>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Paryż, 07-14.11.2010

Status
Zamknięty.
N 0

nexilus

Użytkownik
Monflis vs Murray no bet for me. Bardziej interesuje mnie dzisiejszy występ Sody. Jeśli nie zawali początku jak w meczu z Wawrinką to myślę, że powinien spokojnie ugrać minimum seta.

EDIT: Dobry mecz w wykonaniu Sody. Chociaż początek był przerażający 1 gem Roddicka 3 asy....

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
i Monfils i Murray grali beznadziejnie, obaj praktycznie tylko przebijali i czekali na błędy przeciwnika, tak mało winnerów u Murraya jak w 2 secie pojedynku z Cilicem to chyba jeszcze nie widziałem, ogólnie gdyby Cilic nie popełnił tylu głupich błędów to by spokojnie ten pojedynek wygrał, to samo się tyczy Monfilsa i Verdasco. Trudno tutaj typować kogokolwiek.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Davydenko Nikolay - Llodra Michael
AKO. 2.20 ✅

Stawianie Davydenki jako faworyta w tym spotkaniu jest błędem. Rosjanin strasznie chimeryczny, ostatnio gra bardzo nierówno. W jednej wymianie zagra pięknego winnersa, ale za chwilę popełni taki błąd jaki nie przystoi zawodnikowi z miejsca ok. 100 w rankingu i niestety tych błędów jest dużo więcej niż wygranych piłek. Llodra gra u siebie, dodatkowo bardzo lubbi gre w hali, gdzie jego serv &amp; volley sprawdza się znakomicie. Jest w dobrej formie, potwierdził to w 3 ostatnich meczach, które wygrał bez straty seta, pokonując m.in Djokovica i z Davydenko nie powinien mieć większych problemów.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Jednak warto zauważyć jak grał w decydujących momentach Szwajcar. Masę piłek wyrzucał po niewymuszonych błędach i to spowodowało jego porażkę. To raczej Federer przegrał niż Monfils wygrał. O apatycznym Murrayu już nie wspomnę. Dzisiaj faworytem dla mnie jest Soderling.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Monfils miał sporo szczęścia w tym turnieju, ale moim zdaniem zasłużył by tu dziś wygrać. Wczoraj obronione 5 MP w tym ten pierwszy, po błędzie Federera, gdzie Szwajcar miał piłkę na rakiecie, cały kort wolny i trafił w aut. To się Federerowi nie zdarza często. Monfils ma cały wór szczęścia + publiczność za sobą, więc uważam, że dziś moze sobie poradzić z Soderlingiem. Tenis Szweda mnie jakoś nie przekonuje i uważam, że showmen Monfils pokaże dziś kawał dobrego tenisa i odprawi Sodę. Z drugiej strony jakoś nie chce widzieć cieszącej się jak małpy francuskiej publiczności ;)
Do typowania mecz niesamowicie trudny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom