yar000
Użytkownik
Cześć ksznicz.[...] Skutecznosc 1x2 wysoka, [...]
Dzięki
ale poszczególne opcje programu to tylko remake z poprzednich wersji algorytmów, tutaj dostępnych
Np. z 2013 r.
Sedno nie leży w tym, że "powracam"[...] Swietnie, ze znow wrociles do dzialania na forum![...]
-------
Przy okazji. Tak w ogóle do wszystkich zainteresowanych.
Sprawa dotycząca pobierania programu wygląda następująco:
niebawem, skasuję obiema rękami grupę społecznościową. "PROGRAM ALGOTYPER", jako całość.
Realnie, nie działa. Jest więc zbędna.
Po zamieszczeniu kiedyś przez cały miesiąc programu do pobrania (nie tej wersji i być może z okresu sprzed uformowania się grupy) nieograniczonego dla członków grupy czy też Forum żadnymi warunkami, w wątku nie pojawiła się ani jedna prognoza. Program był pobierany. I nie "majstrowany"przeze mnie w międzyczasie.
To jeden z przykładów obrazujących sytuację.
Problemem jest więc generalnie, brak chęci do zamieszczania typów.
Przypomnę znane z grupy i tematów o algorytmie zasady, które ustanowiłem pomny doświadczeń.
Takie zdanie oczywiście musi zniechęcać:"[...] Jeśli ktoś zdecyduje się na jego pobranie, jeśli zobaczę pobrany plik uznam, że w wątku niniejszym powinny się znaleźć typy na konkretny piłkarski okres kolejek ligowych. [...] Wyjątek stanowią bariery techniczne takie jak: niegenerowanie typów przez program albo niemożność uruchomienia programu przez Użytkownika. O takich ewentualnych sprawach jeśliby wystąpiły, proszę bez zbędnej zwłoki pisać w wątku "Algorytm - próby"."
... ale jest tylko odpowiedzią adekwatną do sytuacji.[...] Brak typów zamieszczonych w tym temacie, wymusi na mnie odpowiednią reakcję na zasadzie "retorsji".
"Ważność" poszczególnych plików do pobrania, będzie bardzo krótkoterminowa. "
Cytat z innego miejsca, który charakteryzuje to o co mi chodzi:
Z jednej strony oczekiwania Użytkowników co do skuteczności programu, z drugiej strony brak typów zamieszczanych w wątku albo parę typów na tydzień."[...] I nie mam na myśli kilku typów dla "zapchania dziury" ale adekwatnej i poważnej liczby typów w odniesieniu do faktycznej możliwości ich wygenerowania w danej kolejce ligowej."
Nie, Panowie. W celu sprawdzenia skuteczności, to trzeba było typami strzelać jak z karabinu maszynowego a okazji ku temu było i jest co niemiara.
Brak grupy, pociągnie za sobą brak możliwości pobierania programu.
I to chyba wszystko.
Pozdrawiam.