Dzisiaj kompletny hit,gratka dla fanów tenisa,w tym mnie,bo gra moich dwóch ulubionych zawodników,którzy już od Indian Wells wygrali dla mnie kupe forsy, Federer-Kyrgios.Czekałem na ten mecz i wiedziałem,żę on nastąpi,miałem tylko nadzieję,że w finale.W finale Indian Wells niestety choroba położyła Kyrgiosa i niestety ich mecz nie nastąpił,a mega na niego czekałem.Chciałbym Was spytać jakie typy macie na ten mecz,ja osobiście gram set Kyrgiosa,over 21,5 i tie-break w meczu,ten ostatni za drobne.Nie wiem,kto przechyli szale zwycięstwa na swoją korzyść,ale wiem,że to będzie bardzo wyrównany mecz,widzę tu 3 sety,lub dwa bardzo wyrównane sety nawet z dwoma tie-breakami.Wiadomo jak ciężko przelamac serwis obu Panów,w przypadku Kyrgiosa to już kilkanaście meczów z tego co pamętam,a moze więcej,w przypadku Federera,dopiero Berdych wczoraj przerwał passę,trwającą podobnie długo co u Kyrgiosa. Może bardzo minimalnym faworytem dla mnie jest Kyrgios,Federer może w końcu nabrać zadyszki,co we wczorajszym meczu minimalnie mogliśmy dostrzec,Berdych napsuł dużo krwi Szwajcarowi,ale wiadomo Fedex to król.Kyrgios dla mnie aktualnie topowy zawodnik,razem z Federerem top 2.Jest w mega gazie,gram na Niego regularnie od Indian Wells,oglądam każdy jego mecz,chłopak jest niesamowity,już w IW mówiłem,że jedyny,który go aktualnie może pokonać to Federer,choć myślę,że Kyrgios serwisem może dzisiaj zapewnić sobie zwycięstwo,ale nie odważyłbym się stawiać na czyjś win.Dlatego reasumując set Kyrgiosa gram grubo,jakiś dodatni handicap na Kyrgiosa tak samo,over gemów za mniejszą stawkę,ale nadal pewnie,no i tie-break w meczu myślę,że duże prawdopodobieństo,że padnie. Co do drugiego meczu,to nie rozumiem kompletnie kursów.Gram grubo handi +5,5 gemów na Foginiego,można też za mniejszą sumę set Foginiego,ale też myślę,że duża szansa. Co o tym myślicie?