Witam, Przejrzałem cały twój schemat gry i widzę że grasz typowo jak większość typerów licząc, że niskie kursy dadzą ci wygraną bo są znacznie pewniejsze, lecz w swojej grze nie uwzględniłaś podstawowej rzeczy którą jest ilość kombinacji. Paradoksalnie to wyższe kursy dadzą ci szybszą wygraną ponieważ kombinacji jest o wiele mniej. Przedstawię ci to na przykładzie twojej gry. W pewnym momencie zaczęłaś grać 7 spotkań dwu kombinacyjnych które w 90% powinny wejść, były to u4.5 lub u5.5 które razem dawały ci kurs czasami poniżej 2, przypuśćmy że kurs 2 to średnia siedmiu twoich zakładów oraz nie uwzględniamy podatku od zakładu żeby wszystko wyglądało przejrzyście. Więc żeby osiągnąć poziom x10 musiała byś wygrać 3 kupony plus 2 zdarzenia co daje 23 zdarzenia bez przegranej. Czyli matematycznie jest to 2 do potęgi 23-ej co daje ci szanse wygranej jak
1 do 8388608. Ja za to zacząłem grać all in grając
wysokie kursy i po trzecim razie osiągnąłem cel, gram według wzoru. Zakłady dwu kombinacyjne gram po kursie 2 lub wyszym lecz jeśli jest to pewny typ to także po niższym kursie lecz nie za niskim, min 1.7. Zakłady trzy kombinacyjne gram tak samo jak dwu lecz z tą różnicą że minimalny kurs to 3. Ostatnio zagrałem za 2j
Amiens - Reims BTTS / tak kurs 2.2
Carlise - Cardiff BTTS / tak kurs 1.8
EWK: 7.92
Drugi kupon z dzisiaj, stawka 7.92
Leganes - Getafe Getafe win kurs 2.7
EWK: 21.38
Czyli ilość możliwych kombinacji wyszła 2x2x3 co daje 12. Więc miałem szansę 1 do 12 na wygraną.