>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[Ankieta] Najlepszy typer forum roku 2007

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wybieramy najlepszego typera roku 2007.
W głosowaniu może wziąć każdy użytkownik zarejestrowany nie później niż dnia 7 grudnia 2007 roku.
Najlepsza trójka otrzyma nagrody:
1 miejsce: 250zł
2 miejsce: 150zł
3 miejsce: 100zł

Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane zawieszeniem konta oraz wykluczeniem samego zainteresowanego z konkursu.
Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane.
Administracja forum

nowak 0

nowak

Użytkownik
Mój bezcenny głos oddaje na kwiata, dlaczego ?? Ja tam juz wiem dlaczego. A tak na serio to głosuje na Niego poniewaz najcześciej korzystam z jego typów - które najczęsciej wchodzą.

PzDr nowak.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Mi chodziło o nakłanianie osoby, które biorą w ankiecie, żeby np. na niego głosować.
Możecie wasze uzasadnienia itp.
Jacques jest w innej ankiecie.

roy. 187

roy.

Forum VIP
jakby mikefc i almighty byli aktywni teraz na forum glosowalbym na jednego z nich, ale w takiej sytacji zaglosowalem na filipa, bo ma najlepsza skuteczonsc w gronie vipow. Typy prawie zawsze podparte analizami, nie bawi sie w kursy 1.1 czy 1.2 tylko probuje upatrzec naprawde wysokie kursy przy czym czesto ryzykuje. I o to wlasnie w tym chodzi, jest ryzyko jest zabawa i kasa.

creative 0

creative

Użytkownik
Niestety moglem oddac glos tylko na 1 typera. Ciezko mi bylo podjac decyzje dlatego w poscie napisze kogo bralem pod uwage:
1. filip - za to ze podaje typy bez przerwy, ma naprawde dobre typy, zawsze popiera je konkretna analiza, widac ze chlopak sie zna na rzeczy
2. micecfc - za to ze jego typy sa nietypowe, rozne od innych, ktore podaja typerzy na tym forum, za dobra skutecznosc, szkoda tylko ze miewales takie przerwy
3. Assitalia - bardzo dobra skutecznosc, szkoda tylko ze niezawsze aktywny,
4. almighty - fajne typy hokejowe, widac ze znasz sie na rzeczy i siedzisz w tym od dluzszego czasu, dobre analizy
5. Alex - rewelacyjna skutecznosc, kursy jakie trafiasz sa godne podziwu, zawsze rzeczowa i fachowa analiza, szkoda ze nie mozna na Ciebie oddac glosu bo nie ukrywam ze zaglosowal bym na Ciebie,
6. Jacques - zuzel i koszykowka to Twoja domena, widac ze bardzo dobrze znasz sie na tym,
(cyferki obok nickow sa tylko liczbami porzadkowymi, nie sa jakakolwiek proba sklasyfikowania uzytkownikow, a moj glos jak to przystalo na demokratyczne glosowanie jest tajny ???? )

tbm 642

tbm

Forum VIP
To ja też wyraże swoje opinię nt. typerów ;)

almighty -&gt; zawsze mozna u niego znaleźć rzetelne analizy dotyczące NHL. Czasem też typuje piłkę nozną, ale u mnie zapisany jest jako spec od NHL ;)

Assitalia -&gt; wysokie stawki, typy czasami wygrzebane spod ziemi.. zwłaszcza tenisowe challengery ;P Ale ogólnie niezła skutecznosc i co najwazniejsze.. zysk ;)

cala -&gt; spory zysk, ale czasem niepotrzebna gra na siłę. Niezły typer koszykówki.

filip_r2 -&gt; chyba najaktywniejszy w gronie typerów. Dobra znajomość NHL jak i piłki noznej. Wysokie stawki, jak i wysokie kursy. Nie idzie na łatwiznę.

karoleks85 -&gt; typował w pierwszej połowie roku. Zapamiętam go jako typera snookera ;P

KOHORTA -&gt; z tego co pamietam to wygrał konkurs Typy Dnia. Charakteryzuja go tez wysokie stawki jak i całkiem niezła skutecznosc typów, które czasami jednak sa dobierane na siłe.

Krzysztof1985-&gt; Spec od tenisa, aktywny głównie w pierwszej połowie roku ;)

kwiat -&gt; spec od piłki noznej oraz formuły1 ;) Czesto typy poparte dobrymi analizami.

mikecfc-&gt; typer, ktory do bukmacherki podchodzil w niekonwencjonalny sposób.. tj. wyszukiwał typów o których nigdy wczesniej bym nie pomyslał. Pamiętam jego wspaniale informacje dot. meczów z ligi łotewskiej ;P

Widzu -&gt; podobnie jak Krzysztof aktywny w pierwszej połowie roku.. specjalizował się w tenisie ziemnym

zelik -&gt; jego zapamiętałem jako dobrego w sportach amerykańskich ;)

damians888 0

damians888

Użytkownik
Gdyby mikecfc podawał typy częściej to postawił bym na niego(za niekonwencjonalność) a że tak nie jest to gram na filipa.
Pozdro

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Mój głos wędruje oczywiście do Filipa. Wszyscy typerzy których można
zobaczyć w dziale Vip&#39;ów są świetnymi typerami znającymi sie na rzeczy.
Ale jeżeli mam wybrać jedną osobe z tamtego grona wybieram Filipa.

Pozdrawiam życząc pierwszego miejsca. ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh , według mnie najlepsi typerzy są wśród moderatorów &lt;żart&gt; :p Choć nie powiem , że troszkę żałuję że jestem moderatorem bo tam szansy na nagrodę nie mam a tutaj kto wie myślę , że byłby w czołówce tak samo jak kilku innych modów ????
A z tej listy najbardziej mi pasuje Assitalia , bo ma swój sprawdzony system , trzyma się go , notuje wysokie zyski i tyle . To że nie pisze analiz i nie gra jakiś wielkich typów nie ma znaczenia , bo typer to jednak typy a dobry typer to wysokie zyski ;-)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja też już zagłosowałem ;) Wszyscy którzy posiadaja rangę typera sa bardzo dobrymi typerami jednak ja zastanawiałem się i to mocno nad dwoma kandydaturami i wybrałem jedną jedyną. Nie zdradzę na kogo oddałem swój głos kto został Najlepszym Typerem dowiemy się juz niedługo ????
pozdrawiam
sutek

A 0

almighty

Użytkownik
zaglosowalem na filipa, bo moim zdaniem jest swietnym typerem, gra regularnie i skutecznie. nie boi sie ryzyka i potrafi odrobic staraty, jesli kupon za duza kase nie siadzie.. poza tym uwazam, ze jest na forum kilku typerow, od ktorych mozna brac typy prawie w ciemno, ale glos mialem tylko jeden.

dziekuje za nominacje do grona najlepszych.
pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom