No to i ja coś skrobnę na dzisiaj.
Vesely -
Melzer @2 1.80 bet365
Melzer chyba na kacu gral, jeden wielki zal. Na RG trzeba grac ze szybko odpadnie.
Pierwsza sprawa, nie ma czegoś takiego w moim odczuciu przynajmniej, odpuszczanie meczu bo coś, bo RG, bo bla bla. Jak taki Melzer dojdzie tu do finału, to spokojnie będzie miał 2-3 dni przerwy do meczu w RG. Co to dla nich jest zagrać nawet na następny dzień? nic. Przecież oni trenują multum godzin, są*do tego świetnie przygotowani, lepiej niż wam się wydaję. Stawiam tutaj na Melzera z prostego względu wygrane nam Isnerem, Ciliciem, Carreno Busta i zacięty mecz z Murrayem, w którym spokojnie mógł ugrać seta jak nie wyżej. Vesely miał do tej pory prosta drabinkę Sijsling, który w moim odczuciu jest naprawdę dość słaby (mało tego Igor go przełamał) i wczoraj Davydenko, który już jest wiekowym tenisistą. Ktoś jeszcze pisze, że Jurgen ma dziś urodziny, to jest lepszy powód żeby stawiać dzisiaj na niego.
Karlovic -
Monaco @0-2 1.61 bet365
Stalo sie to czego sie obawialem, Karlovic jest nie wygodnym zawodnikiem i 2 razy go przelamac jest cholernie trudno.. myslalem ze w lepszej dyspozycji jest Monaco po tych 2 latwych wygranych a tu prosze..
Osobiście czekam z tym meczem do liva, bo mam nadzieję, że kurs na Monaco czy na Monaco 2-0 trochę podskoczy, bo 1.22 to mało atrakcyjny do grania. Juan się świetnie prezentuję łatwa wygrana z Beckerem i to samo wczoraj z Granollersem, widać, że bardzo mu zależy na obronię tytułu. Z drugiej strony mega drewno, serv and volley. Karlovic wczoraj wygrał, ale trudno żeby przegrał z chłopakiem z rocznika 95, który kompletnie nie umiał sobie poradzić z jego serwisem. Monaco to doświadczony zawodnik, poradzi sobie z serwisem Karlovicia, a przy swoich podaniach zajedzie Ivo, wystarczy mu przebić parę piłek, a on już psuję, ciężko mu się ugina nogi..
Kohlschreiber -
Delic @+5,5 Delic 1.66 bet365 mecz jeszcze nieskonczony, ale powinno wleciec..
Myślę, że super handicap na Delicia +5,5 to naprawdę sporo. Delic prezentuję się bardzo dobrze, już pisałem, że na ostatnie bodajże 15 meczy przegrał*tylko 2 razy z Bollelim, który jest ostatnio w dobrej dyspozycji i kosił challengera za challengerem. W dodatku jak się spodziewałem Delić rozwalił mega gładko Browna, wcześniej wygrana z Przysiężnym, z drugiej strony Kohlschreiber, który gra u siebie i ostatnio jest już w dużo lepszej dyspozycji. Myślę, że ten mecz wcale nie musi być mega jednostronny, na czysty win Delicia po kursie 6.00 będzie mega trudno, ale handi +5,5 wydaje się być naprawdę*fajną opcją.
Mayer - Montanes
@1 1.83 bet365
Parodia tenisa, Mayer w drugim secie moze wyjsc juz na 3-0, po czym przegrywa seta, w 3 secie lamia sie do 0, mayer znowu oddaje i przegrywa.
Leo Mayer już wygrał 5 meczy w tym turnieju, to na pewno jest sporym plusem dla niego, bo doskonale się już zdążył zaadopotować do tych kortów. W dodatku ostatnio złapał niezłą formę, a wydaje mi się, że ten zwyż formy złapał po meczu z Golubevem, z kolei Montanes spuścił trochę z lotu, przegrał z Granollersem, gdzie wysiadł kondycyjnie ewidentnie, brakło mu sił. Również Włoch Travaglia, go odprawił z kwitkiem. A wczoraj z Samem myślałem, że wygra gładziej, a tu proszę stracił seta i wcale to nie był jakiś mega jednostronny mecz, ta wygrana nad Ebdena, trzeba traktować z przymrużeniem oka, gdyż Australijczyk jest bardzo słaby na kortach typu Clay. Jak dla mnie Mayer w lepszej dyspozycji, lepiej przygotowany, wygra dzisiaj z Montanesem.
Tursunov - Gulbis
@1 3.75 bet365
dramat, 5/4 tursunov w 3 secie i przerywa podanie, kolejne przy 5/5 2 BP nie wykorzystuje i w TB 4/2 przegrywa mecz, głowa.
Dlaczego typ na Rosjanina? A no dlatego, że Tursunov chyba się ogarnął i zaczął grać zdecydowanie lepiej wygrana nad Bautista, Nedovyesovem, wczoraj gładko nad Haase. A Gulbis jeszcze na Gulbisa 1.25? To ja nigdy przenigdy nie postawię, to samo było w meczu z Robertsem 1.12 na Gulbisa, a Ernest jest słaby psychicznie, łamię te rakiety jak coś nie idzie po jego myśli. Mecz ostatni z Ferrerem totalna klapa, wystarczy, że Rosjanin już go przełamię czy wyrzuci parę piłek i Gulbis nie wytrzyma. Kurs mocno na Rosjanina zawyżony, trzeba próbować!
Isner - Delbonis
@1 1.66 bet365
5/3 w 3 secie i przegrywa mecz
Big John wczoraj rozegrał niezły mecz z Sockiem, wydaje mi się, że po ostatnich porażkach zaczyna wracać na dobre tory. W dodatku jest rozstawiony z 1 w turnieju, zaczyna łapać formę przed RG na moje oko. Z kolei Delbonis ostatnie 2 łatwe zwycięstwa, może się dzisiaj przejadę na tym typie, ale Delbonis jakoś do mnie totalnie nie przemawia, potrafi nawet przegrać z Lu na Clayu, w meczu z Bellucci też padł psychicznie/kondycyjnie i przegrał praktycznie już wygrany mecz. Wydaje mi się po prostu, że duży kurs jest w tym spotkaniu na Isnera i warto spróbować, gdyby było to 1.30 odpuściłbym.
1 bet praktycznie trafiony tylko delicia, ale miazga ????