>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Monte Carlo, 14-21.04.2013

Status
Zamknięty.
C 581

czajnol

Użytkownik
No I mamy final monte carlo w sumie ogladajac ostatnie mecze myslalem ze Novaka w nim nie bedzie. Co do finalu to zwyciesca dla mnie jest tylko jeden I jest to Rafa juz pogralem go po kursie 1.5 a unibet ma az 1.7 I bardzo zaluje ze nie mam tam konta bo bym zagral mega grubo. Wiadomo jaki jest rekord rafy w monte carlo to jest jego turniej I jego nawierzchnia nie ma co nole sie meczy caly turniej I jutro nie widze szans dla niego.

ef81 138

ef81

Użytkownik
Co do dzisiejszego meczu Nadala z Tsonga to Francuz przegrał ten mecz w głowie, jednocześnie mogło się to potoczyć wszystko inaczej, ja tutaj widzę faworyta jednego (jak dla mnie oczywiście) , jest Nim Djokovic, który jutro pokaże myślę , że swój najlepszy tenis, a kurs 2,74 biorę z pocałowaniem ręki i gram dosyć grubo. Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Co do meczu, faworytem jest Nadal, ale.. ten turniej jest dziwny. Djoković tak naprawdę nie miał silnego zawodnika i nie wiadomo w jak optymalnej formie jest, choć widzę u niego poprawę w stosunku do pierwszych meczy w turnieju. Natomiast Nadal jako 8 krotny triumfator tego turnieju nie przekonuje mnie, jakby Dymitrov&#39;i wytrzymały nogi jeszcze z 10/15min mogliby my być świadkami fascynującej końcówki, to samo z Tsongą w 2 secie z stanu 5-1 na 5-5 coś nie tak, szcześliwe nie szczęśliwe wygrał TB, bo przy 2-1 w TB końcową piłkę miał Tsonga i bardzo szczęśliwe odebrał ją Nadal i piłka wpadła w samą linię przez wiatr, który panował tego dnia nad Monte Carlo, jakby się zrobiło 3-1 to mogło by się to inaczej potoczyć, i ta mina Tsongi nie dowierzanie połączone z uśmiechem. Dlatego jeżeli będę grał coś to kieruje się w stronę Djokovica, ale najprędzej poczekam do meczu i będę na live coś próbował ugrać, bo Nadal nie jest według mnie w swojej mistrzowskiej dyspozycji​

szef10 216

szef10

Użytkownik
Nadal - Djoko
Jutro Nadal zostaje Mistrzem w swoim królestwie, jednak stawiając na niego wszystkie mecze po kolei można było dostac duuuużo więcej niż przed turniejem zaledwie 1,5.
Takie rzeczy tylko cieszą. Odradzam grać na Serba, już lepiej całkowicie odpuscić ten finał niż grać na niego zwłaszcza za grube pieniądze ;) I nie patrzcie na poprzednie mecze, nie porównujcie kto jak z kim wygrał itp,itd bo obaj Panowie nie grali ich na 1000%, dopiero w finale pokarzą swój max, zwłaszcza Nadal!

S 2

sebcio89

Użytkownik
Zawsze można się zastanawiać co by było gdyby. Gdyby Jużny wytrzymał presję do końca, Serba też już mogłoby nie być w tym turnieju itp. Fakty są takie, że to właśnie Nadal lepiej się prezentuje jeśli chodzi o przekrój całego turnieju, miał okazję zagrać z lepszymi zawodnikami i w kluczowych momentach meczów potrafił się zmobilizować i wyjść z nich zwycięsko. Nie umniejszam dokonań Djokovicia, ale miał on dużo łatwiejszą przeprawę do finału (a dzisiejszy mecz z Fogninim to po prostu komedia). Jego tenis nie wygląda tak jak w 2011, gdy wszystko mu wychodziło, popełnia teraz mnóstwo prostych błędów. Skoro po secie zdołali mu urwać Jużny czy Monaco, to jak ktoś się boi obstawiać win Nadala niech pogra powyżej 2,5 seta w meczu, bo nie wiem co by musiało się stać żeby Hiszpan jutro nie powalczył. W tym sezonie (w sumie inne nawierzchnie, ale sam fakt) w turniejach ATP 1000 gdy Serb trafiał na zawodników w dobrej dyspozycji (Del Potro, Haas) to odpadał, w tym turnieju po prostu na takiego jeszcze nie trafił.

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Djokovic - Nadal 1 @ 3 Pinnacle

Rzeczywiście dziwny tegoroczny turniej w Monako. W dodatku dla mnie nieco pechowy - mimo, iż nie typowałem za wiele to jednak starałem się śledzić wyniki. A dlaczego pechowy? Bo póki co nic nie trafiłem. Mój typ na wygraną Monaco z Djoko miał być na pierwszy set(myślałem o nim od samego początku, sam nie wiem czemu poprawiłem go w ostatniej chwili na cały mecz), drugi z Nieminenem - fakt trochę zaszalałem, jednak spodziewałem się w miarę łatwego zwycięstwa w dwóch setach, dziś z Fogninim było już tak jak należy i co w prosty sposób można było przewidzieć znając temperament Włocha, jednak już mi się odechciało pisać analizy po tym jak wczoraj przyczepił się do mnie jeden ze &quot;znawców&quot;.
Już w ogóle miałem odpuścić typowanie, jednak skuszę się na finał, bo Nadal wcale nie jest zdecydowanym faworytem. Niby jest królem mączki, ale pojedynki z Dimitrovem i Tsongą pokazały, że do powrotu do ideału po kontuzji mu daleko. Niektórzy pomyślą, że jeśli mówię, że Rafa miał problemy to co dopiero Djokovic... Niby miał dwa 3-setowe starcia, ale wg mnie on je w pełni kontrolował, grając pod publikę, zwiększając napięcie i emocje. Nie ma się co dziwić - z takimi rywalami jakich miał mógł robić wszystko. Djokovic jest z tego znany i wiele razy to prezentował. Jeśli chodzi o bezpośrednie pojedynki z Hiszpanem to skupiam uwagę tylko na tych od sezonu 2011, gdyż to wtedy Djokovic osiągnął apogeum swojej kariery i trwa w nim nieprzerwanie aż do dzisiaj. W tym czasie stoczył 10 bitew z Nadalem z czego aż 7 wygrał, w tym 2 na mączce. Uważam, że jutro ma na prawdę spore szanse, aby po raz pierwszy w swej karierze zdobyć tytuł mistrza Monte Carlo, przerywając serię Nadala, który triumfuje tam co sezon od 2005 roku!! Jutro księstwo będzie należeć do Novaka Djokovica.
Dla mniej odważnych polecam piękny kurs 1.75 na handicap +1.5 seta.

śnił mi się pojedynek finałowy - pierwszy set to zdecydowane zwycięstwo novaka 6-2 lub 6-3, drugi wymęczony dla nadala 7-5, trzeciego za bardzo nie pamiętam, ale chyba górą był Rafa - ciekawe czy to proroczy sen był hehe

S 2

sebcio89

Użytkownik
Nie wiedziałem jak czytałem tą wypowiedź to się śmiać czy płakać no ale zacznijmy od początku analizować ten cyrk który napisałeś.
Pierwsze sprawa widziałeś Jużnego w tym turnieju? Grał naprawdę bardzo dobry tenis a to że przegrał z Nole tylko potwierdza że Nole zagrał dobry tenis w tym meczu.
Powiedz mi czemu uważasz że Nadal prezentuje się lepiej w przeciągu całego turnieju? bo stracił mniej setów? no proszę Cię....
A mówienie o łatwiejszej przeprawie do finału to też jakaś parodia! Nole miał przeciwko sobie dwóch ziemniaków w solidnej formie oraz Jużnego który prezentował się bardzo solidnie oraz Monaco który wraca do formy a Nadal? Matosovicia który ne cegle gra jak dziecko w mgle to samo Kolba, Tsonga też nic na cegle nigdy wielkiego nie grał no i tylko Dimitrov który prezentował sie dolinie i był blisko wygrania z Nadalem... dlatego chyba pomyliłeś się w ocenie i to Djoko miał turniej.
Piszesz że Djoko popełnia mnóstwo UF (tak to się nazywa fachowo kolego) a powiedz mi czy Nadal nie popełnia UF chociażby w meczu z Dimitrovem gdzie Bługar tylko przebijał a Nadal wyrzucał co się dało?
Nie rozumiem skąd tyle jadu w Twojej wypowiedzi, po to jest to forum żeby wyrazić swoją opinię. Nie napisałem że Djoko popełnia mnóstwo UE, tylko że popełnia proste błędy. Kiedyś czarował takimi zagraniami że przecierało się oczy ze zdumienia, a teraz jak odgrywa przeciwnikowi proste piłki na środek kortu to chyba można to uznać za prosty błąd (nie, nie robi tego bez przerwy, ale zdarza mu się dużo częściej niż dawniej). Widziałem wszystkie mecze Nadala i wszystkie Djokovicia w tym turnieju (pewnie ciężko uwierzyć skoro inaczej je oceniłem od Ciebie) i po prostu wyrażam swoją opinię, kto wg mnie wygląda lepiej, nie tylko w statystykach. Dalej pisałeś, że Nadal wraca po kontuzji... ale odkąd wrócił rozegrał już 23 spotkania (1 porażka z Zeballosem, który miał dzień konia - od razu uprzedzam, tak, widziałem ten mecz), wygrał 3 turnieje, w tym Indian Wells, więc dla mnie to żaden argument. Aha, no i to na pewno nie jest turniej Djoko, stać go na dużo dużo więcej i w finale jest szczęśliwym trafem. W nawiasach odpisałem odpowiedzi na przyszłe zaczepki.

kasztanowy 2,7K

kasztanowy

Użytkownik
Djokovic - Nadal @1.45 - Pinnacle
Kursy już trochę zmalały, ale i tak obecny kurs jest dość satysfakcjonujący. Obu tenisistów nie trzeba nikomu przedstawiać, król mączki kroczy w Monte Carlo po drugie w tym sezonie zwycięstwo w turnieju rangi ATP Masters 1000. Na obecną chwilę to Rafa ma po swojej stronie więcej argumentów i patrząc prawdzie w oczy nie powinien mieć problemów z pokonaniem Serba. Diox jest od początku trochę niemrawy, dekoncentruje się w ważnych momentach, popełnia stosunkowo dużo jak na niego UE. Rafa stracił tu jednego seta w meczu z Dimitrovem, pozostałe spotkania kończył w II setach. Lekkie problemy z Tsongą, które też wynikły z braku koncentracji przy stanie *5-1, mimo tego jednak Rafa kontrolował przebieg meczu i nie pozwalał Francuzowi wyjść na prowadzenie. Jutro z Djokiem wyjdzie na pewno bardziej skoncentrowany i nie będzie mógł sobie pozwolić na takie przestoje. Przy dobrym nastawieniu psychicznym po prostu wygra ten finał. Nie wierzę, by Djokovic w takiej dyspozycji mógł mu na mączce zagrozić. Nie twierdzę, że Serb gra źle, tylko że jest to za mało na Rafę. Nole pokonał Hiszpana na mączce dwa razy, w 2011 roku, z tym że wtedy miał prawdopodobnie najlepszy sezon w karierze, a obecna forma jest zdecydowanie słabsza niż tamta. Rafa tutaj po prostu musi wygrać. VAMOS

S 2

sebcio89

Użytkownik
Po prostu nie lubię jak ktoś pisze bzdury.
Tak zgadza się wygrał IW ale rozumiesz że to jeszcze gorzej dla Nadala niż jak by odpadł w 2 rundzie z jakimś słabeuszem? Jeśli zapytasz dlaczego to kończę z tobą dyskusję bo to tylko potwierdzi moje przypuszczenia co do twojej wiedzy na temat tenisa.
Fakt to nie jest turniej Djoko ale czy można nazwać Monaco turniejem Nadala gdzie jak do tej pory stracił 6 setów chyba w 40 meczach a teraz męczył się z Bługarem który nie lubi grać na clayu oraz Tsonga który dogonił do z 5:1 na 5:5? Chyba nie...
No jeśli Twoim argumentem, że lepiej jakby odpadł w 2 rundzie Indian Wells z jakimś słabeuszem jest to, że miałby więcej czasu na odpoczynek to rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować. Specjalnie, żeby nadmiernie po kontuzji się nie obciążać zrezygnował ze startu w Miami (tak mu zalecili lekarze), więc na kolejny start ile miał czekać, pół roku wg Ciebie? Miesiąc to za mało na odpoczynek?

solara 38

solara

Użytkownik
N.Djokovic - R.Nadal @2.75

Według mnie typy na ten mecz pokażą kto naprawdę zna się na tenisie a kto nie. Typowanie Nadala w tym meczu jest jak stawianie na Polskę że wygra mecz z San Marino dużą ilością goli niby pewniak bo jak to tak z takimi słabeuszami no ale rzeczywistość weryfikuje i tak mało goli padło ehh... ale wracajmy do tego co najważniejsze a to jutrzejszy wieli finał turnieju w Monaco. Djokovic wziął poprawkę z poprzednich turniejów master w Ameryce gdzie dawał z siebie wszystko i w ostatnich meczach brakowało baterii i nie wytrzymywał i przegrywał z rywalami niżej notowanymi większość tego nie zauważa no ale trudno ich kasa. Nadal jak to Nadal lubi sobie porozjeżdżać rywali ale tu Dimitrov który jako jedyny w jego drabince prezentował solidny tenis prawie by nie wygrał gdyby nie skurcze w nodze. Djokovic widać że jest bardzo mocny w tym turnieju gdzie grał sobie na luzie pierwsze sety a gdy je przegrywał wchodził na wyższy level gdzie rywale nie mieli już nic do powiedzenia i zostali gromieni. Nadal oczywiście król mączki itd. tip. ale ludzie on wraca po ciężkiej kontuzji i to że wygrał ostatniego mastersa to dla niego jeszcze większy minus w tym spotkaniu niż gdyby odpadł w 1/8 czy gdzieś bo wtedy by odpoczął no ale jeśli tutaj większość tylko typuje ze statystyk to dlatego lecą typy na Nadala. Życzę wszystkim powodzenia w grze i topieniu pieniędzy na Nadala ale ja twierdzę że jeśli jutro Nole zagra w 100% skoncentrowany od początku do końca a z pewnością tak będzie bo to finał w finałów on po prostu nie przegrywa (jak już to po ciężkim boju) to jutro Nadal może mieć problemy z ugraniem seta bo mimo wszystko czasu gdzie pewien gracz jest kontuzjowany nie da się oszukać a jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest głupcem. Jest to ostra analiza ale tutaj inaczej się nie da aby przebić się przez te wszystkie wypociny amatorów typujących na Nadala wracającego po kontuzji...

ZAPRASZAM DO OSTREJ DYSKUSJI!
Ogólnie wszystko ładnie pięknie, widze po Twoich postach, że masz sie za znawce tenisa, więc ZNAWCO: DJOKA GRA Z LEKKIM URAZEM I OGLĄDAJĄC JEGO MECZE WIDAĆ BYŁO, ŻE JEST SŁABO DYSPONOWANY!
Jesli mialbym skupić się na samym meczu to nie zagrałbym chyba na nikogo, bo Nadal od meczu z Dimitrovem wygląda mizernie... Oczywiście jest królem tych kortów, ale jeśli Djoka wspnie się na wyżyny to moze powalczyc. Tak jak przed turniejem brałem 1.5 z pocałowaniem ręki na zwycięstwo Hiszpana w całym turnieju, tak teraz nie zagralbym jego jutrzejszego zwycięstwa w meczu, trzeba reagować na to, co się obserwuje na korcie, a Nadal z taką grą jest do pokonania. Mimo wszystko uważam, że NO BET, bo nie można przewidzieć jak bedzie dysponowany Djoka, a w ostatnich meczach Nadala to raczej od przeciwnika zalezalo, co się działo na korcie.

W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
Według mnie typy na ten mecz pokażą kto naprawdę zna się na tenisie a kto nie. Typowanie Nadala w tym meczu jest jak stawianie na Polskę że wygra mecz z San Marino dużą ilością goli niby pewniak bo jak to tak z takimi słabeuszami no ale rzeczywistość weryfikuje i tak mało goli padło ehh... ale wracajmy do tego co najważniejsze a to jutrzejszy wieli finał turnieju w Monaco. Djokovic wziął poprawkę z poprzednich turniejów master w Ameryce gdzie dawał z siebie wszystko i w ostatnich meczach brakowało baterii i nie wytrzymywał i przegrywał z rywalami niżej notowanymi większość tego nie zauważa no ale trudno ich kasa. Nadal jak to Nadal lubi sobie porozjeżdżać rywali ale tu Dimitrov który jako jedyny w jego drabince prezentował solidny tenis prawie by nie wygrał gdyby nie skurcze w nodze. Djokovic widać że jest bardzo mocny w tym turnieju gdzie grał sobie na luzie pierwsze sety a gdy je przegrywał wchodził na wyższy level gdzie rywale nie mieli już nic do powiedzenia i zostali gromieni. Nadal oczywiście król mączki itd. tip. ale ludzie on wraca po ciężkiej kontuzji i to że wygrał ostatniego mastersa to dla niego jeszcze większy minus w tym spotkaniu niż gdyby odpadł w 1/8 czy gdzieś bo wtedy by odpoczął no ale jeśli tutaj większość tylko typuje ze statystyk to dlatego lecą typy na Nadala. Życzę wszystkim powodzenia w grze i topieniu pieniędzy na Nadala ale ja twierdzę że jeśli jutro Nole zagra w 100% skoncentrowany od początku do końca a z pewnością tak będzie bo to finał w finałów on po prostu nie przegrywa (jak już to po ciężkim boju) to jutro Nadal może mieć problemy z ugraniem seta bo mimo wszystko czasu gdzie pewien gracz jest kontuzjowany nie da się oszukać a jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest głupcem. Jest to ostra analiza ale tutaj inaczej się nie da aby przebić się przez te wszystkie wypociny amatorów typujących na Nadala wracającego po kontuzji...
sadze ze jakby Novak mial taka drabinke jak rafa to juz dawno by go nie było, a ni Monaco ani Juzny niew ytrzymali presji,przestyraszyli sie wygranej... Nieminen gral dobry turniej ale po meczu z Del potro padl jak kawka,dla niego to juz byl sukces tak samo jak dla Fabio.....
Mozna przeanalizowac w skrocie...:
Novak
1 r - Jużny 4:6,6:1, 6:4 Widac bylo brak treningow i jeszcze bol przy wiekszym wysilku, niestety rusek to juz nie ten sam zawodnikow zeby dobic kulejacego.
2r- Monaco (myslalem i grubo postawilem ze novak skreczuje) 4:6, 6:2,6:2 Monaco od 1 pilki 2 setu przegral z samym Soba, co pokazuje jaki jest slaby w tym sezonie, nie bylo przypadkiem ze ugral tylko 3 gemy z Jo w DC
3r- Nieminen- 6;4,6;3 ,Szacun dla jarko za solidna gre,zyciowy sukces co bylo widac po meczu z Delpotro, na Novaka juz braklo sil i pewnie umiejetnosci.
4r- Fognini - 6;2,;,6:1kolejna rewelacja tego turnieju ,swietne mecze z berdychem i Ryskiem, takze zyciowy sukces,
Rafa
1r- Matosevic 6:1,6:2 mecz bez historii, mysle ze i tak solidna gra kangura
2r- kohlschreiber 6:2,6;4 mecz na niezlym poziomie,Niemiec wraca po kontuzji i powoli robi progres,takze na pewno nie byl to mecz na jednej nodze.
3r -Dimitrov 6;2,2;6,6;4 o talencie bulgara nie musze nikomu mowic, gra z roku na rok coraz lepiej,na pewno z wiekiem bedzie robil progres,ze wzgledu na brak glowy,z dosw bedzie gral rozwazniej i z chlodna glowa,urwal seta nadalowi i owszem hiszpan mial problemy i troche szczescia, ale tak dysponowany bulgar to trudna przeszkoda dla kazdego z top 10
4r- tsonga 6;3,7;6 tak jak wyzej wspomnialem od czasu Davis Cup jego pewnosc siebie na maczce jest imponujaca, przejechal sie po kazdym z rywali,lekko przysnal w 1 secie z dobrze grajacym Szwajcarem. Mecz na bardzo dobrym poziomie, Rafa musial dac z Siebie wszystko zeby pokonac tak dysponowanego francuza.

Takze reasumujac, moim faworytem jest Rafa. Przemawia za nim wszystko: clay,zdrowie,wlasny teren, forme ze wzgledu na stan zdrowia novaka stawiam na =. Final moze okazac sie dziwnym widowiskiem, nie raz ogldalem jak sie gra przeciwko zawodnikowi ktory nie jest w pelni sil(kontuzja) to wyprowadza z rownowagi czesto, kto uprawia sport wie co mam na mysli, zreszta Monaco to przezyl w 2 i 3 secie,niby Novak ledwo biegal a on mu posylal pilki nie tak dokladne i mocne jak w 1 secie, Przyklad Fognini-Montanes z FO 2011 rok, wloch na jednej nodze gral 5 seta, na stojaco wrecz ,a hiszpan sie tylko irytowal i posytlal pilki w aut...
...i wlasnie tylko w takiej przyczynie upatruje szans Serbaw tym meczu, on nie ma nic do stracenia,zadnej presji, a niezle zagrania w meczu i cien szansy doda mu wiatru w zagle i moze zapomniec o bolu,ktory i tam z kazdego dnia po wysilku sie zmniejsza,bo rusza sie lepiej,ale pewnie po turnieju znowu wroci do rehabilitacji. Takze rafa musi byc mega mega skoncentrowany.
zwyciestwo rafy Nadala
bwin 1,45

wybaczcie za literowki,ale pozna pora juz i padam

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Ja również uderzam jutro w stronę numeru 1 w rankingu. Tak wiem, że Novak męczył się w pierwszych rundach dość mocno, coś tam narzekał na ten staw skokowy ale koniec końców do tego finału awansował. Z meczu na mecz gra tutaj coraz pewniej mam wrażenie i jutro łatwym przeciwnikiem dla Nadala nie będzie. Jeśli chodzi o Rafę, to młóckę Matosevicia a potem Kohlschreibera sobie darowałem ale dwa ostatnie spotkania Rafaela już miałem przyjemność oglądać. Pierwszy set z Bułgarem to stary dobry Nadal, grający niezwykle pewnie z obu stron, wydaje się być nie do &quot;ugryzienia&quot; na tym korcie. Później już tak różowo nie było. Drugi set z Dimitrovem w wykonaniu Nadala był naprawdę słaby. Nigdy wcześniej nie widziałem Rafy wyrzucającego tyle prostych piłek (wiele z nich z FH), grającego tak niestabilnie. Jak to określili komentatorzy Polsatu, Nadal &quot;grał na przetrwanie&quot; bo każda jego próba agresywniejszego zagrania kończyła się błędem. W konsekwencji widzieliśmy Nadala biegającego z 4 metry za linią końcową, przerzucającego balony w karo serwisowe, z których Dimitrov potrafił skorzystać. Bułgar zagrał na pewno bardzo dobre zawody ale niepewność w grze Hiszpana aż biła po oczach. W meczu z Tsongą niby wygrana w dwóch setach, już to wyglądało na pewno lepiej ale jednak gdy przeciwnik od stanu 1-5 w drugim secie przestał strzelać jak szalony po autach to nagle był w stanie dość szybko odrobić straty. Sam Hiszpan w wywiadzie wspominał, że po powrocie na korty zdarzają mu się fragmenty w meczach gdzie jego gra traci na intensywności i wówczas pojawiają się problemy. Dwa ostatnie mecze utwierdziły mnie tylko w przekonaniu, że Nadal jest tutaj do pokonania w tym roku. Djokovic na pewno ma argumenty aby tego dokonać, niemniej jednak sam też z pewnością w najwyższej formie nie jest. Dlatego też wybieram opcję bezpieczniejszą:
Djokovic +1,5 seta 1.70 Unibet ✅ Easy ????

C 445

cristovao

Użytkownik
Nadal oczywiście król mączki itd. tip. ale ludzie on wraca po ciężkiej kontuzji i to że wygrał ostatniego mastersa to dla niego jeszcze większy minus w tym spotkaniu niż gdyby odpadł w 1/8 czy gdzieś bo wtedy by odpoczął no ale jeśli tutaj większość tylko typuje ze statystyk to dlatego lecą typy na Nadala. Życzę wszystkim powodzenia w grze i topieniu pieniędzy na Nadala ale ja twierdzę że jeśli jutro Nole zagra w 100% skoncentrowany od początku do końca a z pewnością tak będzie bo to finał w finałów on po prostu nie przegrywa (jak już to po ciężkim boju) to jutro Nadal może mieć problemy z ugraniem seta bo mimo wszystko czasu gdzie pewien gracz jest kontuzjowany nie da się oszukać a jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest głupcem. Jest to ostra analiza ale tutaj inaczej się nie da aby przebić się przez te wszystkie wypociny amatorów typujących na Nadala wracającego po kontuzji...
Przecież Nadal odpuścił ważniejszy turniej w Miami. Miał czas na odpoczynek, to co po Chile miał w ogóle nie grać i odpoczywać?
W Miami udziału nie wziął tak mu doradzili lekarze których zaczął w końcu słuchać a nie jak kiedyś grał wszystko ważniejsze co było do grania i skutki przyszły na Wimbledonie 2013.
Rafa wrócił na swoje podwórko i tylko słaba dyspozycja dnia, może mu odebrać kolejna wygraną w Monte Carlo bo nie wierzę, że Nole zagra przeciwko Nadalowi na ziemnych swój najlepszy tenis.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
A ja proponuje postawić że w meczu nie będzie tiebreaka w marathonbet kurs wynosi aż 1.7 wątpię w to aby obaj gracze gem w gem szli, grają na mączce gdzie łatwiej się serwy odbiera, serw obu graczom nie daje takiej przewagi w meczu jak na innych nawierzchniach a kurs na marathonbet na brak tiebreaka taki jakby na hardzie albo na trawie grali.

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
R.Nadal vs N.Djokovic / Total Aces Djokovic, Novak - Under 3.5 @ 1.90 Marathon ✅ 2
Znalazlem taki typ, jak dla mnie super. Djoko przy grze z Nadalem nigdy nie byl mistrzem serwowania asow, na Rafe po prostu sie nie da. 4 asy, jak dla mnie nie do przejscia, a kurs piekny.
Rok temu w Monte Carlo Djoko z Rafa mial 0 asow, pozniej grali w Rzymie gdzie postaral sie az o 1 asa. Dzisiaj pewnie bedzie podobnie.
polecam.

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Chyba nigdy nie zrozumiem tego forum. Cały turniej większość ludzi regularnie typowała handi w stronę rywali Novaka. Przychodzi finał i nagle wg. wielu to Serb jest faworytem ????
Moim skromnym zdaniem jedynym rozsądnym typem na finał jest
Rafael Nadal - Novak Djokovic 1 po naprawdę fajnym kursie. Grałbym Nadala nawet gdyby mecz był na hardzie.

W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
Bardzo ciekawa dyskusja i oto chodzi.

@wolnosc slowa co do twojego postu nie zamierzam się odnosić bo te literówki to tragedia :?
prosilem o wyrozumialosc, bylem u kresu sil,za co grzecznie przeprosilem, ale kazdy rozumny polak nawet takie wypracowanie powinien zrozumiec.
tutaj chyba chodzi o fakty,wymiane pogladow a nie o wystawianie ocen....

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Z częścią tej analizy się zgadzam ale jak można napisać &quot;Według mnie typy na ten mecz pokażą kto naprawdę zna się na tenisie a kto nie&quot; ???? Przecież to FINAŁ i w zasadzie typowanie takich meczy mija się z celem bo każdy wynik jest możliwy przecież. Czy ktoś zna się na tenisie czy nie można było udowodnić typując poprzednie mecze w tym turnieju - niekoniecznie tylko FINAŁ ???? Wcale się nie zdziwię jak Djoko wygra 2:0, lub Nadal wygra 2:0. A może będzie walka i będzie trzy sety? Kto wie jak potoczy się ten FINAŁ, ale wg mnie kursy na Djoko są mocno przesadzone...
Djoko na pewno będzie starał się zdetronizować Nadala w jego &quot;królestwie&quot; i na pewno zrobi wszystko, żeby tego dokonać. Nadal mnie nie przekonuje jeszcze swoją grą, bo skoro Tsonga z stanu 1:5 i podwójnym przełamaniem potrafi dojść Nadala to na pewno nie świadczy o nim najlepiej... Skoro Nadal byłby o formie optymalnej to taka sytuacja jak wczoraj nie ma prawa mieć miejsca. Wielu też skazywało Dimitrova na pożarcie i co? ???? Kurs 5.25 na seta na Bułgara spokojnie wszedł a wiele nie brakowało i byłaby sensacja.
Moim zdaniem tutaj może być bardzo różnie, finał to finał, rządzi się swoimi prawami, ale na przy tak wystawionych kursach ja RACZEJ zdecyduję się na WIN Djoko - zawsze będzie można skontrować na live ????

KUPON #2013_KWIECIEŃ_140 ✅✅✅
???? N. Djokovic vs R. Nadal dla Mecz. WYNIK 62 76 :cool: kolejny cud !! ????
KURS:
2.980
Stawka: 53 | Zysk: 104.94 PLN

PinnacleSports

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom