Typy ok, ale Diego, skąd wiesz, że Almagro jest dobrze przygotowany na Roland Garros? Ja mimo wszystko unikałbym grania na niego, wiem, jak słaby jest Calleri, ale Nicolas ma ostatnio duże problemy, pamiętam, jak w ostatnich turniejach wtapiał mecze, które byłem przekonany, że wygra. Z drugiej strony nie wiesz jak bardzo chciałbym, żeby Twoje słowa które skomentowałem okazały się prawdą ???? Almagro to jeden z moich ulubionych zawodników i przy jego umiejętnościach 1/4 finału spokojnie byłaby do zrealizowania. A co do Hewitta - popieram typ, jednak nie stawiam, ze względu na żelażną regułę (H2H 3-0 dla Ivo)
p.s - Wielki Szlem pisał o Lisnardzie jako o Francuzie, Ty jako o Szwedzie, tymczasem Jean - Rene, co prawda urodzony we Francji, ale oficjalnie gra jako reprezentant Monako. To z nim był wielki ambaras, kiedy kursy na jego mecz w tym sezonie w 1 rundzie Monte Carlo zjechały w ciągu kilku godzin z 2,50 na 1,30 ;] Co niektórzy twierdzili, że książę Albert "załatwił" mu wygraną. Swoją drogą, wygrał spokojnie 2-0, aby dzień później równie gładko przegrać z Albertem Montanesem.
p.s 2 - dorynates - może i Andy Murray jest w kiepskiej formie, ale kiedy pokonywał w tym stosunku Troickiego, to miało to miejsce w Miami. Wtedy Szkot - forma niemal życiowa.