>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

A-League

larkspur 601,5K

larkspur

Użytkownik
Dramat mecz. całkowicie na odwrót.
Ale to chyba pogoda zrobiła tu swoje. To oberwanie chmury a oni tam w Australii nie przyzwyczajeni do gry w takich warunkach.

Największa atrakcja tego meczu to była mokra marynarka trenera i ptaki na murawie 😁😁😁

qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Dramat mecz. całkowicie na odwrót.
Ale to chyba pogoda zrobiła tu swoje. To oberwanie chmury a oni tam w Australii nie przyzwyczajeni do gry w takich warunkach.

Największa atrakcja tego meczu to była mokra marynarka trenera i ptaki na murawie 😁😁😁
Przyzwyczajeni, przyzwyczajeni...
W Melbourne tak jest po prostu. Rano słońce, potem piździ, potem leje jak z cebra a wieczorem bajkowy zachód słońca. Trochę jak w Glasgow tylko, że tam dodajemy jeszcze śnieg...
Po prostu Pan Li w Czerwonym Lotosie miał lepszą walizkę ze szmalem na dw 1-0 😉
Ps
Mewy na stadionie są zawsze. To znak rozpoznawczy...Witamy w Melbourne!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1947
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na jutro

City - Perth

(forbet) 1 - HA-1 - @1,83 1:0

Jeżeli obrona Perth zagra to co już nas przyzwyczaiła co gra w tym sezonie to handicap dla City jest kwestią oczywistą. City ma 3 mecze przegrane.... i własnie mecz z Perth to idealna okazja za przełamanie passy

WU - Auckland

(forbet) ov2,5 - @1,7 0:2

Western United gra, to i gole powinny padać. Oba zespoły w dobrej formie.. o ile nie zagrają na 0 z tyłu to powinno tutaj kilka goli wpaść.

Na koniec tylko przypomnę.. ten rok jest fatalny w moim wykonaniu, kursy nie powalają... nie radzę iść w moje ślady :).

Pzdr.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +859
isztwan 317,3K

isztwan

Użytkownik
MCY - Perth
łapię undera 2.5 gola póki jeszcze warto, coś jakoś nieskutecznie ta gra wygląda... jak na razie ;/
1.9

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4726
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
WU - Auckland

(forbet) ov2,5 - @1,7

Western United gra, to i gole powinny padać. Oba zespoły w dobrej formie.. o ile nie zagrają na 0 z tyłu to powinno tutaj kilka goli wpaść.
Myślę bardzo podobnie - w konkursie zagrałem 1

Czas na bramkę Botica

Western United v Auckland FC
Over 0.5 HT ✅💰
2.0
Betfair

Pięknie nawet over 1.5 weszło 🤑

1000004606.png

Pan LI wykonał zamówienie na brameczki 👲 🙇‍♂️

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5333
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Adelaida, Reds vs Jets...
Chłopcy się bawią 😉mamy 1-2,
Biorę w meczu tych cyrkowcow zakład łączony po @ 2,81: over 4,5 gola + over 10,5 rogów Adelaida. Za drobne bo to cyrki są 😁
Ps
Aha, Pan Li rzucił kilka słów z przekąsem : powiedz Qowal - San tym śmieszkom z forum, że bawią mnie do łez 😁
Edit
Ft 1-2, rogi weszły ale goli brak.
Wnioski : pisałem o tym meczu wcześniej, zostawiłem go na live i dałem się nabrać, że będą gole. Nie liczyłem dokładnie ale Redsi ponad 20 strzałów oddali. Cox chyba z 5,6 razy dobrze ratował Jets przed utratą bramki. A Tatu pigment o dodatni niech się qwa za treningi strzeleckie zabierze bo pudlowal niemiłosiernie. I cyrk 😁gotowy...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3517
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
1. Adelaida vs Jets - pytanie co wydarzy się we wcześniejszych meczach? Po tym zobaczę live czy warto coś atakować. Pamiętajcie, że Jets cały czas tankują 😉 a Redsi mogą zawalczyć o top1. Pre dla mnie odpada, ale live może być mega ciekawy...
Tankowanie było 😉Redsi o top1 nie powalczyli choć Auckland swój mecz wygrało... Show must go on...

Otrzymane punkty reputacji: +1329
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
2. WSW - Bulls, ha, ha cudowny zestaw. Pan Li aż się klepie z radości po udach. Co tu się będzie działo? 3-3 czy 0-0?
Jesli WSW klub SZP chce Top6 to muszą coś z siebie dać, Byki to też tankowcy, ale w derbach nie mogą 😁 tak dać jawnie d.. y.
Biorę scenariusz 1 czyli: zakład typu betbuilder - over 3,5 + bts za miedziaka po @ 2,20... GL & KTF!
Ps Może złapiecie lepszy @?
HT 0-0
Okazje były, świetni bramkarze, nieskutecznie pod bramka jedni i drudzy. I ht scenariusz numer 2.
Może 2 połowa rozrusza widowisko...
Edit
Ft 2-1, no się porobiło w drugiej, ale dla mnie jednej zabrakło 🙁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1329
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Panowie i panie dziś gościem Kanale Sportowym Patryk Klimala, który w Australii odnalazł się doskonale, walczy o koronę króla strzelców, fani go uwielbiają i wciąż nie został ukąszony przez pająka.

Start 11:45 - jakby ktoś oglądał dajcie znać ja nadrobię wieczorem.

1000004670.jpg

Patryk Klimala dla Kanału Sportowego:
- we Wrocławiu czasami odechciewało mi się grać w piłkę
- ciężko mi wyobrazić sobie powrót do Wrocławia, gdzie 3/4 miasta wieszało na mnie psy
- życzę Śląskowi utrzymania, mam kontakt z chłopakami
- w Australii największy porządek zrobiłem w głowie
- wypożyczenie do Sydney było zabezpieczeniem w sprawie kontaktu ze Śląskiem

Calość ⬇

REAL MADRYT – MANCHESTER CITY: CZAS NA REWANŻ! TYLKO SPORT: PATRYK KLIMALA O ŻYCIU W AUSTRALII

1:59:00

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +482
Do góry Bottom