Witam po jakimś czasie.
Obecnie, czekają na Was do pobrania nowe/stare "zabawki", które powróciły bardziej ze sobą kompatybilne.
Wrzucone zostały do jednego pliku. Plik ten, zawiera więc byłą wersję 2.0.0. (obecnie przemianowaną na 2.1.1. w związku z kosmetycznymi w zmianami w zasadzie ...) oraz wersję 1.1.2. w formie trochę szczątkowej (jakoś cała jego forma zniekształcała mi się po skopiowaniu) ale umożliwiającej śledzenie poprawności wprowadzanych danych oraz generującej wynik.
Traktuję tę całość cały czas jako wersję "beta" a ponieważ nie chcę wypuszczać z rąk niedokończonego "produktu" więc za miesiąc program naturalnie wygaśnie. Jeśli nie, to nie wygaśnie :grin:.
Nie wiem kiedy wersję uznać będzie można za "kompletną" ale być może przyczynią się do tego Wasze obserwacje w tej fazie ciągle testowej.
W pliku tekstowym znajdziecie nr serii kontrolnej i nr klucza. Powinna to być akcja jednorazowa, bo po otworzeniu pliku, tworzy on automatycznie drugi plik .dat, z danymi. Tak powinno być a jak to będzie u Was, nie wiem.
Przypominam, że nadal nie wiemy, czy overy to tylko "podarunek" ukazujacy się od czasu do czasu przy okazji typów nieremisowych. Godne uwagi jest również potencjalna weryfikacja spostrzeżenia Kolegi kemot2012, a zawartego w poscie powyżej.
Chciałbym również jeszcze raz przypomnieć, że w starszej wersji algorytmu typy "ANTY", są jedynie SZANSĄ na wystąpienie sytuacji niekorzystnej dla faworyta. Gdy taki typ wystąpi wraz z typem przeciwnym a generowanym przez
algorytm nowszy to nie znaczy, że typ algorytmu nowszego jest nieprawidłowy.
Miłego pobierania! To co zaobserwujecie, będzie służyło właśnie Wam, a czego zaniechacie odbije się Wam czkawką, pamiętajcie o tym