Athiu... kolejna 'gwiazda'... z takimi zawodnikami to Berishy się nie zastąpiNie wiem jak taki nieudacznik George wali 2 bramy,ten gosciu przez ostatnie lata strzelil doslownie kilka bramek...
Za nimi przemawia mimo wszystko atut własnego stadionu (choć w tym sezonie słabo się na nim spisują), doświadczenie w tego typu spotkaniach, kibice i fakt, że są w rytmie meczowym. Tego może zabraknąć zespołowi z Korei, bo 2 oficjalne sparingi i wyniki z takimi "tuzami" jak Saarbrucken i Mattersburg (bez obrazy ofc) dają przesłankę do tego aby mieć nadzieję, że Big V w tym meczu chociaż nie przegra. Warunkiem jest upilnowanie Toyody i Orsica, pełne zaangażowanie, chęć i wola zwycięstwa (nomen omen) i szczęście..., którego podopiecznym Muscata ewidentnie brakuje. Nie wykluczam też remisu, ale to dalej wpisuje się w moją narrację i "wizję" tych zawodów. Ode mnie taki kierunek póki co.
FT 3-3, taka sytuacjaNa razie "wygląda" na remis ???? Trudne zadanie przed Big V.
Ciekawostka ???? w drużynie skośnych występuje były gracz Blue Sky: Matt Jurman.Goście z Korei podobnie jak mistrzowie Australii to zespół doświadczony i utytułowany, zagrożeniem będą doświadczony (36 lat) Damjanovic i brazylijczyk Waguininho. Jeśli zostaną zneutralizowani, a gospodarze utrzymają koncentrację i zaangażowanie, to kurs obieram na dnb/1 w stronę mistrza Australii i (ewentualnie) bramki w Sydney.
Tu mogą być 3 scenariusze ???? : 0-1, 1-1 (na farcie), 0-2 (na dobicie).[TheNormalOne napisał:, post: 6604842, member: 144206]No i mamy 0-1 ciekawe jak zareaguje Sydney
Damjanovic na razie 2 gole ????Goście z Korei podobnie jak mistrzowie Australii to zespół doświadczony i utytułowany, zagrożeniem będą doświadczony (36 lat) Damjanovic i brazylijczyk Waguininho. Jeśli zostaną zneutralizowani, a gospodarze utrzymają koncentrację i zaangażowanie, to kurs obieram na dnb/1 w stronę mistrza Australii i (ewentualnie) bramki w Sydney.
No i 0-2 ???? Goście to nie potęga finansowa przewyższająca znacząco Blue Sky), na dodatek są przed sezonem i po trudnej podróży. Łatwiej już dla Sydney nie będzie...Tu mogą być 3 scenariusze ???? : 0-1, 1-1 (na farcie), 0-2 (na dobicie).
edit. Ostatnie minuty to scenariusz nr 3 był bliski realizacji ????
edit 2 Qwa wykrakałem, karny i 0-2 ????
C... no właśnie "jeśli"
Damjanovic na razie 2 gole ????
edit live w 93 mogła być chociaż honorowa ???? a tak to d..a, łatwiej nie będzie ???? w tych rozgrywkach. Jak się przegrywa u siebie, to rzadko przychodzi potem sukces w postaci wyjścia z grupy ????
FT 0-2 ja mam , a dla gwiazd z Sydney za dzisiejszy mecz ????