>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells, 10-20.03.2011

Status
Zamknięty.
dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
szalone kursy w meczu Ljubicica i Del Potro. 7 na chorwata? handicap gemowy +5? Chyba warto spróbować, on tu na pewno nie odpuści tak jak w Dubaiu i można się spodziewać, że serwisu mu zdecydowanie pomoże w utrzymywaniu podania. Natomiast na dziś nie widzę jakiś fajnych typów, lepiej przypatrzyć się Wta bo tam są ciekawsze opcje na dziś wieczór.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Na dzisiaj mecz dla mnie pewny Petzschner-Brown 1 1.25 bah niemiec ostatnio notuję zwyżkę formy zdecydowaną wygrał z Karloviciem 3:0 i to w chorwacji w meczu decydującym więc oduszczaniu mowy nie było widać serwis znów funkcjonuję tak samo jego backhand natomiast Brown ostatnio przegrywa wszystko co się da jedynie wygrana z wyżej notowanym Serrą ale francuz pod formą Faworyt tylko jeden w tym meczu to niemiec.
dziwne żeby nie funkcjonował jak w każdym meczu uderza slicem prawie wszystkie piłki idące na backhand ...

dwoch niemcow gra ;)
gra Niemiec i Niemiec ????

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Blake - Guccione @ 1.55 5/10 ✅ 36 63 62
James notuję kolejny respirator do kariery dzięki USTA taką operację mieliśmy na USO Series i na Szlamie w NY.
Wtedy wyszło szczerze przerażająco jedynie występ na USO stał na konkretnym poziomie, bo gdzie indziej brakowało regularności tego jego stylu potrafił ośmieszać Ribę by w kolejnym turnieju być ośmieszany przez Istomina i takich wyników było sporo.
W tym roku jedyna wpadka moim zdaniem to porażka z Kendrickiem, bo przegrane pojedynki z Raonićiem czy Nishikorim jeszcze w tej fazie sezonu ujmy nie dają.
Co można powiedzieć o Blake&#39;u jeśli ktoś go nie widział, tak samo jak z koniem jaki koń jest każdy widzi. James to na pewno unikat i szkoda że przytrafiają mu się kontuzję, firmowe zagrania Amerykanina to na pewno jednoręczny bh czy fh na bardzo wysokim ryzyku jak i jego cała gra opiera się na ostrym tenisie z full ryzykiem, bo returnuję lub returnował też znakomicie, a dzisiaj ten element który ma bardzo dobry będzie sprawdzany dziś nadmiernie.
Co do Gucia chłop też powraca z dalekiej podróży która przybliża mu główny cykl ATP to sądzę że jeszcze nie pora na niego by ogrywał graczy pokroju Jamesa, swoją regularnością do której powraca Guco oczywiście może wygrywac kwalifikację do ATP czy challangery na szybkiej betnowej nawierzchni ale dziś to na pewno będzie wielki sprawdzian dla obydwóch ale lepszy, większy wachlarz możliwości ma James za który będzie publika bo będzie to mecz podczas night session.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ja ten mecz widzę zupełnie inaczej. Granie na Amerykanina po takim kursie to dla mnie szaleństwo. Guccione śpiewająco przeszedł kwale, od jakiegoś czasu już gra na wysokim poziomie, wyniki w ostatnich dniach to potwierdzają. Z każdym meczem gra coraz lepiej. Blake jedzie na nazwisko moim zdaniem z jego gry zostały już tylko wspomnienia. Moim zdaniem Australijczyk go tutaj zdominuje i On będzie dyktował warunki, przy swoim serwisie na pewno chodz brakuje mu jeszcze dużo w tym elemencie z czasów przed kontuzjami. Będzie grał agresywnie i Blake jest spokojnie w jego zasięgu, musi ogrywać takich zawodników jak chce wrócić do setki, w takich turniejach nie może odpadać w 1r. Moim zdaniem miejsce Guccione jest w pierwszej setce, udowodni to ogrywając dzisiaj Jankesa....

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Ja ten mecz widzę zupełnie inaczej. Granie na Amerykanina po takim kursie to dla mnie szaleństwo. Guccione śpiewająco przeszedł kwale, od jakiegoś czasu już gra na wysokim poziomie, wyniki w ostatnich dniach to potwierdzają. Z każdym meczem gra coraz lepiej. Blake jedzie na nazwisko moim zdaniem z jego gry zostały już tylko wspomnienia. Moim zdaniem Australijczyk go tutaj zdominuje i On będzie dyktował warunki, przy swoim serwisie na pewno chodz brakuje mu jeszcze dużo w tym elemencie z czasów przed kontuzjami. Będzie grał agresywnie i Blake jest spokojnie w jego zasięgu, musi ogrywać takich zawodników jak chce wrócić do setki, w takich turniejach nie może odpadać w 1r. Moim zdaniem miejsce Guccione jest w pierwszej setce, udowodni to ogrywając dzisiaj Jankesa....
Mam podobne odczucia. OD kilku sezonów nie mam za grosz zaufania do Blake&#39;a i osobiście radziłbym trzymać się z dala od tego meczu, w razie czego niska stawka na Australijczyka. Sam skłaniam się dzisiaj ku Japończykowi z Andreevem. Nishikori radzi sobie coraz lepiej na twardych kortach i sądzę, że po ostatniej piłce to on będzie z kortu schodził wygrany...co o tym sądzicie?

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja to wrecz przeciwnie... wieksze szanse daje Andreevowi jako, ze widzialem jego mecz w Davis Cup ????
Japonczyk jakos mnie nie powala... ostatnie mecze jakie widzialem to naprzyklad vs Dabul czy Tipsie i prawde mowiac jego gra mnie nie powalala na kolana... dobrze bo solidnie ale lamac takze dawal sie dosc latwo... Ja upatruje spore valu w grze przeciwko Japonczykowi ????

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Guccione przeszedł kwalifikacje śpiewająco, ale z kim on grał ?? z ziemniakami, wiec tu nie ma żadnego odzwierciedlenia jego gry. Jakby pewniej te mecze wygrał to można by było bardziej patrzeć, że coś lepiej jego gra wygląda. Tutaj z gospodarzem będzie miał ciężko. Ja jednak pewnie nie ruszę tego spotkania, gdyż po amerykańcu nie wiadomo co się do końca spodziewać.

A NIshikori wyszedl ze szkółki w ameryce, wychowal sie na tej nawierzchni, wiec tym bardziej u siebie powinien byc mocny. Rusek do tej pory nie powala gra i pewnie dzisiaj nie da rady.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Misiek1212 skąńcz z tym podkreślaniem ze gra u siebie. Amerykanie 90% swoich turniejów rozgrywają u siebie a jakoś mają jednego grajka w top10 a reszta to lepiej nie mówić, wiec nie wiem w czym im to pomaga, jakie to ma znaczenie? Guccione po kursie 2,50 można spokojnie atakować.
Andreev to taki świr, jak ma dzień to potrafi grać jak równy z równym z Federerem aby dzień pozniej przegrać z jakimś cieciem ???? Obecnie na pewno jest słabszy od Japończyka ale na pewno stać go na niespodzianke, takie mecze omija sie z daleka. Wogle dzisiaj marna oferta ja nie widzę ani jednego pewnego meczu z kursem większym niż 1.20.

misiek_1212 10,6K

misiek_1212

Użytkownik
Znaczy sie wiesz, ja tam uwazam, ze slabszym zawodnikom znacznie lepiej sie gra u siebie i notuja oni lepsze wyniki, a widzialem juz duzo takich przypadkow wiec wiem o czym mowie. Ty odrazu patrzysz na wszystkich, to nie kazdego wlasnie dotyczy. No ja to samo jezeli chodzi o ATP to dzisiaj ciezkie mecze, za to u babek lepsze, a wczoraj bylo odwrotnie. Rusek chimeryczny tak samo jak japonczyk, jakos jeszcze nie przekonuje mnie swoja gra do konca, byc moze przez to ze tylko pare razy go widzialem. Takie mecze rowniez omijam, ale sklanialbym sie barzdiej ku wygranej japonczyka ze wzgledow jakich napisalem wyzej.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Zdecydowanie lepsze rozwiazanie to +1,5 seta dla Guccione. Mam wrażenie ze Australijczyk wraca na serio do rozgrywek. W kwalach swietnie serwowal i przy takiej formie Jamesa to mozna sie spodziewac TB. Nie ryzykuje o/u bo nie zdziwie sie, ze Blake jakies swoje podanie przegra. Amerykanin jest oficjalnym czlonkiem ekipy Full Tilt Poker i mam wrazenie, ze tenis nie jest juz dla niego tak wazny jak kiedys. Guccione moze ten mecz wygrac.

Guccione +1,5 seta 1,62 2/10

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
szalone kursy w meczu Ljubicica i Del Potro. 7 na chorwata? handicap gemowy +5? Chyba warto spróbować, on tu na pewno nie odpuści tak jak w Dubaiu i można się spodziewać, że serwisu mu zdecydowanie pomoże w utrzymywaniu podania. Natomiast na dziś nie widzę jakiś fajnych typów, lepiej przypatrzyć się Wta bo tam są ciekawsze opcje na dziś wieczór.
Też się zdziwiłem, ale sobie przypomniałem, jak na jednym z ostatnich turniejów wycofał się z powodu urazu, stąd chyba dlatego taki kurs. No i znaczenie ma też bardzo dobra dyspozycja del Potro w ostatnich tygodniach. ;) Najlepiej ten mecz zostawić w spokoju lub rekreacyjnie zagrać na Ljubicica u buka, gdzie krecz rozliczany jest jako zwrot. W końcu Ivan broni tutaj tytułu sprzed roku. ;)

gju 134

gju

Użytkownik
Giraldo - Gimeno 1 (1.28)✅✅✅
&quot;Gimeno 2011 marny&quot;. wygrał w tym sezonie, uwaga...0 setów, a grał już w 6 turniejach. między innymi właśnie Giraldo w jednym z nich wygrał z Gimeno 6:2 6:4. mecz również odbywał się na hardzie. Kolumbijczyk w przeciwieństwie do Hiszpana był jednym z tenisistów, którzy pokazali się z wyjątkowo dobrej strony na początku 2011roku.
Mayer - Golubev 1 (1.5)⛔⛔
o Florku pisałem a propos DavisCup. jak tylko jest skoncentrowany i mu zależy to jest moc. spora moc. co do Golubeva to raczej nie sugerowałbym się wygraną z Berdychem właśnie w Davisie. dzień wcześniej przed tą wygraną męczył się niemiłosiernie z przeciętnym Hajkiem. Berdych stuprocentowy szybko by posprzątał Golubeva.
Golubev w tym roku marnie, grał ostatnio z Mayerem w Dubaju i szybko został przez dzisiejszego rywala wyeliminowany.
Petschnera✅✅✅ też gram.
------------------
poza tym Bopanna +3gemy✅✅✅ z Tomicem i Raonic - Ilhan under 19.5⛔

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Tomić - Bopanna +3.5g @ 1.75 5/10 ✅ 67(5) 76(1) 64
Bośniak urodzony w Niemczech grający dla Australii trochę podobnie pokręcone jak niegdyś ilość paszportów jednego z reprezentantów Niemiec w piłce nożnej.
Nawierzchnia na Indian Wells jest nie najszybsza, ani nie najwolniejsza lecz jeśli ktoś ma serwis i coś w zanadrzu to są dobre argumenty.
Tomić gra dosyć nie typowo jak na Australijczyka używa dużo spinu, pierwszy serwis na dobrym poziomie gorzej z drugim, co najważniejsze on chcę za wszelką cenę bardzo dobrze i ładnie zakończyć akcję, czasami wymyśla jeszcze coś lepszego niż piłka rywala co często go to gubi, na korcie jak i poza nim to też cwaniaczek jak na tak młodego chłopaka ale to też in minus.
Rohan to naprawdę solidny gość w singlu jak i walczak agresor aż zanadto dobry przy siatce jak i z głębi pola nie poddaję się od razu jak niektórzy specjaliści od gry podwójnej.
Pierwszy serwis jest jest bardzo mocny jak i notorycznie wbijany pod under T z chirurgiczną precyzją, na drugim Hindus zwalnia ale tylko trochę i gra dalej na ryzyku. Używa jednoręcznego bh, fh gra płasko, return ma też dobry wyuczony z debla. Tych parę rzeczy robi z niego gościa co ma potencjał na TOP200 lecz jednak po prostu nie gra na dwa fronty jak Kubot.
Tutaj zależy czy Bopanna będzie chciał powalczyć bo jako alternatywa narazie jest na gazie i liczę że jeszcze chłop powalczyć o dobra pulę punktową w singlu.

Otrzymane punkty reputacji: +7
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis,ATP Indian Wells
godzina: 23-00 (OOP)
Bopanna- Bernand Tomic
typ: 2-0
4.90
Betsson
Analiza
Dziś w spotkaniu pierwszej rundy turnieju masters series w indian wells Rohan Bopanna z Indii zagra z Bernardem Tomicem z Australii.
Zawodnik z Indii przeszedl juz w tym turnieju przez dwie rundy kwalifikacji. W pierwszej ogral Polanskyaego w trzech partiach, w drugiej natomiast dosyc nieoczekiwanie ogral Brandsa 7-6 7-6. Widac ostatnio ze forma Bopanny wyraznie zwyzkuje. W Davis Cupie zagral bardzo dobre spotkanie z Serbem Victorem Troickim zakonczone po 5-setowym boju. Tomic natomiast ostatnio odpadl w pierwszej rundzie w Dallas. Skreczowal w pierwszej rundzie z Bogomolovem, gdy przegrywal 2-5. Osobiscie niewiem czy Australijczyk ma jakies problemy ze zdrowiem i czy jest w pelni przygotowany do Indian Wells. Wiem jednak ze mlody Australijczyk to troche nieobliczalny zawodnik. Potrafi on rozegrac kapitalny mecz, po czym nastepnego dnia gra katastrofalnie. Tomic jest bardzo nierowny. Zawodnik z Indii natomiast swietnie serwuje. We przedwczorajszym spotkaniu kwalifikacyjnym zaserwowal 13 asow. Jego przeciwnik - Daniel Brands ani razu nie mial szansy na przelamanie. Bopanna rowniez bardzo dobrze gra przy siatce, osiaga wiele sukcesow deblowych. Biorąc pod uwage aktualna dyspozycję zawodnika z Indii oraz niepewna dyspozycje Tomica to Bopanne wskazuje dziś jako zwycięzce. Tomic to zawodnik rowniez chwiejny emocjonalnie, dlatego brak przelaman na jego korzysc moze skonczyc sie dla niego frustracja i czestymi niewymuszonymi bledami. Dlatego tez mysle ze dzis to Bopanna zwyciezy.

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Tenis - ATP - Indian Wells
Teimuraz Gabashvili vs Florent Serra
Typ: over 22.5gema
Kurs: 1.83
Buk: Bet365
Analiza:
Dzisiaj na godzine 22.00 czasu Polskiego zaplanowany jest mecz 1 rundy turnieju ATP Indian Wells pomiędzy Rosjaninem Teimurazem Gabashvilim a Francuzen Florentem Serrą. Mecz zapowiada się niezwykle ciekawie i ja stawiam ze będzie powyzej 22.5gemów. Rosjanin jest sklasyfikowany na 77 miejscu w rankingu ATP, ma 26lat i podobnie jak jego rywal jest praworęczny. W tym sezonie na nawierzchni betonowej bez większych sukcesów z bilansem 2-3. Pierwszy jego turniej w 2011 roku to ćwierćfinał w Doha po zwycięstwie z Schuettlerem przegrał z Viktorem Troickim 0-2. W 1 rundzie z Niemcem wygrał 2-0 a było w tym spotkaniu 23 gemy. W Australian Open przegrał w 1 rundzie z Wawrniką 0-3. Pod koniec lutego grał w Delray beach i w 1 rundzie wygrał z Isnerem 2-1 a suma gemów była równa aż 35. W ćwierćfinale nie sprostał Del potro i uległ 0-2. Nie są to wyniki jakieś znakomite, tym bardziej ze Rosjanin w poprzednim sezonie całkiem nieźle grał na betonie. W New haven dotarł do ćwierćfinału, gdzie grał niezwykle wyrównane mecze, w 1 rundzie 7-6 7-5 z Starace, później krecz Malisse, następnie 2-1 z Golubev ( 31 gemów ) i porażka z Istominem 1-2 ( 29gemów ). Ja zauważyłem ze w meczach Taimuraza na betonie w 1 rundach jest sporo gemów, po za tymi turniejami były takie przypadki miedzy innymi w Washington gdzie uległ na początku z Tursunovem 1-2 ( 34 gemy ), Delray beach 1 runda z Haasem 7-6 7-5. Tak wiec jak widać Taimuraz lubi rozpoczynać mecze w turniejach od sporego wysiłku. Florent w ostatnim turnieju w 1 rundzie takze over gemowy bowiem pokonał 2-1 Harrisona ( 30 gemów ). Ogólnie Florent w tym sezonie słabo na betonie w Auckland nie przebył nawet kwalifikacji a w AO nie dał rady Isnerowi 0-3. Innym ważnym argumentem jest to iż grali ze sobą już 3 razy i tylko raz było underowo w gemach po za tym dwa razy wygrał Serra 2-1 ze sporym overem. Dzisiaj myślę że oboje mają równe szanse, Florent jest chyba lepszym zawodnikiem ale nie ma najwyższej formy dlatego myślę że rozstrzygnie ten mecz 3 set.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Rohan Bopanna v Bernard Tomic
Jeden z lepszych deblistów świata Hindus Rohan Bopanna jakby odżył po ostatnim starciu w rozgrywkach Davis Cup kiedy to urwał Troickiemu 2 sety i oprócz debla zaczął próbować sił w singlu. W tamtym meczu grał bardzo solidnie czym mnie i pewnie wielu obserwatorów zaskoczył. Jego serwis był praktycznie nie do złamania i w wymianach był również bardzo solidny. W tym turnieju również idzie jak burza przeszedł kwale bez problemu, a w ostatnim spotkaniu z niezłym Niemcem Brandsem wygrał bez straty seta nie dając rywali nawet okazji do przełamania. Czuje się tutaj znakomicie, bo nawierzchniach na IW promuję zawodników mocno zagrywających, a takim bez wątpienia jest Rohan. Co do Tomica to jest to podobno młody wielki talent australijskiego tenisa. Mówię podobno, bo póki co ten zawodnik jeszcze nic szczególnego nie osiągnął w swojej karierze, a jeśli już zaliczył jakieś udane starty to były to na australiskiej ziemi. W usa do tej pory grał bardzo rzadko, na 4 rozegrane mecze w Stanach 3 przegrał, do tego w ostatnim challengerze w Dallas kreczował w 1 rundzie rzekomo z powodu przemęczenia bądź mdłości. Wydaję mi się, że po takim kursie warto jak najbardziej zaryzykować i postawić na będącego na fali Hindusa.
Rohan Bopanna @2.96 6/10 Pinnacle
Rohan Bopanna 2:0 @5.0 2/10 Ladbrokes

prof 62,1K

prof

Użytkownik
vs

Federer/Wawrinka - Nestor/Mirnyi​

Indian Wells to bardzo prestizowy turniej gdzie nawet w grze podwojnej pojawiaja sie tacy grajkowie jak Nadal (broni tytulu razem z Lopezem) Djokovic , Murray czy Federer. No wlasnie Federer ktory w debla gra niezwykle rzadko a tutaj postanowil wystapic razem ze swoim rodakiem i dobrym kolega Stanislawem Wawrinka. Federer najlepszy tenisista swiata i jak wiemy jest to gracz kompletny i z pewnoscia ma predyspozycje aby w debla osiagac dobre wyniki. Para szwajcarska zaczela grac ze soba jakos w 2007r gdzie napoczatku nie szlo im za dobrze jednak gdy obaj zaczeli sie coraz lepiej rozumiec na korcie to wypalili z forma w najbarzdiej oczekiwanym momencie bo na Igrzyskach Olimpijskich w Pekinie gdzie zdobyli złoto po fenomenalnym turnieju. W polfinale tamtejszym turnieju odprawili przeciez Braci Bryany i to w 2 setach.

Pekin Igrzyska Olimpijskie Gra Podwójna, Chiny, Azja
16/08-08 Finał Federer R / Wawrinka S vs. Aspelin S / Johansson T 3:1 63 64 67 63
15/08-08 Półfinały Federer R / Wawrinka S vs. Bryan B / Bryan M 2:0 76 64
14/08-08 Ćwierćfinały Federer R / Wawrinka S vs. Bhupathi M / Paes L 2:0 62 64
13/08-08 R16 Federer R / Wawrinka S vs. Tursunov D / Youzhny M 2:0 64 63
11/08-08 R32 Federer R / Wawrinka S vs. Bolelli S / Seppi A 2:0 75 61

Potem juz nie grali ze soba a Wawrinka dojrzal jako tenisista i teraz po powrocie do wspolnej gry ( niewiem czy to kolejny sporadyczny wystep tych panow) moga znow namieszac tym razem w Indian Wells. Nestor/Mirny swiatowej klasy deblisci gdzie w tym roku sa w bardzo dobrej formie. Nestor jednak najwieksze sukcesy odnosil w parze z Knowlesem lub Zimonjićem a z Bialorusinem wygral zaledwie 1 turniej z 72 (Mirny wygral 38 turniejow lacznie). Roger Federer ma na koncie 8 triumfow w grze deblowej i ten najceniejszy wlasnie z Wawrinka z ktorym naprawde dobrze mu sie gra. Federer zasluguje na to aby ponownie zaznaczyl swoja obecnosc w grze podwojnej a razem z Wawrinka tworza swietny duet. 2 Szwajcarow ktorzy nie boja sie nikogo i na nich wlasnie postawie.

▶ Federer/Wawrinka @ 1.80 5/10 Bet365 ✅✅✅ 61 62

Otrzymane punkty reputacji: +5
babe 17

babe

Użytkownik
J. Tipsarevic - S. Querrey
1 @ 1.645 ⛔

Querrey od jakiegoś czasu gra kompletną padakę, natomiast Tipsarević trzyma swój dobry poziom. Amerykanin ostatnio wygląda na korcie jak dziecko we mgle, nic nie funkcjonuje tak jak powinno. Jeśli dzisiaj Querrey się nie obudzi to nie wróżę mu sukcesu w tym meczu. Kurs ok jak na obecną sytuację.

WILL M. BAGHDATIS WIN 2-0?
No @ 1.680 ✅

Baghdatis przed sezonem zapowiadał, że ten rok będzie należał do niego. Marcos ostro trenował, zrzucił parę kilko, poprawił szybkość ale wyników do tej pory nie zrobił. Rok temu w Indian Wells ograł Federera by potem przegrać z Robredo. Ostatni krecz podczas meczu z Golubevem był spowodowany grypą. Cypryjczyk jest już zdrowy i od kilkunastu dni siedzi Stanach. Dziś zagra z Dev Varmanem. Hindus ostatnio dobrze wygląda. Łatwy mecz z Mannarino w pierwszej rundzie, wcześniej finał Johannesburgu. Myślę, że Hindus ma dzisiaj szanse na końcowy sukces ale stawiam bezpieczniej wygraną przynajmniej jednego seta.

Tak na marginesie to jak widzę kursy typu 1.1 na Simona z Schuettlerem, albo 1.17 na Dolgo to śmiać mi się chce.

Otrzymane punkty reputacji: +4
phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Querrey - Tipsarevic @ 1,62
Nie lubię stawiać na Serba, ale w tym przypadku chyba warto. Sammy jest w ostatnim czasie bardzo pod formą, męczy się z cieniasami, wtapia ze średniakami dość gładko. Janko w I rundzie zgniótł Newcomera 2010 - Tobiasa Kamke 6-2 6-0, co pokazuje, że w Indian Wells czuje się bardzo dobrze.
Bhupathi/Paes - Aspelin/Knowle @ 1,52
Fajny kurs na Makesha i Leandera, dlatego stawiam na nich. Obie pary bardzo doświadczone, jednak więcej tytułów po stronie znakomitych Hindusów, forma także chyba lepsza.

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
Rohan Bopanna v Bernard Tomic
JCzuje się tutaj znakomicie, bo nawierzchniach na IW promuję zawodników mocno zagrywających, a takim bez wątpienia jest Rohan.
Skąd to info? Indian Wells to jeden z wolniejszych hardów w Tour. Piłki odbijają się z wysokim kozłem, co daje spory handicap zawodnikom operującym topspinami, mocnym kickiem serwisowym (np. Ljubicic) i nie nastawionych agresywnie, ale bardziej prezentujacych kontrolowaną agresję.

&quot;After sort of 11:30, the court, the temperature, it was warm out there. The ball started bouncing much higher. I think he&#39;s only I think 5&#39;7&quot;, 5&#39;8&quot;, so the ball was getting up quite high&quot; - Murray przed dwoma laty o wpływie temperatury na kozioł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom