Fortuna zawsze rozlicza takie zakłady po zakończeniu meczu. Czasami gram brak gola w KHL (hokej) do 9:59 lub over / under w pierwszej tercji i zakład jest rozliczony dopiero kilka chwil po ostatniej syrenie. Swoją drogą metoda "all-in" mogłaby się sprawdzić grając brak gola do 9:59 w hokeju. Kurs takiego zdarzenia to około 1,7 a w dublu daje już około 3. Jeśli komentarz okaże się zbędny to daj znać i usunęcytat z dnia 27 października 2019 13:48 przez kamilcia21Prawie godzina od wygranego kuponu a jeszcze nie rozliczony? Fortuna widzę działa jak błyskawica ???? Zapewne rozliczą pierwszy kwadrans meczu po jego... zakończeniu)
Ale pudła! We Wrocławiu w 2 minucie, a w Rennes już 2-0 po 6 minutach!Etap 3/ próg nr 4
Nie padnie bramka w pierwszym kwadransie meczu:
Śląsk - Arka @1,36
Rennes - Touluose @1,37
AKO: @1,86 24,81j
EWK: 40,61j
B: Fortuna
Może i masz rację ale ja na hokeju się nie znamcytat z dnia 27 października 2019 15:00 przez rasijskij
Swoją drogą metoda "all-in" mogłaby się sprawdzić grając brak gola do 9:59 w hokeju. Kurs takiego zdarzenia to około 1,7 a w dublu daje już około 3.
 Ale jeśli spróbujesz daj znać, chętnie przyjrzę się jak idzie ????
 Ale jeśli spróbujesz daj znać, chętnie przyjrzę się jak idzie ????Swoją drogą świetny pomysł pytanie tylko jak to wygląda statystycznie?!Masz jakieś info na ten temat?cytat z dnia 27 października 2019 15:00 przez rasijskij
Swoją drogą metoda "all-in" mogłaby się sprawdzić grając brak gola do 9:59 w hokeju. Kurs takiego zdarzenia to około 1,7 a w dublu daje już około 3.
Oczywiście, Mariocytat z dnia 27 października 2019 19:25 przez mario72kWydaje mi się, że znacznie lepszy pomysł to te undery do przerwy. Znacznie lepsza skuteczność, być może dobór meczy ma większe znaczenie, a szczęście mniejsze znaczenie.
 Dlatego na chwilę obecną granie underów, overów to dla mnie priorytet. Ostatnio zresztą gram same u1,5 do przerwy.
 Dlatego na chwilę obecną granie underów, overów to dla mnie priorytet. Ostatnio zresztą gram same u1,5 do przerwy.Etap 4/ próg nr 1
St. Etienne - Amiens @1,30
Legia - Wisła @1,43
Levante - Espanyol @1,34
AKO: @2,49 5j
EWK: 11,04j
A czy nie planujesz podawania tu tych priorytetowych spotkań?cytat z dnia 27 października 2019 21:20 przez kamilcia21
Oczywiście, MarioDlatego na chwilę obecną granie underów, overów to dla mnie priorytet. Ostatnio zresztą gram same u1,5 do przerwy.
Tutaj, all-in i granie "braku gola do 15 minuty" to tak dla zabawy na zasadzie "a nóż, a widelec" ????
Przecież podaję codziennie na forumcytat z dnia 28 października 2019 06:50 przez mario72k
A czy nie planujesz podawania tu tych priorytetowych spotkań?
uwazam że świetnie radzisz sobie z doborem tych meczy...
Bramka w 13 minucie. A jaki kurs był na gola w Portugalii do 15 minuty? ????Etap 5/ próg nr 1
Arges Pitesti - Gloria @1,35
Braga - Santa Clara @1,39
AKO: @1,88 5j
EWK: 8,27j
Spokojnie weszło. Co dalej? Może jakieś propozycje koleżanki, koledzy? Jak się bawić to się bawić, ktoś podrzuci jakiś meczyk w którym nie przewiduje gola w pierwszym kwadransie?Etap 6/ próg nr 1
Rekord B.B.- Łęczna @1,34
Stargard - Sandecja @1,32
Radomiak - Tychy @1,35
AKO: @2,39 5j
EWK: 10,52j
Alaves - Atletico w tym sezonie u jednych jak i drugich 9 na 10 meczy nie padły bramki w w pierwszych 15 minutach, więc statystycznie pewniak, a w praktyce różnie może byćcytat z dnia 29 października 2019 13:20 przez kamilcia21
Spokojnie weszło. Co dalej? Może jakieś propozycje koleżanki, koledzy? Jak się bawić to się bawić, ktoś podrzuci jakiś meczyk w którym nie przewiduje gola w pierwszym kwadransie?
Chce ktoś zaistnieć w mojej galerii sław? ????
Dziękuję, Waldi, właśnie wysłałam kupon, wchodzę a tu Twoja propozycja. Ale spojrzałam na to zdarzenie i przyznaję znięchecił mnie kurs i je odrzuciłam. Następny raz najpierw tu zajrzę a potem wyślęcytat z dnia 29 października 2019 16:58 przez waldi1979
Alaves - Atletico w tym sezonie u jednych jak i drugich 9 na 10 meczy nie padły bramki w w pierwszych 15 minutach, więc statystycznie pewniak, a w praktyce różnie może być

Trzy mecze weszły a czwarty, ostatni i Lazovic w 10 minucie w samo okienko bramki Parmy.Etap 6/ próg nr 2
Parma - Verona @1,30
Nimes - Lens @1,31
Mioveni - Hermann @1,28
Freiburg - Berlin @1,36
AKO: @2,96 10,52j
EWK: 27,40j