ty chyba nie mówisz poważnie że grałbyś teraz 1x a potem 2 ... a może i tak uważasz nie wiem... ja bym zagrał teraz 1x a potem czystą 1 ... bo manchester u siebie nie przegra, a w rzymie najprawdopodobniej zremisuje :-DCiekawy kurs na Romę, ale bardziej przychylałbym się do 1X..Roma u siebie nie przegra, grają bardzo dobrze..gorzej będzie w Anglii, gdzie Manu raczej minimalnie, ale pokona remis. Patrząc teraz..postawiłbym tak: W Rzymie 1X, w Anglii 2.
Sorki..miałem na myśli:ty chyba nie mówisz poważnie że grałbyś teraz 1x a potem 2 ... a może i tak uważasz nie wiem... ja bym zagrał teraz 1x a potem czystą 1 ... bo manchester u siebie nie przegra, a w rzymie najprawdopodobniej zremisuje :-D
No jesteś pewny siebie zobaczymy jak Mu pójdzie w Rzymie ROMA to ROMA wygrała z Realem więc trochę rzeczywiście patrz na ten dwumecz.Co mogę dodać FORZA ROMA:spokodfhgfh:man utd pokona barce w 1/2 bo tam sie spotykaja, ale to teraz nie istotne, absolutnie nie wieze w to zeby roma mogla zagrozic united. juz w rzymie manchester pokaze wlochom gdzie ich miejsce. roma gra pilke ktora pasuje united. grali ostatnio ze soba 4 razy, raz wygrala roma bo miala przez 60 minut przewage zawodnika. united w tej formie nie da romie zadnych szans
Nie jest sztuką pokonac Real, który gra ostatnio bardzo słabo; i nie mów, że Real to zawsze Real. Roma odgrażała się, że w fazie grupowej zrewanżują się MU, jak było każdy wie. Wystarczy niech MU osiągnie bramkowy remis w Rzymie, wtedy piłkarze Romy przyjadą na Old Trafford lekko przestraszeni ;] (do dziś pamiętam te pamiętne 7-1).No jesteś pewny siebie zobaczymy jak Mu pójdzie w Rzymie ROMA to ROMA wygrała z Realem więc trochę rzeczywiście patrz na ten dwumecz.Co mogę dodać FORZA ROMA:spokodfhgfh:
Masz racje Real słabo grał,też pamiętam tamto 7:1.Ostatnio przegraliśmy w derbach 3:2 i to zahamowało nas optymizm co do meczu z MU i dobrze się stało,musimy poprawić naszą grę jeśli chcemy myśleć o równiej rywalizacji w dwumeczu.Dziś wygraliśmy z Empoli 2:1.Nie jest sztuką pokonac Real, który gra ostatnio bardzo słabo; i nie mów, że Real to zawsze Real. Roma odgrażała się, że w fazie grupowej zrewanżują się MU, jak było każdy wie. Wystarczy niech MU osiągnie bramkowy remis w Rzymie, wtedy piłkarze Romy przyjadą na Old Trafford lekko przestraszeni ;] (do dziś pamiętam te pamiętne 7-1).
Fakt, że Roma to silniejszy rywal od Barcelony, więc jeśli MU przejdzie Rzymian to przejdzie także Katalończyków.
GLORY GLORY UNITED
osobiście uważam że MU do Rzymu przyjedzie solidnie zmobilizowane, nie może sobie pozwolić na porażkę a tym bardziej wyższą niż 1:0. Jeśli MU grałoby pierwszy mecz u siebie to w drugim Roma mogłaby się pokusić o zwycięstwo. Roma owszem jest w bardzo dobrej formie ale to na Manchester może być za mało. Według mnie MU wygra jedną bramką 0:1 ale dla pewności postawiłbym x2 .Mysle iz Roma ma u isebie dosc odbre szanse na wygrana w okolicach 2-0 3-1 , MU gra sie ciezko z wloskimi druzynami , a od 7-1 minelo sporo wody w Tamizie.
Masz racje osobiście będę stawiał 1 w końcu moja drużyna gra ROMA,nie spodziewałem się wypowiedzi kibica Milanu w tym temacie ???? Bronimy honoru Serie A jedyna drużyna która gra dalej w LM:spokodfhgfh:Nie wiem dlaczego niektórzy ciągle przypominają to 7:1. Przecież Roma już jest całkiem inną drużyną. Niby większość piłkarzy ta sama, ale gra jaką obecnie prezentują Giallorossi jest o wiele dojrzalsza niż sprzed sezonu. Dlatego ja (myślę, że większość tak zrobi) postawię na czystą 1, lub 1x, w zależności od stawki. heh... obym się nie mylił
Te zdanie pozostawie bez komentarza.A MU jak straci punkty ze złamasami tez bedzie srac i bedzie musiala odpsac z LM idac twoim tropem myslenia.
Dawno się tak nie uśmiałem :-D. 3-1 dla Romy możliwe jak najbardziej ?? Oni ledwo wygrali z Realem u siebie i mają pokonac MU różnicą 2 goli ?? Widziałeś, co Liverpool i Arsenal zrobili z Interem i Milanem ?? MU po raz kolejny pokaże że liga angielska jest najsilniejsza i bez problemu wyeliminuje Romę.MU nie wygra w Rzymie , remis malo realny - mam wielka ochote by odpadlo z LM jak najszybciej.
C.Ronaldo jak tak bedzie grac to go skosza predzej czy pozniej , mimo ze Italia to najbardziej ''aktorski'' kraj.
3-1 dla Romy mozliwe jak najbardziej , no moze 2-0 , 2-1.
7-1 tez mozliwe ale jak sie sedzia wkurzy na wiecznego nurka