>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Hamburg & Bogota, 15-21.07.2013

Status
Zamknięty.
dx2 289,1K

dx2

Użytkownik
Delbonis-Munoz d.l.N. 1 @1.57
W tm okresie Delbonis z reguly prezentuej zwyzke formy i spodziewam sie, ze bedzie podobnie. W brunszwiku Delbonis gral juz niezle z Florianem Mayerem, a grac Argentynczyk potrafi. Licze, ze Delbonis awansuje do turnieju glownego. Rywal jest w miare dobry, ale Argentynczyka stac na zgranie na lepszym poziomie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 212

synpresleja

Użytkownik
Guccione-Shamasdin 2 9.15 betcity
Na chwile obecna mozna powiedziec,ze to spotkanie dwoch deblistow,ktorzy graja tu z okazji wolnych miejsc w kwalach singla.Chris juz dawno nie gra singla na poziomie chellengerow,dlatego wzial sie za debla w ktorym probuje cos ugrac. Kto ogladal ostatnie mecze z jego udzialem,widzial sam ze poruszanie sie po korcie i jakakolwiek dynamika u niego zanikla zupelnie.Zostal serw i nic wiecej.Gramy na hardzie wiec jest to spory atut,ale ogladajac go zawsze odstawal w parze deblowej. Przy siatce sobie nie radzi zupelnie.Obaj panowie znaja sie bardzo dobrze z kortow co raczej jest na korzysc Adila. Bet przeciwko Chrisowi bo powinien on sie zajac czyms innym niz tenisem. Dla mnie spore value. Nie znalazlem nigdzie handi.ale +4/+5 wydaje sie byc must betem.;)Polecam.

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Witam. Jutro rozpoczyna się turniej główny ATP w Hamburgu - chciałbym się przyjrzeć pierwszym meczom 1.rundy.:

P.-H. Mathieu (FRA) - A.Montanes (ESP) 2 @1.61 Bet365 ✅

Ten mecz rozpocznie turniej glowny. Po solidnej analizie nie widze zadnych przeslanek za bardziej chyba znanym Francuzem. Obaj gracze juz dosc wiekowi (31 i prawie 33 lata), ranking Montanesa - 50, Mathieu -79 i od dlugiego czasu &quot;leci&quot;. Francuz ma bilans tegoroczny -uwaga- 8/20 (na clay&#39;u 4/8), ostatnie piec turniejow to cztery razy porazki w 1.rundzie, raz w 2... Montanes z kolei w 2013r 20/15 (clay 20-12) wiec duzo lepiej. Ostatnio tez srednio, choc wiosna wygral turniej w Nicei, gdzie zreszta pokonal Mathieu w dwoch setach. Francuz byl tu w 2009r w finale (Montanes best - QF w 2008), ale to juz nie ten sam gracz i jutro moim zdaniem przegra juz w pierwszej rundzie

Otrzymane punkty reputacji: +6
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Szlagier dnia to mecz Davydenko - Mayer. Obaj az 8-krotnie ze soba grali (6-2 dla Rosjanina). Daydenko gra tutaj 12! raz (w 2009r wygral, rok temu 1/8); dla Niemca to 9-ty start (2010 PF, dwa ostatnie to ĆF). Moim zdaniem mozna sie spodziewac malej &quot;wojny&quot; i poszukac over&#39;a lub trzech setow... over 22.5 @1.92 Unibet ⛔

Ponadto mocno moja uwage przykuwa mecz :
Lorenzi - Brands 2 @1.53 Bet365 ✅
Przecietny Wloch ze sporo mlodszym Niemcem, ktory urwal na RG seta samemu Nadalowi.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Łukasz Kubot - Jan Hajek 2 @ 2.30 Marathonbet ✅
Jak dla mnie kursy na Hajka bardzo kuszące. Czech jeśli już osiąga jakieś sukcesy na korcie to tylko wtedy kiedy jest nim ceglana mączka. Co prawda nie jest on jakimś Nadal, Ferrerem, czy Djokovicem, tym niemniej gracz pokroju Kubota jest jak najbardziej w jego zasięgu. Jesli Czech będzie w stanie długo utrzymywać w korcie, zmusi Łukasz do błędów, które czasami przydarzają się Polakowi falami. Inna sprawa, że Polak zdrowo się nazasuwał w kwalifikacjach, gdzie rozegrał aż sześć setów ze średniakami z poziomu challengerów. Hajek wygrał zdecydowanie efektowniej, choć nie twierdzę, że miał trudniejszych rywali. Reasumując w mojej ocenie spore value.

Otrzymane punkty reputacji: +16
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Hamburg
???? Zverev A. - Bautista-Agut R.
Zverev A. +1,5 sets ::: 3,90 ::: Pinnacle ::: 3/10
Tak wiem, że Zverev to młokos z rocznika 1997, ale dostał od organizatorów w Hamburgu dziką kartę i na pewno będzie chciał zaprezentować się u siebie z dobrej strony. Bautista-Agut na turniej przyleciał prosto ze Stuttgartu, jak wszyscy wiemy, często traci sety. Skoro Dimitrov w Szwecji stracił set z Elias Ymer (1996) to wcale nie zdziwię się jak i Zverev urwie tutaj set. Kurs dość atrakcyjny, za drobne można spróbować.
Wynik: 3:6 2:6 ⛔

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Dyscyplina: TenisATP Hamburg
Spotkanie: Łukasz Kubot – Jan Hajek
Typ: 1
Kurs: 1,79
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 15.07.13 13:00

Dziś o godz. 13:00 odbędzie się mecz pierwszej rundy turnieju ATP w Hamburgu pomiędzy Łukaszem Kubotem a Janem Hajkiem. Łukasz mimo bardzo dobrej pozycji w rankingu musiał przejść, podobnie jak Czech, przez eliminacje do turnieju. Kubot w rankingu ATP jest 63., Czech jest 140. Zwycięzca pojedynku zmierzy się z Łotyszem Ernestsem Gulbisem.

Hajek w eliminacjach pokonał 1085. w światowym rankingu 18-letniego Niemca Maximiliana Marterera oraz 322. w rankingu Słowaka Pavola Cervenaka. Nigdy w karierze nie wygrał singlowego turnieju ATP, najwyżej w światowym rankingu był 71. (2006 rok). 30-letni Czech jest graczem praworęcznym z oburęcznym backhandem, mierzy 190 cm wzrostu.

Łukasz w tym turnieju musiał przejść przez eliminacje, na szczęście problem ten zniknie na jakiś czas dzięki dobrej pozycji w rankingu ATP, wywalczonej na Wimbledonie. Polak w eliminacjach pokonał 411. w rankingu Niemca Kevina Krawietza oraz 125. w światowym zestawieniu Brazylijczyka Joao Souzę. Łukasz jest zawodnikiem praworęcznym z oburęcznym backhandem, mierzy 190 cm wzrostu. Jest dwukrotnym finalistą singlowych turniejów ATP oraz 8-krotnym zwycięzcą turniejów deblowych.

Stawiam na Łukasza. Jest w bardzo dobrej formie, na Wimbledonie zagrał „turniej życia”, myślę że jako doświadczony zawodnik będzie podtrzymywał tą dobrą dyspozycję jak najdłużej. Jest wyżej w rankingu, osiągnął w światowym tenisie zdecydowanie więcej niż Czech. Myślę, że powinien awansować do II rundy turnieju.

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Bogota
Mannarino
-Gonzalez 1.40✅ ,2-0@2.10⛔ b365
Francuz na hardzie w tym roku dobre wyniki osiągał(finał i półfinał w Meksyku,zwycięstwo w Bośni).Fajnie zagrał też na Wimbledonie,odpadając dopiero z Kubotem w 4 rundzie.Adrian zdecydowanie woli grać na szybszych nawierzchniach.Posiada mocny serwis co niewątpliwie na hardzie jest atutem.
Gonzalez poza grą na mączce to nie istnieje.Na hardzie w ciągu ostatnich 4 lat to rozegrał łącznie kilkanaście spotkań wszędzie odpadając w 1 lub 2 rundach.No może poza turniejem w Ekwadorze ostatnio,gdzie doszedł do 4 rundy,grając 3 mecze z ogórami.Odpadł z Russellem ugrywając zaledwie 3 gemy.
Mannarino jak tylko podejdzie na poważnie do tego meczu,a raczej tak będzie,bo pula spora to się to może spokojnie w dwóch setach zamknąć.Proszę się nie sugerować,że Gonzalez jest gospodarzem turnieju ????

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Bogota
Mannarino
-Gonzalez 1.40, 2-0@2.10 b365
Francuz na hardzie w tym roku dobre wyniki osiągał(finał i półfinał w Meksyku,zwycięstwo w Bośni).Fajnie zagrał też na Wimbledonie,odpadając dopiero z Kubotem w 4 rundzie.Adrian zdecydowanie woli grać na szybszych nawierzchniach.Posiada mocny serwis co niewątpliwie na hardzie jest atutem.
Gonzalez poza grą na mączce to nie istnieje.Na hardzie w ciągu ostatnich 4 lat to rozegrał łącznie kilkanaście spotkań wszędzie odpadając w 1 lub 2 rundach.No może poza turniejem w Ekwadorze ostatnio,gdzie doszedł do 4 rundy,grając 3 mecze z ogórami.Odpadł z Russellem ugrywając zaledwie 3 gemy.
Mannarino jak tylko podejdzie na poważnie do tego meczu,a raczej tak będzie,bo pula spora to się to może spokojnie w dwóch setach zamknąć.Proszę się nie sugerować,że Gonzalez jest gospodarzem turnieju ????
A. Gonzalez (+1.5 Sets) 1.752 WYNIK 64 06 ... ✅✅✅
PinnacleSports
Czemu mamy się nie sugerować tym, że Gonzalez gra u Siebie ??? Właśnie to akurat jest dużym plusem i ważnym aspektem, gdyż Alejandro na własnym podwórku potrafi być groźny dla wyżej notowanych rywali... Adrian ostatnio może i dobra forma, ale już w meczu z Isnerem widać, że forma pomału ucieka (pierwszy set 0:6 i 16minut gry:razz: )... Jak Gonzalez zagra dobre spotkanie to może być różnie i jak na pewno bym go nie skreślał... Gonzalez posiada dobry serwis, całkiem nieźle gra forhandem, może sprawić niespodziankę...

Otrzymane punkty reputacji: +12
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Berlocq Bachinger
Zobaczymy czy wygrany finał w Bastad może mieć swoje wymierne skutki, może za dużo szampana, może za dużo spotkań i kondycha już nie taka jak należy. Spróbujemy delikatnie w stronę Niemca
Bachinger 3.50 Fortuna

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Popieram Pik na Mannarino, drewienko Gonzalez poza mączką nie ma czego szukać, jak odpadł z Russelem ugrywając zaledwie 3 gemy to jak ma wygrać chociażby seta z Mannarino? Niby gra u siebie ale to żaden argument, szukanie niespodzianki w tym meczu mija się z celem patrząc realistycznie

Mannarino✅ 1,40 bet365

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Po Wimbledonie wszystko wraca do normy, czyli nasz wspaniały Łukasz Kubot zaczyna grać swoje, a mianowicie dno totalne. Przełamać go łatwiej niż Radwańską, 2 serwis na poziomie poniżej 20% w pewnym momencie 2 seta to chyba rekord tego sezonu. Koleś jest naprawdę nędzny i szczęśliwy ćwierćfinał na trawie tego nie zmienia.
Tak żeby nie było offtopu to dam coś na dziś.
Davydenko - Mayer 1 set powyżej 9,5 gema 1.6 Expekt ⛔ nie wiem po co jeszcze gra ten oldboy

Myślę, że mecz będzie dość wyrównany i nikt nie powinien za bardzo odskoczyć na początku, typ może wejść nawet przy 1 przełamaniu w którąś ze stron.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Kamke - Rosol (2.04) Unibet ! ✅ (6:3; 6:0)
Do końca może nie jestem przekonany do tego typu, ale myślę że dziś Niemiec na swoich śmieciach wygra z Rosolkiem. Patrząc na jego poczynania, na nawierzchni ziemnej widać jednak że to właśnie Niemiec sobie lepiej radzi, ale oczywiście tym również się nie sugerowałem. Rosol, często zawodzi, w pierwszych rundach i co za tym idzie, bardzo często z gospodarzami turnieju. Dlatego tutaj widzę bardziej Niemca, w kolejnej fazie.
Tak na przyszłość Barichello, nie patrz na te cyfry, które mają zawodnicy, bo liczby nie grają, ale bardziej umiejętności i gdzie pogrywają - nie odbieraj tego jako atak, ale czasem liczby są zgubne.
Podam może śmieszny przykład Murray - Janowicz, Paryż, cyfry też przemawiały za Andym, a każdy wie jak się skończyło.

Otrzymane punkty reputacji: +15
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Kamke - Rosol (2.04) Unibet !
Do końca może nie jestem przekonany do tego typu, ale myślę że dziś Niemiec na swoich śmieciach wygra z Rosolkiem. Patrząc na jego poczynania, na nawierzchni ziemnej widać jednak że to właśnie Niemiec sobie lepiej radzi, ale oczywiście tym również się nie sugerowałem. Rosol, często zawodzi, w pierwszych rundach i co za tym idzie, bardzo często z gospodarzami turnieju. Dlatego tutaj widzę bardziej Niemca, w kolejnej fazie.
nie wiem na jakie poczynania patrzysz, ale z kierując się samymi liczbami to przemawiają one za Rosolem 92-64 przy 46-48 Kamke i nie są one przypadkowo, bo to Czech jest lepszym graczem na nawierzchni ziemnej. W tym roku zahaczył już o finał w Bukareszcie, w którym ostatecznie uległ Lopezowi, ponadto 1/2 w CH w Ostrawie. Kamke na szczeblu ATP nie ma zbytnio czym się pochwalić. Tegoroczny ćwierćfinał z Dusseldorfu to jedno z najlepszych - o ile nie najlepszych, bo nie chce mi się szczegółowo szperać - osiągnięć na mączce. Faworytem jest Rosol, ale że grają w Niemczech to Kamke się zepnie dodatkowo i będzie chciał za wszelką cenę pokazać. w 2011 dotarł tu do 3 rundy. ja odpuszczam to spotkanie, bo różnie może być na ziemi Kamke ;)

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Illya Marchenko – Matteo Viola
Typ: Marchenko -2,5g
Kurs: 1,72 | Pinnacle

Zaczynamy powoli część sezonu, gdy powracamy na korty twarde. Turniej odbywa się w stolicy Kolumbii, ale czas przejść do mojego typu. Na przeciwko siebie staną Marchenko i Viola i to ten pierwszy jest tutaj faworytem, gdyż Illya naprawdę ma przewagę na tej nawierzchni nad Włochem, który preferuje wolniejsze nawierzchnie. Marchenko posiada dobry serwis, dobry FH, potrafi grać przy siatce, natomiast Viola to typowy ziemniak, a na dodatek nie jest w formie. Ciężko będzie Włochowi przełamać serwis Ukraińca, a swój ma nie zbyt groźny, powinniśmy więc zobaczyć pewne zwycięstwo Marchenki.
http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-by-arquisek-64221-18.html#post3743613
????

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
A. Gonzalez (+1.5 Sets) 1.752
PinnacleSports
Czemu mamy się nie sugerować tym, że Gonzalez gra u Siebie ??? Właśnie to akurat jest dużym plusem i ważnym aspektem, gdyż Alejandro na własnym podwórku potrafi być groźny dla wyżej notowanych rywali... Adrian ostatnio może i dobra forma, ale już w meczu z Isnerem widać, że forma pomału ucieka (pierwszy set 0:6 i 16minut gry:razz: )... Jak Gonzalez zagra dobre spotkanie to może być różnie i jak na pewno bym go nie skreślał... Gonzalez posiada dobry serwis, całkiem nieźle gra forhandem, może sprawić niespodziankę...
Może i wygrywał u siebie z lepszymi zawodnikami,ale na clayu.Hard to inna bajka,gdzie Gonzalez jeszcze niczego nie ugrał i raczej w tym turnieju również nie ugra.Mało to tenisistów jest z Ameryki Południowej,którzy ciupią tylko na clayu i poza tą nawierzchnią nie robią żadnych wyników?
Trzeba popatrzeć na jego ostatni mecz z Russellem.Dostał gościa,który jest ograny na tej nawierzchni i ugrał ledwo 3 gemy.
Wiem,wiem mecz meczowi nierówny,ale z będącym w niezłej ostatnio formie Francuzem będzie mu ciężko tutaj cokolwiek ugrać.No chyba,że Adrian sobie zagra na pół gwizdka,ale tego to się dowiemy w trakcie meczu.

dx2 289,1K

dx2

Użytkownik
Marchenko posiada dobry serwis, dobry FH, potrafi grać przy siatce,
Typu nie neguje, ale jak mozna napisac, ze Marchenko posiada dobry serwis, albo ze porafi grac przy siatce. Serwis Marchenki to jest jego najwiekszy mankament prawdopodobnie, bo to jest zawodnik bazujacy na grze z koncowej linii i regularnosci.
Nie rozumiem tego podejscia. To jest zwykle pisanie analizy pod typ, tutaj kazdy ma prawie dobry serwis w wiekszosci analiz, chociaz nie ma to w polowie przypadkow pokrycia z rzeczywistoscia. Pozniej czlowiek w analizach czyta o niesamowitych serwisach Marchenki, Kunitsyna czy DevVarmana ... i nie wie czy smiac sie czy plakac. Oczywiscie, zycze powodzenia z typem tak czy owak.

Otrzymane punkty reputacji: +10
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Granollers – Bellucci
Typ: Granollers ✅
Kurs: 1,79 | Pinnacle

Dwóch zawodników z porównywalnego poziomu. Z tym, że Granollers jest w zdecydowanie lepszej formie. Hiszpan gra równo w tym sezonie, prezentuje stabilną formę. Może nie zrobił wielkich wyników, ale odnotował kilka solidnych występów. Brazylijczyk przeciwnie, od początku roku zawodzi. Bilans ich pojedynków korzystny dla Granollersa 2-0. Oba spotkania rozgrywane były właśnie na kortach ziemnych. Bellucci nie był w stanie ugrać nawet 1 seta.
W takiej sytuacji taki kurs na Marcela jest bardzo dobrą inwestycją. Bellucci, aby wygrać to spotkania musiałby zagrać wielki mecz, pokazać swoją najlepszą formę, a na to się zdecydowanie nie zanosi. Hiszpan poniżej pewnego poziomu nie powinien zejść, a to powinno wystarczyć do 3 z rzędu zwycięstwa nad Bellucci.

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Haase-Schwartzman 1,57 Pinnacle✅
Samym sukcesem dla mikrego Argentyńczyka było zakwalifikowanie się do turnieju głównego, nie wiem jakim cudem pokonał Ungura ale udało mu się, Robin posiada dużo większe doświadczenie i umiejętności na dodatek wypadałoby się zrehabilitować za porażkę z Huta Galungiem w Schveningen

Hanescu-Kavcic 1,40 Pinnacle???? Sprzedał mecz lista nieudaczników WELCOME
Victor nieźle pogrywał sobie w Stutgarcie, wygrana z Paire, wyrównany mecz z Kolszrajberem, potrafi napsuć krwi najlepszym na tej nawierzchni,po drugiej stronie Kavcic który obecny sezon bardzo słaby porażki w challengerach z takimi tuzami jak Gianessi Ungur czy Stebe, dla mnie ten zawodnik to poziom challengera i jeśli Victor zagra swoje to będzie w kolejnej rundzie.
Jeszcze tak na sucho Monfils-Golubev 1,27 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom