>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Hamburg & Bogota, 15-21.07.2013

Status
Zamknięty.
amagicw 120

amagicw

Użytkownik
popieram jak najbardziej typ psotnicka
od siebie natomiast zaproponuje inny meczyk
Berlocq vs Haas typ1
kurs:3.17 (pinnacle)
stawka: 3/10
Uważam iż jest w tym meczu value, które może pograć. Berlocq który dobrze czuje sie na cegle wygrał ostatni turniej w Bastad z Verdasco, oglądałem troche ten meczyk i powiem że jak na taka posture to troche zapierdala po korcie, ale zrzucenie kilku (nastu) kilo moglo by poprawic jego zrywnosc. Niby dobry tenis ale jeszcze sporo brakuje. Tommego nie trzeba chyba opisywac, solidny gracz, przezywa swoja druga mlodosc. Amerykanski niemiec probuje cos ugrac w swoim rodzimym kraju, clay jest jednak domenom argentynczyka, który ostanio zaliczył znaczny progres formy. Nie grali ze sobą wcześniej, mecz zapowiada się na zaciety, jakiś overek jak najbardziej mozliwy, a przy tak wystawionych kursach polecam ryzyko na argentynczyka.

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Granollers - Fognini - 2 - @ 1,42 sts ✅
Under 22,5 @ 1,61 b365
✅
Spotkanie dwóch clayowców, przebijaczy, łamaczy itp itd. Fognini znakomita forma, objechał wczoraj Ramosa, Granollers natomiast wymęczył dwa spotkania po 2:1. H2h 3-3, wszystkie ich spotkania ( poza jednym ) kończyły się szybkimi meczami po 2:0 dla każdej ze stron.
Pujol wymęczony po tych dwóch trzysetówkach, Fabio w gazie. Liczę tutaj na szybki mecz.

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Roger Federer - Jan Hajek
Roger Federer -5,5 gema @ 1,75

bardzo fajna linia Roger w swoim pierwszym meczu wygrał z lekkimi problemami z Brandsem Niemiecki drwal ma swietny serwis i dlatego Roger miał ciezko go przełamać lecz dzisiaj zagra z Janem Hajkiem który jest mocno srednim zawodnikiem wczoraj wygrał swoj mecz z Gulbisem dał z siebie wszystko i wygrał na wielkim szczęsciu dzisiaj nie dośc ze gra na duzo lepszego od siebie tenisiste to i bedzie mocno zmęczony po ciężkim trzy setowym meczu z Łotyszem. Hajek nie ma zbyt dobrego serwisu a w wymianach nie będzie miał szans z Federerem bo to nie ta klasa co Szwajcar.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Granollers-Pujol M. / Lopez M. - Fyrstenberg M. / Matkowski M. (1.65)
Z całym szacunkiem dla naszych Rodaków, ale spodziewam się tutaj wyrównanego meczu z nawiązką dla Hiszpanów. Hiszpanie, na mączce, czują się jak ryba w wodzie, nie popełniają głupich błędów, bardzo mało tracą przy swoich podaniach, natomiast Polacy, potrafią popełniać DF, w tym, nie zawsze dobrze, spisuję się pierwszy serwis. Choć Hiszpanie, i Polacy nie będą siebie lekceważyć, to mimo wszystko myślę, że górą wyjdą tu Hiszpanie, również ze względu na to, że mają coś tu do udowodnienia. Hiszpanie już raz na swoich śmieciach przegrali w Katalonii i uważam, że dziś będzie to rewanż dla Hiszpanów.
/ Unibet !

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Granollers-Pujol M. / Lopez M. - Fyrstenberg M. / Matkowski M. (1.65)
Z całym szacunkiem dla naszych Rodaków, ale spodziewam się tutaj wyrównanego meczu z nawiązką dla Hiszpanów. Hiszpanie, na mączce, czują się jak ryba w wodzie, nie popełniają głupich błędów, bardzo mało tracą przy swoich podaniach, natomiast Polacy, potrafią popełniać DF, w tym, nie zawsze dobrze, spisuję się pierwszy serwis. Choć Hiszpanie, i Polacy nie będą siebie lekceważyć, to mimo wszystko myślę, że górą wyjdą tu Hiszpanie, również ze względu na to, że mają coś tu do udowodnienia. Hiszpanie już raz na swoich śmieciach przegrali w Katalonii i uważam, że dziś będzie to rewanż dla Hiszpanów.
/ Unibet !
Dodatkowo przecież Fyrstenberg wraca po kontuzji, więc to też nie będzie w 100% pewna gra z jego strony. W pełni się zgadzam co do typu i warto pograć.

J 9,8K

jozin28

Użytkownik
Jerzy Janowicz - official profile
Moi Drodzy!

Niestety odnowiła mi się kontuzja bicepsa.
Jeśli chodzi o mecz pokazowy w Sopocie, to dowiaduję się o tym od Was. Żadne rozmowy na ten temat nie były prowadzone i nie zamierzam się tam jutro pojawić.

Pozdrawiam, JJ

Dear All!

Unfortunately, the biceps injury is back.
As for the exhibition in Sopot - actually I got that news from you. No talks were conducted and I&#39;m not going to appear there tomorrow.

Regards, JJ

Także wasze wpisy o turnieju pokazowym można między bajki włożyć.

Otrzymane punkty reputacji: +1
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Florian Mayer – Roger Federer
Typ: Mayer (+5gems) ✅
Kurs: 1,58 | Pinnacle

Ostatni ćwierćfinał w Hamburgu. Przez wielu nazywany spotkaniem dnia. Wielki Federer zagra przeciw zawodnikowi gospodarzy Florianowi Mayerowi. Faworyt jest oczywisty, ale niemieccy kibice liczą na niespodziankę. Mają ku temu podstawy, bo Mayer w tym turnieju nie stracił nawet seta. Kolejno pokonał: Davydenko, Dolgopolova i Feliciano Lopeza.
Osobiście uważam, że Niemiec łatwo tego spotkania nie przegra. Czy stać go będzie na ugranie choćby seta to nie wiem. Widziałem kilka spotkań Mayera w tym sezonie i raczej negatywnie je wspominam. Może właśnie tutaj u siebie w kraju odnalazł dobrą formę. Tak czy inaczej Federer nie czuje się dobrze na kortach ziemnych i na łatwą wygraną nie ma co liczyć.

N 20

nieistotny

Użytkownik
Mannarino - Karlović, 1, 2.37 bet365, 2/10
Faworytem buków Ivo, ale czy aż takim? Trudno powiedzieć. Na pewno na twardej jego serwis sieje spustoszenie, co pokazały dwa poprzednie mecze, ale też rywali nie miał z najwyższego pułapu. Chorwat zbliża się do emerytury, zaś jego rywal wchodzi w dobry tenisowy wiek. Mannarino na Wimbledonie pokazał się z dobrej strony, w Newport z kolei przegrał z Isnerem. Czuje tutaj TB przynajmniej w jednym secie. W wymianach, zwłaszcza dłuższych Karlović nie ma większych szans, z kolei jeśli będzie serwował tak jak w poprzednich meczał to trudno będzie go złamać. Kursy u innych buków już na poziomie nawet 2.50 i więcej. Typ z polecenia, zagrany przez niejakiego typera Łuna (staty można znaleźć w internecie), aczkolwiek według mnie z dobrymi perspektywami, bo kursy chyba trochę przeszacowane na to zdarzenie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
R 41

ronni1000

Użytkownik
Juan Monaco - Nicolas Almagro 1.50 Tobet
Według mnie hiszpan powinien poradzic sobie tutaj z argentynczykiem. Bilans pojedynków 3;2 dla Almagro i co najwazniesze pokonał juz Monaco w kwietniu 2:0. Atutem Nicolasa z pewnoscia bedzie jednoreczny BH a takze serwis. Monaco prezenuje ostatnio bardzo sałba forme serwisowa. Bardzo łatwo go przełamac szczegolenie gdy nie bedzie wchodził pierwszy serwis ????

pampus 81

pampus

Użytkownik
Juan Monaco - Nicolas Almagro 1.50 Tobet

Według mnie hiszpan powinien poradzic sobie tutaj z argentynczykiem. Bilans pojedynków 3;2 dla Almagro i co najwazniesze pokonał juz Monaco w kwietniu 2:0. Atutem Nicolasa z pewnoscia bedzie jednoreczny BH a takze serwis. Monaco prezenuje ostatnio bardzo sałba forme serwisowa. Bardzo łatwo go przełamac szczegolenie gdy nie bedzie wchodził pierwszy serwis ????
nawet jesli wchodzi pierwszy serwis to jest go latwo przelamac.
on ma tak slabiutki ten serwis, ze Almagro bedzie mial latwe pilki do zreturnowania.
typ popieram, dla mnie to 9/10 i nie widze innej opcji jak wygrana Hiszpana.

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Fognini - Haas @ 2,37 b365 ✅
Konsekwentnie na Fabio. Jest ewidentnie w gazie, wszystkie mecze gładziutko, wykorzystuje BP, łamie. Dobrze się czuje na mączce no i jest gaz, jak już pisałem. H2h 1-0 dla Fabia, mecz z przed tygodnia gdzie w Stuttgarcie Fog pyknął Tommyego 2-0. Tommy w tym turnieju zaczął od słabego, ledwo wymęczonego zwycięstwa z Kavciciem, który wirtuozem nie jest, a miał już w trzecim secie bodajże 4-2. Potem zmęczony starszy Brelok - meczu nie widziałem, niby gładkie zwycięstwo Haasa, ale Brelok pewnie już nie wytrzymał kolejnej batalii.
Fabio mocno rozpędzony, trzeba korzystać, jeszcze taki kurs ;)

/Edit : jak na razie z Hamburga 3/0 ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#15#
Fabio Fognini - Tommy Haas ✅
Kurs: 2.20
Włoch gra bardzo dobre zawody i ma szansę na kolejny półfinał. Co ciekawe panowie spotkali się tydzień temu w Stuttgarcie, gdzie zaskakująco łatwo z przeciwnikiem poradził sobie Fognini. Tym razem także widzę value w typie na Fabio, który prezentuje świetną formę.
W dwóch meczach w Hamburgu stracił zaledwie 10 gemów, a w spotkaniu z Granollersem poradził sobie z dużą łatwością. Haas męczył się w spotkaniu z Kavcicem co może sygnalizować nierówną formę tego zawodnika przez cały okres gry. Co prawda w drugiej rundzie gładko wygrał z Berlocqiem, jednak Argentyńczyk nie zagrał dobrych zawodów.
Tak jak wspomniałem spotkali się tydzień temu w Stuttgarcie. Kibice na pewno byli za Tommym i także tutaj będzie podobnie. Czy tym razem to pomoże? Uważam, że Niemca na pewno jest stać na zdobycie seta, lecz to jego maksimum. Jeżeli Fognini utrzyma taki poziom jak z ostatnich rywalizacji o zwycięzcę jestem spokojny.

#16#
Adrian Mannarino - Ivo Karlovic ✅
Kurs: 1.53
Chorwat wraca do co raz lepszej dyspozycji po ciężkiej chorobie. Spotkanie z Adrianem do najłatwiejszych należeć nie powinno, jednak jestem przekonany, że doświadczony Karlovic poradzi sobie z Francuzem. Jego największym atutem jest serwis, którym niszczy rywali. W ostatnim meczu z Sijslingiem aż 24 asy i 84% wygranych piłek z pierwszego serwisu. Znaczenie również ma regularność z jaką posyła pierwsze podanie, 79% to dość niespotykana statystyka przy tak dobrze serwujących graczach.
Mannarino po bardzo dobrym Wimbledonie obniżył loty i w Newport musiał uznać wyższość Isnera. Teraz ponownie staje przed szansą walki o półfinał. Charakterystyka Ivo jest prawie identyczna do tej jaką prezentuje &quot;Big John&quot;. Silny forehand i atomowy seriws. Francuz również posiada różnorodne podanie, jednak wydaje mi się, że nie jest w stanie dorównać Chorwatowi w tym aspekcie. Technicznie lepszy moim zdaniem jest młodszy Adrian, ma większy wachlarz zagrań. Kluczową sprawą będzie return, który musi być na bardzo wysokim poziomie, aby nawiązać walkę z Karlovicem. Mannarino jednak takie nie posiada i może zakończyć udział w turnieju właśnie tym meczem.
Sądzę, że Ivo pokaże swoje miejsce w szeregu i już niedługo na US Open udowodni jakim jest tenisistą w pełnym obliczu. Jeżeli forma będzie tak długo utrzymana przez Chorwata ma szansę na powrót do TOP 100 rankingu.​

Otrzymane punkty reputacji: +12
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Dwa typy do przodu, liczę także, że tym razem nie będzie inaczej z tym spotkaniem.
#17#

Nicolas Almagro - Fabio Fognini ✅
Kurs: 2.20
Cóż Włoch gra bardzo dobry turniej, opisywałem go już trochę we wcześniejszych meczach i nie chcę ciągle tego samego powtarzać. Almagro pokonał we wcześniejszej rundzie Juana Monaco, z którym na clay&#39;u wygrać bardzo trudno. Mimo straconego pierwszego seta, podniósł się i zmiażdżył rywala w kolejnych odsłonach. Tym razem tak łatwo może nie być.
Solidnie grający Fognini utrzymuje rewelacyjną formę od Stuttgartu. W 8 meczach stracił zaledwie jednego seta, a grał z nie byle jakimi rywalami. Nicolas tak dobrze już nie wygląda, męczył się z Garcią - Lopezem, by później przegrać z Verdasco w Bastad.
H2H obu panów jest na korzyść Hiszpana. To on wygrał 3 spotkania i tylko raz musiał uznać wyższość Fabio. Było to 4 lata temu w Bukareszcie, co ciekawe było to ich ostatnie spotkanie na korcie w singlu. Nie ma co wracać do tamtych spotkań, bo jak widać odbyły się bardzo dawno temu i teraz grają zupełnie inny tenis.
Ofensywna gra z wieloma błędami ze strony Almagro może nie przynieść tak dobrego skutku jak przy wcześniejszych rywalach. Regularność z jaką gra Włoch może odeprzeć jego frontalne ataki i Hiszpan sam wpadnie we własne sidła. Fognini z Haasem utrzymał bardzo wysoki poziom i nie zszedł przez cały mecz o szczebelek w dół. Turniejowa &quot;trójka&quot; natomiast miała chwile zwątpienia i na pewno musiał się bardziej napracować, aby dotrzeć do półfinału w Hamburgu.
Mam nadzieję, że Włoch dalej będzie grał tak fantastycznie i nie opadnie z sił. Jego bardzo długi maraton od Stuttgartu może teraz powoli dawać znać o sobie, jednak warto skorzystać z takiego kursu i grać na zwycięstwo Fabio. Nie wykluczam również odrodzenia Hiszpana, który jak chce i ma dzień konia wszystko mu wychodzi i po prostu może zniszczyć każdego rywala. Come On Fabio!​

Otrzymane punkty reputacji: +15
acetate 474

acetate

Użytkownik
N. Almagro vs F. Fognini - 2 (+1.5 Sets) @ 1.472 (Pinnacle) ✅ 4:6, 6:7 (1:7)
W zasadzie nie ma sensu sie tutaj rozpisywac, kolega wyzej juz cos od siebie skrobnal na temat tego spotkania. Wiele osob zauwazylo tez wspaniala forme Fognini&#39;ego, i slusznie. Biedny Tommy wczoraj byl bezradny, takie baty u siebie dostac to juz cos znaczy. Forma wspaniala. Ostatni ich mecz wygral Fabio, Nico, ktory lubi sie &quot;pogubic&quot; w meczu i stracic seta - ja gram handi setowe, bardzo duze prawdopodobienstwo wejscia.
I. Karlovic vs K. Anderson - 2 @ 1.415 (Pinnacle) ⛔ 6:4, 6:7 (4:7), 6:3
Jeszcze bez wiekszego opisu, proponuje Andersona. Regularnosc tego zawodnika jest wspaniala, nawierzchnia mu bardzo sprzyja, kurs jak najbardziej do gry. Nie powinien miec tutaj wiekszych problemow.

Otrzymane punkty reputacji: +12
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
???? Almagro N. v Fognini F.
Typ: Over 22,5 g ✅
1,96 Pinnacle Sports

Półfinał turnieju w Hamburgu, Fognini rewelacja z ostatniego tygodnia, kiedy wygrał w Stugttgarcie, zmierzy się z Almagro, zeszłorocznym półfinalistą obecnego turnieju. Fabio mnie zaskakuje, gra już drugi tydzień gry na bardzo dobrym poziomie, Almagro gra średnio, wczoraj fatalny pierwszy set w meczu z Almagro, następnie wygrany set do zera i festiwal przełamań w trzecim secie. Dziś zwycięstwa w tym meczu nie typuję, bo jest to praktycznie nie do wykonania. Mecz będzie wyrównany i bardziej widzę trzysetówkę niż dwa wyrównane sety, obaj są na niezłym poziomie i nie widzę tutaj zdecydowanego zwycięstwa jednego z zawodników. Same kursy na over mnie zaskoczyły bardzo pozytywnie, spodziewałem się coś koło 1,70. Meczów bezpośrednich nie ma sensu przytaczać, wszystkie z nich odbywały się bardzo dawno, ostatnie spotkanie w Bukareszcie cztery lata temu. Cóż więcej tutaj pisać, to nie jest analiza, którą opieram statystykami, jest to czysto moja opinia o tym meczu, sądzę, że takie rozwiązanie jest bardzo możliwe.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#18#
Ivo Karlovic (+1,5 seta) - Kevin Anderson ✅
Kurs: 1.80
Karlovic w bardzo dobrej dyspozycji serwisowej. W trzech meczach aż 66 asów, do tego bardzo wysoki procent pierwszego serwisu. Każdy zna specyfikację tego zawodnika i wie dobrze, że jeżeli nie ma dobrego podania ze strony Chorwata, on nie istnieje w meczu. W Bogocie czuje się znakomicie i moim zdaniem trafi do finału imprezy. Gram ostrożnie +1,5 seta, chociaż dla bardziej odważnych warto zagrać win po 3,0.
Anderson gra także świetnie. Jego drugie podanie nie jest najgorsze, gra dosyć regularnie i pokonuje kolejnych rywali. Obaj nie stracili jeszcze seta, lecz Ivo rozegrał już 4 tie - breaki. Pokazuje to silną psychikę bardzo doświadczonego gracza. To kolejny typ, który można zagrać, bardzo prawdopodobne, że i tym razem ujrzymy 13 gem, w którymś ze setów.
Gra obu tenisistów jest bardzo podobna. Ich największym atutem jest serwis oraz forehand. Doświadczeniem góruje Chorwat, jednak technika jest w miarę na tym samym poziomie. Przeciwników pokonali pewnie i mniej więcej o tych samych umiejętnościach. Karlovic zagrał o jeden mecz więcej i może to już wpłynąć na jego grę, mimo iż skraca grę jak tylko się da.
Mam nadzieję, że ujrzymy trzy sety i wspaniałe widowisko. Tak jak wspomniałem wyżej warto pograć również:
Win Ivo Karlovic @3.0 ✅
Tie-Break w meczu @1.3
✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Nicolas Almagro - Fabio Fognini
Tie break w meczu ? NIE @ 1,57 b365
⛔
Słabo wczoraj zagrał Cygan, ale miał też mocnego rywala. Fognini prze jak zły od Stuttgartu i dobrze, lubię go ;)
Obaj zawodnicy to klejowcy, dobrze poruszają się po korcie itp itd to co ma dobry klejowiec. Jeden i drugi ładnie łamie, głównie przeciwnika, choć Cygan również siebie. Wczoraj dał lekki popis.
Ogólnie łamią się jak panienki, wczorajszy mecz Dasco .. brak słów. Cały turniej to jedno wielkie łamanie. Nie mówię, że brak TB, ale tutaj go nie ujrzymy ;)
Ani Fog ani Cygan nie kończyli seta przez TB tutaj w Hamburgu.
Myślę, że można delikatnie pograć takie rozwiązanie.

Edit : Pechowo, Fog powinien skończyć ten mecz wcześniej niż w TB.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Zupelnie nie zgadzam sie z kolega wyzej co do typu na mecz Almagro - Fognini. Moim zdaniem Hiszpan lepiej sie prezentuje w Hamburgu. Dobra passa Fogniniego bierzesie rowniez stad, ze rywale sredio mocni lub pod forma, masa bledow i prezentow. Piszesz, ze Almagro tak gra... wrecz przeciwnie. Nicolas atakuje wtedy kiedy jest do tego sytuacja, to nie Kohli, Haas itd. Nawet na kortach szybszych, mimo, ze Hiszpan ma sporo winnerow i dobry serwis, to experci uwazaja, ze generalnie jest to zawodnik defensywny. Tak ejst wlasnie, on skutecznie przechodzi z obrony do ataku. Piszac taka charakterystyke jak Ty podajesz do Hiszpana to mnie sie w glowie pojawia cos wstylu Isner, Karlovic, Vasek, Fed itd. nic bardziej mylnego. W wielu meczach to wlasnie Wloch nie wytrzymuje napiecia i przestaje byc regularny. Nie rozumiem zreszta fenomenu Fogniniego, mysle, ze szybko sie skoncza jego marzenia o topie ATP. Dobrze grajacy Almagro powinien sobie spokojnieporadzic. Problemem jedynym Hiszpana jest psycha. Widac jak sie gotuje z nerwow, jakby mu czacha parowala i wtedy lubi serie robic z errorami.
Hehe nie istnieje Almugro... nie wiem po co wychodzil na kort skoro mu sie nie chce...

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
#18#
Ivo Karlovic (+1,5 seta) - Kevin Anderson
Kurs: 1.80
Karlovic w bardzo dobrej dyspozycji serwisowej. W trzech meczach aż 66 asów, do tego bardzo wysoki procent pierwszego serwisu. Każdy zna specyfikację tego zawodnika i wie dobrze, że jeżeli nie ma dobrego podania ze strony Chorwata, on nie istnieje w meczu. W Bogocie czuje się znakomicie i moim zdaniem trafi do finału imprezy. Gram ostrożnie +1,5 seta, chociaż dla bardziej odważnych warto zagrać win po 3,0.
Anderson gra także świetnie. Jego drugie podanie nie jest najgorsze, gra dosyć regularnie i pokonuje kolejnych rywali. Obaj nie stracili jeszcze seta, lecz Ivo rozegrał już 4 tie - breaki. Pokazuje to silną psychikę bardzo doświadczonego gracza. To kolejny typ, który można zagrać, bardzo prawdopodobne, że i tym razem ujrzymy 13 gem, w którymś ze setów.
Gra obu tenisistów jest bardzo podobna. Ich największym atutem jest serwis oraz forehand. Doświadczeniem góruje Chorwat, jednak technika jest w miarę na tym samym poziomie. Przeciwników pokonali pewnie i mniej więcej o tych samych umiejętnościach. Karlovic zagrał o jeden mecz więcej i może to już wpłynąć na jego grę, mimo iż skraca grę jak tylko się da.
Mam nadzieję, że ujrzymy trzy sety i wspaniałe widowisko. Tak jak wspomniałem wyżej warto pograć również:
Win Ivo Karlovic @3.0
Tie-Break w meczu @1.3
ja akurat z tym się nie zgodzę, dla mnie zwycięzy Anderson, poprostu jest lepszym tenisisto. Oglądałem mecze Karlovica i co mogę powiedzieć to tylko i tylko serwis, return mizerny, gdyby wczoraj Monarino miał więcej szczęscia to by wygrał. Cztery razy piłka po taśmie spadała na jego stronę, Ivo miał szczęście. Tyle razy Monarino go dojeżdzał do równowagi, aż trzy razy w pierwszym secie. Do tego ten jego return, nie radził sobie z serwisem Francuza to z Andersonem powinien też sobie nie radzić. Dalej w pamięci mam pierwszy set kiedy w Tie-Breaku Francuz wywalił piłkę minimalnie w aut. Ivo to tylko serwis i serwis, Anderson niezła forma w sezonie, i na pewno ma lepszy wachalrz zagrać od Ivo, któremu w końcu i serwis będzie słabiej wychodził..mam taką nadzieję, dodam że Monnarino pokazywał wczoraj że strasznie bolą go plecy...Wiadomo Ivo może ogarnąć mecz...ale Anderson ma więcej argumentów za sobą, a technika to raczej po stronie Andersona, Ivo strasznie kuleje w pozostałych elementach oprócz serwisu...
Anderson Bet365 1.4

banans 18

banans

Użytkownik
Ja rowniez pogralem sobie dosyc na Fogniniego ???? Swietna forma i licze na final z Federem a tam może byc niespodzianka.
Jest jeszcze czas wiec można pograc +1,5 seta w strone Delbonisa.
Typek jest w rowniez w dobrej formie pokonujac tutaj w Hamburgu po drodze Robredo i Verdasco ktory jest rowniez w bdb formie.
Dlatego sądze ze kurs 2.680 w Pinnacle jest jak najbardziej do lyknięcia ze wzgledu na brak presji.
edit 2:0 Delbonis czulem ze moze wygrac

Otrzymane punkty reputacji: +14
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom