sandacz121
Użytkownik
Wiecie może kiedy Bet at home wystawi kurs na tę walke?
Jak na moje nie ma szans na to żeby "Pin" padł na dechy, chyba że gdzieś pod koniec walki jeżeli będzie widział że przegrywa na punkty i odkryje się bo będzie szukał lucky punch'a. Jennings swoim zasięgiem będzie uniemożliwiał zapedy ofensywne Szpili czyli jego lewą ręke. Zobaczymy jak dla mnie Jennings na punkty.Jennings to win 1,5-1,9
Szpile szanuje i bardzo lubie, bede mu kibicowal w sobote na maksa, ale nie spodziewam sie wygranej, dlatego inwestuje w Jenningsa, Zapowiada sie kapitalna walka, mysle, ze Artur padnie na dechy w okolicach 3-4 rundy, kolo 7-8 bedzie po wszystkim, moze sie myle, zycze Arturowi jak najlepiej i nawet mi nie bedzie szkoda postawionych pieniedzy jak wygra, bede sie cieszyl jego zwyciestwem. Niestety prawie wszystko przemawia za Jenningsem w tym pojedynku i pewnie ByBy tego nie zmarnuje.
Nigdy nie grałem w ziemniakach, więc nie wiedziałem, że kursy w efortunie są takie same jak w fortunie.nie teraz juz tylko 1,65 . po drugie ciezko to sprawdzic na efortunie?
Nie wiem skad ta Twoja teza, skoro stary Mollo polozyl Artura bez problemu, rownie dobrze moze zrobic to ByBy, Szpilka od pierwszej rundy sie raczej nie rzuci na przeciwnika, mysle, ze pierwsze dwie rundy beda spokojne, pozniej emocje u Artura powinny wziac gore, co Jennings bedzie chcial wykorzystac.Jak na moje nie ma szans na to żeby "Pin" padł na dechy, chyba że gdzieś pod koniec walki jeżeli będzie widział że przegrywa na punkty i odkryje się bo będzie szukał lucky punch'a. Jennings swoim zasięgiem będzie uniemożliwiał zapedy ofensywne Szpili czyli jego lewą ręke. Zobaczymy jak dla mnie Jennings na punkty.
widziałeś 2 walki Szpilka vs Mollo? albo inne walki Mollo? Człowieku on idzie na wojne w kazdej swojej walce, zawsze jest bijatyka bomba za bombe, jeżeli przyjemiesz jego styl walki musisz walczyc tak samo co Szpila zrobil zamiast spokojnie utrzymywać dystans. W sumie dzięki temu ma ta walke na HBO bo te starcia z Mikiem byly efektowne.Murzyn z kolei inny typ boksera, opanowanie w ringu. Jennings chłodna głowa, wysoko ręce, 2 razy pomysli zanim sie odkryje po za tym to atleta, kondycja zasięg będzie punktował przez 12 rund. Jeśli wezmą gorę emocje to pod koniec kiedy Szpila nie bd miał nic do straenia i pojdzie na całość...Nie wiem skad ta Twoja teza, skoro stary Mollo polozyl Artura bez problemu, rownie dobrze moze zrobic to ByBy, Szpilka od pierwszej rundy sie raczej nie rzuci na przeciwnika, mysle, ze pierwsze dwie rundy beda spokojne, pozniej emocje u Artura powinny wziac gore, co Jennings bedzie chcial wykorzystac.