World League - Group A 13:35 14.07 Brazil-
USA
typ Stany Zjednoczone +8.5 pkt
1,85
Betclick
Ja mam troszkę inne zdanie niz kolega na pewno
Brazylia jest faworytem w tym spotkaniu, mimo rotacji jest to zespól o większym potencjale o
USA,ale bardzo kiepsko przyjmują zagrywkę tak było we wczorajszym meczu tak bylo w spotkaniach z Bułgarią. Zdarzają im sie błędy w ataku- sporo przestojów w grze.Co do jankesów na pewno dziwny atakujący Ciarelli nie wiele wnosi ,nie wiele daje jakosci w grze. trener rotują na pozycji rozgrywacza- reaguje bardzo szybko po kilu nie udanych akcjach, ale myślę Caldwell nie wygląda zle tak samo jak leworęczny Clark.
USA bazuje na przygotowaniu fizycznym dobrze wyglądają na środku, sporo piłek podbijają grając dobrze w obronie ,dobry libero nieźle przyjecie w postaci Andersona, Lotmana.Zespól waleczny, ambitny spodziewam sie w miarę wyrównanego spotkania tak jak wczoraj gdzie
USA przegrało na własne życzenie... 1 set prowadzać 6 pkt przegrany do 22- bardzo zacięty 4 dali sie tylko raz zdominować w 2 secie przegrywając go dość wysoko do 18.Wczoraj
USA taki zakład pokryło w miarę spokojnie myślę ze dzisiaj będzie podobnie. Jankesi powalczą powinni ugrać minimum jednego seta- raczej niespodzianki w postaci ich zwycięstwa nie będzie ale
Betclick wystawił bardzo ciekawy zakład - hendi ,które spokojnie gram.
dubel
Szachtar Donieck - Zakarpatia Uzgorod
Połowa / Cały : Sza. / Sza. (Kurs: 1,33)
Baseball, Major League
TB Rays (C. Archer) - HOU Astros (E. Bedard) 1 1,35
ako 1,8