>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Algorytm - próby.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
W tym momencie zakończyły się spotkania czterech meczów z 2 ligi japońskiej.
Akurat wcześniej, wygenerowałem programem typy dla tych spotkań.
Oczywiście, nie ujmuję ich w publicznych podsumowaniach.
Było tak:
Kyoto 3 - 1 Avispa Fukuoka Typ: 2 RYZYKO ⛔
(2=4.00, B e t 365)
Do 79 min. prowadzili Goście (co prawda, bramką samobójczą ale strzeloną w 20 minucie).
Chiba 1 - 1 V-Varen Nagasaki Typ: 1X ✅
(1X=1.40, B e t 365)
Ehime 2 - 3 Sapporo Typ: 2 RYZYKO ✅
(2=2.50, B e t 365)
&quot;Ratunek&quot; przyszedł w doliczonym czasie gry, ale przyszedł.
Shonan 2 - 0 Toyama Typ: 1X ✅
(1X=1.06, B e t 365)
Być może, dałoby się ustawić w algorytmie przy takich meczach na &quot;czystą&quot; jedynkę.
Program nie otrzymuje info o kursach więc &quot;nie wie&quot;, że są niewielkie.

Jak widać, o mały włos, byłby z tych spotkań zarobek (stawkując 100 j. na każdy mecz) na czysto, 496 j.
Ostatecznie, trzeba było się zadowolić zarobkiem w wys. 96 j.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zapewne niektórzy Obserwujący oczekują tutaj typów. Za pół godziny mecze ligi fińskiej bodajże ...
Sorry Winnetou. Ja typów nie podaję ????
Jesteście uzależnieni wyłącznie od własnej kreatywności (o czym wcześniej, było tutaj już napisane).
Mija piłkarska sobota. Szkoda.
Sytuacja na dziś jest taka, że program posiadają Koledzy Cock i ksznicz.
Cock nie może, nie jest władny z przyczyn technicznych użytkować programu.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Warunki współpracy znacie. Wymogi, w zakresie obsługi programu, także.
Plik do pobrania. Kluczyki czekają.
[...]
Już nie czekają.
Moja cierpliwość zna granice.
W końcu, co mnie to obchodzi, czy ktoś skorzysta czy nie skorzysta.
Nie mój problem.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Mija piłkarska sobota. Szkoda.
Sytuacja na dziś jest taka, że program posiadają Koledzy Cock i ksznicz.
Cock nie może, nie jest władny z przyczyn technicznych użytkować programu.
Ksznicz, jesteś we władaniu programem.
Przy okazji przypomnę bo trwa piłkarska niedziela. Mecze mijają, tylko jeszcze żadnej prognozy nie ma tutaj zaprezentowanej.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Witaj @Yar000,
Przepraszam, za brak odezwu przez ostatnie kilka dni, jednakze byly one dosc napiete w zwiazku z praca jaka wykonuje oraz pozbawione, niemalze calkowicie, dostepu do internetu, co uniemozliwilo mi jakikolwiek kontakt. Jednoczesnie probowalem kontaktowac sie za pomoca PW, jednakze mozliwosc ta byla i niestety nadal jest zablokowana. Z reszta - w dniu dzisiejszym mialo miejsce sporo zdarzen, w zwiazku m.in. z tym tematem - &#39;Algorytm - proby&#39;, jednakze koniec koncow, tym bardziej jestem rad, ze temat powrocil na wlasciwe tory!
Algorytm u mnie zaczal dzialac dzisiaj przed poludniem, po tym jak sformatowalem system i zainstalowalem swieza wersje Microsoft Office&#39;a 2007.
Tak wiec w chwili obecnej jestem w stanie obslugiwac algorytm i kontynuowac prowadzony temat.
Najblizsze typy prosto z algorytmu jestem w stanie podac juz jutro i chetnie bede je mozliwie systematycznie umieszczal, jesli wyrazasz @Yar000 na to zgode.
Pozdrawiam,
ksznicz

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Ksznicz, ze swojej strony zakończyłem współpracę z Tobą.
Zostałeś o tym poinformowany i bynajmniej nie dzisiaj, drogą email, jak również publicznie w niniejszym wątku (post w tym momencie już nie istnieje).
Dziękuję za dotychczasową współpracę.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
@Yar000
Dziekuje za szybka wiadomosc.
Niestety, nie bylem w stanie odczytac postu na forum, ktory jak piszesz
&#39;&#39; [...] (post w tym momencie już nie istnieje) [...] &#39;&#39; byl dostepny na forum i zostal, jak sie domyslam, skasowany, jak i jakiejkolwiek korespondencji, ktora miala miejsce w ostatnich 4 dniach (az do dzisiejszego poranka), z racji braku fizycznej mozliwosci.
Ze swojej strony mialbym jedynie do Ciebie trzy prosby:
1. Czy moglbys odblokowac mi mozliwosc kontaktu z Toba za pomoca PW na forum (badz za pomoca poczty e-mailowej, jesli uznasz takie rozwiazanie za bardziej odpowiednie) w celu wyslania przeze mnie do Ciebie wiadomosci (dokladnie jednej), ktora nie chcialbym publikowac publicznie na forum, oraz w zwiazku z ta wiadomoscia, rowniez przeczytac jej tresc?
Druga oraz trzecia prosba sa zalezne od Twojego ustosunkowania sie do pierwszej prosby.
Dziekuje za dotychczasowa ciekawa wspolprace.
Pozdrawiam,
ksznicz

Otrzymane punkty reputacji: +18
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
ktora nie chcialbym publikowac publicznie na forum,[...]
Ksznicz,
to jest wątek leżący w obrębie Działu, z programami bukmacherskimi.
Nie widzę sensu prowadzenia rozmowy ponad platformą publiczną.
Jeśli uważasz, że wiadomość nie powinna być publikowana na Forum,
to przecież oznacza, że nie ma o czym rozmawiać.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
@Yar000
Moje zainteresowanie prowadzonym przez Ciebie tematem &#39;Algorytm - próby&#39; jest nadal duże i chętnie, w miarę moich skromnych możliwości, chciałbym pomóc w publikacji wyników tego algorytmu i, w razie mało zadowalających wyników, spróbować w jakiś sposób doradzić w związku z jego ewentualnymi optymalizacjami. Jest to dla mnie temat ciekawy, i taki też był zarówno niedawno, jak i w chwili, kiedy to pierwszy raz zetknąłem się z Twoim tematem. Przez ostatnie kilka lat, systematycznie ulepszasz algorytm, co skutkuje coraz to lepszymi wynikami, dlatego tym bardziej wzbudzasz mój szacunek i szczerze pragnę Ci pogratulować wytrwałości w dążeniu do celów i efektów pracy, które, pierwsze z nich na tym forum, zaistniały już w zeszłym roku.
Po odebraniu Twoich PW dziś rano, byłem bardzo zaskoczony podjętą przez Ciebie decyzją w związku z moją osobą, o zakończeniu naszej współpracy. Ty starałeś się ulepszać algorytm, nie tylko od strony technicznej, a ja próbowałem dzielić się moim spojrzeniem w związku z danymi umieszczanymi w temacie, swoimi przemyśleniami, czy również szukaniem optymalizacji m.in. poprzez robienie dodatkowych podliczeń, statystyk...chciałem dołożyć swoją cegiełkę w prowadzony przez Ciebie projekt.
Niespodziewanie, z wielką radością i entuzjazmem, przyjąłem Twoje wyróżnienie mojej osoby, a zarazem docenienie moich starań w tym temacie. Było mi niezwykle miło zostać zauważonym i dopuszczonym do dalszego rozwoju projektu, poprzez możliwość pobrania programu, pomimo nie spełniania przeze mnie wymogów uprzednio przez Ciebie zawartych (dotyczących odpowiedniej minimalnej ilości postów oraz reputacji).
Po pobraniu Twojego algorytmu, napotkałem na szereg mniej lub bardziej skomplikowanych problemów dotyczących jego działania, które rodziły we mnie niepewność, co do wyników przewidywań programu (o czym pisałem w PW). O ile sprawdzanie programu na wersji starszej niż MS Excel 2007 mijało się z celem (pisałeś o tym w instrukcji obsługi), tak otwieranie udostępnionego przez Ciebie algorytmu przez program MSE w wersji nowszej niż rekomendowana, również na moim drugim komputerze wyrażało komunikaty o pewnych niepokojących mnie błędach (dlatego tez zwróciłem się również w tej kwestii na PW).
Po chwili przemyśleń stwierdziłem, że optymalnym rozwiązaniem będzie sformatowanie dysku (z resztą nosiłem się z zamiarem dokonania tego już od pewnego czasu) i zainstalowanie na nim dokładnie MS Excel 2007 (którego nie byłem w posiadaniu na tamten czas).
W międzyczasie, dość niespodziewanie, z racji podjętej pracy podczas weekendu, byłem niemalże zupełnie nieuchwytny przez cały weekend, a co gorsza przebywałem przez ten czas w miejscu, gdzie o zasięg sieci było bardzo trudno.
W dniu dzisiejszym, niczym grom z jasnego nieba, odebrałem Twoje wiadomości, w tym w szczególności tą drugą - smutną dla mnie - o zakończeniu naszej współpracy.
Próbując odpisać na PW spostrzegłem, że nie jestem w stanie tego dokonać z racji faktu, że ... jesteś zbanowany. Wpadłem na pomysł by odpisać w temacie, w którym się udzielałem. Niestety, tego tematu także nie było - zamiast niego widniała jedynie treść, że został on usunięty.
Z racji faktu, że nasza współpraca była dla mnie przez cały ten okres sporą frajdą, a poza tym lubię szukać/analizować/eksplorować, dlatego też podjąłem kroki, aby dołożyć wszelkich starań, aby się z Tobą skontaktować oraz dowiedzieć się, co się stało w tak krótkim okresie czasu, że nagle podjąłeś takie kroki, zostałeś zbanowany, a Twój główny temat rozwijany od kilku lat – został usunięty. W tym celu, napisałem łącznie dwa tematy w dziale &quot;Administracja&quot; (o godz. 13.21 oraz następny o godz. 14.44), zwracając się z prośbą o wyjaśnienie tych bardzo zadziwiających mnie kwestii.
Szczęśliwie, Władza na tym forum rychło skontaktowała się ze mną w tejże sprawie, zadając kilka pytań oraz informując, że cała sprawa jest w trakcie postępowania. Po opisaniu przeze mnie faktów, jakie miały miejsce, zostałem poinformowany, że wszystko zostało wyjaśnione – temat ‘Algorytm – próby’ powrócił, a Twoje konto zostało odblokowane.
Wówczas, spróbowałem raz jeszcze skontaktować się z Tobą za pomocą PW. Niestety, bezskutecznie. W tymże wypadku stwierdziłem, że moim zdaniem najodpowiedniejszą
metodą będzie kontakt w tymże temacie (co uczyniłem w poście #2689).
Odnośnie kwestii działania Twojego algorytmu na świeżo sformatowanym przeze mnie dysku wraz z nową instalacją MS Excel 2007, o czym pisałem w poście #2689 - niestety, wysunąłem zbyt daleko idące wnioski ograniczające się do wystartowania pliku .exe, potwierdzenia regulaminu i wprowadzenia hasła. Wówczas program zniknął z moich oczu na kilka chwil (byłem przekonany, że zaczął się ładować i w końcu wszystko będzie działało jak należy z racji pełnej zgodności systemowej), lecz z racji faktu, że musiałem czym prędzej opuścić domowy komputer udając się pędem do pracy, byłem niemal pewien, że wszystko już gra jak należy, i będąc w takim przekonaniu zawarłem tegoż posta..
Niestety były to zbyt pochopnie wyciągnięte wnioski, o których dowiedziałem się dopiero po powrocie do domu. W chwili obecnej program wyświetla błąd: &quot;Fail in GetInternetNow Procedure!&quot; , &quot;Error -2147012889 (The server name or address could not be resolved - ), pomimo, że komputer jest podłączony do sieci internetowej, która działa bez najmniejszych zastrzeżeń.
Z racji faktu, że respektuję regulamin używania Twojego programu/algorytmu i poręczyłem swoim honorem przestrzegać tychże warunków, chciałbym zapytać Cię, jako Właściciela programu/algorytmu, czy mogę umieszczać w tym temacie, przewidywania Twojego algorytmu, podążając za instrukcją poprawnego selekcjonowania i wprowadzania do programu niezbędnych danych, którą podałeś we wcześniejszych postach oraz poprzez PW, wraz z moimi komentarzami/statystykami (tak, jak to miało miejsce w zakresie moich komentarzy, przemyśleń i statystyk podczas wcześniejszej naszej kooperacji w tym temacie).
Jeżeli nie życzysz sobie, bym w jakikolwiek sposób udostępniał w tym temacie powyżej opisane dane z programu będącego Twoją własnością i jakkolwiek udzielał się w tym temacie, moje działanie i idea pomocy na miarę swoich skromnych możliwości w tworzeniu tego programu, która mi przyświecała od początku mojej aktywności w tym temacie, stają się dla mnie, niestety, bezcelowe. Wówczas, w związku z tym, deklaruję, że trwale usunę program, w ciągu 24 godzin od czasu przeczytania Twojej wiadomości, z moich dwóch (a jednocześnie wszystkich) dysków komputerowych, na których znajduje się ten algorytm.

Pozdrawiam,
ksznicz

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=ksznicz;4670628]
[...]
Niestety, nie bylem w stanie odczytac postu na forum,[...] jak i jakiejkolwiek korespondencji, ktora miala miejsce w ostatnich 4 dniach (az do dzisiejszego poranka), z racji braku fizycznej mozliwosci. [...]
Ksznicz,
&quot;poranek&quot; wcześniej, posiadając już w skrzynce pocztowej email(e) ode mnie oraz dostęp do Internetu czyli równocześnie, dostęp do tego Forum i niniejszego wątku o algorytmie, do moich postów &quot;nawołujących&quot; do aktywności etc.,
spędzałeś internetowo i bukmachersko. (Oczywiście, to jest Twoja sprawa kiedy, jak, gdzie, dlaczego i z kim spędzasz swój czas).
Nie zmuszaj mnie do tego, abym się w tym miejscu wgłębiał w szczegóły. Ten wątek dotyczy programu bukmacherskiego.
Czekałem, aż dasz znak życia ale to nie nastąpiło.
W życiu natomiast jest tak, że każdy człowiek, ma swoje priorytety.

=ksznicz;4671835]@Yar000
[...] że ... jesteś zbanowany. [...]
Pomyłka. Wyjaśnione.
[...]
Odnośnie kwestii działania Twojego algorytmu [...]
Jeśli nie możesz otworzyć programu, kwestia ta już nie istnieje.

Miłego dnia.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Powracamy do meritum.
To jest typ, który określiłem jako &quot;X BRAWURA&quot;. I taki jest komunikat programu.
Czy będę te typy podliczał i traktował jako &quot;do grania&quot;? Jeszcze nie wiem.
Pewnie będę gdy się okaże, że wcale takie brawurowe nie są ????

2,40 Runavik 3,20 Vikingur Gota 2,65 Edit: nie wiem co to za &quot;mecz widmo&quot;.
Typ: X BRAWURA
----
Poza tym, obrodziło podpórkami.

1,65 Grindavik Umf 3,80 Bolungarvik 4,35 1,15 2,03 Grają sąsiedzi z końcówki tabeli.
(1X=1.19, B A H, 1.20 C o m e O n)
Typ: 1X ✅ (3:0) (program dodaje komunikat: &quot;możliwy remis&quot;. Oznacza to dokładnie to, co oznacza).
2,45 Hk Kopavogs 3,40 Ka Akureyri 2,55 1,42 1,46 Grają sąsiedzi z tabeli.
Typ: 1X ✅ (1:1)

1,40 Leiknir Reykjavik 4,50 KV Reykjavik 6,50 1,07 2,66
Typ: 1X ✅ (2:1)

2,40 Vikingur Olafsvik 3,40 Ia Akranes 2,60 1,41 1,47
Typ: 1X ⛔ (1:3)

2,00 Throttur Reykjavik 3,45 Umf Selfoss 3,25 1,27 1,67
Typ: 1X ⛔ (1:2)
Edit: od 67 min. czerwona kartka dla Gospodarzy.

----

Otrzymane punkty reputacji: +9
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Yar000,
Ze swojej strony przedstawilem suche fakty.
Odnosnie dostepu do Internetu – mozna stwierdzic, ze posiadajac wlaczony 24 godziny na dobe telefon z wlaczona obsluga internetu i autoaktualizacjami, zlapanie ’jednej kreski’ zasiegu telefonii komorkowej i automatyczne odswiezanie poczty e-mailowej czy zakladek w przegladarkach internetowych jest rownoznaczne z bezustannym, fizycznym przegladaniem/sledzeniem internetu.

[…]&quot;poranek&quot; wcześniej, posiadając już w skrzynce pocztowej email(e) ode mnie oraz dostęp do Internetu czyli równocześnie, dostęp do tego Forum i niniejszego wątku o algorytmie, do moich postów &quot;nawołujących&quot; do aktywności etc.,
spędzałeś internetowo i bukmachersko. (Oczywiście, to jest Twoja sprawa kiedy, jak, gdzie, dlaczego i z kim spędzasz swój czas). […]
Poranek wczesniej (dnia 28.07.2014, probowalem wielokrotnie polaczyc sie z Internetem – manualnie, glownie poprzez telefon komorkowy. Z kiepskim skutkiem, z racji niklego zasiegu (i niemal permanentnego jego braku). W tym dniu z ogromnym trudem (z racji braku internetu) wyslalem jedynie 3 wiadomosci (w tym dwa e-maile), korzystajac glownie z internetu w telefonie, na ktore to czynnosci poswiecilem ok. 30+ prob nawiazania polaczenia internetowego (co zajelo mi przeszlo – z malymi przerwami – 3 godziny). Uznaje, ze m.in. dostep do internetu w takiej jakosci i z takim trudem, nie jest czyms normalnym, szczegolnie bedac ograniczonym czasowo tego dnia, wiec stwierdzam fakt, ze nie mialem jakiejkolwiek fizycznej mozliwosci – co polega na prawdzie.
[…] W życiu natomiast jest tak, że każdy człowiek, ma swoje priorytety. […]
Z tego powodu stwierdzilem, ze dzialaniem w tym temacie zajme sie we wtorek (29.07.2014) – majac znacznie wiecej wolnego czasu, nizli w poprzednich dniach (co daje swiezosc, wzmaga kreatywnosc i pomaga w lepszym ogladzie danej sytuacji). Takich dzialan dokonalem - sformatowalem komputer oraz zainstalowalem MS Excel 2007.
Co wiecej, zupelnie nie spodziewalem sie wyciagniecia takich konsekwencji z mojej kilkudniowej nieaktywnosci. Gdybym o tym takich konsekwencjach wiedzial wczesniej, zapewne zawiadomil Cie o okresie dluzszej mojej nieaktywnosci zawczasu.
Choc coprawda zastrzegles:

[…]Jeśli temat &quot;ucichnie&quot;, stanie w miejscu, nie będziecie podawać wygenerowanych typów, zakończę w takiej sytuacji &quot;dystrybucję&quot; programu. […]
Lecz rowniez wczesniej zauwazyles:

[…] Nie było wyjątków, ale Kolega ksznicz będzie tutaj wyjątkiem potwierdzającym ww. regułę. Ponieważ aktywnie, na ile jest władny, wspiera ze swojej strony to co się ostatnio odbywa w zw. z algorytmem […]
We wczesniejszych okresach mojej aktywnosci w Twoim temacie zdarzaly sie okresy dluzsze, niz 4 dni bez mojej aktywnosci w tym temacie. Staram sie, na tyle, na ile pozwala mi moj wolny czas i do tej pory nie stanowilo to jakiegokolwiek problemu.

[…] Nie zmuszaj mnie do tego, abym się w tym miejscu wgłębiał w szczegóły. Ten wątek dotyczy programu bukmacherskiego. […]
Dlatego tez poprosilem Cie, aby wyjasnic ta kwestie na drodze PW (w poscie #2691) , co nie spotkalo sie z Twoja akceptacja (wyrazona w poscie #2692). Z reszta – nie mam zupelnie nic do ukrycia. Chcialem wylacznie pomoc, na tyle, na ile to jest z mojej strony mozliwe, i byc aktywnym w prowadzonym przez Ciebie projekcie.
[…] Czekałem, aż dasz znak życia ale to nie nastąpiło. […]
Ze swojej strony, natychmiast po fizycznym ujrzeniu, po raz pierwszy, na forum informacji o nieprzeczytanych wiadomosciach (w tym dwoch PW od Ciebie), momentalnie (w ciagu kilkunastu sekund) odczytalem je (co nastapilo 29.07.2014 w godzinach przedpoludniowych) i podjalem dzialanie. Bog mi Swiadkiem. Wowczas podjalem odpowiednie kroki, ktore mozliwie dokladnie opisalem w poprzednim swoim poscie.
Co wiecej, zapytalem rowniez, o to co sie stalo w ostatnich dniach, bo nie wiedzialem nic o ostatnich postach w tym temacie (wowczas od ok. 4 dni). Ponad to, gdy probowalem znalezc ten temat – wowczas przestal on istniec (na jakis czas), wiec zwrocilem sie ze stosownym zapytaniem w dziale ’Administracja’.

[…] Jeśli nie możesz otworzyć programu, kwestia ta już nie istnieje. […]
Zatem sprobuje, metoda prob i bledow, uruchomic Twoj algorytm i w razie jego poprawnego dzialania, zaczne podawac jego przewidywania, wylacznie w tym temacie.
Jezeli nie zyczysz sobie takich dzialan z mojej strony, zaniecham ich, i jesli bedzie taka Twoja wola – calkiwicie usune program z moich dyskow twardych.

Wracajac do clou sprawy.
Zracji zaobserwowanej kontynuacji tematu rodzi mi sie glowne pytanie:

• Czy przewidywania programu, jakie zamiesciles, sa wciaz na bazie wczesniej opracowanego algorytmu (choc jedynie z dodaniem komentarza ’BRAWURA’, czy dokonales jakichs istotnych zmian?

Cenie Twoje starania, wlozony wysilek i prace w ten projekt. Bardzo ciesze sie, ze jestes na tym forum i dzielisz sie z nami - Uzytkownikami - swoja wiedza i pomyslami.
W razie jakiejkolwiek dalszej pracy nad algorytmem (zarowno tym, ktory mi przeslales, jak i jakimikolwiek innymi), jestem zwarty i gotowy by pomagac w tym temacie, na tyle, na ile pozwala mi moj rozum, wiedza i czas wolny, gdyz temat, ktory prowadzisz jest dla mnie po prostu … bardzo interesujacy! =)

Pozdrawiam,
ksznicz

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=ksznicz;4673001][...]

Dlatego tez poprosilem Cie, aby wyjasnic ta kwestie na drodze PW [...]
Ponieważ nie chcę łamać Regulaminu Forum,
jak również chciałbym zakończyć tę &quot;telenowelę&quot; odbiegającą od głównego wątku, przesyłam w Twoim kierunku PW.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]

2,40 Runavik 3,20 Vikingur Gota 2,65 Edit: nie wiem co to za &quot;mecz widmo&quot;.
[...]
Nie wiem jak to zdarzenie znalazło się w ofercie na dzień wczorajszy i co tam się wydarzyło lub nie wydarzyło.
----
W programie kolejne zmiany.
Prawdopodobnie, będzie więcej &quot;czystych&quot; jedynek.
Patrząc jednak wstecz, gdyby zamiast typów dwudrogowych, ująć tylko jednodrogowe (odstawiając remisowe podpórki) to przyznać trzeba, że bylibyśmy w plecy.

Jeśli jednak komuś, konkretny typ jednodrogowy widział się będzie &quot;podejrzany&quot;, to zawsze go może sobie podeprzeć we własnym zakresie. Czyż nie? ;)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Zarówno zdarzenia z lig brazylijskich jak i MLS, usunąłem.
Bukmacher się bowiem pospieszył i wrzucił te mecze w ofercie &quot;na teraz&quot;.

----

Edit: usunąłem kolejne spotkania, które nie odbędą się dzisiaj.

2,05 Galway Fc 3,25 Shelbourne 3,35 1,26 1,65
Typ: 1X ⛔ (0:1)
----

2,65 Bray 3,10 Athlone Town 2,55 Drużyny, z dwóch ostatnich miejsc.
Typ: 1 (W poprzedniej wersji algorytmu, byłby to typ 1X). ⛔ (1:1)
Edit: i poprzednia wersja &quot;zwyciężyła ...
----

1,60 Drogheda 3,65 UC Dublin 5,00 1,11 2,11 1,21
(12=1.25, B e t 365)
Typ: 12 (W poprzedniej wersji algorytmu, byłby to typ 1X). ✅ (4:0)
----

2,10 Derry City 3,20 Bohemians 3,25
Typ: 1 (W poprzedniej wersji algorytmu, byłby to typ 1X). ✅ (4:0)
----

4,50 Limerick 3,50 Shamrock 1,70 1,97 1,14
(2=1.75, U n i b e t)
Typ: 2 RYZYKO (dodatkowy komunikat: &quot;możliwy remis&quot;). ⛔ (4:1)
----

3,60 Cork City 3,30 Dundalk 1,95 1,72 1,23 Mecz &quot;na szczycie&quot;.
(1X=1.83, B e t 365)
Typ: 1X ⛔ (1:2)
----
2,20 Finn Harps 3,05 Wexford 3,10 1,28 1,54 Ciekawostka. Liga ośmiozespołowa.
Typ: 1X ✅ (2:2)
----

1,75 Lillestrom 3,55 Brann 3,95 1,17 1,87
Typ: 1 (dodatkowy komunikat: &quot;możliwy remis&quot;). ✅ (4:3)
(W poprzedniej wersji algorytmu, to byłby typ 1X).
Edit: gdyby nie czerwona kartka Gości, może i byłby remis ...
----

3,95 FC Lahti Akatemia 4,00 Atlantis Fc 1,70 1,99 1,19 Uwaga, 3 liga.
(1X=2.10 B e t 365)
Typ: 1X ⛔ (3:4)
----

2,65 MaPs 3,70 Aifk Turku 2,20 1,54 1,38 Uwaga, 3 liga.
(1X=1.62 B e t 365)
Typ: 1X ✅ (4:4)
----

1,14 Grankulla Ifk 6,70 Fc Espoo 13,50 (brak kursu) 4,48 1,05 Uwaga, 3 liga. Dodatkowo, gra wicelider z ostatnią drużyną.
(12=1.08, B e t 365)
Typ: 12 (W poprzedniej wersji tego algorytmu, było to typ 1X). ✅ (2:0)
----
2,50 Assyriska FF 3,15 Osters If 2,60 1,39 1,42
Typ: X (podpórka/pomoc: 2) ✅ (1:1)
----

----
&quot;Egzotyczna&quot; liga. Jak będzie tym razem?

2,10 Warriors F.C. 3,30 Albirex Niigata Fc 3,10
Typ: 1 (To był w poprzedniej wersji algorytmu typ 1X). ⛔ (1:3)
----

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Musiałem w tym algorytmie, dokonać jeszcze pewnych zmian.
Nie działa jeszcze tak, jak chciałbym czyli tak jak jeden czy dwa algorytmy wcześniejsze, które wykazywały zysk.

Grający, wybierają ligi, w których czują się najbardziej pewnie. Ten program nie wybiera takich lig. Typuje wszystko jak leci.
&quot;Narażony&quot; jest również na atak niebywałych wyników z lig &quot;egzotycznych, z lig niższych lub niższych a zarazem &quot;egzotycznych&quot;.
-------------------------------------------------
4,80 Degerfors IF 3,60 Hammarby IF 1,60 2,06 1,11
(X2=1.20, C o m e O n)
Typ: X2 (dodatkowy komunikat: &quot;możliwy remis&quot;). ✅ (1:2)
2,10 Fyllingsdalen 4,20 Fc Lyn Oslo 2,60 Uwaga, 3 liga.
Typ: X ⛔ (3:1)
ZOSTANIE WYRZUCONE Z ALGORYTMU.

1,45 Stromsgodset 4,50 Sogndal Il 6,55 1,10 2,67 1,19
(12=1.20, B e t 365)
Typ: 12 ⛔ (1:1)

5,60 Husqvarna Ff 3,65 If Sirius Fk 1,55 2,21 1,09 1,21
(X=4.00 B e t 365, 2=1.57 S p o r t i n g b e t, X2= 1.14 B e t 365)
Typ: X (podpórka/pomoc: 2). ✅ (1:2)

3,45 Dinamo Brest 3,35 Naftan Novopolsk 1,95 1,70 1,23
(2=2.05, B e t 365)
Typ: 2 RYZYKO (dodatkowy komunikat: &quot;możliwy remis&quot;) ✅ (0:7)

1,70 Viking Fk 3,55 Valerenga 4,30 1,15 1,94
(X2=2.10, B e t 365)
Typ: X2 ✅ (5:5)
Edit: bardzo dziwne spotkanie. dziesięć bramek. Przez solidna część meczu prowadzili Goście. I wtedy też nam to było na rękę.

1,21 Moss Fk 6,70 Mo 8,00
Typ: 1 ✅ (6:1)

1,90 Skala If 3,50 B68 Toftir 3,40 1,23
Typ: 1 (dodatkowy komunikat: możliwy remis) ✅ (1:0)

3,70 MyPa Myllykoski 3,45 Hjk Helsinki 1,85 1,79 1,20
(X2=1.25, B e t 365)
Typ: X2 ✅ (0:1)

1,35 Vifk 5,60 P Iirot 5,80 1,09 2,85 Uwaga, 3 liga.
(X2=3.25, B e t 365)
Typ: X2 ✅ (1:2)
Edit: bramka w zwycięska w doliczonym czasie, ale gdyby nie padła, także wychodzimy na plus. remis nas &quot;urządza&quot;.

1,80 Tp 47 4,00 Jbk Pietarsaari 3,45 Uwaga, 3 liga.
Typ: 1 ✅ (2:0)

1,75 Fc Honka 2 4,10 SoVo 3,45 Uwaga, 3 liga.
(1=1.80, B e t 365)
Typ: 1 ✅ (3:0)

1,65 Salpa 4,15 If Gnistan 3,90 Uwaga, 3 liga.
Typ: 1 ✅ (2:1)

6,90 BFC Daugavpils 4,30 Jelgava Fk 1,40 2,65 1,06
(X=4.75, X2=1.11 U n i b e t)
Typ: X ⛔ (podpórka/pomoc: 2 ✅) (0:2)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Trzecioligowa &quot;seria&quot;.
(Wszystkie mecze poniżej, są trzecioligowe).
Oddzielnie od powyższego posta aby nie tworzyć komentarzy tasiemców.

1,60 Brumunddal 4,80 Valdres Fk 3,85
Typ: 1 ✅ (4:0)

2,30 Byasen 4,10 Elverum 2,35 1,47 1,49
Typ: X2 ✅ (1:1)

1,20 Raufoss Fotball 6,20 Rodde FK 9,40 (brak kursu) 3,74 1,06
Typ: 12 ✅ (3:0)

2,95 Holmen 4,35 Notodden Fk 1,90
Typ: X ⛔ (1:5)

1,18 Jerv 7,00 Fk Orn Horten 9,00 Gra lider, z trzecim od końca.
Typ: 1 (dodatkowy komunikat: &quot;możliwy remis&quot;)
Edit: dziwny mecz (w ostatnich sześciu min. padły 3 gole). Do 82 min wynik był korzystny. ⛔ (3:4)

1,45 Flekkeroy 4,60 Asker 5,10
(1=1.53, B e t 365)
Typ: 1 (dodatkowy komunikat: &quot;możliwy remis&quot;) ✅ (2:1)

2,55 Stord Sunnhordaland 4,25 Vard Haugesund 2,10
Typ: X ⛔ (1:3)

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
&quot;Czyste&quot; remisy nie za bardzo wchodzą. Być może zostaną wyrzucone z programu albo zastąpione typami dwudrogowymi.
W ogóle remisy, to specyficzna sprawa.

Tak czy siak, gdyby je odrzucić z tego pakietu meczów, nie jest źle.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Inny rejon Świata:

2,05 America RN 3,25 Santa Cruz Pe 3,25
Typ: 1 ⛔ (0:1)

1,50 America MG 3,80 Abc RN 6,20
Typ: 1 ✅ (1:0)
Edit: w doliczonym czasie, ale jest.

1,90 Sampaio Correa Ma 3,30 Ponte Preta SP 3,65 1,21 1,73 1,25
(12=1.30, B e t 365)
Typ: 12 ⛔ (3:3)

1,55 Vasco Da Gama RJ 3,75 Parana PR 5,50 1,10 2,23 1,21
Typ: 12 ✅ (1:0)
1,40 Sao Paulo SP 4,30 Criciuma SC 8,55
Typ: 1 ⛔ (1:1)
Edit: do 80 min., wynik był ok.

3,25 Botafogo RJ 3,30 Cruzeiro MG 2,05 1,64 1,26
(X=3.60, X2=1.33 B e t 365)
Typ: X ✅ (podpórka/pomoc: 2 ⛔) (1:1)
----
Jeśli opcja &quot;12&quot; nie za bardzo będzie się sprawdzała, zostanie z algorytmu bezpowrotnie usunięta.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Obecna wersja programu obowiązuje od tego komentarza: #2699
bo:
=Yar000;4679658]
[...] Musiałem w tym algorytmie, dokonać jeszcze pewnych zmian.
Ponadto:
[...]
Jeśli opcja &quot;12&quot; nie za bardzo będzie się sprawdzała, zostanie z algorytmu bezpowrotnie usunięta.
Wyrzucam więc chimeryczne &quot;12&quot;.
&quot;Czyste&quot; remisy nie za bardzo wchodzą. Być może zostaną wyrzucone z programu [...]
I to wyrzucam.

Do góry Bottom