Bardzo ofensywne spotkanie gospodarze już 12 strzałów i nadal mamy 0:1. Kolejna bramka wysi w powietrzu. Zaraz wchodzę tylko niech kurs podskoczy.CCM - WH
Tu bez finezji - (forbet) btts - @1,55
Można powiedzieć to o obu gospodarzach tego piątkowego poranka, że są w kryzysie. Jednak czy w aż takim, aby Marynarze kolejny mecz zagrali bez strzelonej bramki? Albo Nixi nie urwali punktów u siebie City? Typy są lekko pod prąd ale nie mam jakoś pomysłu a i ostatnio troche mniej czasu na jakieś większe zagłębianie się w oferty.
Właśnie o tym chciałem napisaćZa chwilę ostatni majstersztyk na dzisiaj. Klimala i Lolley na szpicy SFC nastawione na 3 pkt. Dla mnie tylko live.
Pokaż załącznik 51082
Niesamowite spotkania i wyniki dzisiaj. Na papierze idealnie wychodzi X więc pewnie wygrają gospodarze. Też coś poszukam na live. Mam nadzieję że dziadunioZa chwilę ostatni majstersztyk na dzisiaj. Klimala i Lolley na szpicy SFC nastawione na 3 pkt. Dla mnie tylko live.
Pokaż załącznik 51082
Nie ogarniam tych sędziów. Klimala pochodzi z dupy do obrońcy, pcha go z całej siły i nawet kartonika nie dostaje. Szczerze to myślałem że już zejdzie do szatni. Widać że głowa nadal nie dojeżdża.Pokaż załącznik 51086
Chciałeś zaskoczyć naszego Filipa a On przecież ma dzisiaj znowu dzień KONIA hahaha . Luke do Douglasa
Zapowiada się na remis chyba.
Here we go !Tomorow, City vs Bulls... Zgniły czas... on the paper wszystko jasne, City gromi Bulls i spokojnie pnie się w górę tabeli, ba, ma top2 nawet i play-offy jak w banku- bajka.
Z drugiej strony ch... ostatnie mecze Bulls, no i kolejna porażka daje duże prawdopodobieństwo pożegnania się z faza play - off.
Moim zdaniem:
Dla mnie ani gra City fajnie nie wygląda by dawać coś na nich po @ 1,50, ani Bulls nie są tacy slabi choć faktem jest, że Filip gra czasem sam w obronie
Pytanie kluczowe:
Komu chce się jutro walczyć na 100%? Kto ma ambicje a kto czeka na walizkę od Pana Li?
Morał :
Ogólnie no bet pre, ale ja po kozacku rzucę garść drobnych na 2 po @ 4,90, bo live mnie nie będzie, a @ kusi... Nie takie cyrki moje oczy widziały w Australii. GL & KTF!
Wydaje mi się, że haczyk jest w meczu "V".Panowie,
Western 1 i Melbourne V. 1 ? Gdzie jest haczyk ?![]()
No to spróbuję tak:Wydaje mi się, że haczyk jest w meczu "V".
CCM nie przegra, pożegnali się już z AFC po odpoczywali tydzień a Victory? Męczarnie z ostatnim i nic nie grającym od początku sezonu Roar, skromne 1-0 z Nix i wtopa z Jets. Marynarze na wyjeździe przegrali tylko raz z SFC i mam taką wizję, że tu nie polegną.
Na 1:0 pada jedna z piękniejszych bramek sezonu10 minut i adelajdy złe bo brisbany sie stawiają,to tylko 10 minut ale no dla kangurzych jajec x2
Brisbane lub remis
2.05