@jasmin Bogow
Do tego należy dodać, że kursy na Robredo, kiedy nie gra na clay'u są zawsze zawyżone.
Mimo wszystko, grałbym tutaj na Amerykanina.
Gilles Simon - Bernard Tomic
Tomic 1.57
bet365
6/10
Tomic ostatnio gra całkiem całkiem, a o meczach Simona z Thiemem i Robredo w Toronto można powiedzieć jedynie to, że się odbyły. Gdyby Thiem nie stracił głowy, a potem nie uległ kontuzji mózgu pokonałby Simona. Robredo tylko potwierdził moje poprzednie zdanie, z tym, że on tego dokonał.
Tomic zazwyczaj bardzo pewnie na linii serwisowej, potrafi grać z zawodnikami z potężnym serwisem i z nimi wygrywać, a jeżeli ktoś tak jak Simon nie ma najlepszego podania, to poprostu jest ogrywany. Ten kurs to dla mnie prezent i wchodzę tutaj bardzo grubo.
Jeremy Chardy - Philipp Kohlschreiber
Chardy 2.00
bet365
3/10
Tego typu nie jestem aż tak pewny, jak powyższego. Chardy zaskoczył mnie pozytywnie w Toronto. Po "przepchnięciu kolanem" pierwszego spotkania, w którym grał z Delbonisem, zagrał bardzo dobry mecz z Tsongą. Co prawda przegrał go, ale w pierwszym secie zmarnował piłkę setową w tie-breaku przy własnym podaniu. Nie ma się czego wstydzić, bo Tsonga ostatecznie wygrał ten turniej, a to spotkanie było jednym z trudniejszych dla niego w Toronto.
Kolba nie jest w zbyt dobrej formie, wciąż nie doszedł do swojej dyspozycji po urazie. Bardzo lubię jego grę. Przypomina mi uboższą wersję Federera. Ogólnie zachwycam się tenisistami, którzy grają jednoręcznym backhandem, wizualnie wygląda to fantastycznie.
No, ale nie o tym miało być. W moim odczuciu to Chardy powinien być faworytem tego spotkania w środowisku bukmacherskim. Zamierzam w to wejść za nieco mniejsze pieniądze.
Benjamin Becker - Ivo Karlovic
Karlovic 2:0 2.10
bet365
4/10
Becker wczoraj nic nie grał przeciwko Jaziriemu, to Malek oddał mu wygrany mecz... Wtopiłem wczoraj trochę i dzisiaj to taki typ na przełamanie. Karlovicia bardzo ciężko jest przełamać, a taki ktoś jak Becker ma przed sobą praktycznie niewykonalne zadanie. Ivo jak wszyscy wiedzą potężnie serwuje, i przy okazji fajnie gra volleyem, przy siatce jest praktycznie po każdym swoim podaniu. Kurs jest dosyć fajny i myślę, że warto zaryzykować. Beckerowi zdarza się czasem trzepnąć asa, ale do Karlovicia w tej kwestii nie ma podjazdu. Gram to dosyć pewnie.