Fortuna zawsze rozlicza takie zakłady po zakończeniu meczu. Czasami gram brak gola w KHL (hokej) do 9:59 lub over / under w pierwszej tercji i zakład jest rozliczony dopiero kilka chwil po ostatniej syrenie. Swoją drogą metoda "all-in" mogłaby się sprawdzić grając brak gola do 9:59 w hokeju. Kurs takiego zdarzenia to około 1,7 a w dublu daje już około 3. Jeśli komentarz okaże się zbędny to daj znać i usunęcytat z dnia 27 października 2019 13:48 przez kamilcia21Prawie godzina od wygranego kuponu a jeszcze nie rozliczony? Fortuna widzę działa jak błyskawica ???? Zapewne rozliczą pierwszy kwadrans meczu po jego... zakończeniu )
Ale pudła! We Wrocławiu w 2 minucie, a w Rennes już 2-0 po 6 minutach!Etap 3/ próg nr 4
Nie padnie bramka w pierwszym kwadransie meczu:
Śląsk - Arka @1,36
Rennes - Touluose @1,37
AKO: @1,86 24,81j
EWK: 40,61j
B: Fortuna
Może i masz rację ale ja na hokeju się nie znam Ale jeśli spróbujesz daj znać, chętnie przyjrzę się jak idzie ????cytat z dnia 27 października 2019 15:00 przez rasijskij
Swoją drogą metoda "all-in" mogłaby się sprawdzić grając brak gola do 9:59 w hokeju. Kurs takiego zdarzenia to około 1,7 a w dublu daje już około 3.
Swoją drogą świetny pomysł pytanie tylko jak to wygląda statystycznie?!Masz jakieś info na ten temat?cytat z dnia 27 października 2019 15:00 przez rasijskij
Swoją drogą metoda "all-in" mogłaby się sprawdzić grając brak gola do 9:59 w hokeju. Kurs takiego zdarzenia to około 1,7 a w dublu daje już około 3.
Oczywiście, Mario Dlatego na chwilę obecną granie underów, overów to dla mnie priorytet. Ostatnio zresztą gram same u1,5 do przerwy.cytat z dnia 27 października 2019 19:25 przez mario72kWydaje mi się, że znacznie lepszy pomysł to te undery do przerwy. Znacznie lepsza skuteczność, być może dobór meczy ma większe znaczenie, a szczęście mniejsze znaczenie.
Etap 4/ próg nr 1
St. Etienne - Amiens @1,30
Legia - Wisła @1,43
Levante - Espanyol @1,34
AKO: @2,49 5j
EWK: 11,04j
A czy nie planujesz podawania tu tych priorytetowych spotkań?cytat z dnia 27 października 2019 21:20 przez kamilcia21
Oczywiście, Mario Dlatego na chwilę obecną granie underów, overów to dla mnie priorytet. Ostatnio zresztą gram same u1,5 do przerwy.
Tutaj, all-in i granie "braku gola do 15 minuty" to tak dla zabawy na zasadzie "a nóż, a widelec" ????
Przecież podaję codziennie na forum ale chyba przesadzasz, pisząc, że "świetnie sobie radzę". A może mnie z kimś mylisz Skuteczność na poziomie 43% nie jest zadowalająca. Trudno w takim przypadku myśleć o sukcesie. Ale może się uda z czasem podnieść ten wynik.cytat z dnia 28 października 2019 06:50 przez mario72k
A czy nie planujesz podawania tu tych priorytetowych spotkań?
uwazam że świetnie radzisz sobie z doborem tych meczy...
Bramka w 13 minucie. A jaki kurs był na gola w Portugalii do 15 minuty? ????Etap 5/ próg nr 1
Arges Pitesti - Gloria @1,35
Braga - Santa Clara @1,39
AKO: @1,88 5j
EWK: 8,27j
Spokojnie weszło. Co dalej? Może jakieś propozycje koleżanki, koledzy? Jak się bawić to się bawić, ktoś podrzuci jakiś meczyk w którym nie przewiduje gola w pierwszym kwadransie?Etap 6/ próg nr 1
Rekord B.B.- Łęczna @1,34
Stargard - Sandecja @1,32
Radomiak - Tychy @1,35
AKO: @2,39 5j
EWK: 10,52j
Alaves - Atletico w tym sezonie u jednych jak i drugich 9 na 10 meczy nie padły bramki w w pierwszych 15 minutach, więc statystycznie pewniak, a w praktyce różnie może byćcytat z dnia 29 października 2019 13:20 przez kamilcia21
Spokojnie weszło. Co dalej? Może jakieś propozycje koleżanki, koledzy? Jak się bawić to się bawić, ktoś podrzuci jakiś meczyk w którym nie przewiduje gola w pierwszym kwadransie?
Chce ktoś zaistnieć w mojej galerii sław? ????
Dziękuję, Waldi, właśnie wysłałam kupon, wchodzę a tu Twoja propozycja. Ale spojrzałam na to zdarzenie i przyznaję znięchecił mnie kurs i je odrzuciłam. Następny raz najpierw tu zajrzę a potem wyślęcytat z dnia 29 października 2019 16:58 przez waldi1979
Alaves - Atletico w tym sezonie u jednych jak i drugich 9 na 10 meczy nie padły bramki w w pierwszych 15 minutach, więc statystycznie pewniak, a w praktyce różnie może być
Trzy mecze weszły a czwarty, ostatni i Lazovic w 10 minucie w samo okienko bramki Parmy.Etap 6/ próg nr 2
Parma - Verona @1,30
Nimes - Lens @1,31
Mioveni - Hermann @1,28
Freiburg - Berlin @1,36
AKO: @2,96 10,52j
EWK: 27,40j