>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Monachium, Belgrad & Estoril, 24.04-01.05.2011

Status
Zamknięty.
jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
To ja ci podam mecz ustawiony na 100 % przez fixera Vagnozziego
grał pierwsza runde kwali w Estoril z Kumantsovem wygrywa pierwszego seta kurs na zwyciestwo ruska idzie strasznie w góre i potem dwa sety do tyłu i Kumantsov przechodzi dalej i leje go w kolejnej rundzie Pedro Sousa.
Dodam że rusek gra ostatnio piacch przegrywa jak leci i gra wiecej na hardzie niż clayu.
Co innego Vagnozzi forma wysoka przeszedł kwale do Barcelony jak burza ograł Donskoya i Marchenke, w turnieju głównym ogrwał Monaco 2:0 i przegrał dopiero z Ferrero w trzech setach
wałek poleciał FYXER SIMONE VAGNOZZI ????
Nie twierdzę, że mecze nie są ustawiane. Są, były i będą. Problem w tym, żeby nie w każdym z przegranych dopatrywać się ustawki jako powodu straty pieniędzy. Taka jest natura polska, że jak coś nie wyjdzie, to zwalić na przekręty, grupę trzymającą władzę etc. Nie przeczę np, że Davy lubi sobie zarobić na tym etc, ale już nie przesadzajmy. Nie ma ani jednego dobrego powodu, np w wypadku Dodiga, żeby twierdzić, że mecz jest sprzedany.

N 77

noobcior

Użytkownik
Martin Klizan - Fernando Gonzalez

Fernando to były uznany zawodnik i na pewno mimo tak długiej przerwy nie oduczył się gry. Niezły tenis na mączce nie odszedł w zapomnienie. Długie przygotowania do tego turnieju i na pewno chęć powrotu do starych sukcesów. Po takim długim odpoczynku i operacjach kontuzje na jakiś czas na pewno zniknęły. Klizan gra głównie na cegle, jednakże jest to poziom challengerów. Jak to Drago napisał - powroty są w modzie i dziś powinniśmy być świadkami kolejnego. Różnica kilku klas, a jedynym argumentem za Słowakiem jest regularna gra. Życzę powrotu Gonzo do formy i nie obrażę się za powtórkę półfinału Rolanda Garrosa z Soderlingiem.

Martin Klizan - Fernando Gonzalez 2 @ 1.80 bah ✅

mozi 552

mozi

Użytkownik
Milos Raonic - Igor Andreev 2 @ 2.24 Pinnacle
Ostatnie wyniki przyczyniły się do tego, że typuje mniej. Dzisiaj wydaje mi się, że wygrać powinien Andreev. Igor to już 100 rakieta świata, choć przecież przez ostatnich kilka lat regularnie przebywał w czołówce. Działo się tak głównie za sprawą regularności i wyników właśnie na cegle. Przed kilkoma laty był w ćwierćfinale French Open, regularnie zaliczał ćwierćfinały dużych turniejów, czy jeszcze lepsze wyniki w mniejszych (Palermo, Gastaad). To było kilka lat temu, ale Andreev nie zapomniał jak się gra na cegle. Ten sezon jak na razie także nieudany, ale czas na przełamanie. Dla niego to pierwszy turniej na europejskiej ceglanej mączce w tym roku. Po drugiej stronie siatki Milos Raonic - &quot;28&quot; takieta świata, powinien być rozstawiony podczas French Open! Umiejętności chłopak ma ogromne, mocno bije z forhendu (chociaż to uderzenie to perełka u Andreeva), ale ten styl nie pasuje do cegły. Milos pokazał, że nie jest przypadkowo tak wysoko, docierając dwa razy do 3 rund dużych zawodów w Europie (MC i Barcelona), ale tym razem czeka go pojedynek z rywalem, który sam zbyt wielu błędów nie powinien popełniać. Rzadko to robię, ale przytoczę nazwiska graczy, których ostatnio pokonał Kanadyjczyk: Stepanek, Greul, Gulbis, Llodra. Przepraszam, ale to nie są najregularniejsi tenisiści. Dziś uważam, że z dużą przewagą na korcie powinien wygrać Rosjanin.

Otrzymane punkty reputacji: +5
rajdowiec75 1,8K

rajdowiec75

Użytkownik
Od razu ustawiony...Dodig miał przebłysk na ostatnim turnieju, gdzie Soderling przegrał sam ze sobą, a później Dodig odpadł ze słabym na tej powierzchni Lopezem. Petzschner gra u siebie, kibice są za nim, nie ma co tu na siłę czegoś szukać. Od jakiegoś czasu za każdym razem jak ktoś przegrywa to krzyczy, że na pewno ustawka...
Po pierwsze na nawierzchni (lepiej do tego pasuje) po drugie nie odpadł z Lopezem popraw ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Gulbis masakra ;/
poczytaj sobie co o nim pisałem jak ograł Dolgopolova wszyscy że to talent bla bla bla a w drugiej rundzie zlał go 2:0 Raonic który na clayu nigdy nie bedzie grał wyśmienicie a nawet bardzo dobrze bo nie ma ku temu takich predyspozycji i bedzie zasze grożny na szybkich nawierzchniach.
A co do Gulbisa to beztalencie drewno itp. psychika jak dziecko z zerówki jak coś mu nie wychodzi płacze rzuca rakieta i kłoci sie z sedzia przez co deconcentruje sie(mecz z Raoinicem kłocił sie z sedzina o aut a potem przegrywał piłke za piłka)
dlamnie on nie ma talentu i tyle każdy ma swoje zdanie

Otrzymane punkty reputacji: +5
nalog 40

nalog

Użytkownik
Mikhail Youzhny - Philipp Petzschner
Witam chciałbym na początku napisać kilka zdań od siebie i bardzo bym się cieszył jeśli ktoś by coś od siebie też dorzucił. Dzisiaj oglądałem mecz Petzschnera w którym ładnie wciągnął Chorwata Dodig&#39;a 1-6 ; 4-6 Niemiec gra na swoim terenie i co za tym idzie ma niezłą formę na chwilę obecną. Petzschner zaprezentował silny serwis, ładnie poruszał się po korcie, dokładne piłki, dobrze technicznie. W sumie to nic dodać nic ująć. Ale teraz pojawia się nazwisko Youzhny godny i wymagający rywal. Rosjanin już raz grał z Niemcem w Monachium w 2010 roku gdzie wygrał 7-5 7-6(5). Generalnie nie mam pojęcia jak wygląda forma Mikhaila.... Zastanawiałem się nad typem Philipp Petzschner + 1,5 seta ✅ ale jak już wyżej napisałem nie wiem jaką formą dysponuje Rosjanin więc proszę o pomoc i wasze uwagi.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
A co do Gulbisa to beztalencie drewno itp. psychika jak dziecko z zerówki
Gulbis to trudny przypadek.
Technikę i serwis ma na poziomie top20, bez wątpienia, także &quot;drewnem&quot; bym go nie nazywał.
Wszystko leży w psychice - wydaje mi się, że on po prostu nie ma motywacji do gry.

Dzisiaj zagrałem przeciwko niemu po kursie 5,5, w następnym meczu zrobię to samo, jeżeli kurs będzie tak ciekawy. Jeżeli Gulbis jest dogiem to warto wtedy postawić na niego - lubi robić niespodzianki, niesforny Łotysz ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
panas89 95

panas89

Użytkownik
uważam że dobry typ, seta napewno ugra, Youzhny nie jest w najlepszej formie, niedawno oglądałem jego mecz z Mayerem, nie grał dobrze w tym spotkaniu, które przegrał. Petschner jest solidny, seta ugra

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Lopez, Feliciano - Gonzalez, Fernando 1,42
Widać, że buki znają się na rzeczy i zaproponowali naprawdę uczciwe kursy. Gonzo wygrał dzisiaj mecz, przepraszam jego rywal przegrał ???? W 1 secie masa amatorskich błędów Klizana który sam się przełamywał, Gonzo nie musiał dosłownie nic robić. W drugim secie Klizan już się trochę opamiętał, nie popełniał aż tylu błędów i to wystarczyło aby prowadzić równą grę z dawną rakietą nr 4. No ale nie wytrzymał ciśnienia i w ostatnim gemie znowu głupie błędy i było po meczu. Teraz Fernando gra z Lopezem, który ostatnio jest w naprawdę dobrej formie. Dzisiaj bez problemów pokonał Monaco. Jutro powinien spokojnie zdominować Gonzaleza, będzie pewnie wygrywał swoje podania, nie będzie się wdawał w długie wymiany... Nie widzę opcji aby Gonzo nagle grał tenis jak kilka miesięcy temu. Przecież nawet w optymalnej formie męczył się z Feliciano, jutro pewne 2:0 dla Hiszpana....

Otrzymane punkty reputacji: +4
drago 108

drago

Użytkownik
Znowu się nie zgadzam z typem.
Gonzo wraca, powinien wykręcić comeback run na poziomie Ferrera. 2 mecze w Belgradzie to trochę przymało i choćby tylko dlatego jestem gotów wyłożyć na ten mecz pieniądze.
Meczu nie widziałem, bo i po co, ale opis Widza mi wystarczy &quot;Gonzo nie musiał dosłownie nic robić&quot;, &quot;znowu głupie błędy i było po meczu&quot; te dwa zdania są kwintesencją tego, że tutaj Gonzo ma trochę pograć.
Też nie widzę opcji, by Gonzo grał jak kilka miesięcy temu (te kilka to dosc spore kilka), bo nie będzie takiej potrzeby. W optymalnej formie męczył się z Lopezem? Raz, że ich 3 mecze (wygrane przez Gonza) to takie naciąganie męczenie się, a 2, że te mecze były tak dawno, e sami ich nie pamiętają...
No i czepiam się, bo Gonzo ma high rank na poziomie 5, więc dawną #4 być nie mógł ;)
@2.75 biorę ???? a jak więcej buków wystawi kurs to i kurs pod 3 będzie można chapnąć.
⛔
Edit:
b365
Reister @4.5 -&gt; 4.0
Brown @4.0 -&gt; 3.75
Powód oczywisty... można próbować, ale to im szybciej tym kurs wyższy.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
uważam że dobry typ, seta napewno ugra, Youzhny nie jest w najlepszej formie, niedawno oglądałem jego mecz z Mayerem, nie grał dobrze w tym spotkaniu, które przegrał. Petschner jest solidny, seta ugra
A przed Mayerem jeszcze gorzej radził sobie z Rochusem tyle tylko, ze charakterystyka tych graczy jest nieco inna ale macie racje Niemiec ma sporą szanse na wygranie seta a nawet meczu. Misza gra bardzo chaotycznie, robi sporo błędów niewymuszonych. Niemiec tez nie jest graczem bardzo cierpliwym, na cegle gra czesto fatalne mecze, bh same slajsy - zapowiada sie zaciete spotkanie i minimalnym faowrytem jest Rosjanin.

Otrzymane punkty reputacji: +2
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Kavcic B. - Mello R. 2,10 2:0 ⛔ ????
Tak na szybko typ. Po pierwsze to value, a po drugie nie wiem czemu Kavcic jest faworytem w tym meczu. W pierwszej rundzie pokonał słabego Niemica Tomiasa Kamke (I to w pierwszym secie dopiero po tie breaku) który przegrywa w tym sezonie mecz za meczem. Jak dla mnie Mello który gra lepszy sezon i jest w lepszej formie ma szansę tutaj wygrać.
Youzhny M. - Petzschner P 2,35 1:2 ✅
Tu tak samo. Po pierwsze to value na Petza. Jak dla mnie powinno być 50 na 50. Rusek ostatnio pod formą, szybko wylatywał z turniejów. A Niemiec przecież gra u siebie. Wczoraj pokonał Dodiga, ale z drugiej strony nie wiadomo czy ten w końcu na mączce coś gra czy w Barcelonie tylko mu się przyfarciło ???? .

@Edit do Jaco69:
Przecież nawet tego nie grałem :p.

J 11

jaco69

Użytkownik
Kavcic B. - Mello R. 2,10 2:0 ⛔ ????
Tak na szybko typ. Po pierwsze to value, a po drugie nie wiem czemu Kavcic jest faworytem w tym meczu. W pierwszej rundzie pokonał słabego Niemica Tomiasa Kamke (I to w pierwszym secie dopiero po tie breaku) który przegrywa w tym sezonie mecz za meczem. Jak dla mnie Mello który gra lepszy sezon i jest w lepszej formie ma szansę tutaj wygrać.
Typ może byłby VALUBETEM jeśli zagrałbyś go po kursie 2.42 w pinnacle. Ciężko Ci będzie zagrać jakiekolwiek value skoro grasz w buku gdzie kurs jest niższy o 0.32 na typie !

gju 134

gju

Użytkownik
Gaba - Mayer 2 (1.35)✅✅✅
Florek rozniósł Darcisa w pierwszej rundzie, więc jestem już o niego spokojny tutaj. Taki wynik dużo mówi, szczególnie w przypadku Mayera.
Gaba wymęczył zwycięstwo z dziadkiem Schuetlerem na mączce i to też dużo mówi ????

Lopez - Gonzalez 1 (1.45)
✅✅✅
rzecz jasna, Feliciano. Hiszpan się rozpędził, dobrze wszedł w mączkę. Na koncie są juz wygrane m.in z Garcią Lopezem, Nishikorim, Tipsarevicem...a wczoraj również z bardzo dobrym clay playerem Monaco. Gonzalez wczoraj nie był specjalnie przekonywujący pomimo gładkiego wyniku. Reprezentant Chile może być bardzo zadowolony, że po ponad rocznej przerwie dostał w pierwszej rundzie Klizana, który zazwyczaj poza challengery się nie rusza.
Falla (+5.5gema) - Del Potro 1 (1.9)⛔
JDP ledwo przeszedł pierwszą rundę z przeciętniakiem Sousą. Linia jest dosyć wysoka, kurs zachęcający...a rywal Juana bardziej wymagający. Wczoraj z na prawdę ciekawej strony pokazał się z Andujarem, który w 3im secie musiał skreczować. Clay to już nie hard i nawet jak DP lepiej wejdzie w mecz to szansa na zmieszczenie się w lini spora.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Feliciano Lopez - Fernando Gonzalez 2 @ 2.95 Bwin
O specyfice i możliwościach Feliciano na cegle pisałem w poprzednim tygodniu. Dosyć ofensywny styl, mimo wszystko pozwala mu grać z przeciętnymi ogórkami. Do nich nie zaliczymy jednak Fernando, który w formie jest w ścisłej czołówce na cegle. Teraz wraca po kontuzji, w pierwszej rundzie tego turnieju ograł Słowacki talent, także leworęcznego Klizana. Powrót po takim okresie musi być spowodowany lepszym stanem zdrowia Fernando, dojście do formy trochę zajmie, ale mimo to z jego umiejętnościami ma duże szanse na ogranie Feliciano. Fernando także potrafi skończyć, bardzo dobrze mija, w wymianach powinien mieć zdecydowaną przewagę. To przekonuje mnie do typu na Chilijczyka!

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Falla-Del Potro 1 6,50;Falla+5,5g 1,80

Typ bardziej przeciwko Del Potro aniżeli na Falle.Argentyńczyk już wczoraj w meczu z Sousą pokazał,że na clayu nie będzie tak groźny jak na hardzie.Dopiero po trzech setach pokonał Portugalczyka.Falla w pierwszej rundzie powalczył z Andujarem,który ostatecznie pod koniec trzeciego seta skreczował i Kolumbijczyk gra dalej.Falla ostatnio przeważnie gra w challengerach,ale umiejętności ma niezłe i ma dużą szanse,by pokryć proponowaną linię przez bukmacherów.Można też za drobne spróbować zwycięstwa Kolumbijczyka,bo widze w tym typie spore value.Wczoraj Sousa pokrył linie bez problemu licze,że dzisiaj będzie podobnie.

robel 153

robel

Użytkownik
Jo-Wilfried Tsonga - Pablo Cuevas

Co sądzicie o tym meczu? Myślę, że dosyć wyrównany. Pytam, ponieważ w ostatnim czasie praktycznie nie oglądałem meczu z ich udziałem a wiadomo, ze statystykom nie można do końca ufać

haftus 140

haftus

Użytkownik
Jo-Wilfried Tsonga - Pablo Cuevas
Co sądzicie o tym meczu? Myślę, że dosyć wyrównany. Pytam, ponieważ w ostatnim czasie praktycznie nie oglądałem meczu z ich udziałem a wiadomo, ze statystykom nie można do końca ufać
Zagrałem, ale bęz większej analizy na Tsongę, bo jednak marka i umięjętności większe a kurs bardzo dobry.

nalog 40

nalog

Użytkownik
Zagrałem, ale bęz większej analizy na Tsongę, bo jednak marka i umięjętności większe a kurs bardzo dobry.
Nie jestem ekspertem w tenisie, jest tu sporo osób znających się lepiej ale moim zdaniem Tsonga to zawodnik bardziej pod korty szybkie na mączce gra średnio ale nie moge powiedzieć że fatalnie a raczej w kratke. Cuevas zdecydowanie zawodnik pod korty ziemne szczególnie pod cegłę.
Szansę oceniam 40% dla Tsongi i 60% dla Cuevas&#39;a. Dla mniej odważnych zostaje wersja że Urugwajczyk ugra seta.

prof 83,8K

prof

Użytkownik
Novak Djokovic - Adrian Ungur(+7.5g) @ 2.35 Pinnacle ✅✅✅ 62 63

Novak Djokovic dalej bedzie kontynuował zwycieska serie i taki Ungur nie jest mu wstanie zagrozic jednak wystarczajaca ilosc gemow powinien wygrac - dokladnie 5. Kurs zajebiocha dodatkowo Novak zmiena nawierzchnie a Rumun na tym gra &quot;cale zycie&quot;. Mysle ze Djokovic za nim wejdzie w niszczycielski trans da pograc troche swojemu przeciwnikowi. Tak to widze 64 62.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom