Murray - Fish
Ja dzisiaj trochę na przekór próbuję na Szkota. Kolega wyżej podał kilka argumentów przemawiających za Amerykaninem, co zatem przemawia za Andym?? Męczy się strasznie w tym turnieju, 3 setówki z Chardym i Gulbisem nie wróżą dobrze. Podobnie było jednak przed tygodniem gdzie Andy od 1/4 finału z Nalbandianem "wskoczył" jakby na wyższy poziom. Większość typowała wtedy Argentyńczyka, który szedł jak burza, tymczasem Murray oddał mu 4 gemy, a do końca turnieju seta już nie stracił. Liczę dzisiaj na powrót Andy'ego do tej agresywnej i skutecznej gry z turnieju w Toronto gdzie bez większych problemów radził sobie z rywalami wyższej klasy niż Fish.
Typ: Murray 1.50 w Sportingbet
Jeśli chodzi o pozostałe mecze, to ciężko coś ciekawego wybrać. Djokovic powinien raczej poradzić sobie ze zmęczonym Roddickiem, ale serwis Amerykanina, i przestoje, które przytrafiają się Serbowi we własnych gemach serwisowych budzą moje wątpliwości. Raczej Novak ale 2-0 bym się nie spodziewał. Myślałem nad handi + 1,5 seta na Marcosa z Nadalem, liczyłem na kurs ponad 2.00, jest 1.85 za mniejszą stawkę można próbować. Co do meczu Federer - Davydenko kurs 1.28 na Rogera nie powala, DW 2-0 za 1.8 wygląda nieco lepiej, Fed zmotywowany, wypoczęty musi bronić punktów sprzed roku a gra Nikolaya po kontuzji mnie nie przekonuje. Coś z tego się do Murraya do dubla dorzuci ????