Miałem cisnąć analizę na Kamke, ale widzę, że zrobi się masówka więc jak już typy podane to napiszę moje spostrzeżenia. Po pierwsze: pewny serwis Tobiasa, który przy swoim podaniu nie daje żadnych szans do tej pory rywalom, fakt Becker w fatalnej formie to nie Monaco, ale już Bedene to na cegle jakiś rywal jest natomiast Monaco w 2 secie z Ghemem łamał się jak zapałki. Nie mówiąc już jak ktoś wspomniał o dużym turnieju i Monaco może odpuścić, to i wcale nie musi odpuszczać, bo w czysto sportowym aspekcie Tobias powalczy i na pewno nie da żadnej taryfy ulgowej Argentyńczykowi. Co więcej Monaco przeziębiony pije jakieś ziółka, także też nie wiem czy będzie się chciał katować tym bardziej, że temperatura w Dusseldorfie nie przekracza 15 stopni. Kamke pewnie uderza i jeśli nie będzie niewymuszonych błędów na jakimś znacznym poziomie to Monaco może mieć spore problemy, bo już Ghem dziś gdyby wykazał się większą regularnością to pokonałby Pico. Ktoś też pisał o Tipsarevicu, czyli potencjalnym rywalu w półfinale. Z taką formą Janko to sukcesu nie osiągnie, w dzisiejszym spotkaniu po prostu Pella był lepszy i zagotowany czajnik Tipsy nie wytrzymał ???? a swoją drogą Guido zagrał bardzo solidny mecz popełniając małą ilość błędów co zaowocowało zwycięstwem nad będącym w kiepskiej formie Serbem. Tobias jeśli pokona dziś Monaco, to przy dobrych wiatrach może nawet wygrać cały turniej i szczególnie by mnie to nie zdziwiło, no i życzę sobie, żeby Haas jutro zatankował, bo znajduje się w ciekawej formie, żeby powalczyć w Roland Garros także, szkoda by było tracić siły na marny turniej, bo swoje już w tym roku w Niemczech wygrał także co za dużo to niezdrowo. Polecam od siebie Tobiasa, a +1.5 seta brałbym w ciemno za grube pieniądze ????