nawet przy wygranej SFC w tym momencie są po za turniejem.Ja tam mam obawy o ten najwyższy kurs ???? A póki co w obecnej sytuacji live przy prowadzeniu Suwonu i remisie w Sydney to Blue Sky jest poza zawodami. Taka to matematyczna rozgrywka ????
oglądać się da.. ale jak grają w lidze... na arenie międzynarodowej 'mają problemy' - mówiąc delikatnie. Dla porównania ekstraklasa też na arenie międzynarodowej ma problemyStrasznie slaba jest ta liga australijska. Nie da sie tego gowna ogladac niestety.
nie mieli możliwości jak Brisbane.cale szczescie, ze odpadaja, ile mozna wstydu sie najesc? ????
Uchida na 3-2 w 93 min. więc wymeczyli na koniec. Pan Li na pewno się tym nie zmartwil - łamak jak malowany ???? @ musiał być niezły...Jutro w AFC pojedynek Jeleni z Suwon. Jak formę utrzymają Suzuki, Silva i Serginho (trzeba sprawdzić czy zagrają!) to nawet handicap możliwy. Koreańczycy ostatnio mieli już szczęście (w bratobojczym thrillerze zakończonym karnymi), w lidze nie powalają, słowem Japsi powinni dać radę.
PS Może ktoś poda składy bo ja naprawdę nie mam czasu się tu udzielać...GL!
Edit
Kursy na 1 rosły, Silvy nie ma, live 2 ht wynik 1-2 (w tym 2 samobóje) nie wiem, czy remis choćby Jelenie wyciągną. O handicapie, czy 1 to nie wspomnę. Pan Li ma dziś pewnie niezły humor...
Edit2
85min. i 2-2, dobre i to...