>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Hamburg i WTA Rzym 11-18.05.2008

Status
Zamknięty.
A 0

a-rod

Użytkownik
Bolelli, Simone - Granollers-Pujol, Marcel
Typ: Granollers-Pujol, Marcel ⛔ (Wynik: 7-5,6-2)
Kurs: 2.10
Kirilenko, Maria - Petrova, Nadia
Typ: Kirilenko, Maria ✅ (Wynik: 3-6,7-5,6-4)
Kurs: 1.55

Typuję na Marię, bo forma nadal jakaś tam powinna być. W dodatku wygrała z Petrova niedawno w Berlinie bez problemowo 63,63... po tym meczu przegrała z nie byle kim, bo z czwartą rakietą świata J.Jankovic. Petrova nie gra w tym sezonie kompletnie nic. Ostatnio jedyne zwycięstwo nad Srebotnik, jednak to może zawdzięczać Katarinie S. Dla mnie wszystko wskazuje tu na Marysie.
Zakopalova, Klara - Pironkova, Tatiana
Typ: Zakopalova, Klara ⛔ (Wynik: 4-6,2-6)
Kurs: 1.80

Czeszka jest na fali. W prawdzie nie wygrywała z nie wiadomo kim, ale jednak. Na ostatnie 8 pojedynków na clay&#39;u przegrała tylko dwa i to z bardzo dobrymi tenisistkami jak Kirilenko i Azarenka. Z tymi dwoma nie ma co porównywać Pironkovej. Grała ostatnio w Estoril i Pradze czyli tych samych zawodach co Czeszka, jednak stać ją było jedynie na zwycięstwa z maruderkami: Dubois czy Ivanova.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
M.E. Camerin - Kaia Kanepi 2 @ 1.37 ✅
Xavier Malisse - Gilles Simon 1 @ 2.47 ⛔
Oj, jest co ruszyć jutro.
Tommy Robredo - Phillip Kohlschreiber 2 @ 2.25 - O tym meczu nie ma juz co nowego napisać, wszystko zostało powiedziane. Jak dla mnie świetny kurs przeciwko podmęczonemy Robredo. Kolo zdecydowanie powinien wygrać na własnej ziemi.
Janko Tipsarevic - Andreas Beck 2 @ 4.04 - Oczywiście grając ten typ, nie kieruję się tylko i wyłącznie faktem, że Beck gra w Niemczech. Tipsa ostatnio nie gra najlepiej. Do tego kontuzja, która dopadła do 2 tygodnie temu, w Barcelonie. W Rzymie przegrał z Gonzalezem po zaciętej walce, ale Gonzo przecież wybitnej formy nie ma. Serb całkiem dużo gra na cegle, ale nigdy, poza poziomem challengerów, nic wielkiego na tej nawierzchni nie osiągnął. A co z Andreasem Beckiem? To utalentowany, leworęczny zawodnik, 22 lata, w rankingu ATP miejsce 160. Jest obecnie w dobrej formie, wygrał challenger w Dreznie w poprzednim tygodniu ( oczywiście na cegle ). Zapytacie, czemu taki typ? Po 1 kontuzja Janko, po 2 Niemcy, a po 3...może i Beck jest niżej w rankingu, jest mniej znany...ale na razie obaj mają sukcesy tylko i wyłącznie w challengerach. Uważam, że po takim kursie Andy jest wart ryzyka.
Luis Horna - Potitio Starace 1 @ 2.07 - Peruwiańczyk zdecydowanie w gazie! Świetny turniej w Rzymie, teraz, ponownie jako kwalifikant, ma zamiar namieszać w Hamburgu. Potito niby źle nie gra, ale jakoś w tej chwili mnie nie przekonuje. Obaj lubują się w grze na cegle, obaj są już dośc doświadczeni...o moim typie decyduje głównie obecna forma i przebyte przez Napalonego kwalifikacje. Vamos Horny ????
Poza tym mozna spróbować :

Dominika Cibulkova
- Gisela Dulko 1 @ 1.68 - o ile Cebulka nie będzie narzekała na kontuzję, powinna wygrać. Jest zawodniczką lepszą, bardziej waleczną. Gisela jest podmęczona i nie sądzę, że w w Rzymie będzie zbytnio się forsować. Pozwalam jednak to grać tylko w buku, gdzie zwracają kasę w przypadku kreczu ????
Powyższe typy A-Roda też bardzo fajne, szczególnie Masza Kirilenko.

W 0

wawrinka

Użytkownik
Wawrinka-A.Martin 1,25

Mam mieszane uczucia co do poprzedniego turnieju. Nie ukrywam, że jest to mój ulubiony tenisista i bardzo się cieszę z awansu do pierwszej 10 ATP, ale niestety przez to kursy już na niego nie będą tak wysokie. Myślę że to jest jego ostatni turniej przed RG, gdyż po ostatnich wyczynach wie, że ma spore szanse dojść wysoko. Tutaj po cichu liczę na finał gdyż ma bardzo korzystną drabinkę, choć raczej niestety cel nierealny do zrealizowania. Nie jest raczej przyzwyczajony do grania kilku pełnych tygodni, a to już praktycznie byłby jego 3 pełny tydzień tym bardziej że pojedynki na pewno nie należałyby do najłatwiejszych. Myślę że jednak będzie chciał osiągnąc tutaj jak najlepszy rezultat. Na pierwszy ogień pójdzie challengerowiec Martin. Myślę że nie ma co tutaj sie rozwodzić nad tym meczem. Wawrinka nie jest jednak zawodnikiem, który odpuszcza sobie mecze i powinien gładko jutro ograć kwalifikanta z Hiszpanii. H2H po stronie Stasia- 6:0

Davydenko-Ljubicic 1,32

Ljubicic musiał przebijać się przez kwale. Niestety nie jest to zawodnik stworzony na cegłe. Po drugiej stronie Rosjanin, który ostatnio idzie jak burza (chyba zbiera pieniądze, żeby było na Sopot ???? ). Odpuścił sobie turniej w Barcelonie, ale w Rzymie rozegrał tylko 2 mecze. Będzie napewno świeższy moze wkońcu nie będzie tyle psuł. Ljuba w tym sezonie 4 mecze na clayu i na rozkładzie ma słabiutkiego ???? Kuertena i po wczorajszym meczu Darcisa. Myśle że tutaj tak jak w poprzednim meczu nie powinno być problemów z przejściem faworyta do następnej rundy.

Andreev-Soderling 1,65

Dwóch nierównych zawodników naprzeciw siebie. Jeden ze znakomitym backhandem, drugi zabójczo rotacyjny forehand. Rosjanin od 5 tygodni występuje w każdym turnieju, jednak nie zalicza wielkiej ilości występów. W Monachium rozegrał 2 mecze, w Rzymie 3, a podczas meczu z Djokovicem, nei było widać aby był zmęczony. Zapewne również jego ostatni turniej przed RG. Sederling niby dobrze ale niestety nie to na co liczyłem. W Romie odpadł z Korolevem, reszta dosyć solidni przeciwnicy na ziemi. Myślę że będzie tutaj trudno o przełamanie mimo, że to ziemia, ale częsciej do głosu będzie dochodził Igor, który jest na pewno rozgoryczony porażką z Djokovicem, gdyż miał powody ku temu, aby myśleć o zwycięstwie. Po drugie od strony psychiki również przewaga po stronie Rosjanina. Robin nie potrafi sie zebrać w najważniejszych momentach, często się spala i niestety skutkuje to takimi wynikami jakie widzimy. Andreev raczej ogromnej ilości błędów nie popełnia i on przeważnie zmusza rywala to ich popełnienia. Myślę że Szwed będzie miał problemy z siłą i rotacją piłek Igora i raczej nie wytrzyma wymian co będzie skutkowało stratą punktów. Nie liczę tutaj na pogrom Igora, ale myślę że powinien wygrać to spotkanie.

Almagro-Acasuso 1,62

Acasuso ogromnie rozczarowuje w tym sezonie clayowym. Na 5 meczy zaledwie 1 wygrana z Tursunovem. Myślę że tutaj nie będzie mial nic do powiedzenia. Co do kontuzji Almagro wydaje mi się że to było ściema żeby nie dostać do 0 z Djoko. Nie widziałem jakiś grymasów na twarzy Hiszpana, no pomijając pożegnanie się. Uważam że jeśli naprawdę by mu coś dolegało wycofałby się z turnieju nie narażając sie na poglębienie urazu na 2 tygodnie przed RG. Patent Almagro na Argentyńczyka ma H2H 6:2 na korzyść Nicolasa z czego 6 ostatnich meczy zostało zakończonych jego zwycięstwem, z czego 2 odbyły się w tym roku, zarówno na hardzie jak i na clayu. Backhand Almagro będzie sprawiał Jose nie lada problemy no i oczywiście bieganie, bo do pokonania Almagro bez tego ani rusz (no chyba że wszystko wali w siate a z nim różnie bywa), ale tutaj raczej bedzie ciężko. Podanie Acasuso też ma średniej klasy i 1 na set powinno wystarczyć. Kurs wysoki ze względu na ostatni krecz Hiszpana, ale dośc przereklamowany raczej i moim zdaniem warto brać.

Starace-Horna 1,60
Tipsarevic-Beck A 1,22
Vaidisova-Bammer 1,76
Pennetta-Srebotnik 1,76 Pennetta podobno kontuzjowana, ale bez tego powinna być 2
Kirilenko-Petrova 1,48
Dushevina-Cornet 1,81
Zakopalova-Pironkova 1,63 jestem w szoku odnośnie ostatnich wyczynów Zakopalovej

tbm 642

tbm

Forum VIP
Co do wcześniejszego zamieszania w związku z moim typem na 3 sety w meczu Mediny Garrigues, to pisząc analizę do konkursu Typy Dnia nieco bardziej ją rozbudowałem i pisałem tam (podstrona 2):

Mecz 1 rundy tenisowego turnieju WTA na kortach ziemnych w Rzymie. Faworytką bukmacherów jest Hiszpanka Anabel Medina Garrigues, która dobrze czuje się na kortach ziemnych. Pokazała to kilkanaście dni temu dochodząc do finału turnieju w Fes (Maroko). Jednakze nalezy brac pod uwagę fakt iż tamten turniej nie należał do najsilniej obsadzonych. W drodze do finału Hiszpanka pokonała Dominguez Lino, Karatanchevą, Savchuk i Arn, a w finale uległa Giseli Dulko.
To tak gwoli ścisłości ;) Przyznam jednak szczerze, że do expertów tenisa nie należę, ale coś tam się orientuję i swoje zdanie mogę wypowiedzieć. Typ co prawda nie wszedł, ale uważam, że był w miarę dobrze przeanalizowany no ale cóż nie weszło i płaczu z tego nie będę robił.

P 15

panasik

Użytkownik
ja wrzuce tylko 2 slowa co do typy na wawrinke, ja zagram progresja na porazke wawrinki, z tego co patrzylem, jezeli przejdzie wawrinka jutrzjeszego rywala, to zagra z kieferem, a tam odpadnie jzu na bank, dlaczego tak mysle? wawrinka rozegral 11 pojedynkow, od 28 kwietnia, miedzy turniejami byl 1-2 dni odpoczunku.. respect dla niego, ale clay to taka nwierzchnia ze predzej czy pozniej czlowiek pasuje, dowodem nadal, ferrer i inni, wawrinke 3ma sie bardzo dobrze, ale zbliza sie rolladn garros, a jezeli dalej bedzie tak eksploatowal organizm to zakonczy wielkeigo szlema na 1-2 rundzie.. wolabym zeby ogral alberto i na kieferze polegl, bo stawiac na martina alberto wieksza kase troche szkoda ???? ale mysle, ze warto, a grac na wawrinke po kursie 1.25 teraz, przy takim obciazeniu, to jak dla mnie malo sensowne, ale takie moje zdanie ???? GL

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Dwa slowa luzne odemnie. Wiadomo, ze Medina jest o 3 klasy lepsza od Kleybanovej pod kazdym wzgledem ale w tenisie wszystko jest mozliwe, szczegolnie WTA, Medina ma wiele przestojow w grze i typ wcale nie byl jakis zly, z tym, ze poziomu zblizonego na pewno nie maja, Hiszpanka jest duuuuuuuuzo lepsza zawodniczka, wieksze doswiadczenie, dobra deblistka, gra w Fed Cupie, nie osuzkujmy sie, zupelnie inny poziom prezentuje lecz na korcie nie zawsze to pokazuje.

Za 2 tygodnie Roland Garros, ostrzegam, ze bedzie cala masa niespodzianek, jelsi ktos nadal bedzie stawiac bez sensu po kursach na faworytow to jego sprawa, sporo straci a teraz szczegolnie nie beda tolerowane wpisy obrazajace zawdnikow bo przed RG zawsze jest cala serie niespodzianek i spokojnie mozna grac single/duble wysokie kursy, po pierwszych analziach widac, ze wiekszosc gra inaczej, dziwne dlatego przemyslcie sprawe. Z drugiej storny to jest MAsters i pojawia sie tu zawodnicy ktorzy za wszelka cene zechca zrobic najwiekszy sukces w zyciu wygrywajac taki turniej a jednoczesnie wiedza, ze mog ana Rolandzie nie osiagnac nic bo to mecze do 3 wygranych setow i wyzsyz poziom ale to mozna wylapac dopiero po pierwszych meczach, teraz glownie niespodzianki. Proponuje nawet zabawe w ciemno plaska stawka i kazdy mecz 3 lub wiecej kurs, ide na zakald ze bylby plus

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
Davydenko-Ljubicic 1,32
Po drugiej stronie Rosjanin, który ostatnio idzie jak burza (chyba zbiera pieniądze, żeby było na Sopot ???? ).
Dobry żarcik ale po pierwsze to w tym sezonie nie ma turnieju w Sopocie tylko jest w Warszawie.
A co do typu to się w 100 % zgadzam...
Starace-Horna 1,60
Dlaczego tak? Widziałem ostatnio spotaknie Potito z Cilicem w Rzymie. Co prawda wygrał ale nie pokazał nic nadzwyczajnego. A Horna rewelacja Rzymskiego mastersa. Rozegrał tam dwa bardzo dobre mecze z Gasqutem i Chucho.

M 55

meggie1

Użytkownik
Wczoraz zrobilam sobie kuponik a tu juz dzisiaj widze mnostwo zmian: Bammer pierwotnie rozpisana z Vaidisova gra z Azarenka, natomiast Vaidisova gra z Makarova, wyzej wymieniona juz Penetta gra z Savchuk, same zwroty beda :/

A na dzis proponuje na szybciutko niestety krociotkie analizy bo nie mam juz czasu:
Horna - Starace - 1
Zakopalova - Pironkova - 1 od wczoraj kurs na Czeszke wzrosl z 1,7 do 1,9 ????
Poprostu Horna i Zakopalova są ostatnio w gazie.

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Typ 1
Spotkanie: Starace P. - Horna L.
Typ: 1
Kurs: 1,75
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
turniej w Hamburgu, Starace obecnie zajmuje 47 miejsce w rankingu ATP a Peruwiańczyk Horna miejsce 85...Co do formy obu panów to Starace prezentuje się tak:
Rzym, Włochy, Europa
07/05-08 R32 Starace, Potito vs. Karlovic, Ivo 1:2 36 76 67
05/05-08 R64 Starace, Potito vs. Cilic, Marin 2:1 64 26 64
Barcelona, Hiszpania, Europa
30/04-08 R32 Starace, Potito vs. Nadal, Rafael 0:2 46 26
29/04-08 R64 Starace, Potito vs. Luczak, Peter 2:0 76 61

Horna wraca do formy:
Hamburg, Niemcy, Kwalifikacje, Europa
11/05-08 R16 Horna, Luis vs. Minar, Ivo 2:1 64 26 63
10/05-08 R32 Horna, Luis vs. Vagnozzi, Simone 2:1 26 64 76
Rzym, Włochy, Europa
08/05-08 R16 Horna, Luis vs. Stepanek, Radek 1:2 46 61 36
07/05-08 R32 Horna, Luis vs. Acasuso, Jose 2:0 63 76
05/05-08 R64 Horna, Luis vs. Gasquet, Richard 2:0 64 61

Typuję dzisiaj wygraą Starace...dlaczego ?...proszę zauważyć, że Horna mocno męczył się w 2 rundach kwalifikacyjnych...grał po 3 sety w obu pojedynkach, co świadczy o tym, że ten turniej mu nie leży, myślę, że Włoch to wykorzysta, będzie przygotowany lepiej od strony fizycznej i powinien pokonać Hornę &lt;ok&gt; Typ ryzykowny ale godny uwagi ;-)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nie za daleko idace wnioski? Dwa mecze 3 setowe oznaczaja, ze komus nie lezy turniej? Uuu szalone myslenie. Mnie bardzo zaskoczyl negatywnie Starace w Rzymie i wieszkosc ma podobne zdanie, przestrzegam przed graniem na niego, Peruwinaczyk duzo lepszy turniej w Italii, bardzo dobrze serwuje.

kantona 0

kantona

Użytkownik
:tenis:K.Bondarenko - T.Garbin ????
Typ:2
Kurs:2.27
Buk:pinnacle

Na godzinę 17.30 w Rzymie w turnieju tenisa ziemnego kobiet planowany jest pojedynek 1 rundy miedzy Ukrainką Kateriną Bondarenko z Włoszką Tatiana Garbin. Patrząc na ranking WTA nie można wskazać na faworytkę tego meczu (Bondareko 51 lokata z 552 pkt a Garbin 53 lokata z 543 pkt ). Jednak zważywszy na to ,że mecz jest rozgrywany w Rzymie Garbin będzie miała za sobą żywiołową publiczność włoską ,która w dniu dzisiejszym ,,pomogła,, wygrać swoim dopingiem innej Włoszce Vinci w pojedynku z mocną Estonką Kanepi 2:1(4,-4,0).Większe dokonania na kortach gliniastych ma Włoszka ,która uczestniczyła w przegranych finałach 2 turniejów na glinie. Dorobek na kortach ziemnych mniej znanej z sióstr Bondarenko jest o wiele skromniejszy pod tym względem od dokonań Garbin .Katerina punkty rankingowe zdobywa głównie na kortach twardych. W dniu dzisiejszym wygra spotkanie Włoszka o rosyjsko brzmiącym imieniu i nazwisku Tatiana Garbin .

Każdy z nas ma w życiu jakieś Westerplatte do obrony. Jan Paweł II

A 0

a-rod

Użytkownik
Almagro, Nicholas - Acasuso, Jose
Typ: Almagro, Nicholas (Odwołany)
Kurs: 1.50

Robredo, Tommy - Kohlschreiber, Philipp
Typ: Robredo, Tommy ✅ (Wynik: 2-6,7-6,6-3)
Kurs: 1.50

Cibulkova, Dominika - Dulko, Gisela
Typ: Dulko, Gisela (+1.5 seta) ⛔ (Wynik: 6-7,4-6)
Kurs: 1.45

Srebotnik, Katarina - Pennetta, Flavia
Typ: Pennetta, Flavia (Odwołany)
Kurs: 1.85

Zakopalova, Klara - Pironkova, Tatiana
Typ: Zakopalova, Klara ⛔ (Wynik: 4-6,2-6)
Kurs: 1.80
Uuu cienko, cienko, może Maria Kirilenko odrobi trochę strat.
Robredo, Tommy - Karlovic, Ivo
Typ: Robredo, Tommy ⛔ (Wynik: 6-3,2-6,6-7)
Kurs: 1.40
Stawka: 4/10

Gram nadal na Robredo i choć wcale nie twierdzę, iż Chorwat będzie łatwym przeciwnikiem to jestem dość przekonany, że Robredo sobie poradzi. Ivo w pierwszej rundzie pokonał Zvereva po dwóch tie-break&#39;ach. Tommy nie uległ psychicznym naciskom i wygrał z pupilem publiczności. Mimo zamieszania to on był tym solidniejszym i wytrwalszym psychicznie graczem.

W 0

wawrinka

Użytkownik
Safin-Cilic 1,65 ✅
Seppi-Berrer ✅
Montanes- Fish 1,43 ✅
Peng-Errani 1,91 ✅
Wawrinka-A.Martin 1,25 ✅
Davydenko-Ljubicic 1,32 ✅
Andreev-Soderling 1,65 ⛔
Almagro-Acasuso 1,62 ZWROT
Starace-Horna 1,60 ✅
Tipsarevic-Beck A 1,22 ✅
Vaidisova-Bammer 1,76 ZWROT
Pennetta-Srebotnik 1,76 ZWROT
Zakopalova-Pironkova 1,63 ⛔
Kurcze dużo zwrotów, wie ktoś może co było przyczyną zmienionych drabinek? Jestem zdegustowany postawą Andreeva, ale cóż w końcu trafić w moim wykonaniu wynik meczu z udziałem Sody jest wręcz niemożliwe:d

Niestety nie mam zbyt wiele czasu dlatego podam typy bez analizy

Wawrinka- Kiefer 1,45
Berdych- Safin 2,10
Berdych wraca po kontuzji, nie będzie mógł na pewno grać na pełnych obrotach- kontuzja kostki, więc również nie będzie łatwo z bieganiem, a przed RG nie będzie ryzykował pogłębienia urazu. Ponadto z Safinem spotkali się na mączce już w tym roku i górą był Marat.
Djokovic - Chela 1,20
Ferrer - Verdasco 1,35
Acasuso - Montanes 1,50
Zvonareva- Benesova 1,20
Monaco- Bolelli 1,60

Tutaj coś co tygrysy lubią najbardziej ????

Blake- Tipsarevic 1,95
Robredo- Karlovic 2,70
Soderling- Tsonga 2,70
Murray- Simon 2,90
Moya- Rochus 2,70
Schnyder- Koryttseva będą 3 sety 2,20

M 55

meggie1

Użytkownik
Robredo - Karlovic - 2
kurs: 2,8

Robredo ostatnio cos duzo gra, jak narazie jakos mu to idzie. Karlovic gra w kratke, jednak jak wiadomo - ma serwis. Jezeli się nim posluzy to ma szanse wygrac z Hiszpanem.

Wawrinka - Kiefer - 2
kurs:2.8

Tu takze licze na niespodzinke. Kiefer gra u siebie co daje mu lekką przewage, Wawrinka otatnio w dobrej formie ale szykuje siE Roland Garros wiec powinnien troszke odpocząc.
Mysle zde za malą stawke oba mecze mozna zagrac, jeden z nich powinnien wejsc ????
Ponadto gram:
Montanes - Acasuso - 2 1,46

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
Nie za daleko idace wnioski? Dwa mecze 3 setowe oznaczaja, ze komus nie lezy turniej? Uuu szalone myslenie. Mnie bardzo zaskoczyl negatywnie Starace w Rzymie i wieszkosc ma podobne zdanie, przestrzegam przed graniem na niego, Peruwinaczyk duzo lepszy turniej w Italii, bardzo dobrze serwuje.
tak jeśli się gra z niżej notowanymi rywalami...jak widac po wyniku miałem rację ????

a to dzisiejsza analiza na turniej w Hamburgu:

Spotkanie: J.Monaco - S.Bolelli
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Turniej w Hamburgu, Argentyńczyk Monaco to obecnie 15 tensista w rankingu ATP, włoski tenisista Bolelli zajmuje 49 miejsce...Panowie jeszcze ze sobą nie grali dlatego typ opieram głównie na obserwacjach z ostatnich turnieji...
Monaco nie zachwyca...spowodowane to było kontuzją na turnieju w Monako:
Hamburg, Niemcy, Europa
12/05-08 R64 Monaco, Juan vs. Volandri, Filippo Zwycięstwo 61 40 (F.Volandri retired)
Rzym, Włochy, Europa
07/05-08 R32 Monaco, Juan vs. Andreev, Igor 1:2 64 16 46
05/05-08 R64 Monaco, Juan vs. Cuevas, Pablo 2:0 60 64
Monte Carlo, Monako, Europa
23/04-08 R32 Monaco, Juan vs. Almagro, Nicolas Porażka 26 03 (J.Monaco retired)
22/04-08 R64 Monaco, Juan vs. Lee, Hyung-Taik 2:0 60 75

Jak widzimy 1 runda w Hamburgu dosć łatwo pokonał Volandriego w 1 secie co oznacza, że może i do formy wraca, jednak dzisiaj czeka go pojedynek z Bolelim który zaskakuje wszystkich:
Hamburg, Niemcy, Europa
12/05-08 R64 Bolelli, Simone vs. Granollers, Marcel 2:0 75 62
Rzym, Włochy, Europa
08/05-08 R16 Bolelli, Simone vs. Roddick, Andy 0:2 67 36
07/05-08 R32 Bolelli, Simone vs. Simon, Gilles 2:0 64 64
06/05-08 R64 Bolelli, Simone vs. Patience, Olivier 2:0 60 63
Monachium, Niemcy, Europa
04/05-08 Finał Bolelli, Simone vs. Gonzalez, Fernando 1:2 67 76 36
03/05-08 Półfinały Bolelli, Simone vs. Mathieu, Paul-Henri 2:1 76 46 76
02/05-08 Ćwierćfinały Bolelli, Simone vs. Lee, Hyung-Taik 2:0 64 76
30/04-08 R16 Bolelli, Simone vs. Seppi, Andreas 2:0 64 75
28/04-08 R32 Bolelli, Simone vs. Gicquel, Marc 2:0 64 62

Wystarczy popatrzeć, że Włoch przegrał w 3 setach w finale w Monachium...co świadczy, że lubi niemieckie korty, ostatni turniej w Rzymie tez bardzo dobry w jego wykonaniu i po zaciętym boju dopiero przegrał z wyżej rozstawionym Roddickiem...ie ukrywam, że to będzie bardzo ciekawy pojedynek, z jednej strony powracający do formy Monaco a z drugiej Bolelli który myślę, że dzisiaj przyprawi bukmacherów o niespodziankę i wygra z wyżej rozstawionym Argentyńczykiem...kurs dobry i warty uwagi ????

M 28

mitch

Użytkownik
Bolelli - Monaco to bardzo trudny mecz do wytypowania, ale dla mnie faworytem jest jednakj Monaco. Tego zawdonika widzialem moze w 3-4 meczach, ale za kazdym razem mi imponowala jego gra. Stawiam na Monaco.

A 0

a-rod

Użytkownik
Soderling, Robin - Tsonga, J-Wilfred
Typ: Tsonga, J-Wilfred (+1.5 seta) ⛔ (Wynik: 2-6,5-7)
Kurs: 1.60
Stawka: 3/10

Z takim zapasem myślę, że przesadzono z kursami. Robin nie robi żadnych wyników na clay&#39;u ostatnio. Natomiast u charyzmatycznego Francuza podobało mi się jak po przegraniu pierwszej partii 0-6, przechylił szalę zwycięstwa na swoją stronę. Naprawdę podobał mi się styl w jakim to zrobił. Zapewne czeka nas wyrównany mecz. Sądzę, że Tsonga jest wstanie wygrać nawet. Allez J-W!

kantona 0

kantona

Użytkownik
????N.Vaidisova - E.Makarowa????
Typ:2
Kurs:1.91
Buk:bwin

Na godzinę 11.00 w Rzymie na turnieju teniowym WTA planowane jest zakończenie meczu między Czeszką N.Vaidisową i Rosjanką E.Makarową. Wiadomo , że mecz ten nie rozpocznie sie planowo ponieważ w Rzymie pada deszcz i mecze z godziny 10 jeszcze sie nie rozpoczęły . Stan w pojedynku jest 1:0 dla Rosjanki i w drugim secie prowadzenie Vaidisovej 2:1 .Bwin wystawił zakład na ten mecz nie zakończony z wskazaniem na faworytkę Czeszkę ,która jest o kilkadziesiąt pozycji wyżej w rankingu WTA od Makarowej. Jednak pojedynek ten wygra Rosjanka ponieważ Czeszka w roku bieżącym a tym bardziej na glinie spisuje się słabiutko. Makarowa zawodniczka grająca głównie w challengerach ITF ma od czasu do czasu okazję zaistnieć w turniejach WTA. Rosjanki świetnie spisują sie na kortach gliniastych chociażby niedawno zakończony WTA Berlin gdzie spotkały się 2 Rosjanki Safina z Dementiewą. Dlatego też pomimo ,że minęła już 11-ta na zegarze mecze w Rzymie nadal się nie rozpoczęły ale mam nadzieję ,że się w końcu się rozpoczną i w drugim secie wygra Makarowa .Cały mecz roztrzygnie na swoją korzyść 2:0.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom