>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

A-League

Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
CCM - WH

Tu bez finezji - (forbet) btts - @1,55

Można powiedzieć to o obu gospodarzach tego piątkowego poranka, że są w kryzysie. Jednak czy w aż takim, aby Marynarze kolejny mecz zagrali bez strzelonej bramki? Albo Nixi nie urwali punktów u siebie City? Typy są lekko pod prąd ale nie mam jakoś pomysłu a i ostatnio troche mniej czasu na jakieś większe zagłębianie się w oferty.
Bardzo ofensywne spotkanie gospodarze już 12 strzałów i nadal mamy 0:1. Kolejna bramka wysi w powietrzu. Zaraz wchodzę tylko niech kurs podskoczy.

??:??
Central Coast Mariners v Western United
Over 1.5
??.??
Betfair

Nie zdążyłem ;/ mamy już 1:1

W takim wypadku wchodzę w

77:14
Under 2.5 dorzucili do pieca !
2.02
Betfair

Bramka kuriozum

1000004724.jpg

Ostatnia edycja:
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na jutro.... Jak 7:30 dla snajp snajp to może chociaż teraz się zgodzi, że ten mecz w Auckland to będzie od rana. Na Go Media Stadium o 5:00 Auckland podejmuje Adelaide. Biorę bez szaleństw:

(forbet) 1 - @1,7 4:4

Adelaida po dobrym początku roku (właściwie od około 5 kolejki grali dobrze), ostatnio złapała zadyszkę. Pojawiło się to co przydarza się Adelaidzie co roku od paru ładnych lat... Graja fajną piłkę, maja wyniki, awansują w tabeli, by później w ciągu, zaledwie 2-3 kolejek zapomnieć jak się gra i tracić to co ugrali wcześniej.

Macarthur - SFC

(forbet) ov3,5 - @2,1 0:2

Tutaj liczę, że oba zespoły zagrają ofensywnie i zagrają o komplet punktów. Tym bardziej, że podział nikogo tu nie urządza.

Roar - Victory

(forbet) 2 - @1, 8 1:1

Ok, spodziewałem się tu kursu rzędu @1,5-1,6, a @1,8 - a skuszę się.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1674
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Roar - "V"
Wszedł Bruno , czy okaże się wybawcą ?
Bruno strzeli @ 6.25 superbet.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +862
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Za chwilę ostatni majstersztyk na dzisiaj. Klimala i Lolley na szpicy SFC nastawione na 3 pkt. Dla mnie tylko live.

Bez nazwy2.png

Otrzymane punkty reputacji: +1483
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Za chwilę ostatni majstersztyk na dzisiaj. Klimala i Lolley na szpicy SFC nastawione na 3 pkt. Dla mnie tylko live.

Pokaż załącznik 51082
Właśnie o tym chciałem napisać 😉 dodam, że to mecz 7 i 8 zespołu w tabeli, które walczą o Top6. Ba do tego derby Sydney i tu się na pewno "coś" od pierniczy. Kierunek "pewniaczek" w tym spotkaniu to bts. Na live się okaże czy będzie soccer, czy szachy? KTF!
Edit live
Na razie nudy, x ht po @ 2,50 za drobne dla lepszego oglądania pobrałem... GL!
Edit 1
Ht 0-0, ślepnąc od świateł 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5965
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png
Chciałeś zaskoczyć naszego Filipa a On przecież ma dzisiaj znowu dzień KONIA hahaha . Luke do Douglasa :)

Zapowiada się na remis chyba.

Otrzymane punkty reputacji: +863
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Pokaż załącznik 51086
Chciałeś zaskoczyć naszego Filipa a On przecież ma dzisiaj znowu dzień KONIA hahaha . Luke do Douglasa :)

Zapowiada się na remis chyba.
Nie ogarniam tych sędziów. Klimala pochodzi z dupy do obrońcy, pcha go z całej siły i nawet kartonika nie dostaje. Szczerze to myślałem że już zejdzie do szatni. Widać że głowa nadal nie dojeżdża.

O akurat strzelili na 0:1 nasz Patryk z golem.

Mamy 0:2 gospodarze nic nie grają zaraz powinny wejść rezerwy i zagrać na utrzymanie wyniku. Ergo:

77:16
Under 2.5 ✅ 💰
2.0
WilliamHill

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6273
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney
WSW vs Glory
Przy 0-1 złapałem @ na Wędrowcow po 2,25 za miedziaka. Gol dla Glory raczej z tych z d.... GL
Live
Ale Glory zostali rozklepani, 2-1 ładna akcja po drodze że słupkiem, dobitka i 2-1... Super!
Edit 1
Jeden z 3 Panów B (Brilante) z Sky Blues obecnie w Wedrowcach podbija do Priestmana który wbija na 3-1, pod koniec zobaczę i przyczaję się jeszcze na gola lub dwa :)
Edit 2
Ft 4-1 tu z 10 goli "powinno" być jakby doliczyć jeszcze 100% akcje + słupki i poprzeczki.
W końcu w miarę "normalny" mecz w Australii 👍 mimo iż zaczęło się źle dla faworyta 😉
Ps off top ktoś to wogóle czyta po "nocach" czy tak piszę dla siebie? 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +7362
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Tomorow, City vs Bulls... Zgniły czas... on the paper wszystko jasne, City gromi Bulls i spokojnie pnie się w górę tabeli, ba, ma top2 nawet i play-offy jak w banku 😉- bajka.
Z drugiej strony ch... ostatnie mecze Bulls, no i kolejna porażka daje duże prawdopodobieństwo pożegnania się z faza play - off.
Moim zdaniem:
Dla mnie ani gra City fajnie nie wygląda by dawać coś na nich po @ 1,50, ani Bulls nie są tacy slabi choć faktem jest, że Filip gra czasem sam w obronie 😄
Pytanie kluczowe:
Komu chce się jutro walczyć na 100%? Kto ma ambicje a kto czeka na walizkę od Pana Li?
Morał :
Ogólnie no bet pre, ale ja po kozacku rzucę garść drobnych na 2 po @ 4,90, bo live mnie nie będzie, a @ kusi... Nie takie cyrki moje oczy widziały w Australii. GL & KTF!
Edit
Ft 2-0, czyli Byki raczej odpadają z play-off na to wychodzi...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1781
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Melbourne City - Macarthur FC
Jutro, 09:35
Bet Builder
Melbourne City wygra mecz
Poniżej 3.5 kartek w meczu
@ 3.30 superbet Jprd. Makrillos po co Ty wchodziłeś !

Ja myślę, że jutro będziemy mieć nowego v-ce lidera (przynajmniej do soboty :) )
City ustabilizowało trochę formę a Byki niestety zadyszka. Mecze obu ekip nie należą do tych najostrzejszych dlatego under kartkowy, bo na dodatek Abraham z gwizdkiem i mamy również fajne kursiwo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1486
Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Tomorow, City vs Bulls... Zgniły czas... on the paper wszystko jasne, City gromi Bulls i spokojnie pnie się w górę tabeli, ba, ma top2 nawet i play-offy jak w banku 😉- bajka.
Z drugiej strony ch... ostatnie mecze Bulls, no i kolejna porażka daje duże prawdopodobieństwo pożegnania się z faza play - off.
Moim zdaniem:
Dla mnie ani gra City fajnie nie wygląda by dawać coś na nich po @ 1,50, ani Bulls nie są tacy slabi choć faktem jest, że Filip gra czasem sam w obronie 😄
Pytanie kluczowe:
Komu chce się jutro walczyć na 100%? Kto ma ambicje a kto czeka na walizkę od Pana Li?
Morał :
Ogólnie no bet pre, ale ja po kozacku rzucę garść drobnych na 2 po @ 4,90, bo live mnie nie będzie, a @ kusi... Nie takie cyrki moje oczy widziały w Australii. GL & KTF!
Here we go !

1000004807.png

Mat Leckie returns in midfield.
Yonatan Cohen and Steven Ugarkovic are both named amongst the subs.

Realnie patrząc jedyneczka aczkolwiek byki ostatnio coś za dużo pogubiły punktów plus spore spsdki na gospodarzy. Ja przedmeczowo wchodzę w bts wraz z hc+1.5 goście daje mi soczysty kursk 2.25 - pobieram 4 fun I zacznę coś gotować na live 🍯🍽

Nie dzieje się kompletnie nic. Czas zaryzykować:

21:51
Melbourne City v Macarthur FC
Under 0.5 HT
2.00
WilliamHill

a idź Pan w ch.... buraki 🤬

45:00
Perth Glory Women v Western United FC Women
Western +0.5 czerwona kartka i dupa
2.0
Betfair

Dziewczyny z Western mają przewagą i nie powinny przegrać, tylko mają problem z bronieniem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +864
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Panowie,
Western 1 i Melbourne V. 1 ? Gdzie jest haczyk ? :D
Wydaje mi się, że haczyk jest w meczu "V".
CCM nie przegra, pożegnali się już z AFC po odpoczywali tydzień a Victory? Męczarnie z ostatnim i nic nie grającym od początku sezonu Roar, skromne 1-0 z Nix i wtopa z Jets. Marynarze na wyjeździe przegrali tylko raz z SFC i mam taką wizję :) , że tu nie polegną.

Otrzymane punkty reputacji: +864
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Wydaje mi się, że haczyk jest w meczu "V".
CCM nie przegra, pożegnali się już z AFC po odpoczywali tydzień a Victory? Męczarnie z ostatnim i nic nie grającym od początku sezonu Roar, skromne 1-0 z Nix i wtopa z Jets. Marynarze na wyjeździe przegrali tylko raz z SFC i mam taką wizję :) , że tu nie polegną.
No to spróbuję tak:
Melbourne Victory - Central Coast Mariners
Jutro, 09:35
Bet Builder
Kuol, Alou strzeli gola
Central Coast Mariners wygra lub zremisuje
@ 5.75 SUPERBET Kuol , kontuzja? Skąd , gdzie , jak ?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1486
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na jutro... na pewno apetycznie wygląda 3x1... ale to zbyt apetyczne. Jak snajp snajp napisał.. CCM już bez bagażu AFC. Do tego ta seria 4 porażek i 8 meczy bez zwycięstwa... to wygląda fatalnie. Wcale mnie tu niespodzianka w postaci 2 nie zdziwi.. ja sobie zagram na kierunek 'łamak' - w obie strony:

Do tego 1 w dwóch, pozostałych spotkaniach - win Adelaidy 1:1 + win WU 4:1 - @2,4 (forbet)

Victory - CCM 3:0 (ht 2:0)
HT 1 / FT 2 - @18,97
HT 2 / FT 1 - @39,22

kursy z bet buldiera na forbet.

i składy na pierwszy mecz:

Składy na ostatni dzisiejszy mecz:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2327
Lukasz1988!! 1,3M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Dawno mnie tu nie było więc trzeba się przypomnieć 😎👍💪🤙. Ja pójdę na łatwiznę i idę w stronę
Australian A-League Men
Today,
06:00
Adelaide United

Brisbane Roar

Betfair
Adelaide win @1,50
Adelaide I over 2,5 @1,91

Today,
07:00
Western United

Wellington Phoenix

Western I over 2,5 @1,83

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2278
isztwan 320,3K

isztwan

Użytkownik
10 minut i adelajdy złe bo brisbany sie stawiają,to tylko 10 minut ale no dla kangurzych jajec x2 ;)
Brisbane lub remis
2.05

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3006
Do góry Bottom