yar000
Użytkownik
Może to dobry znakdzięki
moje typy się częściowo pokrywają
[...]
---
Dodałem norweską.
Może to dobry znakdzięki
moje typy się częściowo pokrywają
[...]
Teraz chyba powinno odpalić[...]
Poza checiami, przygotowalem juz dwa stanowiska komputerowe - jedno z zainstalowanym XP Pro i MSO 2007, drugi z Win7 i MSO 2013. [...]
Od czasu do czasu wyłączam PW z różnych względów.[...] uzyskalem komunikat o zablokowanej mozliwosci korespondencji. [...]
Jasne, że tak.[...] Niemniej, mam nadzieje na kontakt i akceptacje dalszej wspolpracy.
Jeśli chodzi o moje zapotrzebowania:Możecie tutaj wpisać "zapotrzebowanie". Dla jakiej ligi prognozy algorytmu mają się odnieść (ten weekend ligowy).
Byłoby dobrze, gdyby w tych ligach odbyło się już co najmniej 8 kolejek.
Może przynajmniej 7.
----
Edit:
doszła Dania, Belgia, Czechy, Islandia.
i inne.
W tym momencie 15 lig jest.
Jakieś tam znajdziesz (z tych, które wymieniłeś).Jeśli chodzi o moje zapotrzebowania:
[...]
daj chwilkę na zapoznanie się ????Jakieś opinie, zapytania?
Okdaj chwilkę na zapoznanie się ????
Tylko, że nie zdążyszW poniedziałek po zaktualizowaniu danych wytypuje cala kolejke ekstraklasy i wrzuce tutak propozycje algorytmu.
W każdym razie, tak mi się wydaje :grin:=Yar000;4777854][...] Ten plik, wygaśnie w niedzielę w nocy.
[...]
I to (odnośnie kryteriów związanych z udostępnieniem pliku):[...] Mam nadzieję, że to Was zmobilizuje do uczestniczenia w życiu Forum, zdobywania reputacji a tym samym, umożliwienia sobie w przyszłości pobierania stąd algorytmu.
[...]
Ponadto, pracuję nad nim, wprowadzam poprawki, dorzucam dane do bazy danych.[...]udostępniam wyjątkowo,
[...]
bez względu na jego forumową "rangę" [...]