>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Cincinnati (07.08.2025 - 18.08.2025)

tarki_16 468,4K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
GDVEXMKW4AAHd-B.jpg

Miejsce: Cincinnati, USA
Data rozgrywania: 07.08.2025 - 18.08.2025
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP Master 1000
Pula nagród: $9,193,540
Oficjalna strona turnieju: https://www.wsopen.com/
Lista Startowa: https://www.dartsrankings.com/tennis/cincinnati
Drabinka: https://www.atptour.com/en/scores/current/cincinnati/422/draws
Plan gier: https://www.atptour.com/en/scores/current/cincinnati/422/daily-schedule
Zwycięzca singla 2024:
J. Sinner
Zwycięzcy debla 2024: M. Aravelo / M. Pavic

Zapraszam do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

Ostatnia edycja:
dx2 343,5K

dx2

Użytkownik
Wybieram do gry tylko, ten pierwszy typ, ale przemyslenia takie:

Watanuki-Svrcina 2 @2.45

Wydaje mi sie, ze Czech nie jest bez szans. Oni zagrali tydzien temu w kwalifikacjach do Toronto i Watanuki wygral 7:6 1:6 6:4. Svricina jednak ostatecznie awansowal do turnieju glownego jako lucky loser i tam ogral nadspodziewanie latwo Blocka i naprawde zagral super mecz z Medvedevem przegrywajc po dosc wyrowanym meczu 6:7 4:6.

Watanuki tez ladnie sie pokazal, bo po tym awansie do turnieju glownegi w Toronto pokonal Altmaiera i przegral w trzech setach z Tiafoe. Mimo wszystko wydaje mi sie, ze Czechowi bedzie bardziej zalezec jak juz zlpalal ta forme i przeczucie podpowiada mi, ze moze zagrac rownie dobrze z lepszym efektem.

Bagnis-Mochizuki 1 @3.05

Tutaj nie postawie, bo dwa dogi to ryzykownie, ale tez mnie ten mecz ciekawi. Bagnis dobrze zagral w Toronto i mimo ze to gracz slynacy glownei z gry ma cegle, to jednak najlepszy wynik Bagnisa w szlemach to 3 runda US Open, a warto tez nadmienic, ze Bagnis w swojej karierze rowneiz dwukrotnie przechodzil kwalifikacje do US Open czy tez wygrywal mecze w takim turnieju jak Miami. Argentyczyk nie gral od poczatku roku przez kontuzje, stracil duzo i wrocil na ta koncowke seoznu na cegle. O dziwo w tych turniejach w Toronto i Cinicnnati uzywa chronionego rankingu, wiec ma powod by sie starac. Trudny ten typ, bo Mochizuki to tez potencjal na dobrego gracza, tez przebrnal eliminacj w Toronto, ale w turniju glownym kompletnei nawalil. Wydaje mi sie, ze Bagnis dobrze pokaze sie w tym roku w eliminacjach do USO. Nie wiem czy jest w stanie zagrac drugi tydzien tak dobrze jak w Toronto, bo trudno sie doszukac u niego obycia z kortami w Cincinnati w przeszlosci, Mochizuki tez ma cos do udowodnienia, ale te kursy moga byc pulapka.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1718
Cabron 156,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Nie wiem jak w tym roku będzie to wyglądać w Cincinnati, ale w zeszłym roku był to najszybszy kort że wszystkich turniejów. Tam chyba komuś kto z farbą biegał pomyliły się pojemniki i wziął do podłóg, bo ekstremalnie.
Z tego co kojarzę, to gdzieś czytałem, że brakło 0,2 do granicy dopuszczalności.
Takie korty raczej powinny preferować "serwis-manów" i można próbować atakować asy, ale dopiero od kolejnej rundy, jeśli się to potwierdzi.
Na kwalifikacje za drobne proponuje właśnie pod serwis pograć :
Eubanks 2,21 - gram głównie dlatego, bo to tenisista bazujący tylko i wyłącznie na serwisie. Po drugiej stronie siatki Basilaszwili, który albo zagra znakomicie i będzie odbijal wszystko, albo będzie co druga piłkę ładował w taśmę. Gruzin jest nieobliczalny, więc liczę, że Eubanks powalczy.

Schoolkate 1,76 - dobra forma kangura ostatnio. Według mnie ma większe umiejętności, niż Smith, więc powinien sobie poradzić, bo przy podobnych możliwościach serwisowych więcej argumentów na Kangur.

Trotter 2,75 - dosyć ryzykownie, ale próbuje. Japończyk dobrze serwuje, i liczę, że w wymianach też będzie się trzymał. Świetna końcówka poprzedniego roku właśnie na amerykańskich kortach w Challengerach. Dzisiaj przeciwko Tirante, który jak na ziemniaka potrafi nieźle pograć na twardych kortach.
Spodziewam się bardzo trudnego meczu dla Japończyka, ale liczę, że w kluczowych momentach serwis pomoże, bo w wymianach górował będzie Argentyńczyk i Trotter musi mocno uderzać, aby nie dprowoadzac do dłuższych wymian.

rytelson 107,5K

rytelson

Użytkownik
Gael Monfils vs Nishesh Basavareddy
Typ: DW @2:0
Kurs: @2.52

ATP Cincinnati, I runda, 16:00. Francuz należy do moich ulubionych zawodników, jednak ma już 39 lat i jest to koniec pewnej ery. Jest wysoki, ruchliwy i nie jest zwykłym "przebijaką", co jest dość typowe i zawodników ku skraju kariery. Panowie mieli sposobność dwukrotnie grać ze sobą w tym roku, gdzie dwukrotnie lepszy okazywał się Francuz. Amerykanin swoją pozycję zaczął budować od wygrania US Open Jr. 2022 roku(debel), jednak sukces nie miał odzwierciedlenia w kolejnych latach (poza jednorazowymi wyskokami). Głównym wrogiem Francuza może być jego wiek, jednak w tym tygodniu w Toronto i w poprzedzającym turnieju - w Waszyngtonie - odpadł w pierwszych rundach, co raczej nie ujęło mu sił. Tu od paru lat zachodzi do 1/8 finału, więc znając go podejdzie ambicjonalnie do sprawy i będzie chciał zrobić swoje, oby w dwóch setach bo warto w jego przypadku szybko kończyć niż rozwlekać sie na 3 sety.

Ostatnia edycja:
rytelson 107,5K

rytelson

Użytkownik
Hamad Medjedovic vs Aleksandar Kovacevic
Typ: Aleksandar Kovacevic + over 22.5 gema
Kurs: @3.20

ATP Cincinnati, 19:30, I runda. Kursy na Amerykanina lecą w dół, jednak ciężko mi stwierdzić czy jest to dobry omen. Hamada nie widzieliśmy od początku lipca, kiedy to skreczował w meczu I rundy Wimbledonu. Na dzień dzisiejszy ciężko stwierdzić w jakiej dyspozycji jest Serb, jednak jak wiadomo jest to zawodnik waleczny, jednakże z problemami dotyczącymi presji oraz niepowodzeń. Kovacevic to też "czajnik" i zawodnik nieprzewidywalny, bo jak inaczej wytłumaczyć finał w Los Cabos, a w kolejnych dwóch turniejach kompromitacja? O obu można powiedzieć, że są nieprewidywalni, dlatego uważam za bardzo możliwe 3 sety, dodatkowo delikatnym faworytem w moich oczach jest Amerykanin, który będzie chciał u siebie zaistnieć.

Ostatnia edycja:
deepred 1,6M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Mecz dwóch połamańców. Carabelli przed chwilą kreczował w Toronto po dobrym występie w Umag, poddał przy 1-4 w drugim meczu z Carballesem z powodu kontuzji barku. Rywalem Nishikori, który niby był kontuzjowany przez 3 m-ce, ale wypłynęły jego brudy z życia prywatnego i w sumie nie do końca wiadomo co było powodem jego absencji. Mecz jak dla mnie 50/50, Carabelli był ostatnio w fajnej formie. Co prawda na zupełnie innej nawierzchni, chociaż jak na południowca całkiem nieźle sobie radzi na hardzie. Według mnie niedoszacowane kursy w jego stronę i głównie dzięki temu atakuję w kierunku Argentyńczyka. Ja gram w ladbrokes, ale oferta poniżej jest z superbet.

Carabelli set @1,61
Carabelli @2,6

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5189
dx2 343,5K

dx2

Użytkownik
Brooksby-Cazaux 1 @1.85 <jakby to rzec, przez pierwsz 8 gemow to Cazaux was kicking his butt, ale jednak z czasem regularnosc zrobila swoje>

Z przeczucia typowa propozycja na Brooksby'ego. Amerykanin po tym swoim zawieszeniu jzu wrcil do dobrej gry i zagral bardzo dobry sezon na trawie. W biezacej amerykanskiej czesci sezonu poki co slabiutko, bo trzeba odnotowc porazke w 1 rundzie w Waszyngtonie z Nishioka i porazke w 1 rundzie z Moutetem w stosunku 1-6 2-6, a jednak mysle, ze wciaz w tym meczu gora bedzie Brooksby. Wydaje mi sie, ze zagra Amerykani na jeden turniej wlasnie tutaj, a ze wystepuje z dzika karta od ogranizatorow to dzis poziom determinacji bedzie zupelnie inny. Oczywiscie trzeba tez odnotowac, ze Brooksby zaliczyl juz wygrany mecz w Cincinatto pokonujac wczesniej Mullera, wiec to nie jest czekanie co sie wydarzy na poczatku.

Cazaux ostatnio poczyna sobie z kolei dobrze. W tym roku w koncu zagral fajnie turnieje na cegle - te mniejsze turnieje po French Open (polfinal w Gstaad, final w Kitzbuhel). W 1 rundzie mial wolny los, poniewaz zastapil w drabince wycofanego Filsa. Na pewno forma fizyczna jest dobra, ma duza przewage na podaniu w tym zestawieniu, ale tez w grze kombinacyjnej lepszym tenisista jest Brooksby i cos mi mowi, ze Amerykanin zagra tu dobrze i jeszcze nei skonczy swojej przygody w turnieju.
Stawka zachowawcza jako ze typ czysto spekulacyjny bez podporki wizualnej w tym turnieju.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1268
rytelson 107,5K

rytelson

Użytkownik
Tallon Griekspoor vs Hamad Medjedovic
Typ: Taloon Griekspoor
Kurs: @1.83
100j.

ATP Cincinnati 21:30, II runda. Kursy rozłożone niemal po równo, może z delikatnym wskazaniem na Tallona. Zgadzam się z tym bo jest w mojej ocenie lepszym tenisistą od Serba. Holender słaby występ w Toronto (I runda), w Baastad trochę lepiej (ćwierćfinał). Serb powrócił po urazie i w pierwszej rundzie dość gładko pojechał z Kovacevicem, który mnie zawiódł "bezpłciową" grą, stąd Serb miał łatwiejsze zadanie. Dziś mam nadzieję, że Holender zagra "swoje", czyli szybko i agresywnie, co nie da Hamadowi tylu argumentów, co dał Amerykanin w poprzedniej rundzie. Przede wszystkim Serb nie jest regularny w swojej grze i po dobrym meczu liczę, że przyjdzie ten słabszy.

Ostatnia edycja:
little-dj 323,4K

little-dj

Użytkownik
Tenis - ATP Cincinnati
Jannik Sinner 🇮🇹 - 🇨🇦 Gabriel Diallo
Poniżej 20,5 gemów @ 1.59, GO+bet

Trochę rozumiem, dlaczego ten kurs może się wydawać wysoki - Diallo posiada mocny serwis, przez co mógłby być ciężki do przełamania. Problem tym, że Diallo prawie w ogóle nie gra z topowymi zawodnikami rankingu. Nie ma na koncie ani jednego spotkania z Sinnerem, Alcarazem, Draperem, Medvedevem czy Zverevem. Sinner szczególnie na hardzie to obecnie inna półka zawodnika, który nawet najmocniejsze serwisy powinien dobrze kontrować. W ostatnich tygodniach na hardzie Diallo zdarzały się mecze z większą ilością podwójnych błędów serwisowych jak z Fritzem, gdzie zaliczył ich sześć. Taka ilość w spotkaniu z Sinnerem byłaby niewybaczalna, a Kanadyjczyk pewnie będzie mocniej ryzykował, gdy po raz pierwszy straci kontrolę nad meczem.

Ostatnia edycja:
rytelson 107,5K

rytelson

Użytkownik
Musetti/Sonego vs Gonzalez/Molteni
Typ: Gonzales/Molteni 2:0
Kurs: @2.45

ATP Cincinnati, 18:30, I runda, debel. Daleko mi do teorii spiskowych, jednak splot zdarzeń wokół tego meczu nie pozwala przejść obok niego obojętnie. Po pierwsze ogranie Włochów i ich rywali. Nie powiem, że Włosi to kompletni amatorzy w grze deblowej, jednak razem grali dosłownie "naście" meczów, przy blisko dwustu meczach rywali. Jako osobne jednostki grają po 10-12 meczów na sezon więc ciężko stwierdzić, że grę podwójną traktują priorytetowo. Druga sprawa - motywacja. O ile para Gonzalez/Molteni "żyje z debla" o tyle Włosi z singla, a tu polegli w I rundzie, odpadając z turnieju głównego. Stąd wniosek, że ich motywacja do gry podwójnej może być niewystarczająca. Dodatkowo Sonego to triumfator z zeszłego roku turnieju w Winston Salem, który od przyszłego tygodnia a do tej pory Sonego od French Open "reprezentuje biedę" w swojej grze. Także nie warto ryzykować w deblu, zwłaszcza że WS już za tydzień.

Ostatnia edycja:
deepred 1,6M

deepred

Moderator
Członek Załogi
De Minaur skompromitował się z Opelką, połamać się z takim drewnem to duża sztuka. Jego serwis nigdy nie należał do dobrych, ale dajcie spokój. Dwa zerko dla Amerykańca i szybki wypad z baru dla kangura. Dzisiaj Reilly gra z Comesaną, który na hardzie gra bardzo przyzwoicie, Argentyńczyk na pewno sporo lepiej serwuje od De Minaura i sam kilka ładnych asów na pewno pośle. Spore kursy jak na grę przeciwko typowemu bomberowi. W wymianach powinien być sporo lepszy, ale nie jest to typowy baloniarz, który będzie cały mecz grał pod górę, lubi sam przejmować inicjatywę i na pewno się postawi. Według mnie bardzo wysoki kurs na jego zwycięstwo, śmierdzi tutaj tiebreakami które pewnie będą 50/50 więc idę w stronę doga. Ja gram w ladbrokes, a oferta poniżej za superbet.

Comesana set @1,59
Comesana @2,72

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3493
Cabron 156,7K

Cabron

Znawca - Polityka
De Minaur skompromitował się z Opelką, połamać się z takim drewnem to duża sztuka. Jego serwis nigdy nie należał do dobrych, ale dajcie spokój. Dwa zerko dla Amerykańca i szybki wypad z baru dla kangura. Dzisiaj Reilly gra z Comesaną, który na hardzie gra bardzo przyzwoicie, Argentyńczyk na pewno sporo lepiej serwuje od De Minaura i sam kilka ładnych asów na pewno pośle. Spore kursy jak na grę przeciwko typowemu bomberowi. W wymianach powinien być sporo lepszy, ale nie jest to typowy baloniarz, który będzie cały mecz grał pod górę, lubi sam przejmować inicjatywę i na pewno się postawi. Według mnie bardzo wysoki kurs na jego zwycięstwo, śmierdzi tutaj tiebreakami które pewnie będą 50/50 więc idę w stronę doga. Ja gram w ladbrokes, a oferta poniżej za superbet.

Comesana set @1,59
Comesana @2,72
Typu nie neguję, bo sam uważam, że Opelka jest po prostu słaby i prócz serwisu nie wiele ma do zaoferowania, ale oglądałem fragment meczu z Kangurem i tam Opelka naprawdę momentami wyglądał znakomicie. Kąsał go silnymi forhendami jak młody bóg

rytelson 107,5K

rytelson

Użytkownik
Felix Auger Aliassime vs Benjamin Bonzi
DW 1:2
@5.75

ATP Cincinnati, 20:00, 1/8 finału. Typ ryzykowny, szalony, liczę na dużą dawkę szczęścia. Z mojego doświadczenia, z moich obserwacji - Felix ma zaburzenia emocjonalne. Jak mu coś nie wyjdzie to się krzywi, coś marudzi pod nosem itp. Rok temu też zaszedł tu do 1/8, także swoje zrobił i może wyluzuje w negatywnym tego słowa znaczeniu. Vis a vis Benjamin Bonzi, który w tym turniju gra serio bardzo fajny tenis. Przekonał się o tym Tsitsipas, Musetti oraz Arnaldi, których Bonzi wyeliminował wcześniej, sprawiedliwie po 2:1. Od pewnego czasu w świecie tenisa dzieją się rzeczy nieoczywiste, niedorzeczne i mało prawdopodobne, zatem czemu dziś ma być gładko?

Ostatnia edycja:
rytelson 107,5K

rytelson

Użytkownik
Jannick Sinner vs Felix Auger Aliassime
Aliassime set @2.75

ATP Cincinnati, ćwierćfinał, 21:00. Polowania na wysoki kurs ciąg dalszy. To, że Sinner to murowany faworyt chyba nikomu mówić nie trzeba, uważam nawet iż to faworyt do zwycięstwa w całym turnieju. Opisywanie jego gry mija się z celem bo wychwalanie go byłoby oczywiste. Jedynym jego minusem jest to, że Aliassime mu nie leży - 3 potyczki i 3 w dupę. Jak wczytamy się w szczegóły to faktycznie, dwie z nich były 3 lata temu, co znacznie obala mój argument, co nie zmienia jednak faktu, że ich pojedynki są zawzięte i nieoczywiste. Auger mi osobiście wydaje się zawodnikiem nieregularnym. Z zawodnikami z "czołówki" ma niekorzystne wyniki, jednak wczoraj zagrał bardzo przyzwoicie z Bonzim i to jest dla mnie takie "światełko w tunelu", wierzę że tego seta wyrwie Sinnerowi.

G 24,1K

gracz83

Użytkownik
Shelton - Zverev
Typ: Shelton, 2.21
Fortuna

Witam serdecznie, w sesji wieczornej(chyba specjalnie dali o tej godzinie rodaka mecz) zagra gospodarz Shelton z Niemco- Ruskiem Zverevem, bukmacherzy sugerują się pewnie prowadzeniem Saszy 3-0 tylko zaznaczmy kilka rzeczy: 1 spotkanie dokładnie rok temu(w Cincinnati)gdzie po ciężkich 3setach wygrał Zverev, w Monachium(nie dość że na ziemi to jeszcze u siebie)wygrał w 2setach Sasza, i znowu u Siebie w Stuttgarcie po 2 tiebreakach Sasza. Jak widać były to spotkania ciężkie gdzie pomijając spotkanie na ziemi pojedyncza piłka mogła zadecydowac o wygranej, co się zmieniło od wtedy?to że Zverev gra na tym samym poziomie, może trochę gorszym, a Ben nabrał pewności siebie po wygranej w Toronto, teraz jest dość wypoczęty po kreczu jednego z zawodników i dość gładkich 2setowych wygranych z Bautistą i Lehecką, napewno będzie zmotywowany, dodatkowe wsparcie z trybun napewno doda mu odwagi i pewności siebie (a może w decydujących momentach zaszkodzić Saszy, a wiemy jakim jest czajnikiem). Jest to drugi mecz na który stawiam z udziałem Bena, pierwszy rozstrzygnal się w tiebreaku 3seta na korzyść Bena choć szukałem kursu na Cobolliego, mało brakowalo, ale dziś myślę że trybuny, nabranie pewności siebie pomogą mu w wygranej, nie musi być wcale łatwo, ale lepiej na niego postawić przy wyższym kursie niż na niepewnego Sasze który grał już tiebreaki ze słabiakami tj dużo gorszymi tenisistami od Bena, nie widzę zupełnie zagrożenia przy podaniu Bena, Sasza nigdy nie był jakimś super "returnerem", dlatego wszystko zależy od podejścia Amerykanina, jeśli się przyłoży, powinien wygrać to spotkanie, polecam.

Ardnas 32,1K

Ardnas

Użytkownik
Zverev A. - Alcaraz C.
Zverev A. 2,46 w Betters 80% stawki
2:0 4,40 w Betters 20% stawki

Spotkanie o północy w "Sunday" (czyt. niedzielę), a bez wątpienia słonecznie to ostatnio jest aż w nadmiarze, zresztą w końcu lato. Przejdźmy jednak do typu, a nie o pogodzie. Szykuje się po prostu dobry mecz, a wydaje mi się, że też i dobry typ. Tenisowa 3 zagra z 2, a jak na razie to Sinner rozdziela karty w ATP. Powiedzmy, że "Niemiec" który ma twardą rękę w domu ( 🤼‍♀️ posądzony o przemoc domową za co został ukarany i musi zapłacić jakieś prawie pół miliona euro), ale też i na korcie, bo on ma H2H 6:5 z Alcarazem na plusie (z Sinnerem zresztą też H2H 4:3), a do tego te 5 zwycięstw na kortach twardych. Jednak będąc szczerym to na te dawne lata przeciwko Hiszpanowi można przymknąć oko, bo to dość młody zawodnik.
Co by nie mówić, Zverev jest po prostu w formie, nawet ostatnio na turnieju Masters w Kanadzie miał w półfinale 1:1 w setach 6:5 40:30 czyli meczową piłkę przy serwisie rywala, w "taju" 3:1 więc niewiele zabrakło. Tu też przez turniej przemknął jak burza, nawet się nie spocił więc o żadnym zmęczeniu nie ma mowy. Kurs przede wszystkim zachęca do gry i też podaję go do Typów Dnia, bo z piłeczki to na razie loteria, sezony dopiero co ruszyły.

Ostatnia edycja:
G 24,1K

gracz83

Użytkownik
Zverev - Alcaraz
Typ: Zverev, 2.55
Fortuna

Nie lubię powielać ale jak na paranoje przystało, wczoraj przeciwko Zverevovi na gorszego tenisiste jakim jest Shelton a dziś przeciwko lepszemu tenisiście Carlitosowi, dlaczego?h2h jak kolega wspomniał i to że to najgorsza nawierzchnia z możliwych dla Hiszpana, przykładami są US Open z jego udziałem, pomimo że jeden tytuł ma, ale wymęczony, to juz pozostałe chyba max w półfinalach, mimo wszystko nie ma wyników jak na ziemi czy trawie, poprostu czuję się najlepiej na naturalnych nawierzchniach, a skoro taki Rublew wczoraj mu zagroził, to czemu lepszy Zverev, wypoczęty ma nie wygrać?pamiętam finał Zvereva z Thiemem(choć było to dawno), korty są prawie takie same w Cincinnati jak na US open, Saszy odpowiadają dobrze się tam czuje, a Carlos jak wiemy często oddaje podanie grając ze słabszymi grajkami, myślę że Saszy pomoże sama myśl że jest z nim na plusie, trochę śmieszne ale uważam że ten kurs pomimo że trochę większy niż na Bena wczoraj to uważam za pewniejszy, polecam

Sinner - Atmane
Typ: pow.11.5 asów w spotkaniu
1.56 Fortuna

Mamy w życiowej formie Francuza grającego z nr.1 Jannickiem, Jannick gra swoje, jak z nut, do tej pory patrząc od początku: z Ziemniakiem Galanem z Kolumbii(pomimo że go zmiażdżył 6-1,6-1 to asów bylo aż 11, z Diallo 16, z Mannarino 22!!!i to wszystko spotkania 2setowe, Atmane natomiast z Nishioką 9, Cobollim 16, Fonsecą 9, Fritzem 20!, z Runem 11(szybkie, gładkie) 2sety, trzeba zaznaczyć że w każdym ze spotkań miał średnio 2razy więcej asów od przeciwnika, a nie miał ogórków(Rune, Fonseca, Fritz, Cobolli)generalnie bardzo dobrze serwuje, nawet dobrze returnujacy maja problem, dlatego uważam że nie będzie to mecz do 0 czy do 1, a jeśli wygra kilka gemów to napewno linia będzie pokryta, polecam.

Cabron 156,7K

Cabron

Znawca - Polityka
Ja tam wolę pograć Alacaraza. Wczoraj Shelton dał zarobić, bo można było się spodziewać przegranej. W takich warunkach ciężko się gra, a on po wyczerpującym turnieju w Toronto, który wygrał.
Zverev nie musiał wiele robić. Shelton rzucił rakieta więcej razy, niż posłał wczoraj winnerów.
Alcaraz i Sinner to pokolenie zwycięzców, a pokolenie przegrywow, któremu dowodzi Zverev niestety z nimi za wiele nie wygra. Jeśli Alcaraz będzie chciał, to dzisiaj zrobi Sashke. Pytanie na ile będzie zaangażowany, bo to od tego zależy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +373
Do góry Bottom