Kupon siedzi troche z fartem ale Zverev i Coric dali rade... lecimy dalej.. Znalazlem fajny kurs Kokkinakis z Federerem .. Over 8.5 Kokki po kursie 1.95 ? Warto sprobowac... Federer po porażce z DelPo bedzie chcial w Miami sie zrewanżowac.. Pierwszy mecz może być ciężki Kokkinakis młody gniewny żądny gry... Mam nadzieje ze te 9 gemow ugra.. Ja pobieram!
Ja osobiście nie patrzałem linii, ale osobiście zakładałbym, że Roger weźmie go w 2 setach i wychodząc z tego założenia celowałbym raczej w coś w stylu Kok +5.5 gema, jeśli dali chociaż 1.5, bo wtedy przy np. 6;4 6;3 siedzi, a te 9 gemów, to przy 6;4 6;4 nie pokrywa się, a wydaje mi się, że o ile jeden set pójdzie oporowo, to drugi wtedy poleci gładko. Poza tym trzeba liczyć, że Federer go złamie, chociaż raz w każdym secie, a to przykładowo 7:5 6:3 również nie pokrywa, więc ja bym osobiście uważał, ale powodzenia.
Lajović win @3.27 sts
Lajovic +1.5 s @1.75 sts /
Osobiście nie wiem, czy Kyrgios zaprezentuje cokolwiek, jednak wiem że Lajovic zaprezentuje przyzwoity return, zwłaszcza że wolne korty są korzystne dla Dusana. Kyrgios może go zabić w 2, ale może równie dobrze paść w 2 i o ile np. taki Paire, ma zgrzany łeb, to jednak można przewidzieć co zaprezentuje, jeśli chodzi o sposób gry itd, zaś z Cyganem to zawsze loteria, a do tego zgrzany łeb. Dodatkowo coś tam pojawiało się o jakiś problemach fizycznych, bodajże z ręką. Typ jednak opieram na tym co można spodziewać się po Serbie, a jak się do tego odniesie Kyrgios to kort zweryfikuje, aczkolwiek można tu szukać upseta na spokojnie.
Over 2.5 seta Bambri x Sock @2.2 sts
Tutaj faworytem okrzyknięto Skarpetę, z racji chyba lokalizacji, bo na pewno nie dyspozycji. Bambri co prawda to technicznie bliżej challengera niż
ATP, ale ostatnio gra sobie chłopak i co najmniej sprawia problemy różnym zawodnikom i mnie to osobiście przekonuje, żeby szukać 3-setówki. Sock potrafi nawet zmiażdżyć jeden z setów po czym kompletnie się rozsypać i niezależnie jak się kończą te kampanie, to jednak są kampaniami i na to liczę. Można powiedzieć, że typ bazuję trochę na tendencjach Socka do długich spotkań i trochę na przecuciu.
Johnson win @1.75 sts
Steve gra z Mannarino, który z jakiegoś powodu jest faworytem w spotkaniach z niemalże każdym. Nie powiem, że Francuz to leszcz, bo ciekawie dobiera zwłaszcza kąty uderzeń, aczkolwiek Johnson od dłuższego czasu szuka stabilizacji formy i wydaje mi się, że własna publika działa na niego pozytywnie. Jeśli będzie serwował na dobrych procentach, z siłą jaką bez wątpienia posiada to może bardzo łatwo ograć Francuza nawet w 2-setowym spotkaniu, jednak za Mannarino przemawia na pewno doświadczenie, ale z puli tych doświadczonych to nie jest jakiś zawodnik nie do przejścia przy solidnym serwowaniu. Francuz na pewno sprawi jakiś prezent na swoim serwisie, więc klucz to serwis i myślę, że Johnson sobie poradzi.