>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Indian Wells, 08-18.03.2012

Status
Zamknięty.
G 0

gzj

Użytkownik
Tak sobie napisałem po prostu, a choćby nawet to nie chodzi o farta a o to, że na tą chwile Ivo ma większe szanse i gdyby był ten TB to Chorwat lepiej go ogarnie. Dla Ciebie 50/50 dla mnie nie, a jak będzie to niedługo się okaże ????

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Kolejna rzecz to nawierzchnia, Kubot woli zdecydowanie ziemie.
Jestem za stary na to, żeby z Hiszpanami czy 19-latkami wchodzić w długie wymiany. Nie starczy mi do tego sił i zdrowia. Będę się starał więc dobierać kalendarz startów tak, żeby jak najwięcej grać na twardych kortach, w miarę szybkich.
z ostatniego wywiadu z Kubotem.

panas89 95

panas89

Użytkownik
Bogomolov Jr - Stakhovsky
typ: 2
kurs: 1.91

Kursy wyrównane, spadają u wszystkich buków w stronę Stakhovskiego. Jak dla mnie zdecydowanym faworytem jest Ukrainiec, posiada on bardzo dobry serwis, w turnieju w Dabaju oglądałem jego mecz z Djokovicem, nawiązywał tam równą walkę, pewnie wygrywał w 1 secie swoje podania, ma znakomity, bardzo mocny serwis, jest bardzo dobrym deblistą, także po swoim serwisie, często stosuje akcje serve &amp; volley, bardzo dobro forehand, i pojedynczy backhand, Ukrainiec technicznie zdecydowanie lepszy od Bogomolova, który ostatnio jest zdecydowanie bez formy, gra bardzo kiepskie spotkania, nie potrafi utrzymywać swojego podania, co w meczu ze Stakhovskim zle mu to wróży, niespełna miesiąc temu Bogomolov wygrał z Ukraińcem po kreczu, myślę że po kontuzji już nie ma śladu, polecam zagrać na zwycięstwo Stakhovskiego, Bogomolov ma strasznie słabą psychikę, często lubi sobie łamać rakiety. Polecam zagranie na zwycięstwo Ukraińca najlepiej w bukmacherze gdzie krecz = zwrot.

lipex 349

lipex

Użytkownik
Nie rozumiem kompletnie kursów na Socka, ponad 4, to żart? Młody potrafi grać, na dodatek u siebie, zepnie się na pewno. Stres z pewnością też będzie, ale myślę, że może pokonać Giraldo, który jak na razie grywał na mączce, prócz AO. Myślę, że będzie wyrównanie, a obok takiego pięknego kursu nie przejdę bez postawienia na Amerykanina.
Sock @4,46 Pinnacle
Mam nadzieję, że się mylisz i to grubo, bo postawiłem 2:0 Giraldo. Widziałem jego ostatni mecz z Ferrerem i wyglądał w nim bardzo dobrze, David nie złamał go jakoś dobitnie. Było bodajże 7:5, 6:4 a Giraldo potrafił nawet łamać podania Ferrera w niektórych momentach. Poza tym miał dużo cięższych rywali w ostatnich tygodniach, wygrywał z ciekawymi zawodnikami z setki, a o Socku nie można tego powiedzieć. Jedynym plusem Socka jest to, że Giraldo ostatnimi czasy grał na mączce, chociaż wcale może to nie być takie ogromne osłabienie.

drago 108

drago

Użytkownik
podczas gdy Ivo jest specjalistą od tenisa na hardzie i tutaj osiąga najlepsze wyniki ????
Nawierzchnia na Indian Wells jest jedną z wolniejszych w tourze.
Jeszcze tak niedawno Włodar nagminnie i do znudzenia powtarzał, że hard =/= szybki kort. Wielu powinno sobie tą nierówność oprawić w ramki i powiesić w widocznym miejscu.

G 32

gosc83

Użytkownik
Nieminen-Haas
Typ:1
Kurs:1.40
Bukmacher:Expekt
Troszeczkę zawyżony kurs na Fina powoduję że bez wahania stawiam na niego, o ile Fin jest w swojej optymalnej formie to Niemiec już nie, mniejsza ilość treningów,zarobione na samym korcie ponad 10000000$robią swoje, mieszkanie na Florydzie itp, itd, jeśli Jarkko zagra swoje nie widzę innej możliwości jak awans do następnej rundy.
Chardy-Baghdatis
Typ:2
Kurs:1.50
Bukmacher:Expekt
Chardy w swojej optymalnej może lekko niższej formie, natomiast Baghdatis na swoim przyzwoitym poziomie, oglądałem jego mecz z Tsongą i zagrał przyzwoicie, te ue zrobiły swoje, w dodatku słaba kondycja doprowadziły do wygranej Francuza choć nie ukrywam że jednak był trochę lepszy od Marka w tym meczu, ale Chardy to nie Tsonga i uważam że kończy na tej rundzie swój udział w tym turnieju Francuz, b.ładny kurs, naprawdę warto. Mam pytanie odnośnie meczu Zvonarevej która gra z weteranką Kimiko, uważam że jeśli Vera nie skreczuje to nie ma innej opcji jak 2-0(kurs 1.65) dlatego uważam to za piękne, pewne value(pod warunkiem że ze zdrowiem Very wszystko ok, bo miesiąc temu w swoim ostatnim meczu skreczowała, może ktoś coś wie nt.jej stanu zdrowia?byłbym wdzięczny za info,pozdrawiam.

pawczak9 76

pawczak9

Użytkownik
Chardy-Baghdatis 2✅
Zgadzam sie z kolega wyzej, dla mie kurs 1.50 jest dosc zaskakujacy gdyz latwo zauwazc roznice w grze tych dwoch panow. Czy chardy jest w opymalnej formie? nie zgadzam sie jego forma mocno sie waha dobre spotkania przeplata tragicznymi. Stabilnosc przemawia dodatkowo za cypryjczykiem, dodatkowo ostatnie wystepy bagietki to korrty o twardej nawierzchni, zas chardy 2 ostatnie turnieje w Meksyku gdzie poszlo mu dobrze i Argentynie gdzie zagral jeden tragiczny mecz gral na ziemnej. NIe bedzie to gladkie zwyciestwo jednak wiecej atutow po stronie cypryjczyka, trzymam za niego kciuki i obstawiam za dosc konkretna sume.
Kolego uwazaj z ta babcia Kimiko, dla mnie to totalny no bet, ciezko przewidziec co zrobi na korcie ostatnio wtopila mi kupon graja z Parmentier i zaskakujaco latwo wygrywajac, wiec duzej gotowki nie postawil bym na zwyciestwo 2-0 rosjanki a kurs na zwyciestwo w granicach 1.22 kompletnie nie wart ryzyka pozdrawiam

dawtom91 1,5K

dawtom91

Użytkownik
A. Roddick - Ł. Kubot typ: 1 kurs: 1,3 MILENIUM
✅✅✅

Zwyciestwo Ubota nad Karlo (i to bardzo pewne) daje wiele do myślenia. Roddick ostatnio nie zachwycał, choć ostatni turniej w jego wykonaniu był już przyzwoity (zwycięstwa m.in. z Istominem i Petzchnerem).

Zwycięstwa Hot Roda upatruje w jego wielkiej ambicji, graniu u siebie i większym potencjale. Może i Polak wygrał z Ivo, ale dla mnie Łukasz to rzemieślnik, zwykły klepacz.

Może i pewne argumenty natury merytorycznej przemawiają za Kubotem, ale po kompromitacji Roddicka w 2009 r. w Pekinie, gdy przegrał z Polakiem 2:6 4:6, nawiasem mówiąc było to typowe anomalium sportowe, tym razem górą będzie amerykański kowboy ????

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
A. Roddick - Ł. Kubot typ: 1 kurs: 1,3 MILENIUM

Zwyciestwo Ubota nad Karlo (i to bardzo pewne) daje wiele do myślenia. Roddick ostatnio nie zachwycał, choć ostatni turniej w jego wykonaniu był już przyzwoity (zwycięstwa m.in. z Istominem i Petzchnerem).

Zwycięstwa Hot Roda upatruje w jego wielkiej ambicji, graniu u siebie i większym potencjale. Może i Polak wygrał z Ivo, ale dla mnie Łukasz to rzemieślnik, zwykły klepacz.

Może i pewne argumenty natury merytorycznej przemawiają za Kubotem, ale po kompromitacji Roddicka w 2009 r. w Pekinie, gdy przegrał z Polakiem 2:6 4:6, nawiasem mówiąc było to typowe anomalium sportowe, tym razem górą będzie amerykański kowboy ????
Po takim kursie nie warto ruszać. Kubot już jednego serwismana odprawił, teraz gra z kolejnym. Karlovic od dawna w niezbyt ciekawej formie, Roddick w tym roku jeśli pamięć mnie nie myli miał tylko jeden w miarę udany turniej. Nie do końca wierzę w jego odnawiającą się formę, a Kubot z fajnym returnem może tu trochę zamieszać.
Ogólnie jak tak patrzę na dzisiejszą ofertę u mężczyzn to nie widzę prawie nic ciekawego, wszystkie te mecze niby mają faworytów, ale w prawie każdym widzę dość dużą możliwość niespodzianki. Radzę uważać.

B 2

borek734

Użytkownik
US
Witam. Dzisiaj mam do zaproponowania kilka typów.

Donald Young-Steve Darcis
Typ: 1
Kurs: 2,10
BUK: Tobet

Nie wiem dlaczego takie kursy. Moim zdaniem powinny być odwrotnie, ale tym lepiej dla mnie:p według mnie Donald jest poprostu lepszym zawodnikime. Nie raz na tak prestizowych turniejach pokazywal sie z dobrej strony. Mysle ze buki sugerowaly sie ostatnimi wynikami Darcisa (wygrana m.in ze Stepankiem i Troickim) jednak byly to wygrane bardziej przez bledy przeciwnikow. Young gra u siebie. Stawiam zdecydowanie na wygrana Amerykanina.

X. Malisse-B.Raynolds
Typ: 2

Kolejny Amerykanin, B.Raynolds, przeszedł kwale pokonujac graczy tj Goajowczyk czy Dancevic. Gra przed własna publicznoscia. H2H 2:0 dla Raynoldsa, choc ostatnie ich spotkanie odbylo sie w roku 2009. Widac Bobby solidnie podszedl do tego turnieju. a co do Xaviera, pamietam kiedys jego wypowiedz, ze nie czuje sie najlepiej na szybkich kortach. Forma tez nie najlpesza. Mysle ze ciekawe value.

do tego jeszcze Bagietka oraz Llondra

Pozdrawiam

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Young - Darcis ✅
Typ:
over 22,5
Kurs: 1,96
Buk: Pinnacle

Nie ma tu możliwości szybkiego zakończenia meczu przez któregoś z grajków, może i Young łatwo przegrał ze Sweetingiem,
ale wcześniej w Memphis dobrze grał z Isnerem, dodając do tego mecz z Dimitrovem grał 3 TB w w tamtym turnieju.
Darcis ostatnio pięć 3-setowych pojedynków, wygrał ze Stepankiem oraz Troickim, powinniśmy zobaczyć co najmniej jeden TB.

Podobnie myślę w meczach

Rosol- Bellucci over 22,5 ; Pinnacle ; 1.9 ⛔
Llodra - Gulbis over 22,5 ; kurs 1,85 ✅
Tursunov - Kudla over 22,5 ;1,99 ✅

E: jedyny dobry sposób zarobienia na tenisie

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Wspominałem nie tak dawno trochę na temat Gulbisa i poza faktem, że wymęczył dwa mecze z Darcisem i Fallą, później w w ćwierćfinale podejmując Matosevica pokazał to ,z czego tak na prawdę słynie. Po pierwszym wygranym secie , w kolejnych dwóch zdobył jedynie dwa gemy i oczywistym sytlu pożegnał się z turniejem. Dziś podejmuję Llodre, który na wiele zabawy z Łotyszem na pewno nie będzie miał ochoty. Francuz w tym sezonie radzi sobie na prawdę nieźle i ma na koncie zwcyięstwa chociażby z Tipsarevicem, bardzo wyrównany pierwszy mecz z Del Potro, którego przy odrobinie szczęscia mógł tamtego dnia ograć, ponadto wygrana z Dolgopolovem czy z wspominanym wyżej Gulbisem w I rundzie Australian Open po bardzo jednostronnym i niezwykle prostym meczu dla Michaela. Nawet jeśli Gulbis zdecyduje się na podjęcie jakiejkolwiek inicjatywy w tym meczu, to i tak wiele szans mu nie daję; w górę na pewno weźmie doświadczenie Llodry i jego niewygodny styl, z którym Ernie może mieć problemy. Stawiam pewnie na Michaela.

Michael Llodra - Ernets Gulbis @ 1,70 // Pinnacle ✅ 6-3 , 5-7 , 7-6

Otrzymane punkty reputacji: +1
agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Zwracam honor za Kubota wczoraj.
Llodra vs Gulbis
Typ: Llodra 1.72 Betsafe
Llodra 2-0 2.69 Pinnacle

Dzisiejsze pojedynki w Indian Wells na pierwszy rzut oka wyrównane, jednak wpadł mi w oko typ na Llodre. Michael to bardzo ciekawy tenisista, grający leworęcznie, lubię oglądać jego mecze, bo żaden nie jest nudny. Jest to zawodnik grający serve &amp; volley, schodzący do siatki po serwisie. Mierzy 190cm, co za tym idzie posiada dobry, technicznie podkręcony, często wyrzucający przeciwnika serwis. Jest to świetny deblista, przy siatce gra zwinnie, potrafi przewidzieć zagranie przeciwnika. Ma kąśliwy, agresywny return (który dzisiaj da o sobie znać Gulbisowi szczególnie przy 2 serwisie). Llodra gra dużo slajsów oraz skrótów tuż za siatke. Widać, że jest w formie, nie dawno doszedł do finału w Marsylii, w finale ulegając nieznacznie, po wyrównanym meczu JM Del Potro. W Dubaju pechowo dla siebie trafił już w pierwszej rundzie na Rogera Federera. Mecz ten oglądałem, w pierwszym secie demolka, Roger wygrywa 6-0, wszystko mu wychodzi, nie wyrzucił chyba żadnej piłki, wszystko siedziało w korcie. Drugi set bardzo dobry w wykonaniu Francuza, przegrany dopiero po TB. Dużo asów, siedział szczególnie pierwszy serwis. Returnował agresywnie, przez co wywierał presje schodząc do siatki i kończąc wymianę. Dodając jeszcze, jest to zawodnik bardzo ambitny i waleczny. Przejdźmy teraz do Gulbisa. Był to zawodnik uznawany za wielki talent... i na tym się skończyło. Obecny sezon dla Łotysza fatalny. Jest cieniem siebie, sprzed choćby początku roku 2011, kiedy to w rankingu był na 21 miejscu, teraz.. 75 miejsce. W tym roku nie pokazuje kompletnie nic. Porażki w pierwszych rundach w Doha, AO, czy Memphis. Przed Memphis dwa mecze z ogórkami z Egiptu w Davisie, których nawet nie licze. W Delray Beach przeszedł gładko Falle 6-4 6-1, nagły przebłysk formy ? raczej nie, słabszy mecz Kolumbjczyka. Następnie Belg Darcis i tu już dużo gorszy mecz, 2-1. W ćwierćfinale z Matoseviciem wygrał pierwszego seta do 3, a następnie... 6-1 6-1 w plecy. Jest to zawodnik bardo chimeryczny, o mega słabej psychice. Grali ze sobą 5 razy, bilans 3-2 na korzyść Francuza, w tym jeden mecz w tym roku na AO wygrany 3-1 przez Llodre. Bardzo ciekawy kurs a szanse wg mnie ponad 60-procentowe dla Michaela Llodry. Mecz zaplanowany na 22:00 na korcie numer 8, po meczu kobiet Baltacha - Goerges.

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Ktoś może orientuje się czemu taki wysoki kurs na Chardego? 2,82 Na Betsafe to dla mnie lekki valuebet ale może o czymś nie wiem. Ja stawiałbym się bardziej ku francuzowi, może ze względu na bardzo zachęcający kurs a szanse obydwu uważam jako 50/50. Chardy przy swojej agresywnej grze jest w stanie sporo namieszać w tym meczu.
Ma ktoś jakieś ciekawostki odnośnie tego meczu? Pozdrawiam

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Ktoś może orientuje się czemu taki wysoki kurs na Chardego? 2,82 Na Betsafe to dla mnie lekki valuebet ale może o czymś nie wiem. Ja stawiałbym się bardziej ku francuzowi, może ze względu na bardzo zachęcający kurs a szanse obydwu uważam jako 50/50. Chardy przy swojej agresywnej grze jest w stanie sporo namieszać w tym meczu.
Ma ktoś jakieś ciekawostki odnośnie tego meczu? Pozdrawiam
Bo Francuz ostatnio słabo gra... Co prawda grał na mączce, ale porażka z Moltenim czy Mayerem nie przekonuje mnie do jego gry. Wygrał z Nishikorim bez formy i słabym Machado. Natomiast Baghdatis przegrał ostatnio z Berdychem i Tsongą, więc nie jest źle.
Ale patrząc na H2H to 3:0 dla Francuza. NO BET jak dla mnie...

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Carlos Berlocq - Benoit Paire
Typ: Berlocq
Kurs: 1,80
Bukmacher: Pinnacle

Dziś także pierwsza runda Indian Wells i mecz zapowiada się dość ciekawie, gdyż sądzę, że spotkają się gracze z jednego poziomu. Zarówno Berlocq jak i Paire ostatnimi czasy grali na mączce, więc nie wiem jak im idzie na hardzie, choć ta nawierzchnia jaka jest na Indian Wells jest jedną z najwolniejszych w całym tourze jeśli chodzi o hard. W lepszej formie znajduje się chyba Berlocq, który pokonał dwa razy Simona i może Francuz nie jest w formie to trzeba umieć pograć z tym przebijaczem, a także Starace. Natomiast Paire wygrał z Martim po męczarniach i z Cabalem, więc nie ma się czym pochwalić. Myślę, że ten mecz to będzie dobre widowisko dla oka i mam nadzieję, że z przewagą Argentyńczyka.

buzzerbeater 894

buzzerbeater

Użytkownik
Na dzisiaj warto zagrać Gulbisa. Kurs niezwykle atrakcyjny, grzechem byłoby przejść obok niego obojętne. Łotysz to ogromny talent, który ma papiery na top20 co najmniej, jednak jego głównym problemem jest psychika. Nic dziwnego, rodzice obrzydliwie bogaci wychowali rozwydrzonego bachora. W jego przypadku wszystko zależy od mobilizacji, podejścia do meczu. Tak się składa, że oglądałem jego starcia w Delray Beach. Grał na wysokim poziomie, serwis funkcjonował jak należy. Porażkę z Matosevicem ciężko racjonalnie wytłumaczyć... Łotysz przestał grać po 1 secie, popełniał multum błędów i sprawiał wrażenie jakby mu nie zależało na zwycięstwie. Indian Wells to już jednak o wiele bardziej prestiżowy turniej. Myślę, że jeśli zagra z większym zaangażowaniem i będzie pilnował serwisu, wówczas jego szanse na zwycięstwo oceniałbym wysoko. Llodra w hali dużo lepszy niż na zewnątrz. Nawierzchnia jest bardzo wolna jak na kort twardy, dlatego też jego serwis nie będzie sprawiał aż tak dużych problemów. Podsumowując - jeśli Ernests będzie zmobilizowany od samego początku i nie popełni tak rażącej ilości błędów, wówczas nie skreślałbym jego szans. Po meczu wspomnicie moje słowa ;)
Gulbis @2.35

D 18

darkk7

Użytkownik
Llodra - Gulbis typ Llodra 1.55 bwin
Ciekawy kurs na Llodre ! Znakomicie sie prezentuje w tym sezonie i moze naprawde wysoko w rankingu podskoczyc ! Gulbis ostatnio bez formy ! Przegrywa duzo meczy.
23/02/12, 04:20E. Gulbis - M. Raonic0 : 2
Regions Morgan Keegan Championships Memphis17/01/12, 03:15M. Llodra - E. Gulbis3 : 1
Australian Open Men03/01/12, 16:00E. Gulbis - M. Youzhny1 : 2
Qatar Open01/11/11, 14:30S. Querrey - E. Gulbis2 : 0
Open de Tenis Comunidad Valenciana25/10/11, 17:05E. Gulbis - L. Rosol0 : 2
St. Petersburg Open10/10/11, 08:05E. Gulbis - D. Nalbandian0 : 2
Masters Final Shanghai
Zestawienie z ostatnich miesiecy. Llodra nie powinien miec z nim problemu. A kurs jest naprawde okazja !

N. Djokovic/V. Troicki - M. Granollers/F. Lopez Typ N. Djokovic/V. Troicki kurs 1.65 bwin

Wydaje mi sie ze Djokovic z Troickim za daleko nie zajda, poniewaz Djokovic bardziej bedzie skupial sie na wygraniu singla anizeli debla i na tamte mecze bedzie oszczedzal sily. Ale poki co, te pierwsze mecze mozna jeszcze pograc spokojnie. A ze jest to pierwsza runda, to panowie z Serbi nie beda chcieli tak szybko odpasc. Kurs jest atrakcyjny a wygrana niemal pewna.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Witam. Dzisiaj mam do zaproponowania kilka typów.

Donald Young-Steve Darcis
Typ: 1

Nie wiem dlaczego takie kursy. Moim zdaniem powinny być odwrotnie, ale tym lepiej dla mnie:p według mnie Donald jest poprostu lepszym zawodnikime. Nie raz na tak prestizowych turniejach pokazywal sie z dobrej strony. Mysle ze buki sugerowaly sie ostatnimi wynikami Darcisa (wygrana m.in ze Stepankiem i Troickim) jednak byly to wygrane bardziej przez bledy przeciwnikow. Young gra u siebie. Stawiam zdecydowanie na wygrana Amerykanina.

X. Malisse-B.Raynolds
Typ: 2

Kolejny Amerykanin, B.Raynolds, przeszedł kwale pokonujac graczy tj Goajowczyk czy Dancevic. Gra przed własna publicznoscia. H2H 2:0 dla Raynoldsa, choc ostatnie ich spotkanie odbylo sie w roku 2009. Widac Bobby solidnie podszedl do tego turnieju. a co do Xaviera, pamietam kiedys jego wypowiedz, ze nie czuje sie najlepiej na szybkich kortach. Forma tez nie najlpesza. Mysle ze ciekawe value.

do tego jeszcze Bagietka oraz Llondra

Pozdrawiam
IW to nie jest szybki hard,to jeden z najwolniejszych hardów w tourze:?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom