>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
W sobotę to Reds powinni dostać taki wpier.... od City, że hoho. Jak będzie inaczej to ja już wszystko wiem.

Otrzymane punkty reputacji: +1514
sunxl 2,4M

sunxl

Typer
Byki vs Big V: każda drużyna zdobędzie powyżej 1.5 gola @3.00 Superbet🟥

Jest to ostatnia szansa dla Byków, aby powalczyć o play-off. Spodziewam się otwartego spotkania, wszak Macarthur ostatnio wiele goli strzela, ale też traci. Big V podobnie, szczególnie na wyjazdach. Atakuje typ, że każda z ekip strzeli po minimum 2 bramki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1515
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Bulls vs Victory, 1-2...
No nie wiem, jeszcze jedna może wpadnie?
Za drobne po @ 2,20 over 3,5 pobrałem. Okazje były...GL
Edit
No i już Bulls i Play off pa,pa !

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +557
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na dziś

Jets - WSW

Coś mi się tu widzi, że dla większej dramaturgii na ostatnią kolejkę może być tu niespodzianka. Za minimalną stawkę spróbuję łapać
(iforbet) 1 DNB - @2,4 0:1

i składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1996
Lukasz1988!! 1,5M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Dzisiaj totalna stypa z golami w Australii . Nie zdziwi mnie 0:0 w Melbourne również albo max 1 dla którejś z drużyn .

Edit : i piękne , nudne 0:0 na koniec jak napisałem wyżej .

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,6M

qowalsky6

Znawca A-League
Z kronikarskiego obowiązku.
Za chwilę koronacja Auckland, który w pierwszym sezonie swojej historii zdobył tytuł Premiers. Po wczorajszym remisie City, 2 kolejki przed końcem, bijąc wszelkie rekordy ligi w Australii i Nowej Zelandii, Black Knights zdobyli Premiers Plate! Congratulations! Przed nimi na spokojnie już czekanie na Play -offy...
Wielkie wydarzenie w Nowej Zelandii...

Otrzymane punkty reputacji: +3650
sunxl 2,4M

sunxl

Typer
Karteczki spróbuje. H2h bardzo dobre, regularnie pokrywana linia, dodatkowo walka o play-offy trwa w najlepsze.

WU vs Sydney: powyżej 4.5 kartek @2.52 Superbet✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2637
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Z kronikarskiego obowiązku.
Za chwilę koronacja Auckland, który w pierwszym sezonie swojej historii zdobył tytuł Premiers. Po wczorajszym remisie City, 2 kolejki przed końcem, bijąc wszelkie rekordy ligi w Australii i Nowej Zelandii, Black Knights zdobyli Premiers Plate! Congratulations! Przed nimi na spokojnie już czekanie na Play -offy...
Wielkie wydarzenie w Nowej Zelandii...
Ot... ciekawostka.. chociaż ta kolejka wygląda jak by już wszyscy wiedzieli które maja miejsce w lidze, gdzie lecą na wakacje i właściwie po co się męczyć i pocić. Trochę widzów szkoda, ale rozumiem. Po kilku szybkich i overowych seriach spotkań kiedyś musiała przyjść ta rozczarowująca.

Adelaida już skończyła sezon zasadniczy i tak naprawdę to czy zagra w playoffach zależy tylko do SFC. Ostatni mecz Sky Blue grają w Melbourne, gdzie City cały czas musi walczyć o top 2. Dlatego mam nadzieję już dziś wyjaśni się top 6.

Live 1:0 - 29' WU - SFC forbet

X2 - @2,1 1:0

edit.
Dla przypomnienia ostatnia seria to mecze:
Auckland (ma już zapewnione top 1) - WU (walczy o top 2)
City (walczy o top 2) - SFC (walczy o top 6)
Macarthur (już na wakacjach) - WSW (walczy o top 2)

Oj to będzie ciekawie...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +881
Do góry Bottom