>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Algorytm - próby.

K 38

kemot2012

Użytkownik
Wracając do algorytmów, pod wzgledem overów. Niedawno przeglądałem stare statystki które sobie robiłem, i zauważyłem że około 70-80 % anty1 i anty 2(w sumie) to overy. Może to zbieg okoliczności bo notatki były z typowań z 2-3 dni. W tych typach anty1 i 2, over z drugiego algorytmu może raz był wytypowany.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Wracając do algorytmów, pod wzgledem overów. Niedawno przeglądałem stare statystki które sobie robiłem, i zauważyłem że około 70-80 % anty1 i anty 2(w sumie) to overy. Może to zbieg okoliczności bo notatki były z typowań z 2-3 dni. W tych typach anty1 i 2, over z drugiego algorytmu może raz był wytypowany.
Ciekawa uwaga. Jeśli więc będziecie się bacznie tej sprawie przyglądać Panowie, teoria ta może zostać potwierdzona albo obalona.
Faktycznie, &quot;na dwoje babka wróżyła&quot; i może to być jakaś prawidłowość a może nic nie znaczyć.
Np. w meczach sprawdzonych przez Bender7 z całego sezonu ligi portugalskiej ( #1230), realne wyniki związane z typami &quot;ANTY&quot;, nie są wyraźnie overowe a chyba jakoś mniej więcej pół na pół (?).

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Witam po jakimś czasie.
Obecnie, czekają na Was do pobrania nowe/stare &quot;zabawki&quot;, które powróciły bardziej ze sobą kompatybilne.
Wrzucone zostały do jednego pliku. Plik ten, zawiera więc byłą wersję 2.0.0. (obecnie przemianowaną na 2.1.1. w związku z kosmetycznymi w zmianami w zasadzie ...) oraz wersję 1.1.2. w formie trochę szczątkowej (jakoś cała jego forma zniekształcała mi się po skopiowaniu) ale umożliwiającej śledzenie poprawności wprowadzanych danych oraz generującej wynik.
Traktuję tę całość cały czas jako wersję &quot;beta&quot; a ponieważ nie chcę wypuszczać z rąk niedokończonego &quot;produktu&quot; więc za miesiąc program naturalnie wygaśnie. Jeśli nie, to nie wygaśnie :grin:.
Nie wiem kiedy wersję uznać będzie można za &quot;kompletną&quot; ale być może przyczynią się do tego Wasze obserwacje w tej fazie ciągle testowej.
W pliku tekstowym znajdziecie nr serii kontrolnej i nr klucza. Powinna to być akcja jednorazowa, bo po otworzeniu pliku, tworzy on automatycznie drugi plik .dat, z danymi. Tak powinno być a jak to będzie u Was, nie wiem.
Przypominam, że nadal nie wiemy, czy overy to tylko &quot;podarunek&quot; ukazujacy się od czasu do czasu przy okazji typów nieremisowych. Godne uwagi jest również potencjalna weryfikacja spostrzeżenia Kolegi kemot2012, a zawartego w poscie powyżej.
Chciałbym również jeszcze raz przypomnieć, że w starszej wersji algorytmu typy &quot;ANTY&quot;, są jedynie SZANSĄ na wystąpienie sytuacji niekorzystnej dla faworyta. Gdy taki typ wystąpi wraz z typem przeciwnym a generowanym przez algorytm nowszy to nie znaczy, że typ algorytmu nowszego jest nieprawidłowy.
Miłego pobierania! To co zaobserwujecie, będzie służyło właśnie Wam, a czego zaniechacie odbije się Wam czkawką, pamiętajcie o tym ;)

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
W pliku tekstowym znajdziecie nr serii kontrolnej i nr klucza. Powinna to być akcja jednorazowa, bo po otworzeniu pliku, tworzy on automatycznie drugi plik .dat, z danymi. Tak powinno być a jak to będzie u Was, nie wiem.
A jest tak, że klucz nie pasuje, po kliknięciu cancel ani nie mogę włączyć programu na nowo, ani go skasować, a antywirus wariuje. ????

e: Próbuje jeszcze raz i tak:
jak skopiuje to ostatnie 4 znaki sumy kontrolnej same zmieniają się na 79CE i nie można ich zmienić, a klucz jest niepoprawny,
jak wpisuje po kolej to ostatnie znaki same ustawiają się na 79CE i też nie mozna ich zmienić, a klucz jest niepoprawny

K 38

kemot2012

Użytkownik
U mnie też klucz nie wchodzi. Może lepiej niech będzie tak jak było wcześniej, z hasłem. Skoro jest teraz 2 w 1 to nie będzie to za bardzo upierdliwe.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Faktycznie. U mnie dziś to samo. Chyba się zdezaktualizowało. Sorry, spróbuję coś z tym zrobić.
Edit: wygenerowałem nowe checksum i klucz. Może teraz spróbujcie bo u mnie teraz ok ...

leniuszek 21

leniuszek

Użytkownik
Patrz w załączniku, jak to u mnie wygląda. Tego CD47 w sumie kontrolnej nie można zmienić.

Jak pisałem, żeby to skasować to chodziło mi o skasowanie tej całej sumy kontrolnej i klucza, bo na co komu to? ;)

K 38

kemot2012

Użytkownik
Chodziło mi o to, że po co te kolejne zabezpieczenia. Tam też się wpisywało hasło, po tygodniu program przestał działać, tak jak miało być. I u wszystkich działało. Ale to oczywiście Twój program, więc rób jak uważasz.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Chodziło mi o to, że po co te kolejne zabezpieczenia. Tam też się wpisywało hasło, po tygodniu program przestał działać, tak jak miało być. I u wszystkich działało. Ale to oczywiście Twój program, więc rób jak uważasz.
Te hasła są sprzęgnięte z funkcją wygasania pliku. I jakieś prawdopodobnie hasło być musi. Poza tym, nie chcieliście ciągle wyskakującego za każdym razem hasła ... Zobaczymy jak będzie ...

K 38

kemot2012

Użytkownik
Ciągle wyskakujący monit o hasło był upierdliwy ponieważ nie można było mieć na raz otwartego algorytmu 1 i 2, i za każdym otworzeniem aplikacji trzeba było hasło wpisywać. A skoro one teraz będą w jednym pliku, to raz na jakiś czas je wpisać to raczej nie kłopot.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
... Ponowna próba, można pobierać ... Jeśli się znów nie uda, to będę sprawdzał, do skutku. Tym razem do otworzenia pliku, potrzebny klucz, który znacie z mojego profilu.
Później, być może suma checksum i key.

Z 26

zenekk1

Użytkownik
... Ponowna próba, można pobierać ... Jeśli się znów nie uda, to będę sprawdzał, do skutku. Tym razem do otworzenia pliku, potrzebny klucz, który znacie z mojego profilu.
Później, być może suma checksum i key.
&quot;The password you supplied is not correct&quot;

Do góry Bottom