>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Atlanta, Gstaad & Umag, 22-28.07.2013

Status
Zamknięty.
T 125

thespec

Użytkownik
Dyscyplina: ATP - SINGIEL: Atlanta (USA), twarda
Spotkanie: Russell M. (Usa) vs Giraldo S. (Col)
Typ: Giraldo -3 gem
Kurs: 2.28
Buk: Pinnacle Sports

Russell vs Giraldo

ranking: 85 - 88
h2h: 1 - 4
bilans w tym roku: 11/7 - 5/6
który występ w turnieju: 4 - 1
najlepszy wynik:1/4 - brak
ostatnie 10 meczów: 9/1 - 7/3

We wszystkich pojedynkach h2h, tylko raz handi nie zostało pokryte. W ich pierwszym meczu, kiedy to wygrał starszy Amerykanin.
Dzisiaj trochę inna analiza, każdy niech wybiera co chce. Ja się decyduję na grę w stronę Kolumbijczyka. Podobał mi się jak spokojnie ograł Sock&#39;a i teraz też nie powinien mieć problemów. Russell pokonał znanego Fish&#39;a, lecz ten wrócił po dłuższej przerwie i nie wiem czy jest to jakaś niespodzianka.
Ja decyduję się na w miarę bezpieczny handicap -3.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Blake J. / Sock J. - Fleming C. / Marray J. (1.75) ✅ (3:6; 2:6) łatwo poszło ;)
Sam nie jestem do końca, tego meczu, kto tu jest według mnie faworytem, bo buki mimo wszystko faworyzują trochę przeciwników, Socka, z Blake. Patrząc na doświadczenia deblowe, obu ekip, widzę większy jednak potencjał u Fleminga i Marraya. Może, na twardej nie mają jakichś specjalnie wysokich wyników, ale myślę, że Amerykanie są do ogrania. Wczoraj, Amerykanie, mieli w pierwszym secie 5:2 i swoje, podanie w tym jeszcze 30:0 dla siebie, i przegrali seta.. zlekceważyli, całkowicie, podopiecznych, którzy również według mnie w deblu spisują się mizernie. Trudzili się z nimi niezmiernie, jednak z pary Sock i Blake, lepiej wyglądał Sock, nie popełniał głupich błędów, a Blake, często bił na &#39;pałę&#39; Chyba trochę się zmęczył poprzednim meczem, ale sam fakt, że wygrali.. Kibice odpowiednio ich zmotywowali, jednak dzisiaj widzę mimo wszystko wyrównanego meczu z nawiązką dla Marraya i jego kolegi.
/ Unibet !

Otrzymane punkty reputacji: +3
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
#27#
Robin Haase - Marcel Granollers ✅
Kurs: 2.37​

Warto spróbować w stronę Holendra. Haase pokonał z łatwością Tipsarevica, a w I rundzie odprawił Souzę. Granollers gładko wygrał z Rosolem i wczoraj poradził sobie z Delbonisem. Hiszpan wygrał mecz dzięki słabej dyspozycji rywala, a nie dzięki swojej wybornej grze. W drugim secie sytuacja mogła równie dobrze (i powinna) potoczyć się inaczej.
Panowie grali ze sobą tylko raz, 3 lata temu w Casablance, gdzie górą wyszedł Marcel. Wygrana dzięki dwóm tie - breakom. Spotkania nie ma co analizować dokładnie, bo odbyło się już dawno temu. Dyspozycja u obu jest bardzo podobna, grają dobrze, jednak jeżeli mają się zmierzyć z kimś silniejszym odpadają z łatwością.
Zarówno Haase jak i Granollers dobrze radzą sobie na clay&#39;u, chociaż większe doświadczenie ma ten drugi. Pamiętajmy, że Hiszpan gra również w deblu co bardzo promuje go pod względem praktycznej gry na tej nawierzchni.
W tym turnieju lepiej moim zdaniem prezentuje się Robin. Gra regularniej, nie popełnia zbyt dużej ilości własnych błędów i przede wszystkim wykorzystuje swoje szanse. U Marcela jest z tym różnie. Potrafi wygrać seta gładko 6:1, by później zagrać zupełnie co innego i bać się o wynik całego meczu. Dobry serwis będzie podstawą u Holendra, ponieważ 51 - rakieta rankingu dysponuje solidnym returnem i może uprzykrzyć nim życie.
Sądzę, że spotkanie będzie wyrównane i obejrzymy trzy sety. Zadecydować o wyniku mogą szczegóły, chociaż w trochę lepszej dyspozycji znajduje się obecnie Haase to nie znaczy, że musi zagrać na tym samym poziomie co poprzednie spotkania. Najlepszym przykładem jest Delbonis, który po świetnym turnieju w Hamburgu tutaj pożegnał się w II rundzie pokazując zupełnie inny tenis.

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Monfilis Montanes
Co różni tych panów? Ano jeden zasadniczy fakt, że Montanes w przyszłym tygodniu gra w Austrii na mączce, natomiast Monfilis jest zgłoszony do turnieju w Waszygntonie na korty twarde. Być może Monfi będzie myślał już o pakowanku i wylocie do innej strefy czasowej... Po za tym Montanes wyjątkowo dobrze radził sobie do tej pory z Francuzem, na 4 pojedynki na mączce wygrał wszystkie
Montanes 2.15 Fortuna

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
???? Granollers-Pujol - Haase
Typ: Granollers wygra 1 set ✅
Kurs: 1.61

Granollers i Haase graja dobrze na clayu... Granollers odprawil sie z Rosolem i Delbonisem gladko po 2;0, Haase natomiast z Souza i Tipsarewiczem tez po 2;0... Czym więc kieruje swoj typ? Otóz Granollers zawsze najlepiej gra 1 seta i jesli gra z kims o podobnej klasie do swojej to z reguly go wygrywa i wg mnie tak i bedzie teraz, a nawet i mozna sie pokusic o typ ze Granollers wygra 1 seta i caly mecz po kursie 1.90... Granollers jest w formie i w mojej opinii jest minimalnie lepszy od Haase ;)

Typ dodatkowy
Granollers wygra 1 set i caly mecz @1.90 ⛔
Granollers wygra 2;0 @ 2.37 ⛔

R 41

ronni1000

Użytkownik
Montanes A. - Monfils G. 2.37 Bet365

Stawiam tutaj zdecydowanie w strone Hiszpana. Pokonał on juz na tym turnieju Gasqueta co było niespodzianka. Ostatnio zanotował zwyżkę formy. Monfils za to jest graczem bardzo chimerycznym, potrafi zagrac kapitalne spotkania albo wrecz oddac mecz bez wali. Brak koncentracji w jego przypadku powoduje ze bardzo łatwo go przełamac. Co ważne wszystkie bezposrednie pojedynki na maczce wygrał montanes. ???? JEst 3;0 dla hiszpana ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Robredo 1.36 unibet
Kursik trochę mały, ale i tak pobieram. Ufam Robredo po tym co pokazał w ostatnich miesiacach. Myslalem, ze chłop już nie wróci do wielkiego tenisa, ale się myliłem. Fantastyczne RG... i okolice 4 setki na pewno jego wielki sukces, a nie powiedział ostatniego słowa. Jak na razie tutaj dwa pewnie zwyciestwa.
Bedene to taki typowy zawodnik końcowej setki. Za dobry na challangery a w ATP może zapomnieć o jakiś sukcesach, wygrywaniu turniejów itp. Niby talencik itp, ale w starciu z powaznymy rywalami raczej bez szans. Wczoraj zniszczył Dolgo, ale On przyjechał tutaj na wakcje nie oszukujmy się.
Mecz pewnie wyrównany, bo Bedene grać w tenisa potrafi, ale Robrdo będzie przebijał o jedna piłke wiecej ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Popieram pik na Robredo, Dolgopolov moim zdaniem nie jest zdrowy psychicznie i wczoraj pokazał to z Bedene który nic wielkiego nie grał, Alexandr wyrzucał wszystko po autach, nie pokazał nic wielkiego poza kilkoma drop shotami, Robredo rozwalił w pył Trocine, także w pierwszym meczu pokazał się z dobrej strony, doświadczenie, obycie na mączce przemawiają za Tommym, będzie na pewno bardzo skoncentrowany aby wygrać to spotkanie bo w półfinale czeka na niego słaby Seppi lub fatalny Zeballos więc jest ogromna szansa na finał
Typ Robredo✅✅✅ 1,38 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
lucky93 529

lucky93

Użytkownik
???? Zeballos Horacio - Seppi Andreas
Typ: Zeballos +4 (krecz)
Kurs: 1.83

Wybrałem jeden z mniej ciekawych jak dla mnie pojedynkow dzisiaj... Zeballos nie jest jakims szczegolnie uzdolnionym grajkiem ale ostatnie wygrane z Coricem i Berlocqiem daja do myslenia (glownie z tym drugim) tym bardziej ze Seppi nie przekonuja swoja gra... Po Wimbledonie rozegrane 2 mecze na maczce. Przegrany 2;1 z Granollersem w Hamburgu i wygrany po kreczu z Haider-Maurerem, wiec to kolejny powod mojego typu.

Dodatkowe Typy:
Zeballos wygra @3.00

???? Fognini Fabio - Klizan Martin
Typ: Fognini wygra 2;0 ✅
Kurs: 1.90

Co tu mozna napisac... Clay to jest nawierzchnia Fogniniego, Klizan nie radzi sobie na niej tak jak na innych... Fognini jest w formie, ciezko jest ugrac z nim seta, wiec watpie w to zeby dzisiaj sie to udalo Klizanowi... Fognini wygrany final z Delbonisem 2;1, a tak to w Hamburgu bez straty seta z takimi graczami jak Haas, Granollers, Almagro. Klizan zas w Hamburgu odpadl w 2 rundzie (od ktorej zaczynal) z Berlocqiem 2;1...

Pozdrawiam

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
???? Fognini Fabio - Klizan Martin
Typ: Fognini wygra 2;0
Kurs: 1.90

Co tu mozna napisac... Clay to jest nawierzchnia Fogniniego, Klizan nie radzi sobie na niej tak jak na innych... Fognini jest w formie, ciezko jest ugrac z nim seta, wiec watpie w to zeby dzisiaj sie to udalo Klizanowi... Fognini wygrany final z Delbonisem 2;1, a tak to w Hamburgu bez straty seta z takimi graczami jak Haas, Granollers, Almagro. Klizan zas w Hamburgu odpadl w 2 rundzie (od ktorej zaczynal) z Berlocqiem 2;1...
Pozdrawiam
Bez urazy ale spore przekłamanie tutaj się wdało bo akurat CLAY jest ulubioną nawierzchnią Klizana - proponuję się zapoznać z profilem gracza : http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Martin-Klizan.aspx
Ponad to, Fog jest w formie od dłuższego czasu (wygrał pod rząd dwa turnieje) ale tutaj już w pierwszym meczu z DeBakkerem widać, że kryzys jest blisko... Pierwszy set w sumie to chyba sam Holender nie wie jak przegrał bo Fog był już dwukrotnie złamany...
Klizan może i notuje słabszy sezon, ale jak najbardziej jest w stanie pokonać dziś Foga.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Bez urazy ale spore przekłamanie tutaj się wdało bo akurat CLAY jest ulubioną nawierzchnią Klizana - proponuję się zapoznać z profilem gracza : http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Martin-Klizan.aspx
Ponad to, Fog jest w formie od dłuższego czasu (wygrał pod rząd dwa turnieje) ale tutaj już w pierwszym meczu z DeBakkerem widać, że kryzys jest blisko... Pierwszy set w sumie to chyba sam Holender nie wie jak przegrał bo Fog był już dwukrotnie złamany...
Klizan może i notuje słabszy sezon, ale jak najbardziej jest w stanie pokonać dziś Foga.
No raczej nie bardzo jest w stanie pokonać, zryty beret Słowaka kiedy mu nie idzie podpala się, chyba tylko Leonardo Mayer wie czemu przegrał z nim w poprzedniej rundzie, grać 2:0 na Włocha to czyste szaleństwo po dwóch wygranych turniejach ale myślę że jeśli zdecydował się tu grać da z siebie wszystko, Klizan nie jest na tyle regularny żeby pokonać Fogniniego, może seta ugrać ale to jest max moim zdaniem, jeśli Fabio podejdzie mocno skoncentrowany do meczu to nie będzie czego zbierać z Martina który nic nie pokazuje w obecnym sezonie więc gram przeciw niemu, kurs nie zachwyca ale warto go dodać do jakiegoś dubelka
Typ Fognini✅✅✅ 1,40 Pinnacle

wojcirej 2K

wojcirej

Użytkownik
Zeballos nie jest jakims szczegolnie uzdolnionym grajkiem ale ostatnie wygrane z Coricem i Berlocqiem daja do myslenia (glownie z tym drugim)
Razem grają w deblu, więc skoro któryś musiał już odpaść w singlu, to odpadł ten, na którego kurs był niższy. Więc moim zdaniem wcale nie musi to dawać do myślenia. ;)

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Razem grają w deblu, więc skoro któryś musiał już odpaść w singlu, to odpadł ten, na którego kurs był niższy. Więc moim zdaniem wcale nie musi to dawać do myślenia. ;)
Dokładnie tak, nie od dziś wiadomo że Carlos i Horacio to przyjaciele, nie widziałem niestety streama z meczu ale podczas śledzenia wyniku na flashscore można przypuszczać że tak było jak napisał kolega Wojcirej, moim zdaniem Seppi nie jest na tyle słaby aby przegrać dzisiaj z Horacio, Haider będący ostatnio w bardzo dobrej formie nie miał wiele do powiedzenia więc może wraca stary dobry Andreas i decyduje się go pograć,Zeballos poza kosmicznym turniejem w Vina Del Mar nie istnieje w tourze,dla mnie to taki troszke lepszy challengerowiec choć często wracam do jego meczu życia z Nadalem ????
Typ Seppi 1,40 Pinnacle

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Na Fogniniego dzisiaj bym uważał. Od dwóch meczów gra już trochę słabiej. Być może jest to problem z kondycją. Uważałbym grając na niego, tym bardziej po takim kursie.
Warto zagrać Robredo oraz Isnera. Kursy też podobne, jednak moim zdaniem trochę pewniejsze.
No tak a Klizan gra zajebiście ? Ze stanu 4:1 dał się łamać takiemu wariatowi jak Leonardo Mayer,omało przegrał wygrany mecz, wywalał wszystko po autach,serwisu brak, bardzo dużo błędów backhandowych, Fognini poza słabym początkiem meczu z De Bakkerem ogarnął się i pewnie wygrał drugiego seta,bardzo wątpię aby Klizan był na tyle regularny aby wygrać dwa sety z Fabio, Isner nie jest wcale taki pewny męczył się niemiłosiernie z młodszym Harrisonem który reprezentuje poziom ITF, Blake idzie jak burza w tym turnieju i wcale nie skreślałbym go

pazzini 213

pazzini

Użytkownik
27.07.13r. godz. 10:00
Victor Hanescu - Mikhail Youzhny @ 2,50

Półfinał turnieju w Gstaad, w którym spotkają się 32-letni Rumun i 31-letni Rosjanin. Tak wysoki kurs na Hanescu to zapewne skutek tego, że Youzhny jest od niego wyżej rozstawiony i ... w tym momencie kończą się powody, dla których miałbym stawiać na Rosjanina. H2H na nawierzchni ziemnej 3-1 dla Rumuna. W Gstaad Hanescu wszystkie mecze w turnieju wygrał gładko, po 2-0, w żadnym nie mając najmniejszych problemów. Co więcej, jeśli mnie pamięć nie zawodzi, nie został w tych meczach nawet przełamany. Pokonał dwóch silnie serwujących zawodników (Brown i Brands) i sam serwuje bardzo mocno, więc w tym elemencie próżno szukać przewagi Youzhnego. Rosjanin w każdym meczu grał po 3 sety (90 gemów w 3 meczach Youzhnego kontra 58 gemów w 3 meczach Hanescu) - w tym dzisiejszy horror z Juanem Monaco, w którym Argentyńczyk miał nawet meczbole przy własnym serwisie, ale ich nie wykorzystał. Myślę że Youzhny będzie mocno czuł w nogach rozegrany 24 godziny wcześniej mecz i gładko polegnie z potężnym czołgiem, jakim jest Hanescu.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
No tak a Klizan gra zajebiście ? Ze stanu 4:1 dał się łamać takiemu wariatowi jak Leonardo Mayer,omało przegrał wygrany mecz, wywalał wszystko po autach,serwisu brak, bardzo dużo błędów backhandowych, Fognini poza słabym początkiem meczu z De Bakkerem ogarnął się i pewnie wygrał drugiego seta,bardzo wątpię aby Klizan był na tyle regularny aby wygrać dwa sety z Fabio, Isner nie jest wcale taki pewny męczył się niemiłosiernie z młodszym Harrisonem który reprezentuje poziom ITF, Blake idzie jak burza w tym turnieju i wcale nie skreślałbym go
To, że Isner się męczył może nie mieć żadnego znaczenia. Z Blake&#39;iem potrafi grać, a jego serwis jak zwykle dostarcza mu darmowych punktów. James męczył się z Smyczkiem, więc nie ma co wspominać. Z Donskoy&#39;em nadspodziewanie łatwo, ale statystykami zbyt dobrymi nie może się pochwalić. Rosjanin po prostu zagrał słabiej i dlatego tylko tak szybko wygrał Blake. John broni punktów za półfinał, jeżeli przejdzie teraz swojego rodaka ma otwartą drogę do zwycięstwa w całej imprezie. Wątpię, by wypuścił taką okazję ????

seboes 507

seboes

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Atlanta 22:00
Spotkanie: Isner - Blake
Typ: 2
Kurs: 3.3
Bukmacher: pinnacle
Spotkanie ćwierćfinałowe w turnieju ATP w Atlancie. Na korcie spotka się dwóch Amerykańskich tenisistów. Faworytem bukmacherów pozostaje młodszy z tej dwójki 28-letni wieżowiec John Isner. Czy jednak będzie to łatwa przeprawy i awans do półfinału gdzie czeka już Hewitt? Nie wydaje mi się i swój typ skieruję na niemal 34-letniego Blake. James w tym turnieju spisuje się jak do tej pory nieźle. Pokonał groźnego na hardzie Smyczka oraz łatwo wygrał 2-0 z młodym Doskoyem. Warto wspomnieć, że James Blake to typowy gracz na korty twarde, a już szanse na jego dobry występ rosną gdy turniej rozgrywany jest w Ameryce. W swojej karierze wygrał 10 turniejów z czego 7 na kortach twardych a 3 na twardych nawierzchniach halowych. Isner w pierwszej rundzie nie pozostawił dobrego wrażenia. Męczył się z 19 letnim Harrisonem. Młody Amerykanim nie miał problemów z wygrywaniem swojego podanie dlatego myślę, że doświadczony i lepszy technicznie Blake będzie się także prezentować w tym elemencie solidnie. Dotychczasowe pojedynki tych tenisistów to wyrównane boje z tie breakami. Tutaj gdy dojdzie do tie beaka to może potoczyć się różnie. Wtedy to kursy na to spotkanie przestają mieć znaczenie i Blake może to wygrać. Isner trochę więcej ma w nogach po ostatnim meczu i liczę na jakieś odprężenie w jego grze. Spróbuję lekko na Blake w tym pojedynku.

pazzini 213

pazzini

Użytkownik
27.07.13r. godz. 20:30
Tommy Robredo - Andreas Seppi @ 1,57

Półfinał turnieju w Umag. Nie jest to żaden ani oryginalny, ani wyszukany typ. Tommy wraca do poważnego tenisa. W Umag zagrał 3 mecze i wszystkie wygrał bez straty seta. Jego atutem powinien być serwis. W turnieju dał się tylko złamać po razie Hajkowi i Bedenowi, utrzymując skuteczność pierwszego serwisu na poziomie 70% i drugiego na poziomie 60%. Seppi w turnieju rozegrał tylko 2 spotkania, do tego żadnego w pełnym wymiarze (6-1, 4-0 z Austriakiem Haidi-Maurerem i 6-5 z Argentyńczykiem Zeballosem). Oglądałem tylko jego mecz z Zeballosem i nie zauważyłem nic, co mogłoby go predestynować do zwycięstwa w meczu z Tommym. Można również zagrać bardziej ryzykownie Tommy Robredo (2-0) @ 2,37.

dx2 328,3K

dx2

Użytkownik
Hanescu-Youznhy 2 @1.55
Pozytywy z obydwu stron, ale typ na &quot;Magika&quot;. Youzhny wczoraj zagral wraz z Monaco bardzo dobry mecz. Duzo biegania, duzo taktyki, duzo wysilku, ogolnie wszystkiego dzuo i naprawde niezly poziom. Do stanu 4-1 w 1 secie Youznhy gral swietnie, ale mimo wszystko przegral seta. Generalnie o zwyciestwie zadecydowaly detale i pojedyncze pilki. Hanescu wygral tutaj w 2008 roku caly turniej w Gstaad, ale pozniej bylo juz duzo gorzej, az do tegorocznej edycji. Hanescu gra dobrze, ale z Youznhym bedzie calkiem inny mecz niz z Brandsem i moze Hanescu zabraknac takiego ogrania, bo z Niemcem ciezko stworzyc dobre widowisko. Zreszta Youzhny tez radzi sobie tutaj w Gstaad niezle. W dwoch ostatnich edycjach Youznhy przegrywal jedynie z zawodnikami, ktorzy pozniej zawsze w Gstaad wygrywali, czyli Granollersem (2011-polfinal) i Belluccim (2012-2 runda), za kazdym razem w trzysetowych meczach. Pora wiec chyba w koncu na final dla Youznhego, szczegolnie po wysilku wlozonym w mecz Monaco, az szkoda byloby taka okazje zmarnowac.

Isner-Hewitt 1 @1.72

Isner sezon ma fatalny. Slabo wszedl w sezon po urazie i ciagle cos ze zdrowiem nie tak. Normalanie bym nie postawil, ale tutaj wazny jest jeden aspekt, a mianowicie nazywa sie Atlanta, Georgia. Otoz John Isner to jest zawodnik, ktory caly swoj akademicki tenis zawdziecza The Univesrity of Georgia i jest bez watpienia najlepszym zawodnikiem tego uniwersytetu jaki kiedykolwiek sie pojawil. Oczywiscie nie musze chyba dodawac w jakim amerykanskim stanie lezy Atlanta. Nawet w slabszej formie Isner moze wygrac. Dwukrotnie Isner byl o wlos od wygranai tutaj w porpzednich latach (2010 i 2011) i dwukrotnie przegral z Mardym Fishem. W tym drugim przypadku, Isner chyba nawet serwowal na mecz przy stanie 6-3 5-4, o ile mnie pamiec nie myli, a mimo to przegral z Fishem. Narazie wszystko jest u Isnera malym nakladem sil, ale z pewnoscia jest to tytul, ktory Isner chcialby wygrac.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Hanescu-Youzhny⛔ 2,38 William Hill *Najgorszy mecz Hanescu w turnieju*
Victor w świetnej formie,nie stracił nawet seta i nie był przełamany,Monaco zadaje sobie pytanie jakim cudem przegrał z Youzhnym,bardzo dobry serwis dużo winnerów,przede wszystkim mądra gra taktyczna, przypomina mi się turniej w Bukareszcie gdzie Hanescu był w dużo gorszej formie a jednak łatwo odprawił Ruska, teraz jest to dla mnie promocja bo w obecnej formie nie powinien mieć większych problemów,na dodatek gramy na clayu gdzie Rumun może zagrozić każdemu zawodnikowi natomiast Youzhny czuje się tutaj najgorzej, preferuje dużo szybsze nawierzchnie,na dodatek gdy gry grali na mączce zawsze wygrywał Rumun i tak będzie i tym razem
Haase-Lopez✅ 2,38 William Hill *Śmiech z tych co grali na Lopeza ???? *

Kolejna promocja na dziś? Lopez i mączka? Na tej nawierzchni jest cienki,wczoraj odpuścił mu Wawrinka który jedzie na tournee w Stanach, dzisiaj nie będzie tak łatwo, Robin na clayu czuje się najlepiej,wczoraj bardzo dobry mecz z Marcelem Granollersem, mądrość w tie breaku zadecydowała o jego zwycięstwie lecz mógł to zrobić w 2 setach,Lopez dał się łamać w Hamburgu takiemu pachołowi jak Struff i gdyby nie gorąca głowa Niemca to odpadłby w 1 rundzie, druga runda gdzie Florian Mayer pokazał mu jego miesce, natomiast tutaj słaby Hernych i fatalny Kuznetsov który rozegrał ze Stakhovskim najgorszy mecz na poziomie ATP w tym sezonie,no i prezent od Wawrinki, Robin bardzo regularny napewno nie przestraszy się slajsików Lopeza którego walory gry na ziemi spadają o 50%, grali dotychczas ze sobą dotychczas dwa razy h2h 1-1 ale Robin wygrał mecz na Clayu i tak będzie dzisiaj

Isner-Hewitt 2,10 William Hill
Tutaj krótko, największym atutem drewna Isnera jest serwis, h2h bezpośrednich pojedynków 6-1 dla Kangura czyli ma patent jak zneutralizować największy atut Johna,grali ze sobą w tym roku dwa razy w Newport i na Indian Wells i wygrywał Lleyton,mało kto ma taki bilans bezpośrednich meczy z Isnerem, na dodatek zajebista forma Hewitta w Newport finał tutaj też pewne zwycięstwa poza pierwszym nieudanym setem z Dodigiem,ja nie mam wątpliwości kto zagra w finale więc stawiam na Lleytona

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom