don-draper
Użytkownik
Na dzisiaj przygotowałem dwa typy. Pierwszy to starcie Miszy Jużnego z Łukaszem Rosołem. Rosyjskiemu tenisiście w Stuttgarcie gra się dobrze, ale nie powinno to nikogo dziwić - sezon mocno przeciętny, w Niemczech obsada raczej niskich lotów, to Misza wyczuł szansę pokazania się. Jak na moje finał w zasięgu, gdzie najprawdopodobniej będzie czekał Fogs. Rosół tak naprawdę powinien już polecieć w meczu z Kolbę, z tym, że Niemiec był mocno zabiegany, bo tego samego dnia zagrał już jeden mecz (terminy goniły, ze względu na deszcz który zatrzymał turniej na dwie doby). Kurs na win Jużnego 1.667 w Pinnacle , hc też do gry, jednak ja obstaję przy czystym zwycięstwie, bo kurs zadowalający.
Drugi mecz odbędzie się pod drugiej stronie oceany na trawiastym turnieju w Newport, a zmierzą się w nim Jack Sock i Lleyton Rusty Hewitt. Stawiam na tego drugiego z kilku względów - ulubiona nawierzchnia, dobry kurs, na amerykańskiej ziemi czuje się dobrze, do tego uważam, że Sock jest jednostrzałowcem - wygrał debla na Wimbledonie i teraz go to niesie. Pokonał drewno Isnera, który gdyby nie serwis wyleciałby z top50, ale Rusty to nadal Rusty i trawiaste nawierzchnie to jego królestwo. A turniej w Newport to ostatnia okazja w sezonie, żeby się dobrze zaprezentować. Kurs 1.73 w Pinnacle jak najbardziej do gry.
Drugi mecz odbędzie się pod drugiej stronie oceany na trawiastym turnieju w Newport, a zmierzą się w nim Jack Sock i Lleyton Rusty Hewitt. Stawiam na tego drugiego z kilku względów - ulubiona nawierzchnia, dobry kurs, na amerykańskiej ziemi czuje się dobrze, do tego uważam, że Sock jest jednostrzałowcem - wygrał debla na Wimbledonie i teraz go to niesie. Pokonał drewno Isnera, który gdyby nie serwis wyleciałby z top50, ale Rusty to nadal Rusty i trawiaste nawierzchnie to jego królestwo. A turniej w Newport to ostatnia okazja w sezonie, żeby się dobrze zaprezentować. Kurs 1.73 w Pinnacle jak najbardziej do gry.