać Czechowi w ostatnim turnieju w sezonie. Trzeba wspomnieć że w drugiej rundzie prawdopodobnie dojdzie do dobrego spotkania czyli Murraya z Nalbandą ale i Soda - Simon, Kolba - Denko wydają się ciekawymi spotkaniami jak na drugą rundę. Nie ma Nadala więc chyba tutaj zabłyśnie Murray albo Federer lub ktoś niżej notowany który zrobi niespodziankę nie będzie starał się odpoczywać przed Londynem.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Berdych jest kompletnie bez formy, 5 gemów ugrał z Kamke może warto zaczaić sie przeciwko Czechowi. Montanes lub Serra to nie są ofermy. Warto powalczyć bo dalej będzie Davydenko, Bellucci lub Kohli a wszyscy są do ogrania obecnie. Łatwa drabinka Monfilsa też może pomyśleć o sukcesie. Dawno tenisa nie grałam może coś na tego Mastersa się wymyśli. Bez formy jest też Verdasco a powinni być ładne kursy przeciw faworytom.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Becker, Ilhan, Nieminen &amp; Giraldo @ 2.51 8/10 ⛔ 61 76(3), 46 46, 62 46 63, 64 76(4)
Pierwsze spotkania w dwustopniowej kwalifikacji do Mastersa na początek wziełem zawodników którzy częściej grają w cyklu głównym niż poziom niżej, a rywale zjadliwi.
Becker dostaje młodego Rochette&#39;a który predyspozcyję ma ale jednak na granie na cegle, Niemiec powinien wybić go regularnością swojego serwisu jak i fh.
Ilhan kiedyś bardzo grożny u siebie w Uzbekistanie, Turcji. Ostatnio gra w kwalifikacjach do głównych turniejów z dobrym skutkiem ostatnio je przeszedł we Wiedniu i w pierwszej rundzie uległ Zemlji. Marsel potrafi dobrze zaserwować zanotować większą ilość asów jest mocny siłowo Reixa na oczy nie widziałem ale nie sądzę by nagle jakiś kolejny Francuz był odkryciem jak wcześniej Mannarino, Guez czy Sidorenko.
Trzecie spotkanie to tułaczka Jarkko po każdym turnieju w ostatnich pięciu tygodniach jako rozstawiony najwyżej dostaję Gabashviliego nie wiem czy wytrzyma trudy z zimnym Finem, a nawet bardzo wątpie w to.
Ostatnie spotkanie to Santiago Giraldo gra w hali jak nie przystało na Kolumbijczyka świetny serwis, zróżnicowany, świetny głęboki fh, bardzo dobry dwuręczny bh który bardzo dobrze wchodzi mu wzdłuż linii sądze że Jouan będzie tutaj rozstrzeliwany przez Santiago ktoremu oprócz dobrego zaplecza tenisowego nie brakuję ambicji.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ilhan kiedyś bardzo grożny u siebie w Uzbekistanie, Turcji. Ostatnio gra w kwalifikacjach do głównych turniejów z dobrym skutkiem ostatnio je przeszedł we Wiedniu i w pierwszej rundzie uległ Zemlji. Marsel potrafi dobrze zaserwować zanotować większą ilość asów jest mocny siłowo Reixa na oczy nie widziałem ale nie sądzę by nagle jakiś kolejny Francuz był odkryciem jak wcześniej Mannarino, Guez czy Sidorenko.
Ciekaw jestem jaki był kurs przed meczem na Uzbeka... zagrał on tragicznie śledża tylko livescora mogę to powiedzieć mase podwójnych błędów nie potrafił wykorzystać jedynych 4 bp którę mu się przytrafiły w 1 secie w gemie numer 10... Młokos go wręcz rozbił wynik tego nie oddaje ale przy serwisie tego Pana no name Ilhan nie miał nic do powiedzenia... chwyciłem go na live przy stanie 5-4 40-40 i bardzo żałuje sporo kasy zabrał ale tak to jest jak się gra przeciwko komuś kogo się na oczy nie widziało ????

P 13

pipel

Użytkownik
Llodra M-Starace P typ1 1,40✅ Llodra ostatnio na brak formy nie może narzekać, kontuzje zaleczone, a Starace jakichś cudów na boisku nie powinien wyczyniać zresztą tak jak Federer i Ferrer na swoim &quot;podwórku&quot; wygrali tak i Michael nie powinien mieć problemów z pierwszą rundą i wygrać u siebie w mieście. Tipsarevic J-Malisse X typ 1 1,35 tu poszlo i tak przeciwko Malisse wiec mały plus
Janko bez szaleństw, solidnie to co powinien to wygrywa, a to co powinien przegrać przegrywa,a jako że Malisse chyba już zakończył sezon to ten nie powinien przeszkodzić Serbowi.
Gasquet R- Mahut N typ 1 1,30✅
Dwaj francuzi, ostatnio Gasquet też solidnie no może po za meczem z Victorem gdzie drugiego seta praktycznie oddał no ale nie oszukujmy się Mahut nie dorównuje mu umiejętnościami.
Gilles S-Golubev A typ 1 1,35✅
Trochę dla mnie naciągane bo Gilles jak to Gilles każdy wie że ufać mu nie można no ale chyba Golubev wyczerpał już swój limit udanych turniejów na ten sezon,a Simon nie powinien dać się zlać u siebie.

Kolba i Belluci czyli kontuzja vs jakaś ułomność ale to tak tylko na przestrogę żeby nie zmylił kogoś ostatni pf Thomaza bo to taki mały no bet.
Jeszcze przychodzi mi na myśl taki typ:
Clement A-Lopez F typ 1 2,10✅
W tamtym roku już pokarał w Paryżu Lopeza no ale to było rok temu, obecnie oboje nie zachwycają. Więc z dwojga złego mniejsze zło to Clement który gra u siebie i myślę ze powtórzy wyczyn z zeszłego roku.

Typy praktycznie z livescora no ale co tu oceniać po pierwszej rundzie. Generalnie stawiam na francuzów i myślę że niespodzianek nie powinno być.

S 18

szymek1547

Użytkownik
Tenis Paryż poniedziałek godz.19.30

Spotkanie: Richard Gasquet - Nicolas Mahut
Typ:Richard Gasquet wygra 2:0
Kurs:1,80
Bet365

I runda turnieju halowego (twarda nawierzchnia) w Paryżu. W pojedynku dwóch Francuzów zdecydowanym faworytem będzie młodszy i bardziej utalentowany Richard Gasquet (27 w rankingu). Gasquet po kilku życiowych zakrętach powoli wraca na tenisowe korty. W tym sezonie legitymuje się bilansem 37-23. Ostatnio dotarł do ćwierćfinału turnieju w Bazylei, gdzie poległ z Serbem Troickim 4:6,2:6. Dysponuje on świetnym serwisem i dużą regularnością uderzeń. Bardzo lubi często zmieniać tempo wymian, czym często zaskakuje wielu przeciwników. Natomiast Mahut grywa już praktycznie tylko w mniejszych turniejach. W głównych zawodach ATP ma katastrofalny bilans 3-6. W głównej mierze opiera on swoją grę o serwis. Jednak, jeśli nie trafia pierwszego to pojawiają się kłopoty. W ostatnim czasie wsławił się rozegraniem na Wimbledonie najdłuższego spotkania w historii tenisa z Johnem Isnerem. Właśnie ten mecz jest dobrym przykładem jego tenisa. Obaj zawodnicy bombardowali się asami serwisowymi, nie bardzo umiejąc odpowiedzieć dobrym returnem. Gasquet dwukrotnie zagrał z Mahutem i oba te spotkania zakończyły się triumfami młodszego z Francuzów (Wimbledon 2007 6:3,6:3,6:4 i Franch Open 2007 6:3,6:2,6:2). Nie inaczej powinno być w poniedziałkowym spotkaniu, gdzie Gasquet nie powinien mieć większych problemów z pokonaniem rywala.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Michael Llodra - Potito Starace ✅
Typ: Michael Llodra
Kurs: 1,433
Buk: PinnacleSports
Analiza: Llodra potrafi grać w hali na twardej nawierzchni. Ostatnio kiepściutko z wynikami - jedyne lepszy rezultat po US Open to półfinał challengera w Orleans. Myślę jednak, że w tym turnieju liczy na przełamanie niemocy: impreza u siebie w kraju, prestiżowa, no i jest to chyba ostatnia szansa na to, aby wskoczyć do reprezentacji na finał Pucharu Davisa. Z drugiej strony Starace, clayowiec (większość turniejów w tym roku na mączce), który jednak ostatnio z braku laku (zawodnik z tak niezłym rankingiem nie będzie jechał specjalnie do Ameryki Południowej na challengery, żeby zagrać na clayu; czasami trzeba trochę spróbować innej nawierzchni w turniejach ATP Tour zamiast &quot;szlajać&quot; się po czelach) pograł trochę na I-Hardzie, bez jakichś większych rezultatów (no może ćwierćfinał w Walencji - to warto odnotować). Podsumowując, Llodra pomimo lekkich problemów ostatnio, powinien sobie poradzić na I-Hardzie ze Starace. Stawiam na Francuza.

Otrzymane punkty reputacji: +3
K 23

kajzer

Użytkownik
Querrey S. - Monaco J.

Ile setów będzie granych?
Typ:3 sety
Kurs:2.00

Jak co tydzień również i tym razem postanowiłem podać jeden mecz z tenisa tym razem będzie to mecz pierwszej rundy turnieju ATP w Paryżu w którym zmierzą się Querrey z USA i Monaco z Argentyny. Obydwaj zawodnicy to znakomici tenisiści co doskonale pokazują ich wysoki miejsca w rankingu ATP Amerykanin zajmuję aktualnie 22 miejsce zaś Monaco jest 25. Jak widać obydwóch tenisistów dzieli naprawdę niewiele i podobnie powinno być na korcie a co za tym idzie czeka nas bardzo interesujący mecz. To, że będzie on wyrównany widać również po kursach bukmacherów, którzy płacą za zwycięstwo Amerykanina 1.65 zaś za wygraną Argentyńczyka 1.95. Skoro będzie to wyrównany mecz to mało prawdopodobne jest to, że zakończy się on w dwóch setach dlatego postanowiłem postawić na to, że będą aż 3. Myślę, że typ ma bardzo duże szanse się sprawdzić a kurs jest naprawdę obiecujący więc dlaczego by nie spróbować.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Jarkko Nieminen - Xavier Malisse 1 @ 1.35 Betsafe
Fin po szybkich kwalifikacjach, ograł się z nawierzchnią, ostatnio prezentował wysoką formę. Serwis na wysokim poziomie i znakomicie funkcjonujący forhend to podstawa jego gry. Malisse bez formy, pogubił się ten chłopak w drugiej części sezonu. Bardzo się zdziwię jeśli urwie chociaż seta równo grającemu Nieminenowi. W zasadzie tylko ten mecz zainteresował mnie pod względem typowania. Miałem grać Berrera, ale ten jest cholernie nieprzewidywalny i regularny Fognini, który przecież nie jest chłopcem do bicia może sprawić niespodziankę. Stepanek jest w przeciętnej formie, do tego ma ujemny bilans z Russellem, kurs niezadowala także w meczu Gasqueta, natomiast kursy na niespodzianki, które są możliwe w meczach Giraldo i Clementa są zbyt niskie by zaryzykować (ledwo powyżej 2.00 na jednego i drugiego).
Więcej o turnieju w hali Bercy i nie tylko w moim temacie, do którego zapraszam ;)

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Clement - Lopez @ 2.05 1/10 ✅ 67(8) 76(7) 63

W tamtym sezonie Arno końcówkę sezonu miał wyśmienitą grał prawie jak za najlepszych swoich czasów, a doping miał najgorętszy ze wszystkich Francuzów w tej hali. W tym roku jeśli skupi się na ostatnim turnieju w sezonie, jeszcze przed nim tylko DC w parze z Llodrą tutaj w deblu też wystąpi wraz z Michaelem w ramach przeddaviscupowego treningu w turnieju deblowym, może być być jeszcze lepiej niż w poprzednim roku bo teraz Lalo, a później Dasco obaj pod kreską sa rywalami w drabince Francuza. Jeśli Francuz zagra z głową, agresywnie ma szansę z chimerycznym Hiszpanem który ostatnio wpada by odbębnić turnieje.

Berrer - Fognini @ 1.50 8/10 ⛔ 57 63 46

Leworęczny Niemiec który potrafi mieszać style jeśli jest w formie gra z głową potrafi wyczuwac momenty kiedy spowolnić grę, kiedy zmienić tempo uderzyć mocniej czy wykończyć akcję przy siatce sporadycznie ale Niemiec czucie deblisty posiada. Włoch nieobliczalny, nieregularny chyba jak każdy Włoch może zagrać jeden świetny mecz, a następnie siedzieć w mule parę turniejów. Jakoś nie widzę w tym spotkaniu gry Włocha z przerzucaniem piłek i próby kontrowania piłek Niemca.

Stepanek - Russell @ 1.35 8/10 ✅ 62 60

Radek jak Arno świetna końcówka w Bazylei jak i w Paryżu w tym roku już na pewno nie powtórzy tych dwóch osiągnięć dzisiaj ma za przeciwnika Russella który typowo odstaje od stereotypowego stylu granych przez Amerykaninów. Czech od USO po mono i miesiącu miodowym powoli wchodzi w grę lecz na ten sezon to za późno ale czemu tutaj jeszcze nie powalczyć i skończyć sezon i przygotowywać się na AO gdzie nie broni się żadnych punktów. Radek coraz lepiej czuję swoja grę i jego chip and charge czy serv and volley powinien byc zabójczy na defensywnego Amerykanina.

Llodra - Starace @ 1.42 8/10 ✅ 64 61

No i Michael który prawdopodobnie będzie drugim singlistą w spotkaniu z Serbami więc i tutaj powinien jeszcze zobaczyć na co go stać, a Starace po dobrym turnieju w Walencji nie wiem czy będzie chętny na jakąś walkę gdy jest syty po Hiszpańskim turnieju. Llodra rok temu nie wypadł najlepiej więc chyba i chęć by zrehabilitować się jest duża no i oczywiście trzeba dodać że trzeba jeszcze troszkę się pomęczyć i Llodra będzie rozstawiany na Szlemie w Australii.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Santiago Giraldo - Thiemo De Bakker 1 @ 2.11 Betsafe
Wcześniej można było złapać minimalnie wyższy kurs na utalentowanego Kolumbijczyka. Miałem ten mecz odpuścić, ale po przemyśleniu typ na zwycięstwo Giraldo wydaje się całkiem ciekawy. Myślę, że jeśli zagra na swoim poziomie to wygra i nie warto bawić się w handicapy, bo jeśli wygra seta, zapewne poradzi sobie także w kolejnym, a kurs na +1.5 to tylko 1.35... Ostatni raz grali ze sobą w pamiętnym spotkaniu Wimbledonu, kiedy to Holender wygrał 16:14 w piątym secie. Thiemo posiada bardzo duży atut w postaci mocnego i dobrze ukierunkowanego serwisu. Trzyma się na ogół końcowej linii, gdzie nie szarżuje, piłki kończące to rzadkość, raczej przebija wszystko, bekhendem chyba za często na środek. Czego mu brakuje na tej nawierzchni? Za rzadko biega do siatki to raz, dwa że w jego uderzeniach jest masa topspinu, co jest dobrą bronią, ale nie na tak szybkich kortach. W dodatku w trakcie Wimbledonu był w najlepszej formie w tym sezonie, a Londyn to jego miejsce, tam wygrywał przecież turniej juniorski w 2006 roku, nie urkywajmy też że jest bez formy. Giraldo to trochę inny tenisista. Też lubi długie wymiany, ale jest agresywniejszy na korcie. Potrafi pobiec do siatki, tam zagrać w gierce na małe kara. Ostatnio prezentował się całkiem przyzwoicie, a w dodatku błyskawicznie przeszedł tu kwalifikacje co powinno dodać mu pewności. Jak dla mnie bardzo fajny pick :wink:
Isner/Querrey - Bellucci/Mello 1 @ 1.43 Betsafe
Typ warunkuje przede wszystkim tym, że nawierzchnia w Paryżu jest bardzo szybka, a Isner i Quarrey to dwa czołowe serwisy na świcie, obaj też radzą sobie pod siatką. Jeśli chodzi o rywali to Bellucci, który ostatnio jest w przeciętnej formie zdecydowanie odstaje. Ostatnio szwankowało podanie, głównie to drugie, Mello to doświadczony deblista, ale lata świetności ma mimo wszystko za sobą (choć kto wie?). Zdecydowanie mocniejsza para Isner/Querrey powinna pewnie wejść w turniej i awansować do 2 rundy.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Clement - Dasco @ 2.94 1/10 ⛔ 63 36 60
Wczoraj Clement więcej biegał, starał się kończyć walczył choć nie raz, nie dwa od wygrania meczu Lopezowi brakowało dwóch piłek lecz grał tylko serwisem do czasu gdy już nie zaczął wchodzić idealnie. Drugi Hiszpan aktualnie po USO wygrał tylko jedno spotkanie i czego się dotknie to spartoli, serwis fatalny w ostatnich turniejach nie mówiąc o 40UE w przegranym spotkaniu w Walencji z Simonem 16 36 jego rotację spod lewej ręki to już bardziej mity pod koniec sezonu niż fakty jeśli Clement będzie konsekwetny jak wczoraj może wygrać i człowiekiem który jest już tylko z urzędu wpisywany jako walczący o Mastersa w Londynie lecz chyba sam Fernando nie wierzy w szansę.

W 4

wiesiu

Użytkownik
Clement - Dasco @ 2.94 1/10

Wczoraj Clement więcej biegał, starał się kończyć walczył choć nie raz, nie dwa od wygrania meczu Lopezowi brakowało dwóch piłek lecz grał tylko serwisem do czasu gdy już nie zaczął wchodzić idealnie. Drugi Hiszpan aktualnie po USO wygrał tylko jedno spotkanie i czego się dotknie to spartoli, serwis fatalny w ostatnich turniejach nie mówiąc o 40UE w przegranym spotkaniu w Walencji z Simonem 16 36 jego rotację spod lewej ręki to już bardziej mity pod koniec sezonu niż fakty jeśli Clement będzie konsekwetny jak wczoraj może wygrać i człowiekiem który jest już tylko z urzędu wpisywany jako walczący o Mastersa w Londynie lecz chyba sam Fernando nie wierzy w szansę.
Za Clementem przemawia rowniez fakt, ze juz sie ogral z nawierzchnia w Paryzu, gdyz z tego co widze zawodnicy maja z nia straszny problem przy pierwszym kontakcie. To co wczoraj zagral Gasquet z Mahutem tragedia..gorszego meczu juz dlugo nie widzialem. Co do Clementa jednak stawkowalbym ostroznie ..serwis taki sobie i jakos na wieksze granie nie przekonuje ...

P 13

pipel

Użytkownik
Stepanek R-Almagro N typ1 1,50✅
Almagro jak dla mnie na hardzie jest jakieś 5 lat w tył jak do mączki,a Stepanek dość dobrze sobie poczyna ostatnio. Pewnie bedzię znów mnóstwo wyrzuconych piłek z tym jego bh,a Stepanek to doświadczony gracz i powinien to wykorzystać bo obecnie Almagro po za pierwszym serwisem co jakiś czas nie prezentuje nic więcej.
Clement A./Llodra M-Berrer M./Giraldo S typ1 1,35✅
Tutaj nawet nie wiem czy nie pokusić się o czyste 2:0✅, Francuzi w duecie prezentują się zankomicie, obaj to świetni debliści,a ich przeciwnicy to a ni wielcy singlisci a ni debliści więc dodając do tego własny teren i własne miasto praktycznie nie powinni mieć problemów.

hertinho 3

hertinho

Użytkownik
Kohlschreibera - Beluccim 1 1.55

Belucci ostatni turniej grał na kortach ziemnych w Brazylii, gdzie na początku może mieć problemy z przestawieniem się na harda. I wiadome jest, że Belucci gra po prostu słabiutko na hardzie i Niemiec bez większych problemów powinien dać sobie z Brazylijczykiem radę.

M 1,9K

mandragon

Użytkownik
Kohlschreibera - Beluccim 1 1.55

Belucci ostatni turniej grał na kortach ziemnych w Brazylii, gdzie na początku może mieć problemy z przestawieniem się na harda. I wiadome jest, że Belucci gra po prostu słabiutko na hardzie i Niemiec bez większych problemów powinien dać sobie z Brazylijczykiem radę.
Spotkanie Monaco z Querreyem pokazało, że ten kort syntetyczny nie jest aż tak szybki i typowe &quot;ziemniaki&quot; mają szansę na zwycięstwo. Bellucci wczoraj miał okazję zapoznać się z kortem grając debel i wypowiadał się, że pasują mu te warunki natomiast nad Kohlim wisi widmo kontuzji także jak dla mnie no bet

T 0

termometr123

Użytkownik
Golubev-Simon 2 1,4
Co tu dużo mówić,jest w formie. W ostatnich czterech turniejach dochodzi do co najmniej ćwierćfinału,w tym wygrana w Metz. No i co najważniejsze gra u siebie. Jak inni myślą? ????

L 58

lgaw

Użytkownik
20:35
Tomas Berdych - Florent Serra 2.63

Berdych od dłuższgo czasu jest totalnie bez formy. Jego ostatnie wyniki .... kompromitacja - dostał solidne lanie 0:2 od Kamke, jeszcze wczesniej gładko przegral również 0:2 z Nieminenem (niedawno wygrał przegrany mecz z Serra). Ostatni jego ciekawy wynik to wygrana sprzed miesiąca z Robredo. Sytuajca Serry wygląda inaczej. Chociażby warta uwagi jest jego wygana 2:1 z A. Montanesem, a także wyżej wspomniana przegrana 1:2 z Nieminenem. Jeśli Berdych nie zagra dziś meczu na swoim poziomie, jest skazany na porażke.

P 13

pipel

Użytkownik
Wawrinka S-Ljubicic I +1.5 1,40 (wczorajszy kurs)⛔ wyszło na odwrót, Ljuba chyba wraca do swojej niskiej formy
O Ljubiciciu też trochę ostatnio się pisało, przypomnę więc tylko o jego bardzo skutecznym serwisie, ciężko jest złamać jego podanie natomiast Wawrinka zawsze na początku meczu jest jakiś nierozgrzany poprzez co popełnia błędy więc myślę ze Ivan to na początku wykorzysta przejmując prowadzenie,a potem sam nie powinien dać się złamać. Jest to analiza bardziej na 1 set dla Ljuby co polecam ale ja zagrałem bezpieczniej na+1,5.
Kubot L./Marach O.-Almagro N./Marrero D typ1 1,50(kurs jw)✅
Kubot jakby się odnalazł ostatnio, Marach patrząc po wynikach też musi grać na poziomie,a do tego wszystkiego mają o co walczyć. O Almagro też pisałem więc jak dla mnie przyjechał tylko po wpisowe+ popatrzeć,a to że wygrał z innym kiepskim duetem o niczym nie świadczy bo sam Marrero jakimś wielkim deblistą to nie jest.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom