Ramos A. (1)Eysseric J. (WC)
Volandri F.Soeda G. (8)
Andujar P. (2)De Schepper K.
Oger T. (WC)Rufin G. (10)
Hanescu V. (3)Naso G.
Bachinger M.Kubot L. (11)
Brands D. (4)Andreev I.
Giannessi A. (WC)De Bakker T. (12)
Kamke T. (5)Huta Galung J.
Mahut N.Petzschner P. (14)
Roger-Vasselin E. (6)Ito T.
Serra F.Stakhovsky S. (13)
Kavcic B. (7)Arneodo R. (WC)
Darcis S.Montanes A. (9)
Jeżeli chodzi o kwale do Monte Carlo (jednego z najbardziej "malowniczego" turnieju wg mnie ???? ) to pary prezentują się jak powyżej. Kursów wystawionych jeszcze nie ma ale kilku zawodników nie powinno mieć problemów w pierwszej rundzie kwalifikacji, mam tutaj na myśli:
RAMOS - spokojnie powinien sobie poradzić z młodzianem Eysseric, który w seniorskim tenisie jakoś sobie do końca nie radzi (w przeciwieństwie do juniorów). Ramos jest w fajnej formie a klasą przerasta rywala o dwie, trzy głowy...
KAVCIC - tutaj także różnica kilku klas i większa analiza jest zbyteczna, Blaz spokojnie sobie powinien poradzić z młodym Francuzem.
Dość pewnie też wyglądają typy na Brandsa
, Roger-Vasselina
, Rufina
oraz Hanescu.
Małe VALUE które zapewne pojawi się w kursach myślę, że będzie w spotkaniu Andujar P. (2) - De Schepper K.
Pablo jest zupełnie zagubiony (podobnie jak nasz Kubocik, przeciwko któremu też można śmiało grać bo BAchinger jest w całkiem niezłej dyspozycji
), jakoś nie może odnaleźć formy i w każdym meczu się strasznie męczy. Kenny na pewno w tym meczu może pokusić się o WIN.
Ciekawy też jestem jakie zostaną wystawione kursy w meczu Kamke z Huta Galung, bo wg mnie powinny być bardzo wyrównane (może minimalnie na korzyść Kamke), bo Jesse ostatnio w całkiem fajnej formie a Kamke na CLAY najlepszy nie jest ...
JAk będzie zobaczymy, ale na pewno fajnie że rusza kolejny MASTER ????