>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Hamburg & Bogota, 15-21.07.2013

Status
Zamknięty.
R 41

ronni1000

Użytkownik
Zeballos-Ramos 1.30 Tobet✅✅ 0:2 ????
Zdecydowanym faworytem jest tutaj hiszpan. Na ziemi gra on bardzo dobrze i nie schodzi ponizej okreslonego poziomu, natomiast Zeballos ten sezon ma fatalny na ostatnie 15 pojedynków wygrał zaledwie 3:/:/. Dla mnie Hiszpan łatwo powinien poradzisobie z przeiwnikiem, warto takze zagrac 0:2 na korzysc Ramosa ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
sheym88n 52

sheym88n

Użytkownik
Monfils - Golubev under 20,5 gema @1,83✅ 6-3, 6-3
liczę tutaj na szybką odprawę Kazacha. Gael jest w formie, jak nie będzie świrował to powinien pokazać swój wyższy poziom od Golubeva. Oboje lubią tę nawierzchnię i Andrey ostatnio dobre wyniki, jednak Gael to Gael.
Wystarczy po jednym przełamaniu w secie.
Berlocq - Bachinger 2:0 @1,72⛔ 6-7, 6-1, 6-2
Carlos mega forma. Przecierałem oczy w turnieju w BASTAD. Godne podziwu. Myślę, że tutaj raczej gładko. Bachinger lepiej się czuję na szybszych nawierzchniach, choć i na mączce coś tam gra.
Dla mnie jednak Carlos tutaj bez straty seta.
mecz Carlosa bez komentarza po prostu...;/

Otrzymane punkty reputacji: +4
sheym88n 52

sheym88n

Użytkownik
Oczywiście w Bastad. Sorry tutaj za błąd.
Może i coś w tym jest, ale Hamburg - ATP 500 - wątpię żeby taki turniej odpuszczał. Bachinger na mączce nie jest jakiś rewelacyjny, i na spokojnie powinien go pogonic Carlos.
Ty po jednym wygranym turnieju odpuszczałbyś następne? Bo ja nie, wręcz przeciwnie - chciałbym więcej.
To tylko moje zdanie. Pozdrawiam.

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Istnieje szansa, że Berlocq nie będzie w 100% traktował tego turnieju, gdzie jedzie prosto po zwycięstwie w Bastad to mimo wszystko uważam, że tą pierwszą rundę może jeszcze przejść. Jednak handicap na gemy w tym wypadku uważam za dobre rozwiązanie, gdyż kurs jest ciekawy, a nawet przy stanie 6:4, 6:4 dla Berlocqa będzie on pokryty. Bachinger to typowy średniak, który gra naprawdę w kratkę, ale myślę, że nie przegra, różnicą 5 gemów z Argentyńczykiem.
Małym plusikiem na korzyść Bachingera jest, również fakt, że turniej rozgrywany jest w Hamburgu, więc z pewnością zawodnik gospodarzy ma podwójną motywację do dobrego zaprezentowania się przed własną publicznością
Berlocq (-4,5 gema) vs Bachinger @1.71 ⛔ :?

I 13

ilsinho112

Użytkownik
Rosol L./Seppi A. - Brands D./Kas Ch. 2 @1.80 (Fortuna)

16.07 15:00.

Mecz debla w Hamburgu . Obydwie pare po raz pierwszy grają ze sobą na cegle ,z całej czwórki pełnoetatowym deblistą jest tylko Kas który juz bardzo długo gra w deblu ,w singlu za duzych szans nie ma. Pozatym dwójka niemiecka gra u siebie i to tez publicznosc powinna im pomoc. Ja zaufam swoje pieniadze parze niemieckiej. Polecam ;)

namemartin 550

namemartin

Użytkownik
Hamburg
Mayer Florian v Dolgopolov Aleksandr
Typ:Dolgopolov Aleksandr
Kurs:2,2
Buk:Bet365
Typ:powyżej 22,5 gemów
Kurs:1,96
Typ:powyżej 9,5 gemów w 1 secie
Kurs:1,82
Buk:Unibet
W tym spotkaniu faworytem buków jest Niemiec, który gra regularnie w turniejach i dysponuje stabilną formą. Dolgopolov gra w kratkę, a na mączce dość słabe wyniki w porównaniu ze statystykami Mayera. Ale biorąc pod uwagę przeciwników nie widzę tu nic dziwnego.
W tym meczu poszukam zagubionej formy Ukraińca. Spotkanie powinno być w mirę wyrównane i mam nadzieję zobaczymy 3 setowy mecz.
Ed: Niestety Dolgopolov nie odnalazł formy na mączce. Trzy razy ⛔.

R 41

ronni1000

Użytkownik
Gomez E. - Struvay E. 1.33 Bet365✅✅
Stawiam tutaj zdecydowanie na Gomeza, na twardym korcie gra on bardzo dobrze,zdecydownaie leiej niz na innych nawierzchniach, natomiast Struvay woli ziemi i tam tez gra wiekszosc zwoich meczy. Na 9 spotkan na hardze wygrał tylko 1, nie jest to jego ulubione podłoże. Jedynym atutem moze byc to ze gra u siebie. Miomo wszystko stawiam na Gomeza ????

sheym88n 52

sheym88n

Użytkownik
Mayer - Dolgopolov 1,66✅ 6-3, 6-4
wszystko w tym meczu przemawia za Florkiem. Gra u siebie, dobra postawa na clayu ostatnio. Dolgo bez formy, na clayu ostatnie mecze to słabizna. Nie grał od Wimbledonu, może mieć problem w dobrym powrocie na mączkę.
Tyle ode mnie na dziś.
tak jak przeczuwałem, Dolgo padlina na clayu. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +3
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Mayer - Dolgopolov 1,66
wszystko w tym meczu przemawia za Florkiem. Gra u siebie, dobra postawa na clayu ostatnio. Dolgo bez formy, na clayu ostatnie mecze to słabizna. Nie grał od Wimbledonu, może mieć problem w dobrym powrocie na mączkę.
Tyle ode mnie na dziś.
???? Florian Mayer v Alexandr Dolgopolov (Liczba setów 2-drogowo) dla Mecz WYNIK ?
TYP: Powyżej 2.5
KURS: 2.25
Stawka: 80 | Do wygrania: 100 PLN
Bet365

Czemu wszystko przemawia za Florkiem ??? Skąd ta teza ??? I co z tego że gra u Siebie??? W Stuttgarcie też grał u Siebie i Monfils zlał go jak chciał ... Dolgo bez formy ??? Niby dlaczego?? Bo nie grał od Wimbledonu ???? ?? Eeeeh, ręce opadają jak się czyta takie analizy... Dolgo jest nieobliczalny, potrafi powalczyć na maksa z TOP10 (jak ostatnio na Wimbledonie z Ferrerem) ale potrafi też przegrać z kimś znacznie niżej w rankingu. Florek tak samo jak Dolgo jest nieobliczalny i bardzo chimerycznym graczem, więc w zasadzie kto tutaj wygra jest wielką niewiadomą - przynamniej dla mnie ... Dolgo ostatnio źle nie grał, postawił się Beckerowi i Verdasco na trawie. Florek wygrał Chellengera ale w tym &quot;pomogli&quot; mu mocno przeciwnicy...
Wg mnie znacznie lepiej i bezpieczniej grać 3setówkę niż bawić się w strzelanie kto tu wygra. Zarówno jeden jak i drugi często traci sety przez swoją psychę, więc w zasadzie 3setówka dla mnie jest całkiem prawdopodobna, a po takim kursie to gram z pocałowaniem ręki ????
Grali ze sobą raz - tutaj w Hmaburgu - 3 lata temu - była 3setówka i wygrał Florek. Dziś wg mnie wygra Dolgo ale też w trzech setach.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ogladalam mecz Mayera z Beckiem w tamtym tygodniu i wnioski sa takie.

1. forma Mayera dosc niska, odbija bez przekonania, duzo podcina ale to sa zbyt proste zagrania dla rywali

2. brak pomyslu na gre - uderzenia super mocnego nie ma wiec z fh katowo lub bh podcinki, jak rywal bledyu nie zrobi to trwa taka zabawa, jedyna dobre rozwiazanie dla Niemca to atak do siatki, to potrafi i jest cholernie skuteczne bo volleya ma znakomitego z obu stron tylko, ze z takim serwisem to nie ma jak jeszcze na cegle grac serve volley

3. serwis to kolejny problem, po pierwszym wszystko jest ok, drugi dramatycznie slaby i rywale to mocno atakuja, po drugim Florek zagubiony i w glebokiej defensywnie.

Jako, ze Dolgopolov to wg mnie facet bez jaj, ambicji i woli walki to to jest klasyk no bet. Ale pisanie, ze Dolgo bez formy to torche naciagane. Tym bardziej, to co napisal kuba, ze szystko wskazuje dla MF, czyli bo bo nie napisal autor analizy NIC.

G 32

gosc83

Użytkownik
Pospisil-Przysiężny
Typ:1
Kurs:1.60
Bukmacher:Expekt
Aż dziwią mnie te kursy na Kanadyjczyka, po prostu szok, ale cóż trzeba brać z pełną odpowiedzialnością, nie ma żadnych argumentów przemawiających za naszym rodakiem, zero serwisu zero gry z głębi kortu więc z czego ma zdobywać punkty?Pospisil niezły serwis, pewne punkty ze swojego podania więc przełamanie to będzie tylko kwestia czasu, pamiętam jego mecz z Isnerem gdzie bo ciężkiej walce dał radę Big Johnowi wiem że to było 2 lata temu ale na chwilę obecną to po prostu lepszy gracz i tyle, naprawdę warto.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Hamburg
???? Klizan M. - Berlocq C.
Berlocq C. ::: 1,83 ::: Pinnacle ::: 3/10
Po takim kursie z przyjemnością wchodzę w ten typ. Berlocq bardzo pozytywnie mnie zaskoczył na turnieju w Bastad gdzie w finale walczył o każdą piłką i w dwóch setach pokonał w świetnym stylu Verdasco. W Hamburgu na rozkładzie ma już Niemca Bachingera, więc to może świadczyć o tym, że Argentyńczyk będzie chciał dalej podtrzymać swoją dobrą passę tutaj na ATP 500. Klizan jako objawienie poprzedniego sezonu, powinien w tym sezonie dostać łatkę rozczarowania sezonu. Wyniki bardzo przeciętne, ostatnio przegrał z Bautista-Agut w Stuttgarcie, ogólnie w 2013 poziomu notuje więcej porażek niż zwycięstw i nie wygląda na to, aby coś w jego grze się miało zmienić. Panowie już raz spotkali się w 2010 roku i wtedy górą był Carlos Berlocq.
Wynik: 6:4 1:6 (6)6:7 ✅

sheym88n 52

sheym88n

Użytkownik
na jutro dwa typy wpadły mi w oko szczególnie:
Haas - Kavcic 2:0 @1,50
zeszłoroczny finalista myślę, że odprawi Blaza w 2. setach. Co tu dużo pisać, Blaz lubi mączkę, ale Tommy to tenisista przynajmniej o poziom wyżej. Gra w rodzimych Niemczech i na pewno będzie mu zależeć na tym turnieju.
Ramos - Fognini 2 @1,53
do dubla dorzucam Fabio. Bardzo dobra dyspozycja, wygrana w Stuttgarcie,na rozkładzie Koliber, Haas... Na clayu praktycznie bez wpadek od dłuższego czasu. H2h 4:0 dla Włocha. Ramos dziś męczył się z Zeballosem. Wydaję się być daleki od optymalnej dyspozycji. Porażki z Fabbiano czy z Berlocqiem 3-6, 6-3, 0-6.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Youzhny Lopez
To będzie pierwszy pojedynek na mączce dla Youzhny po zakończeniu Wimbledonu. Zobaczymy jak mu pójdzie przestawienie się po trawiastej przygodzie w Halle oraz Londynie. Lopez pograł już w Szwecji, bez fajerwerków, bo odpadł w drugiej rundzie, ale z Almagro, więc powodów do wstydu nie ma. Z kortami w Hamburgu też już nieco się oswoił, bo w pierwszej rundzie odprawił Gimeno Travera w 2 setach. Kolejny aspekt to dotychczasowe spotkania obu panów. Hiszpan niezbyt leży Rosjaninowi. Na ziemnych kortach spotkali się trzykrotnie i wszystkie pojedynki padły łupem Lopeza. Na twardszych nawierzchniach remis 1-1 i nawet w tym jednym wygranym spotkaniu przez Youzhnego Lopez urwał mu seta.
Lopez przynajmniej jeden set 1.50 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +3
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Seppi, Andreas – Granollers, Marcel
Typ: Over 21.5 @ 1.75 unibet ✅ 2-6 6-1 1-6

Wprawdzie faworytem jest Włoch, ale wydaje się, że nie musi to być dla niego łatwy początek turnieju. Dla Seppiego będzie to pierwszy mecz na mączce po całkiem udanym sezonie trawiastym (półfinał Eastbourne, 4 runda Wimbledonu), co raczej nie zwiększy jego regularności na i tak niezbyt przez niego preferowanej nawierzchni. Z kolei Granollers w ostatnich tygodniach raczej nie zachwyca, ale w Hamburgu ma już za sobą wczorajszą wprawkę z Belluccim, wprawdzie dłuższą niż powinna, ale obeznanie z kortem zaliczone. Przesiadka z trawy na mączkę nigdy nie jest łatwa, a to powinno wyrównać nieco szanse w tym meczu. Spodziewam się meczu wypełnionego sporą ilością błędów, a taki scenariusz często zwiastuje zaciętą batalię, być może nawet na pełnym dystansie. Dlatego over wydaje się racjonalnym wyborem na ten mecz, tym bardziej, że akurat Hiszpan z Włochem mają za sobą sporą overową tradycję (dwa ostatnie mecze over owe , a trzeci to pięciosetówka w US Open). Linia wystawiona niżej niż u innych buków, moim zdaniem warto z niej z skorzystać, bo wiele wskazuje, że znowu zostanie przek r oczona . [EDIT: Chłopaki odstawili dzisiaj solidne WTA... Mimo trzech setów over przekroczony CUDEM, a i to tylko dzięki niższej linii. Jak widać c zasem warto zadać sobie trud i poszukać korzystniejszej linii . ]

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Janowicz - Haase ✅
Over 21,5 @ 1,80 b365
Pierwszy mecz Janowicza po udanym Wimbledonie. Mączka to jednak nawierzchnia wolniejsza, a wiadomo jaki styl gry prezentuje Jerzy. Jego 3 lata starszy rywal z Holandii natomiast lubi cegłę i na niej uzyskiwał swoje największe sukcesy. Nie twierdze, że Robin jest w stanie wygrać to spotkanie ( wczoraj męka ze Schwartzmanem ), ale seta jest w stanie urwać. Spotkali się ze sobą w tym roku na RG, Jurek wygrał 3-1.
Tutaj wystarczy jeden TB i powinni gładko pokryć linie.

E: Izzi, nawet duuużo większą linie by pokryli ????

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Federer - Brands
typ: +1.5 seta Brands
3.0
Pinnacle

Pierwszy pojedynek Federera po kompromitacji na Wimbledonie. Może szanse na porażke Szwajcara są małe, o tyle wygrany set dla Niemca ma szanse stać się faktem. Sezon w wykonaniu Federera fatalny, wygrany jeden turniej, na trawie. Na RG Tsonga go gładko ograł w ćwierćfinale, nie wróże mu rychłego upadku, jednak dzisiaj gra z reprezentantem gospodarzy który ma przyzwoity bilans na clayu 11-5. Co prawda nie ogrywał topowych tenisistów, lecz potrafił urwać seta na Paryskiej mączce Rafie. Liczę że Federer popełni więcej UE od rywala i Brands utrzyma swój solidny serwis. Powinno wystarczyć na urwanie seta

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Garcia Lopez 2.65 Expekt✅ ale mimo tego???? trzy okazje na zakończenie meczu przy swoim podaniu, trzy piłki meczowe przy podaniu rywala... ???? znając życie przegra teraz
Solidny rzemieślnik, czyli GGL zmierzy się dziś z Youzhnym, dlaczego stawiam na Hiszpana? Dlatego ponieważ Rosjanin na clayu mnie nie przekonuje, oglądałem go parę razy na clayu i nie zachwyca mnie, jak idzie to idzie, ale ma takie przestoje że tak doświadczony zawodnik jak GGL może to wykorzystać. Do tego to pierwszy mecz na clayu dla Youzhnego po sezonie trawiastym. GGL w pierwszej rundzie tutaj pokonał rodaka Gimeno Travera 6-3,6-3, w końcu powraca na swoją ulubioną mączką. Powiem tak mecz bardzo ciężki do wytypowania bo nie wiadomo czego się spodziewać można po Ruskim, ale uważam że można być pewnym solidnego występu Hiszpana, Hiszpan gra cierpliwie, w przeciwieństwie do Rosjanina. H2H 4-1 dla GGL, wszystkie mecze na clayu wygrane.
Chardy-Kubot 2.92 Marathonbet⛔⛔ szansa była...tyle breaków mieli panowie ech.. szkoda tej nie skuteczności.
No to dowalili z kursem, przesadzony moim zdaniem. Chardy z Kubotem to solidna para deblowa, wiadomo Łukasz w nie najlepszej formie, ale debel a singiel to dwie różne rzeczy. Obaj panowie odpadli w pierwszych rundach w Hamburgu i teraz mają okazję zajść daleko w deblu. Grannoles i Lopez osiągają dobre wyniki w tym sezonie, a raczej osiągali, ostatnio dużo porażek, chociażby ostatnio w Stuttgarcie z Bagnisem i Bellucim. Nie ruszałbym tego meczu ale za grosze można pograć, bo kurs zdecydowanie przesadzony, ja widzę tu ogromne value.

wrobel2006 1,3K

wrobel2006

Użytkownik
Janowicz-Haase
Typ: Janowicz 2:0
Kurs: 1,83
Nie widze tu innego rozwiazania jak zwyciestwa Jurka 2:0. Panowie grali ze soba raz - zwyciestwo Janowicza w Paryżu 3:1 (6:4,4:6,6:4,6:3). Nie da się ukryć, że Robin jest zawodnikiem o półke niżej od Polaka. Na swoim rozkładzie nie wygrywał z nikim znaczacym. Dziś tez nie widze, zeby zagrozil Jurkowi (i nie pisze tego ze wzg na moja sympatie do naszego rodaka) tylko biorac pod uwage fakty, ktorym nie da sie zaprzeczyc, ze Polski tenisista ma więcej atutów po swojej stronie aby zakonczyc ten mecz 2 setach.

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Janowicz - Haase
Janowicz @ 1,33
✅
Jurek zaczyna swoją przygode z turniejem w Hamburgu jego pierwszym rywalem będzie Holenderski tenisista Haase rywal na pewno wymagający ale bez przesady dzieli ich kilka poziomów ostatnia gra Jerzyka pokazuje ze gra bardzo dobrze płynnie bez większych przestojów jego serwis jest bardzo silny a skróty wchodzą. Spotkali się raz w maju na Roland Garros, Polak wygrał bez większego trudu 3:1. Lecz mineło już prawie 2 miesiace a Polak gra coraz lepiej i pnie się w rankingu ATP jak szalony i powinien wygrać dzisiaj bez większych problemów.
Youzhny - Garcia-Lopez
Youzhny @ 1,55
⛔
Rosjanin pokazał ostatnio ze prezentuje bardzo dobra równą forme wiadomo ostatnio grał na trawie a teraz ponownie wraca na cegłe ale jego rywal jest średnio wymagający mowa tutaj o Hiszpanskim zawodniku Garcia-Lopezie który ostatnio prezentuje bardzo mierną forme zwycięstwa z Hajkie czy Traverem mnie nie przekonują a jego gra jest bardzo srednia. Faworyzowany Rosjanin nie powinien miec wiekszych problemów w tym meczu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom