W miejsce Miszy jeszcze przed losowaniem wszedł Bachinger.nie zdziwię się jak dostanie LL szczególnie że był #1 a wycofał się z tego co wiem youzhny ????
Przecież Gil dostał miejsce w turnieju głownymposzła masówka na Gila i skończyło się jak zwykle w takich sytuacjach ehh 1-2:/
całe szczęście, że bet365 wycofał go z oferty
"Po takim kursie" - żartujesz? Przecież drewno nie wygrało z Łukaszem jeszcze seta, ostatnio dostało łomot od Matosevicia. Łukasz w tym sezonie gra powyżej przyzwoitości i jeżeli nie zacznie masowo popełniać DF to przy jego bardzo dobrym returnie ma spore szanse, by pokonać Chorwata po raz trzeci w karierze.Ivo Karlovic vs Łukasz KubotTyp: Ivo Karlovic 1.65 Betsafe42 w rankingu, bardziej doświadczony oraz z większymi sukcesami Chorwat, Ivo Karlovic zagra z 52 w rankingu, naszym Łukaszem Kubotem, którego bardzo dobrze znamy i wiemy na co go stać. Karlovic to przede wszystkim, a w zasadzie to tylko serwis, po którym zdobywa multum asów. Łukasz Kubot niższy o 18cm, a co za tym idzie być może bardziej zwinniejszy. O tym meczu nie ma co dużo pisać, obaj grają serve & volley (jak ktoś nie wie co to znaczy to jest to serwis, schodzenie od razu do siatki i albo się uda albo się nie uda). Albo nadzieje się na dobry return i przeciwnik zdobędzie punkt, albo return będzie kiepski i gracz pod siatką skończy BH lub FH. Chorwat bilans na hardzie 154/116, Polak 113/78. Karlović startował tutaj trzy razy i NIGDY nie odpadał w pierwszej rundzie, a rok temu doszedł tutaj aż do ćwierćfinału. Łukasz dwa razy nie przeszedł kwalifikacji i raz doszedł do drugiej rundy. Po takim kursie można próbować.
Nie, jestem bardzo poważnym człowiekiem."Po takim kursie" - żartujesz?
Najwyższy czas na zmiane. Nic nie trwa w nieskończoność.Przecież drewno nie wygrało z Łukaszem jeszcze seta
Jak się później okazało finalisty turniejowego.ostatnio dostało łomot od Matosevicia
Stwierdziłeś to po ? Po wygranej ze schorowanym Dolgopolovem czy może po wygranej z Petzschnerem ?Łukasz w tym sezonie gra powyżej przyzwoitości
cieszy mnie fakt, iż tego nie pominąłeś.i jeżeli nie zacznie masowo popełniać DF
owszem, ma całkiem przyzwoity return, ale zważ na to, żę Karlovicia wcale nie łatwo returnowaćprzy jego bardzo dobrym returnie ma spore szanse
Łukasz w tych meczach grał naprawdę dobrze. Co z tego, że Dolgo był schorowany jak to tylko nieoficjalne informacje, a poza tym i tak mógł wygrać lub się poddać. Kubot nie zagrał słabo w tych obu meczach i myślę, że dziś powinien wygrać, a kurs 2,53 mnie zadowalaCytat:
Napisał midel ->
Stwierdziłeś to po ? Po wygranej ze schorowanym Dolgopolovem czy może po wygranej z Petzschnerem ?Łukasz w tym sezonie gra powyżej przyzwoitości
O jej, ależ Ty źle rozumiesz te słowa.Najwyższy czas na zmiane. Nic nie trwa w nieskończoność.
to nie zmienia faktu, że wielu na niego postawiło w tym pojedynku i wtopiłoPrzecież Gil dostał miejsce w turnieju głownym
Gdzie jest lepiej dysponowany? Ogólnie w tym sezonie ma lepszy bilans czy tylko na hardzie? Podpowiem-ani tutaj ani tutaj. Poza tym hard nie jest jego ulubioną nawierzchnią. Z drugiej strony Rochus w ogóle nie błyszczy i podobna sytuacja czyli NO BET.co myślicie o pojedynku Andreasa Seppiego z Olivierem Rochusem?
Kurs na Seppiego w granicach 1,6. Obecnie lepiej dysponowany jest Seppi, a Rochusowi gra z nim nie leży co prawdopodobnie jest winą warunków fizycznych. Co sądzicie?
Skoro tak to czemu uważasz, że zdecydowanie Ivo,a potem piszesz, że ledwo po TB??Mecz meczowi nie równo to raz a dwa to, Karlovic dzisiaj zdecydowanie jak dla mnie. Piszesz, że nie jest jakoś w formie? Zdecydowanie lepsza od naszego rodaka. Kolejna rzecz to nawierzchnia, Kubot woli zdecydowanie ziemie. Karlovic dzisiaj bierze ten mecz choćby po TB.