>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Yar000 jak mogę do Ciebie napisać? .Nie mam jeszcze 10 postów na forum więc nie mogę tędy.
jawor5,
jeśli chciałbyś napisać w związku z algorytmami, pisz śmiało w wątku ????
Nie mam nic do ukrycia.

-------------------
Lojalnie uprzedzam, że jakakolwiek Wasza korespondencja w kwestii algorytmów nie zmieni w tym momencie status&#39;u quo takiego, jaki jest.

Program jest dostępny na stronie.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Brakuje mi tu dyskusji, na pytanie z 2.października nikt mi nie odpowiedział a dziś jest 8[...] Nikt takich tematów tu nie porusza. [...]
Bender7,
przecież akurat m.in. do Ciebie nie mam pretensji.
Próbowałeś.
Użytkownicy skupili się na sobie (przytłaczająca większość). Nie poruszają takich tematów. Widocznie wystarcza im tak, jak jest
albo oczekiwali jakiegoś &quot;mocniejszego&quot; produktu. Na przykład stuprocentowego trafiacza wszystkiego.
I może jeszcze takiego, żeby nie trzeba było się męczyć wpisaniem tych kilku jakże uciążliwych danych ????

J 4

jawor5

Użytkownik
Może byśmy w tym wątku pomyśleli wspólnie w jaki sposób grać mecze wytypowane przez algorytm? Single trochę się mijają z celem przy tych typach 12. Rozbicie tego na 1 i 2 oddzielnie i połączenie z innymi tego typu zdarzeniami ma chyba większy sens. Zachęcam do podzielenia się swoimi przemyśleniami na ten temat
Już odpisuję kolego Bender7 :)

Też stwierdziłem że singli nie ma sensu grać. Ja zawsze selekcjonuję sobie 7 spotkań ze wskazanych przez algorytm (jeżeli oczywiście wskaże więcej niż 7 ) i gram je w kombinacji 3/7 lub 4/7 za trochę wyższą stawkę. Do kombinacji dobieram spotkania z kursem w przedziale 1,3 - 2,0 (powyżej nie biorę, żeby ryzyko nie było zbyt duże). Czasami jak nie ma tylu ciekawych spotkań z algorytmu, to dorzucam coś z własnej analizy. Jak narazie na moim systemie gry spory plus.
Pozdrawiam

J 4

jawor5

Użytkownik
Może w kilka osób z tego forum podzielimy się ligami do sprawdzania w algorytmie ( tak jak to zaproponowano wcześniej), również będziemy dzielić sie swoimi typami ale wyników nie będziemy ogłaszać tutaj na forum tylko będziemy przesyłać sobie na skrzynki emailowe ???? Typy będą mieli tylko Ci którzy na nie zapracują i buki tego nie będą czytać :)

harash 7

harash

Użytkownik
Bender7,
przecież akurat m.in. do Ciebie nie mam pretensji.
Próbowałeś.
Użytkownicy skupili się na sobie (przytłaczająca większość). Nie poruszają takich tematów. Widocznie wystarcza im tak, jak jest
albo oczekiwali jakiegoś &quot;mocniejszego&quot; produktu. Na przykład stuprocentowego trafiacza wszystkiego.
I może jeszcze takiego, żeby nie trzeba było się męczyć wpisaniem tych kilku jakże uciążliwych danych ????
... i jak to mówią u mnie w pracy, żeby jeszcze &quot;loda&quot; robił ????
Co do mnie to ostatnio niestety czasu nie było z racji tzw. sezonu w mojej branży. Mimo tego starałem się w niedziele rano przysiąść i przelecieć te ligi algorytmem. Z racji tego, że dosyć dużą skuteczność ma &quot;12&quot; czyli typ na brak remisu (niestety kurs nie jest za wielki) obierałem 3 takie spotkania na kupon by ako było około 2. Póki co daje radę.
2.1.0 z 7.10.2012
Dinamo Minsk - Naftan Novopolotsk 1 ⛔
FC Gomel - Slavia Mozyr 1 ✅
Neman Grodno - FC Brest 1 ✅
FK Baumit Jablonec - SK Dynamo Ceske Budejovice 1 ✅
Bohemians 1905 - FC Graffin Vlasim 1 ⛔
Tottenham Hotspur - Aston Villa 1 ✅
Turku PS - JJK Jyväskylä 1 ✅
AS Roma - Atalanta Bergamasca Calcio 12/ over ✅/⛔
AC Fiorentina - Bologna FC 1 ✅
FC Torino - Cagliari Calcio 1x ⛔
PSV Eindhoven - NAC Breda 12/ over ✅/✅
FK Haugesund - Fredrikstad FK 1 ✅
Molde FK - Sandnes ULF 1 ✅
IK Start - Mjondalen 12/over ! ✅/✅
Ranheim IL - Notodden FK 1 ✅
Kongsvinger - Bodo/Glimt 12/over ✅/✅
RCD Mallorca - Granada CF 1 ⛔
AIK - Gefle IF 1 ⛔
Mjällby AIF - Helsingborgs IF 12/ over ! ✅/⛔
Assyriska FF - Östers IF 12/ over ✅/⛔

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] Z racji tego, że dosyć dużą skuteczność ma &quot;12&quot; czyli typ na brak remisu (niestety kurs nie jest za wielki) [...]
W takim przypadku możnaby pokusić się nawet o &quot;surebety dwudrogowe&quot;, tylko ryzyko może wydawać się duże w stosunku do wkładu ;)
I np. dzisiaj, tak żeby otrzymać zysk 100 zł/mecz.
To oczywiście tylko przykład, ocierający się trochę o &quot;Kosmos&quot; ;), ponieważ zdaję sobie sprawę, że nie każdy ma pieniądze na taki &quot;wkład&quot;. Niemniej, przy mniejszej rozpiętości kursów pomiędzy Gospodarzami a Gośćmi, nie musimy dysponować aż tak dużą stawką, żeby uzyskać ten przykładowy zysk w wys. 100 zł. Pod warunkiem, że nie będzie remisu, rzecz jasna.
Vabergs - Halmstad ⛔ (2:2)
1= 4,48 x 102,33 zł
2= 1,79 x 256,11 zł
Ew. wygrana = 458,44 zł, zysk = 100 zł.
Niestety, strata: - 358,44 zł. W 88 minucie nastał remis ????
--

Sparta - Ostrava ✅ (2:0)
1 = 1,30 x 588,23 zł
2 = 10,00 x 76,47 zł
Ew. wygrana = 764,70 zł, zysk = 100 zł.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=Yar000;3117205][...]
Podaję, [..] próbę procentowego rozkładu szans wystąpienia typów under 2.5 / over 2.5 [...]

Liczby procentowe oznaczają prawdopodobieństwo a nie pewnik. Decyzja zagrania lub niezagrania, jak zwykle należy do grającego.

[...]
Główna opcja jaką wprowadziłem, to procentowy rozkład underów i overów. Zastanawiałem się wcześniej, czy jest sens w ogóle dawać te rozkłady procentowe, czy nie lepiej &quot;gotowy&quot; typ. Under lub over tam gdzie występuje np. minimum 60%.
Czy poniższe &quot;czerwone&quot; wyniki napawają smutkiem? Ależ nie!
Wprost przeciwnie ???? .
Tam bowiem, gdzie występuje minimum 60%, overy zostały trafione.
Gorzej z underami, bo możnaby powiedzieć, że tam gdzie w ogóle jest minimum 60% to trafione są ... overy :grin: (jeden przypadek nie potwierdził tej &quot;reguły&quot;). Edit: teraz już dwa.
Czy to jakaś dziwna (ta ostatnia)i nielogiczna prawidłowość, którą należałoby się zająć? Kto wie, na pewno będę ją obserwował. Jednak należy podkreślić, że byłaby ona nielogiczna.

Wniosek ogólny jest taki, że program będzie jednak wskazywał &quot;gotowe&quot; typy, zamiast rozkładu procentowego. Eliminując tym samym prognozy &quot;niskoprocentowe&quot;.
Mecze się jeszcze nie zakończyły. Zobaczymy co w pozostałych.

Hammarby IF - Degerfors IF 40/60 (4:2)
IK Brage - Umea FC 46/54 (0:0)
Landskrona Bois - Trelleborgs FF 65/35 (0:3)
Varbergs Bois - Halmstads BK 33/67 (2:2)
FC Trollhättan - Norrby IF 65/35 (2:2)
AC Sparta Prag - Banik Ostrava 42/58 (2:0)
FC Brasov - CS Municipal Studentesc IAS 60/40 (1:0)
FC Neftekhimik Nizhnekamsk - Shinnik Yaroslavl 46/54 (1:2)
Baltika Kaliningrad - Metallurg Kusbas Novokuznetsk 48/52 (1:0)
----
Pozostałe:
AS Livorno - Spezia Calcio 40/60 (1:5)
AS Monaco - LB Chateauroux 62/38 (0:0)
Gimnasia Y Esgrima La Plata - Almirante Brown 83/17 (0:3)

bender7 91

bender7

Użytkownik
Może w kilka osób z tego forum podzielimy się ligami do sprawdzania w algorytmie
Kto się deklaruje, że będzie to sumiennie robił to przez dłuższy okres czasu? Ile lig miałoby to być na osobę? Ja się na to piszę, jawor5 jak rozumiem też. Kto jeszcze?

J 4

jawor5

Użytkownik
Kto się deklaruje, że będzie to sumiennie robił to przez dłuższy okres czasu? Ile lig miałoby to być na osobę? Ja się na to piszę, jawor5 jak rozumiem też. Kto jeszcze?
Oczywiście że ja się na to piszę. Ilość lig zależałaby od tego ile osób byłoby chętnych do takiej współpracy. Dobrze gdyby to były nie więcej niż 3 ligi na osobę (nie 3 kraje). Pod słowem współpraca kryje się również wymiana swoich typów (nie tylko algorytmu) i przemyśleń. Myślę że większość z nas korzysta jeszcze z jakichś &quot;wspomagaczy - naprowadzaczy&quot; typowania, więc miałoby to sens. Dla przykładu ja korzystam jeszcze z Odds Wizzarda. Pozdrawiam i zapraszam chętnych. Narazie jest nas dwóch :)

J 4

jawor5

Użytkownik
Gorzej z underami, bo możnaby powiedzieć, że tam gdzie w ogóle jest minimum 60% to trafione są ... overy
Rzeczywiście coś w tym jest...

bender7 91

bender7

Użytkownik
Ja myślę, że każdy musiałby zrobić kilkanaście lig co najmniej, bo tłumów chętnych się tu nie spodziewam. Tak sobie myślę, np 10 lig 20-zespołowych to 100 meczów co tydzień. Sprawdzenie miejsca w tabeli i wpisanie tych czterech liczb do algorytmu na jeden mecz dajmy na to 10 sekund, więc 100 meczów to 1000 sekund tzn około 16 minut. A nawet jakby to trwało dwa razy dłużej to pół godziny w ciągu tygodnia chyba można poświęcić ;) jawor5 masz płatną wersję Odds Wizarda czy tylko tą która typuje ligi z mniejszą ilością zespołów niż 16? Bo ja kiedyś na tym bezpłatnym Odds Wizardzie sprawdzałem ligę austriacką i mimo bardzo małej skuteczności yield był na plus, bo wiele niespodzianek w dłuższym okresie czasu potrafił on wytypować.

J 4

jawor5

Użytkownik
Ja myślę, że każdy musiałby zrobić kilkanaście lig co najmniej, bo tłumów chętnych się tu nie spodziewam.
Chyba rzeczywiście się przeliczyłem z tą ilością chętnych do wspólnego działania. :) Dla mnie nie jest żadnym problemem poświęcić nawet 1h tygodniowo na sprawdzenie nawet kilkunastu lig. Gdyby znalazło się nas kilku takich, mogłoby to całkiem sprawnie grać bez dużego nakładu czasu.

Mam od miesiąca na próbę półroczny abonament w Odds Wizardzie. Jak narazie nie jest źle, chociaż też bez żadnych rewelacji.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Rzeczywiście coś w tym jest...
I dlatego będę się przyglądał tym właśnie typom w zamyśle underowym, gdzie minimalny procent to 65. (Przy 60 czy 62 % jest różnie ...).

Przy overach (procentach, które są wpisane po prawej stronie slash&#39;a) sprawa jest prosta. Program nie zaproponowałby dzisiaj a właściwie już wczoraj, do wyboru Użytkownikowi siedmiu meczów overowych (czyli tam gdzie jest powyżej 50% na over)
tylko trzy mecze overowe już do &quot;zagrania&quot;. Dla każdego z nich przyporządkowane jest minimum 60%.
I wszystkie trzy zostałyby trafione:
Hammarby IF - Degerfors IF 40/60 (4:2)

Varbergs Bois - Halmstads BK 33/67 (2:2)

AS Livorno - Spezia Calcio 40/60 (1:5)

B 34

bsg

Użytkownik
Na dziś 5 liga angielska:
Alfreton - Grimsby ANTY 2[/color] 1.1.2
Forest Green - Tamworth 2.1.0 12/OVER 1.1.2 ANTY 1
Kidderminster - Hyde 2.1.0 12/OVER 1.1.2 over -
Luton - Braintree 2.1.0 x2
Mansfield - Lincoln 2.1.0 1

A 12

arek68

Użytkownik
Cześć, już kiedyś tu pisałem że dobrze by było podzielić ligi ale odzewu nie było. Jestem chętny do współpracy. Myślę że oprócz sprawdzających jeszcze jednego forumowicza do ekipy który by to w fajne kupony układał. Jak ma być ekipa to kompletna - szukający i układający. To tak ode mnie
Pzdr Arek

J 4

jawor5

Użytkownik
Cześć, już kiedyś tu pisałem że dobrze by było podzielić ligi ale odzewu nie było. Jestem chętny do współpracy. Myślę że oprócz sprawdzających jeszcze jednego forumowicza do ekipy który by to w fajne kupony układał. Jak ma być ekipa to kompletna - szukający i układający. To tak ode mnie
Pzdr Arek
Fajnie, że powoli się to rozkręca. Narazie jest nas 3. Czekamy na następnych chętnych do współpracy.

Myślę że damy sobie czas na skompletowanie ekipy do środy-czwartku przyszłego tygodnia i po przerwie na reprezentacje śmiało możemy zaczynać:)

Odnośnie układania kuponów to narazie ciężko cokolwiek na ten temat mówić, bo nie wiemy ilu nas będzie, ale myślę że byłby to niezły pomysł by ktoś sklejał i sugerował jakieś kupony, chociaż i tak decyzję co grać a co nie, każdy podejmie sobie sam. Pozdrawiam

Do góry Bottom