>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A to Polska właśnie...

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Dotąd problem grecki był zmartwieniem państw strefy euro. Od wtorkowej nocy jest i polskim. Dzięki szefowi Rady Europejskiej Donaldowi Tuskowi.
Zaskakujący zwrot dokonał się na wtorkowym, wieczornym posiedzeniu grupy państw euro. Na wniosek Tuska o greckiej propozycji ostatniej szansy mają rozmawiać w niedzielę nie przywódcy i szefowie rządów państw strefy euro, a całej Unii Europejskiej. Kanclerz Niemiec Angela Merkel zapytana na konferencji o przyczynę takiego zwrotu akcji i czy to oznacza, że w pomocy dla Grecji mają brać udział także kraje, które nie mają euro, uniknęła odpowiedzi. Powiedziała jedynie, że to był pomysł przewodniczącego Tuska.
http://www.fakt.pl/polityka/za-grecje-zaplaca-wszystkie-kraje-unii-europejskiej-,artykuly,557822.html

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
https://www.siepomaga.pl/kajtek
Nóż mi się w kieszeni otwiera że takie operacje nie są refundowane przez NFZ. A to ścierwo Platforma Obywatelska będzie finansować fanaberię in vitro (dla samotnych kobiet, bo dla małżeństw nie mam nic przeciwko, choć nie w takiej formie jaka przeszła w sejmie).

blady9mks 154

blady9mks

Użytkownik
Ohhh jak pieknie , ze to tutaj wstawiles !!!
Poslanka PO w dzien przekracza predkosc o 50km/h . Zadzna gazeta zadne wiadomosci tego nie pokazuja na jedynca, albo reklamuja tego jako informacja dnia.

Posel PiS w nocy przekracza o 45 km/h Juz sie zaczyna mediowa manipulacja.

Oczwywiscie nie pochlebiam tego zachowania i powinnien zaplacic mandat. A chodzi mi tylko o pokazanie jak media manipuluja ludzmi :]

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Pomyślałem, że jednak Was poinformuję. Może wspólnie znajdziemy więcej informacji na ten temat.

Na wykopie pojawił się temat użytkownika WOiOwnik sugerujący, że Polska zgodziła się przyjąć 2000 uchodźców z pontonu TERAZ a w dłuższej perspektywie (do 2019 roku) zobligowała się do przyjęcia 4000.

&quot;Po ostatnim spotkaniu ministrów UE w tej sprawie wyciekła tabelka z ilościami imigrantów, jakie przyjmą poszczególne kraje: Ale okazuje się, że zgodziliśmy się na jeszcze większe limity do 2019 r. Dlaczego to się nie przebiło do opinii publicznej? Zdjęcie znalezione dziś na twitterze departamentu polityki migracyjnej FRONTEX, ale zostało już usunięte.&quot;

Dla jasności - FRONTEX - Europejska Agencja Zarządzania Współpracą Operacyjną na Granicach Zewnętrznych Państw Członkowskich Unii Europejskiej.

martinus 491

martinus

Użytkownik
Poziom wiedzy jest jaki jest, chyba nikt się niczego więcej nie spodziewał, ale tę listę musieli jacyś historyczni imbecyle układać. Mikołajczyk wielkim polskim patriotą? A co on takiego zrobił poza tragicznym prowadzeniem sprawy polskiej w ostatnich latach II WŚ a potem uwiarygodnianiem swoim nazwiskiem komunistycznych marionetek. Sikorski wcale wiele lepiej nie wypada. Nie wiedziałem także, że do grona antybohaterów należy zaliczyć np Bartoszewskiego. Ciekawe.

Do góry Bottom