>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Cincinnati, 15.08-22.08.2010

Status
Zamknięty.
krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Popieram typ kolegi wyżej na Fisha. Co więcej próbowałbym go również w spotkaniu deblowym gdzie gra z dobrą parą która jednak nie ma formy.
Co do singla, wątpie aby to spotkanie skończyło się wysokim zwycięstwem jednej ze stron. Gasguet jak będzie miał dzień konia jeżeli chodzi o serwis to dojedziemy do TB a tam powinno wziąć górę doświadczenie z tego choćby turnieju na stronę Fisha.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Djokovic - Nalbandian 1
Moim zdaniem najlepsza propozycja na dzisiaj z Cincy. Novak ostatnio w dobrej formie, półfinał w Toronto gdzie przegrał z Federerem po 3 setach, wczoraj pewnie pokonał Troickiego choć nie ustrzegł się przestojów w grze. Nalbandian po wygraniu Waszyngtonu, w Toronto gładko odpadł z Murray&#39;em. Wczoraj awansował dość szczęśliwie po kreczu Isnera, który prowadził z przełamaniem w pierwszym secie. Argentyńczyk ma problemy z dobrze returnującymi przeciwnikami z racji swojego nie najlepszego serwisu, a Djoko reurnować potrafi jak mało kto. H2H 3-1 dla Serba w tym gładkie zwycięstwo w tym roku w Monte Carlo. Kurs 1.615 w Sportingbet warty gry moim zdaniem.

Edit: Djokovic 6-1 7-6 ✅

A 0

avengedsevenfo

Użytkownik
Fish M. - Gasquet R.
Typ: 1
Kurs: 1,71
Rysiek co miał zrobić w tym turnieju to już zrobił Pokonał dwóch rywali, słabego w tym okresie Berera oraz Mishe, który w trzecim secie udowodnił, iż ma mega słabą głowe i oddał mecz bez walki, a szkoda w pierwszym secie zmiótł Rysia z kortu.... Dzisiaj Fish może go nie zmiecie, ale nie widzę innej opcji jak pewnie win Amerykanina. Pokonał Simona oraz Verdasco- ich chyba rekomendować nie trzeba. Nie stracił seta, dzisiaj również nie powidnien. Mardy będzie pewnie trzynał podanie, Rysiek ma przetswoje podczas swoich gemów serwisowych- Amerykanin to na pewno wykorzysta...
Nie bylbym takie pewny dobrze wszyscy wiemy ,ze Verdasco na maczce a Verdasco na hardzie to dwie rozne osoby , a simon no coz po kontuzji nie jest w olsniewajacej formie, kto ogladal mecz fisza z Simonem widzial jak duze ma problemy ma Amerykanin z dluzszymi wymianami i gdy zawodzi jego pierwszy serwis. Osobicie uwazam ,ze Francuz jesli zagra solidny mecz,bedzie wystrzegal sie glupich nie wymuszonych bledow , moze bardzo obnazyc slabosci rybki.Ten mecz analogia przypomina mi wczorajsze spotkanie Sama z ferrerm, to moze byc bardzo podobny mecz.

Pierwszy set jak narazie rybka trafia i Richard bez radny

A 0

avengedsevenfo

Użytkownik
Djokovic - Nalbandian 1
Moim zdaniem najlepsza propozycja na dzisiaj z Cincy. Novak ostatnio w dobrej formie, półfinał w Toronto gdzie przegrał z Federerem po 3 setach, wczoraj pewnie pokonał Troickiego choć nie ustrzegł się przestojów w grze. Nalbandian po wygraniu Waszyngtonu, w Toronto gładko odpadł z Murray&#39;em. Wczoraj awansował dość szczęśliwie po kreczu Isnera, który prowadził z przełamaniem w pierwszym secie. Argentyńczyk ma problemy z dobrze returnującymi przeciwnikami z racji swojego nie najlepszego serwisu, a Djoko reurnować potrafi jak mało kto. H2H 3-1 dla Serba w tym gładkie zwycięstwo w tym roku w Monte Carlo. Kurs 1.615 w Sportingbet warty gry moim zdaniem.
Podzielam zdanie kolegi mysle ,ze nalbandian w koncu musi poczuc zmeczenie 3 turniej solidny na wysokich obrotach z duza porcja grania ,az nie chce mi sie wierzyc by doszedl znowu bardzo daleko_Oby tylko Novak tego meczu nie przegral sam ,ze soba.

wuuja 2

wuuja

Użytkownik
Andy Roddick vs. Robin Soderling
Kurs 2.60 na człowieka, który kocha amerykańskie korty, ma za sobą wspaniałą publiczność i potrafi wspiąć się na wyżyny możliwości nawet kiedy nie jest faworytem, to gruba przesada. Soderling jest w całkiem niezłej formie, ale jego mecze z Roddickiem zawsze były zaciętne, nie brakowało tajbreków i z reguły ciężko było przewidzieć zwycięzcę. Nie inaczej jest teraz. Roddick z de Bakkerem nie pokazał nic nadzwyczajnego, ale to na Holendra w zupełności wystarczyło, nie miał on bowiem nawet jednej okazji na przełamanie Amerykanina. Faworytem bądź co bądź jest Szwed, ale nie aż takim, jak wskazują na to kursy, dlatego warto zainwestować w A-Rodda.
Typ: Andy Roddick to win @2.60

B 2K

borek149

Użytkownik
Spotkanie: Fish Mardy - Murray Andy
Typ:DW 2-0 Mardy Fish 3,50 6:7,6:1,7:6 ⛔⛔⛔
Fish win 2,20✅✅✅

Buk:Gamebookers

Spotkanie ćwierć-finałowe z cyklu Masters w Cincinnati. Bardzo ciekawy pojedynek tenisistów, którzy świetnie czują się na hardzie. Dlaczego wygra Fish, i to 2-0 ? Po pierwsze Andy Murray z pewnością jest już troszkę zmęczony rozgrywaniem meczy w takim tempie, w przeciągu dwóch tygodni będzie to jego już ósme spotkanie. Po drugie w tym roku panowie rozegrali już dwa spotkania między sobą oba padły łupem Fish-a. Po trzecie forma turniejowa przemawia także za Amerykaninem, trzy spotkania bez straconego seta kolejno z: Simonem, Verdasco oraz Gasquet. Brytyjczyk natomiast rozegrał dwa spotkania, oba po zwyciężył po ciężkich trzy setowych bojach z Chardym oraz Gulbisem. Po czwarte atut własnego kortu, żywiołowi kibice Amerykańscy na pewno wespną swojego rodaka do zwycięstwa. Dla mniej odważnych granie czystego win Amerykana.

villa16 32

villa16

Użytkownik
Andy Roddick vs.Novak Djokovic
Typ: DW 0-2 Novak Djokovic
Kurs : 2,14
BUk:Doxxbet
Ćwierćfinał Masters Cincinnati.Pojedynek jak dla mnie tenisowych gigantów A Roddick i 3 rakieta na Świecie N Djokovic .Djokovic gładko odprawił wczoraj mojego ulubieńca D.Nalbadiana który gra dobry tenis w ostatnim czasie przebudził się w końcu ze snu zimowego
???? , wygrał turniej w toronto odprawił dobrych graczy i w finale Baghdadisa.
Ale zmierzając do meczu Djoka wczoraj 6-1 7-5 , Roddick po męczarniach ze soderlingiem wygrał po Tie breaku 3 seta ostatnio w prezentuje się przeciętnie .
Dlatego stawiam na Djoke który umie bardzo dobrze return ować i będzie przełamywał Andego ostatnio w półfinale z Federem odpadł po 3 setówce.
Także dzisiaj zwycięstwo z Rodickiem będzie myślę 6-4 6-3 nie daje Roddickowi najmniejszych szans na dzisiejszy pojedynek.
Jazda Djoko $$$$$$
:cool:

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Bhupathi/Mirnyi - Frytka/Matka
Kurs : 1,66
Kurs na moich faworytów już spada. Najpierw może krótko o polakach - chyba każdy zna nasz eksportowy debel. Niestety od turnieju mistrzów na koniec 2009 roku nie mogą złapać formy. Natomiast Bhupathi/Mirnyi właśnie teraz nadchodzi czas na ich sukcesy. Bardzo lubią twarde nawierzchnie i mają doskonałe warunki do gry na niej. Typ bardziej przeciw Frytkom bo od jakiegoś czasu naprawdę grają średnio.
Drugi typ również przeciwko Polakowi.
Cermak/Mertiniak - Kubot/Marach
Typ : 1
Kurs : 1,55
Osobiście nie przepadam za Cer/Mer ale trzeba im przyznać , że złapali formę. Na tym turnieju już dwa bardzo dobre mecze. Kubot wraca po dłuższej przerwie i wczoraj z Marachem troszkę się męczyli z Verdasco/Lopez a hiszpanie ostatnio dołek formy głównie psychicznej.

D 0

dominix

Użytkownik
Bhupathi/Mirnyi - Frytka/Matka
Kurs : 1,66
Kurs na moich faworytów już spada. Najpierw może krótko o polakach - chyba każdy zna nasz eksportowy debel. Niestety od turnieju mistrzów na koniec 2009 roku nie mogą złapać formy. Natomiast Bhupathi/Mirnyi właśnie teraz nadchodzi czas na ich sukcesy. Bardzo lubią twarde nawierzchnie i mają doskonałe warunki do gry na niej. Typ bardziej przeciw Frytkom bo od jakiegoś czasu naprawdę grają średnio.
chyba nie ogladales ich ostatniego spotkania, radze zajrzec w statsy, bo potem bedzie placz i zgrzytanie zebami, juz nie wspomne, ze B/M jeszcze tutaj nic nie grali :]

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Murray - Fish

Ja dzisiaj trochę na przekór próbuję na Szkota. Kolega wyżej podał kilka argumentów przemawiających za Amerykaninem, co zatem przemawia za Andym?? Męczy się strasznie w tym turnieju, 3 setówki z Chardym i Gulbisem nie wróżą dobrze. Podobnie było jednak przed tygodniem gdzie Andy od 1/4 finału z Nalbandianem &quot;wskoczył&quot; jakby na wyższy poziom. Większość typowała wtedy Argentyńczyka, który szedł jak burza, tymczasem Murray oddał mu 4 gemy, a do końca turnieju seta już nie stracił. Liczę dzisiaj na powrót Andy&#39;ego do tej agresywnej i skutecznej gry z turnieju w Toronto gdzie bez większych problemów radził sobie z rywalami wyższej klasy niż Fish.
Typ: Murray 1.50 w Sportingbet
Jeśli chodzi o pozostałe mecze, to ciężko coś ciekawego wybrać. Djokovic powinien raczej poradzić sobie ze zmęczonym Roddickiem, ale serwis Amerykanina, i przestoje, które przytrafiają się Serbowi we własnych gemach serwisowych budzą moje wątpliwości. Raczej Novak ale 2-0 bym się nie spodziewał. Myślałem nad handi + 1,5 seta na Marcosa z Nadalem, liczyłem na kurs ponad 2.00, jest 1.85 za mniejszą stawkę można próbować. Co do meczu Federer - Davydenko kurs 1.28 na Rogera nie powala, DW 2-0 za 1.8 wygląda nieco lepiej, Fed zmotywowany, wypoczęty musi bronić punktów sprzed roku a gra Nikolaya po kontuzji mnie nie przekonuje. Coś z tego się do Murraya do dubla dorzuci ????

flint 0

flint

Użytkownik
Roddick - Djokovic
Andy w niezłej formie. Widać, że zależy mu na jak najlepszym zaprezentowaniu się w Cincinnati. Gra naprawdę bardzo dobrze. O czym świadczyć może to, że w pojedynku z De Bakkerem ani razu nie musiał bronić break pointu. W pojedynku z Soderlingiem zaledwie raz. Serwis funkcjonuje więc należycie. Także i returny złe nie są. 12 szans na przełamanie Soderlinga mówi wiele. Fakt, wykorzystał tylko 10, ale i tak źle nie jest. Djoko natomiast w spotkaniu z Nalbandianem (który odpaść powinien już z Isnerem), aż ośmiokrotnie bronił swojego podania. Udało mu się pięciokrotnie, tyle tylko, że te 3x chluby mu nie przynoszą. To samo było w pojedynku z Troickim. Obronione BP to 5/7. Wg mnie Andy nie będzie się tak pierdzielił z Serbem jak Troicki, czy Nalbandian i te szanse będzie wykorzystywać. Myślę, że Roddick zwycięży w całym spotkaniu (kurs 2.50 za jakąś mniejszą stawkę do zagrania jak najbardziej). Bezpieczniejsze jednak będzie gra na handi, które wg mnie jest pewniaczkiem na dzisiejszy dzień.;]
Typ: Roddick (+1,5) 1.60 [expekt]

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Murray - Fish

Ja dzisiaj trochę na przekór próbuję na Szkota. Kolega wyżej podał kilka argumentów przemawiających za Amerykaninem, co zatem przemawia za Andym?? Męczy się strasznie w tym turnieju, 3 setówki z Chardym i Gulbisem nie wróżą dobrze. Podobnie było jednak przed tygodniem gdzie Andy od 1/4 finału z Nalbandianem &quot;wskoczył&quot; jakby na wyższy poziom. Większość typowała wtedy Argentyńczyka, który szedł jak burza, tymczasem Murray oddał mu 4 gemy, a do końca turnieju seta już nie stracił. Liczę dzisiaj na powrót Andy&#39;ego do tej agresywnej i skutecznej gry z turnieju w Toronto gdzie bez większych problemów radził sobie z rywalami wyższej klasy niż Fish.
Typ: Murray 1.50 w Sportingbet

Jeśli chodzi o pozostałe mecze, to ciężko coś ciekawego wybrać. Djokovic powinien raczej poradzić sobie ze zmęczonym Roddickiem, ale serwis Amerykanina, i przestoje, które przytrafiają się Serbowi we własnych gemach serwisowych budzą moje wątpliwości. Raczej Novak ale 2-0 bym się nie spodziewał. Myślałem nad handi + 1,5 seta na Marcosa z Nadalem, liczyłem na kurs ponad 2.00, jest 1.85 za mniejszą stawkę można próbować. Co do meczu Federer - Davydenko kurs 1.28 na Rogera nie powala, DW 2-0 za 1.8 wygląda nieco lepiej, Fed zmotywowany, wypoczęty musi bronić punktów sprzed roku a gra Nikolaya po kontuzji mnie nie przekonuje. Coś z tego się do Murraya do dubla dorzuci ????

Wreszcie ktoś stonował podniecanie się tym beznadziejnym Fishem. Dla mnie ten tenisista to jest porażka. Tylko serv and volley i dobra czasami gra w rogach kortu. Jest wybiegany, ale jak mu tylko pierwszy serw nie wchodzi to jest bezradny. Z Verdasco przyfarcił, Simon przegrał na własne życzenie, a Richard zagrał słabo, zdecydowanie za słabo. Murray by musiał być cholernie zmęczony, po kontuzji i zdecydowanie zniesmaczony swoją grą by przegrać z takim s&amp;w fischem.
Wystarczy ze w gemie 2x nie wyjdzie mu 1 serw i Murray go złamie.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
nie no synu spokojnie, beznadziejny nie jest ???? ale też wydaje mi się, że Murray powinien sobie z nim poradzić. tak jak wyżej napisał jeden z użytkowników, Murray pewnie dopiero się rozkręca.

D 0

dominix

Użytkownik
Wreszcie ktoś stonował podniecanie się tym beznadziejnym Fishem. Dla mnie ten tenisista to jest porażka. Tylko serv and volley i dobra czasami gra w rogach kortu. Jest wybiegany, ale jak mu tylko pierwszy serw nie wchodzi to jest bezradny. Z Verdasco przyfarcił, Simon przegrał na własne życzenie, a Richard zagrał słabo, zdecydowanie za słabo. Murray by musiał być cholernie zmęczony, po kontuzji i zdecydowanie zniesmaczony swoją grą by przegrać z takim s&amp;w fischem.
Wystarczy ze w gemie 2x nie wyjdzie mu 1 serw i Murray go złamie.
zapomniales kolego dodac, ze w tym turnieju murek lamie sie rownie latwo jak laski w WTA... a to co napisales o jego przeciwnikach, to juz sa wierutne bzdury ????

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
tikanes, co Ty z tym s&amp;v Fisha?;) To nie jest zawodnik spod tego znaku, czasem stosuje tę opcję, ale to wynik taktyki meczowej. Częściej już biega do siatki podczas akcji.
Jaką obierze dziś taktykę? Cóż, częste bieganie do siatki przeciwko posiadaczowi tak dobrego returnu i passingshotów jak Murray, to byłaby prawdziwa próba męstwa ;)

L 0

lance997

Użytkownik
Roger Federer - Nikolay Davydenko(+1,5 seta) 2 1.85
Federer dotarł do fazy QF po rozegraniu jedynie 7-miu gemów (krecz Istomila przy 2:5 i W/O Kohlschreibera). Teoretycznie powinno działać to na plus dla Szwajcara jako że jest świeży i w ogóle nie zmęczony turniejem, ale praktycznie jak to zwykle bywa może to dużo bardziej zaszkodzić obrońcy tytułu w Cinci. Jak często bywa zawodnik, który przez pierwsze mecze męczy się niemiłosiernie ze słabszymi rywalami nagle pokonuję czołówkę w końcowych fazach i dochodzi niespodziewanie do finału.
Piszę to nieprzypadkowo, bo właśnie tak póki co wyglądała droga Davydenki do QF (chociażby wczorajszy mecz z Ferrerem, który na zdrowy rozsądek Łysy powinien przegrać). W Cinci oglądałem tylko mecz z Gineprim i mam z niego jeden poważny wniosek: Rosjanin wrócił do swojej dobrej dyspozycji, ale gra strasznie nierówno. Pierwszy set gra koncert tenisa żeby później obniżyć strasznie poziom regularności w wymianach i po przegranym secie znowu wrócić do dobrej dyspozycji (z drugiej strony po TB zazwyczaj bywa tak, że jeden zawodnik nagle obniża loty i sety się kończą do 1, czy do 2).
Z powodu właśnie tej sinusoidy dyspozycji podczas jednego spotkania gram tylko handi na Niko, bo wydaję mi się, że zanim Federer wejdzie w &quot;swoją grę&quot; Łysy zdoła odebrać mu seta, a prawdziwy mecz (i sprawdzian na Davydence) zacznie się od drugiego seta.

A 0

avengedsevenfo

Użytkownik
Fisz nie trafil jeszcze na tym turnieju na tenisiste ktory by go atakowal rozrzucal po korcie mocnymi pilkami , i to dzis powinnien byc atut i sposob na Amerykanina .Z drugiej jednak strony jesli Mardy bedzie serwowal tak jak wczoraj z Gasqetem to moze byc problem poniewaz z serwisem Andego roznie to bywa a , z takim graczem jak fisz w wiekszosci wystarcza jedno przelamanie serwisu rywala.Podsumowujac mysle ,ze lepiej trzymac sie od tego meczu z daleka , a jesli juz ktos chce go zagrac to za drobne bo jest to na pewno najbardziej nie przewidywalny mecz owej rundy.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
tikanes, co Ty z tym s&amp;v Fisha?;) To nie jest zawodnik spod tego znaku, czasem stosuje tę opcję, ale to wynik taktyki meczowej. Częściej już biega do siatki podczas akcji.

Jaką obierze dziś taktykę? Cóż, częste bieganie do siatki przeciwko posiadaczowi tak dobrego returnu i passingshotów jak Murray, to byłaby prawdziwa próba męstwa ;)
Jestem przekonany, że Fisch jeśli ma mózg to poza piłkami pierwszymi po serwie nie podejdzie ani razu do siatki. Dokładnie to co piszesz, zdziwiłem się, że on tyle biega po tym korcie. Jest na fali, ale za niska ta fala na Murraya. Co nie zmienia faktu, że Murka miał cholerną przeprawę wczoraj. Gulbis naprawdę postawił wysoko poprzeczkę.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
zapomniales kolego dodac, ze w tym turnieju murek lamie sie rownie latwo jak laski w WTA... a to co napisales o jego przeciwnikach, to juz sa wierutne bzdury ????
Tak zauważyłem,że nikt go nie złamał, bo mu serw wchodzi, przecież pisałem o tym. Wierutne bzdury o przeciwnikach??Oglądałeś któryś z tych meczy, że piszesz takie brednie?Szkoda odpisywania.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Fisz nie trafil jeszcze na tym turnieju na tenisiste ktory by go atakowal rozrzucal po korcie mocnymi pilkami , i to dzis powinnien byc atut i sposob na Amerykanina .Z drugiej jednak strony jesli Mardy bedzie serwowal tak jak wczoraj z Gasqetem to moze byc problem poniewaz z serwisem Andego roznie to bywa a , z takim graczem jak fisz w wiekszosci wystarcza jedno przelamanie serwisu rywala.Podsumowujac mysle ,ze lepiej trzymac sie od tego meczu z daleka , a jesli juz ktos chce go zagrac to za drobne bo jest to na pewno najbardziej nie przewidywalny mecz owej rundy.
Całkowicie się z Tobą zgadzam, Andy może skończyć wymianę jednym mocnym forhendem, którego Fishowi brakuje.
Oglądałem wczorajszy mecz, kawałek meczu z Verdasco, przebija wpół kortu i czeka aż przeciwnik wrzuci w siatkę lub będzie aut - głównie tak wygląda jego gra. Z Hiszpanem się pomęczył i dwa razy w TB weszło, wczoraj na Ryśka też wystarczyło, ale czy dzisiaj na mecz z Andym wystarczy?
Najchętniej to bym tu zagrał over gemowy, bo Mardy swoje podanie potrafi utrzymać, ale linia 22.5 gema dosyć wysoka. Jeden break w całym meczu, który skończyłby się 2-0 w setach może wszystko zepsuć.
Lepiej odpuścić to spotkanie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom