>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Paryż, 07-14.11.2010

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Kubot/Marach - Almagro/Marrero @ 1.50 8/10 ✅ 60 63
Polak i Austriak powinni wygrać parę spotkań by mieć problem z głowy bo rywalizacja na zapleczu może być bardzo interesująca bo pomiędzy sobą tasować będą IndoPak, Bestia z Bhupathim i Moodiesy i nikt nie powiedział że nie mogą wyprzedzić Kubota i Maracha nie każda para ale jednak, więc lepiej wygrać tutaj parę spotkań i mieć z głowy kto co i jak może czy nie może wyprzedzić Polsko-Austriacką parę. Nicolas odpadł z singla więc to chyba największy bodziec by postawić na Polaków bo chyba wraz z Marrero już tutaj będą grać w klapkach i czekać na wakacje bo nie walczą już o nic.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Monfils Gael - Verdasco Fernando
AKO. 1.50 ✅

Kurs spada, ale nie ma co się dziwić, bo zwycięzca może tu być tylko jeden. Verdasco w końcówce sezonu gra bardzo słabo. Po US Open grał w 4 turniejach i tylko raz zdołał przejść 1 rundę, aby za chwilę i tak odpaść w drugiej. W Paryżu szczęśliwie przeszedł 2 rundę. Przegrywał z Clementem 1:0 w setach i ze stratą serwisu w drugim secie. Jednak wtedy gra Clementa się nagle załamała. W 3 secie Francuz miał tylko 22% trafienia 1 serwisu, a bez tego uderzenia jego gra praktycznie nie istnieje i takim sposobem Verdasco prezentująć przeciętną grę zdołał wygrać ten mecz. Monfils za to ma udaną końcówkę sezonu. Po US Open był w dwóch finałach w tym jeden wygrał. Teraz będzie grał u siebie, co też ma duże znaczenie, Monfils jest wybuchowym graczem i lubi grać z dopingiem. A więc lepsza forma plus doping kibiców = zwycięstwo Monfilsa.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Typy Dnia
F.Verdasco - G.Monfils
typ: 2
kurs: 1,50
buk: Tobet
analiza:

Francuz w bardzo dobrej dyspozycji pod koniec sezonu. Jak zwykle swietnie biega, w obronie dokonuje cudow. Lubi grac w hali, dobrze sie czuje podczas takich turniejow. W Paryzu gra u siebie, drobny atut, na pewno publicznosc bedzie mocno za nim a on to lubi. Bardzo dobrze funckcjonuje też serwis, poteżne pierwsze podania otwieraja droge do zdobywania latwych punktow. Gorzej to wyglada po drugim serwisie ale akurat Verdasco ostatnio nie grzeszy swietnymi returnami. Z meczu z Clementem mial sporo bledowprzed 1,5 seta. Arno spokojnie mogl ten mecz wygrac, mial wygrany pierwszy i przelamanie w drugim. Nagle przestal grac. Monfils takiego bledu nie zrobi, to zupelnie inna klasa gracza niz starszy kolega deblowy. W sumie to jest to typ bardziej przeciw Hiszpanowi. Verdasco pod koniec sezonu nie blyszczy. Bardzo slabo w Azji, cieniutki mecz z De Bakkerem, potem w Europie jeszcze gorzej. Ostatnio zaledwie pięc gemow ugranych z Simonem i jednoczesnie okolo 40 bledow niewymuszonych mimo, ze to byl calkiem krotki mecz. to pokazuje w jakiej formie jest Hiszpan. Nie gra dobrze, duzo ryzykuje. Z takimi defensorem bedzie mu bardzo ciezko bo Gael do wieszkosci pilek dobiega i odgrywa. Oby tylko nie zaczal swojego pajacowania na korcie bo czesto przed swoja publicznoscia zabardzo go ponosi i zaczyna swirowac delikatnie mowiac. Jest zdecydowanym faworytem, gra obecnie lepiej, dobra forma, warunki halowe jak najbardziej do niego pasuja, dobry serwis. Mam wrazenie ze Fernando juz zabardzo nie chce sie w tym sezonie grac. Atakowany przez Clementa dlugimi momentami byl bezradny. Nie sadze aby poradzil sobie z Monfilsem, to byloby spore zaskoczenie dla fanow talentu Gaela, publicznosci i organizatow. W takiej formie stac Gaela na dobry rezultat w Paryzu.

Otrzymane punkty reputacji: +5
diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Kubot/Marach - Cermak/Mertinak# 1,8 Unibet 5/7 6/4 9/11 ⛔
Nasz reprezentant w parze ze swoim austriackim kolegą niedawno zakwalifikował się do grona finalistów turnieju mistrzowskiego. Dlatego myślę, że warto pokusić się o typ na tego debla, którego gra ma przynieść szczyt formy na londyński turniej. A formę warto zatem szlifować w ostatnim z turniejów ATP. Kubot ostatnio zaniechał gry singlowej, stał się przez to świeży, nie forsuje się w końcówce długiego i męczącego sezonu skupiając swoją uwagę tylko na deblu. Ich przeciwnicy zajmują obecnie 12 miejsce w rankingu i są bez szans na udział w turnieju finałowym. Myślę, że czesko-słowacka para nie jest już tak głodna gry, wręcz przeciwnie - zmęczona sezonem, a wiec tak ambitnie nie będą dążyć do wygranej w tym pojedynku, który niczego im nie da. Z reszta jest to ich pierwszy pojedynek na paryskim dywanie, Kubot/Marach zaś roznieśli w pył parę hiszpańską tracąc tylko 3 gemy. Pokazuje to, że Łukasz dobrze czuje się na hali Bercy, a forma przed Londynem rośnie. Oby dzisiaj udowodnili to z wymagającym rywalem Cermak/Mertinak

B 94

bart7890

Użytkownik
Roger Federer - Radek Stepanek 6/4 6/3
typ: Stepanek (+5 gemów) | stawka: 5/10 | Sportingbet 1,95
Wiadomo, że Roger to znakomity zawodnik, jest w formie, wygrywa turnieje, ale warto zadać sobie pytanie czy musi wygrywać swoje spotkania grając na 100% swoich możliwości, jeśli nie ma takiej potrzeby. Myślę, że dla Szwajcara bez różnicy jest to czy wygra spotkanie w stosunku 6/0 6/0 czy też 7/6 7/6, liczy się wygrana. Po drugiej stronie siatki stanie Czech Radek Stepanek, który ostatnio gra coraz lepiej, oglądałem jego spotkanie z Michaelem Russellem, którego pokonał bardzo pewnie 6/2 6/0 i grał dobrze, wiadomo, że rywal popełniał mnóstwo błędów, ale mimo wszystko taka wygrana z niczego się nie bierze, następnie uporał się w dwóch setach z Almagro i mam nadzieję, że dzisiaj powalczy z Federerem! Tydzień temu obaj zawodnicy grali ze sobą w Bazylei i lepszy okazał się Roger pokonując Radka 6/3 6/2, dzisiaj liczę na więcej ugranych gemów ze strony Czecha.

K 9

kamis_145

Użytkownik
Spotkanie: Roddick A. - Soderling R. (-1.5/+1.5)
Typ: 2
Kurs: 1.40
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: W spotkaniu ćwierćfinałowym turnieju Masters w Paryżu stawiam na ugranie przynajmniej jednego seta przez Szweda Robina Soderlinga. Powód jest prosty. Świetna gra w tym turnieju napewno pozwoli mu wygrać seta a może nawet mecz? Soderling jest w świetnej formie, stoi wyżej w rankingu niż jego dzisiejszy rywal Andy Roddick, który jest splasowany na 8 pozycji, natomiast Soderling na 5. Dotychczas panowie grali ze sobą 4 razy i mamy remis 2:2 w spotkaniach. Ostatni raz było to 20 sierpnia w Cincinnati. Wynik spotkania: 2:1 dla Roddicka. Dodam również, że dwa razy wygrał Soderling po 2:0 i dwa razy wygrał Roddick po 2:1. Więc, w każdym przypadku mój typ by wszedł. Oto mecze Szweda w turnieju Masters w Paryżu:
11/11-10 R16 Soderling, Robin vs. Wawrinka, Stanislas 2:0 76 63
10/11-10 R32 Soderling, Robin vs. Simon, Gilles 2:0 64 60
Gładko rozsypany Szwajcar Wawrinka i Francuz Gilles (za tego drugiego Francuzi pewnie znienawidzili Soderlinga ???? ) Oto mecze Amerykanina:
11/11-10 R16 Roddick, Andy vs. Gulbis, Ernests 2:0 63 76
10/11-10 R32 Roddick, Andy vs. Nieminen, Jarkko 2:0 61 64
Widzimy, że Andy też jest w świetnej formie ale to nie powinno przeszkodzić Robinowi w ugraniu seta. Obaj panowie grać będą bez kontuzji. To może być ciekawy pojedynek zaplanowany na godzinę 14. Soderling set!

bojawiemlepiej 1

bojawiemlepiej

Użytkownik
Davydenko - Llodra @ 1.90 Totolotek ✅
Co tu duzo pisac , zaczynamy cwiercfinaly w Paryzu , w drugim cwiercfinalu spotkaja sie rosjanin Nikolay Davydenko oraz gospodarz tego turnieju Michael Llodra . We wczorajszych meczach Davydenko po 3 setach uporal sie z Thomazem Berdychem ktory obecnie jest bez formy , a przynajmniej do niej wraca . W pierwszym secie Berdych zagral bardzo dobrze , raz przelamal i bylo po secie ktory zakonczyl sie 6-4 dla Czecha , drugi set skonczyl sie Tie-Breakiem ktory wygral Rosjanin , nastepnie w trzecim czech oddal go bez walki , prawdopodobnie dostal jakiejsc kontuzji . Ogolnie Czech bez formy byl zdecydowanie lepszy od rosjanina Davydenko , caly czas sie nim bawil ale prawdopodobnie kontuzja nie pozwolila mu wygrac tego meczu . Natomiast Llodra pokonal 3 rakiete swiata Novaka Djokovica , dysponuje on lewa reka , silnym i precyzyjnym serwer , dobrym back-endem oraz dobra podcinka . Llodra strasznie charakterystycznie gra , gdy wyjdzie mu dobry serw i rywal ma problemy odrazu biegnie pod siatke i scina delikwenta . Wczoraj Davydenko mial problemy z przecietnym serwisem Berdycha a co dopiero z atomowym uderzeniem Llodra ktory jest w bardzo dobrej formie po US Open . Moim zdaniem ten mecz bedzie nalezal do Llodry , zapraszam na mecz dzisiaj o 15:30 . Jeszcze waznym czynnikiem jest to ze Llodra gra przed swoja publicznoscia , Powodzenia

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Nikolay Davydenko v Michael Llodra 1 @ 1,66
Dzisiaj o 15-30 rozpocznie sie spotkanie Ruska z Francuzem. Zeby ten mecz odbyl sie wczesniej zapewne kurs bylby nizszy. Dzieki zwyciestwu nad Djokovicem kurs jest jaki jest. W secie pierwszym Liodra wygral po zacietej grze 7-6. W drugim secie Djoko podlamal sie psychicznie i po zlamaniu juz nic mu nie wychodzilo.
Inny przebieg mialo spotkanie Ruska z Berdychem w 1 secie Rusek zostal raz przelamany i musial uznac wyzszasc Czecha. W drugim nikt nie dal zlamac sie i doszlo do tie -breaka w ktorym minimalnie wygral Davydenko. Wtedy juz tak jakby Davydenko nabral wiatru w zagle odrazu przelamal Berdycha ktory oddal 3 set wogole bez walki 0-6
Narazie obaj panowie spotkali sie 4 razy w tym 3 zwyciestwa Ruska. Ale raczej to nie jest istotne gdyz ostatni raz 2 lata temu odbylo sie spotkanie i notabene wygral Liodra. Bardziej waznijesza jest gra obu panow a dla mnie w tym sezonie lepiej Rusek prezentuje sie i to na niego dzis stawiam

bojawiemlepiej 1

bojawiemlepiej

Użytkownik
Andy Murray - Gael Monfils @ 1,37 Totolotek
Ostatni cwiercfinal mastersa w Paryzu , na przeciw siebie stana Andy Murray oraz gospodarz tego turnieju Gael Monflis . We wczorajszych meczach Monflis niespodziewanie po 3 setowym pojedynku pokonal Verdasco , wedlug mnie Monflis nic nie pokazal w tym pojedynku . Verdasco byl lepszy w kazdym elemencie tenisowego abecadla . Monflis mial problemy z dobrym serwem hiszpana , takim samym dysponuje rowniez Murray , Verdasco przegral rowniez bo mu nic nie szlo z back-enda , co szlo na back-enda konczylo sie uderzeniem w siatke lub poza boiskiem , natomiast Verdasco gdy mial pilke na fron-end&#39;zie to bawil sie Francuzem . Murray wczoraj w dobrym stylu pokonal Cilica , nawet jezeli Cilic by dostal sie do kolejnej rundy stawial bym przeciwko Monfilsowi , nawet publicznosc mu nie pomoze a Murray wygra gladko , Powodzenia

M 15

maciekgks

Użytkownik
djgregor,
Jakie znaczenie ma to, który z zawodników prezentuje się lepiej w tym sezonie!? Liczy się tu i teraz. Llodra gra tenis inny od reszty zawodników. Wchodzi w ten turniej i odnoszę wrażenie, że z każdym meczem gra coraz lepiej. Davydenko gra nieźle, ale nie ma w tym żadnych fajerwerków. Pokazały to ostatnie turnieje gdzie spisywał się po prostu przeciętnie. Tu nie gra wcale lepiej. Ja zwracam uwagę przede wszystkim na serwis Francuza. Dotychczas grał ze Starace gdzie dał się przełamać 1 raz na 4 szansę (sam początek meczu), Isnerem gdzie nie było żadnego BP i Djokovicem, który nie wykorzystał żadnego z 3 BP. Nikolay w meczu z Berdychem był przełamany 3 razy na 8 szans. To bardzo ważna statystyka.
Kolejna rzecz to kursy. Kurs na Francuza jest dla mnie lekko zawyżony więc warto skorzystać z tego ???? .

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Andy Murray - Gael Monfils @ 1,37 Totolotek
Ostatni cwiercfinal mastersa w Paryzu , na przeciw siebie stana Andy Murray oraz gospodarz tego turnieju Gael Monflis . We wczorajszych meczach Monflis niespodziewanie po 3 setowym pojedynku pokonal Verdasco , wedlug mnie Monflis nic nie pokazal w tym pojedynku . Verdasco byl lepszy w kazdym elemencie tenisowego abecadla . Monflis mial problemy z dobrym serwem hiszpana , takim samym dysponuje rowniez Murray , Verdasco przegral rowniez bo mu nic nie szlo z back-enda , co szlo na back-enda konczylo sie uderzeniem w siatke lub poza boiskiem , natomiast Verdasco gdy mial pilke na fron-end&#39;zie to bawil sie Francuzem . Murray wczoraj w dobrym stylu pokonal Cilica , nawet jezeli Cilic by dostal sie do kolejnej rundy stawial bym przeciwko Monfilsowi , nawet publicznosc mu nie pomoze a Murray wygra gladko , Powodzenia

Chyba jednak nie wiesz lepiej. Nie wiem gdzie ty wczoraj widziałeś dobry styl w grze Murraya. Śledziłem uważnie 1st set i zastanawiałem się kto tu jest większym frajerem. Marin przegrał pierwszy set na własne życzenie. Grał konsekwentnie na bh Andy&#39;iego ale psuł dużo &quot;wystawek&quot;, dał się odłamać po własnych błędach a Murrayowi siedział dobrze serwis w trudnych dla niego momentach, obronił asami wszystkie bp jakie obronił w tym meczu. Po tym co zobaczyłem w TB odpuściłem oglądanie tego spotkania. Monfilsa nie widziałem, z wyniku mogę się jedynie domyślać, że mecz był bardzo zacięty. Czy wygrał niespodziewanie, wg mnie nie, bo Dasco w formie nie jest. Jakbym to miał grać to wolałbym postawić na Monfilsa niż na Szkota. Przewiduję trzy sety.
Mąfils 6:2 2:6 6:3
Wszystko by weszło

gju 134

gju

Użytkownik
Roddick - Soderling over 24 (1.85)
Trochę się tam chłopak u góry rozpędził pisząc, że Soda jest w świetnej formie. Do świetnej formy to mu trochę brakuje. Z drugiej strony Roddick, którego wyniki i statystyki wyglądają nieźle, ale jak się ogląda jego mecze to widać mnóstwo niedociągnięć i słabych stron. Chłopaki grając ze sobą ostatnio potrzebują bardzo dużo czasu i gemów, żeby losy meczu rozstrzygnąć. Dzisiaj również pachnie 3setami i/albo TieB. Dodam, że jeżeli miałbym na kogoś stawiać to postawiłbym nie na Sode, ale przeciwko Roddickowi. ????

bojawiemlepiej 1

bojawiemlepiej

Użytkownik
Chyba jednak nie wiesz lepiej. Nie wiem gdzie ty wczoraj widziałeś dobry styl w grze Murraya. Śledziłem uważnie 1st set i zastanawiałem się kto tu jest większym frajerem. Marin przegrał pierwszy set na własne życzenie. Grał konsekwentnie na bh Andy&#39;iego ale psuł dużo &quot;wystawek&quot;, dał się odłamać po własnych błędach a Murrayowi siedział dobrze serwis w trudnych dla niego momentach, obronił asami wszystkie bp jakie obronił w tym meczu. Po tym co zobaczyłem w TB odpuściłem oglądanie tego spotkania. Monfilsa nie widziałem, z wyniku mogę się jedynie domyślać, że mecz był bardzo zacięty. Czy wygrał niespodziewanie, wg mnie nie, bo Dasco w formie nie jest. Jakbym to miał grać to wolałbym postawić na Monfilsa niż na Szkota. Przewiduję trzy sety.
Zupelnie sie z Toba nie zgodze , Monfils gral bezbarwnie a Verdasco sie nim bawil a co do meczu Murraya to przewidywalem 3 sety , obaj grali dobrze ale mysle ze Murray lepiej ..

haftus 140

haftus

Użytkownik
Llodra - Davydyenko 1 @ 2.10
Hmm.. co tu dużo mówić. Ten typ to dziś duża okazja do zarobku. Spodziewałem się kursu maks. 1.8 na Francuza. Michael w świetnej formie. Wczoraj w wielkim stylu pożegnał Djokovicia! Dziś ma teoretycznie słabszego przeciwnika, bo Rosjanina Davydienkę. Sądze, że Llodra to spokojnie wygra, nawet 2-0. To taki piatkowy value.

G 40

gunslinger

Użytkownik
Monfils-Murray 1 ✅

Oglądałem oba mecze Murraya i trzeba przyznac ze jest w słabej formie,daleko mu do tego co prezentował w Szanghaju.Oba mecze wygrał własciwie przez niefrasobliwosc rywali,Nalbandian po bajecznym pierwszym secie,nie wytrzymał tempa meczu i po przełamaniu w 2 podłamał sie.Murray wygrał tylko dzieki serwisowi który nie raz uratował mu skóre.Wczorajszy mecz to był jakis żart,Cilic miał świetne okazje żeby wygrac ten mecz i nie wytrzymywał presji,Murray znowu nic wielkiego nie pokazał i trzeba przyznac ze wypada dosyc blado.Jak Verdasco bawił sie z Monfilsem to oglądalismy chyba inny mecz ???? Bardzo zacięty mecz i pare świetnych zagrań z strony francuza który widać że jest niesiony przez paryską publicznosc,zresztą bardzo lubi tutaj grac i mysle ze dzisiaj zapewni sobie awans do półfinału.

Davidienko-Llodra 1 ⛔

Rusek tak jak i w tamtym roku pokazuje że pod koniec sezonu jest w niezłej formie.Wczoraj ładna gra z Berdychem który jednak badz co badz nie jest w najwyższej formie.Co do Llodry to wczoraj naprawde świetny mecz w jego wykonaniu z Djokovicem który też troche nie wytrzymał nerwowo.Wątpie żeby francuzowi udało sie powtorzyc znakomita gre w dzisiejszym meczu,stawiam tutaj na zwycięstwo Nikolaya.

bojawiemlepiej 1

bojawiemlepiej

Użytkownik
Jak Verdasco bawił sie z Monfilsem to oglądalismy chyba inny mecz ????
No to chyba raczej Ty ogladales , jedynie co to Monfils zawojowal serwami i nieudolnosciami z odbiorem serwisu nab back-enda , reszta na + dla Verdasco , Monfils latal od front-handa do back-enda , co odbije sie na dzisiejszym meczu

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Przecież Monfils przy swoim serwisie często wygrywał do 40, więc niech się w ogóle cieszy, że ograł tego słabego Verdasco, bo równie dobrze mógłby być parę razy przełamany.
A Ci co tak jarają się tym Nikolayem to też nie rozumiem hurra optymizmu. Ładna gra z Berdychem ? Haha, no proszę nie piszcie takich głupot. Po pierwsze Berdych kompletnie jest bez formy, a on się z nim męczył w 3 setówce i drugiego seta wygrał dopiero po tie-breaku. Do tego kurs na Llorde kuszący + turniej rozgrywany w mieście w którym się wychował.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Też za bardzo nie rozumiem dlaczego gracie dzisiaj na Monfilsa. We wczorajszym meczu Francuz nie istniał, to Verdasco prowadził grę. Monfils jak już to ktoś zauważył wcześniej biegał po całym korcie i w decydujących momentach to nieudolność Dasco zadecydowała o wyniku tego meczu. Nie jest tajemnicą, że Francuz to dość specyficzny grajek, kiedy mu nie idzie to po prostu siada i zaczyna grać tylko tak aby grać i nic więcej. Regularność Murraya dzisiaj będzie kluczem do sukcesu. 1,40 na Andyego uważam za całkiem dobry kurs. Śledzę turniej od początku także wiem co w trawie piszczy. Też się zastanawiam czy dzisiaj Llodra powtórzy grę z meczu z Djokoviciem. Davydenko z kolei wczoraj nie zachwycił, to Berdych ten mecz przegrał, a nie Rosjanin go wygrał.

remo91 57

remo91

Użytkownik
Oglądałem wczorajszy mecz Monfilsa i zaryzykowałem na niego parę złotych, ledwo co się udało bo na szczęście miał szczęście że Verdasco miał nieszczęście &gt;.&gt;
Ale tak na poważnie to rzeczywiście Hiszpan bawił się wysyłając z jednego końca kortu do drugiego męcząc przeciwnika. Może zabrakło Fernandowi wiary w siebie przez publiczność która była po stronie Francuza.
na dzisiaj ciekawy tripel zagrałem Murray+Llorda+Roddick
Wiele analiz wskazuje że dzisiaj wygra swoje mecze właśnie ta trójka, za pół godziny pierwszy mecz.

W 4

wiesiu

Użytkownik
Ja rowniez uwazam, ze Murray powinien wygrac , aczkolwiek uwazalbym ze stawkowaniem. Murray stosunkowo niedawno rozegral swoj trudny mecz majac tym samym mniej czasu na regeneracje, do tego jakiegos wybitnego spotkania nie rozegral..mozna byc rzecz na srednim poziomie. Przychylam sie do opini kudlatego, ze w tym meczu regularnosc i ranking zwyciezy ???? chociaz moze to byc zaciety boj..powinien rowniez wejsc over gemowy..warto pomyslec ..pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom