>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

A-League

Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Newcastle live, 0-0
Zostalo z 20 min., Victory nieskutecznie ale mają sytuację tylko 0 skuteczności. Spróbuję za drobne 2 po @ 2,80.ale 0-0 też mnie nie zdziwi 😉... GL!
karny dla Jets Pan !

tyle jest przerw w 2 połowie, że powinien spokojnie doliczyć 10 minut.

Mitchell Langerak rozgrywał świetne spotkanie do 80 minuty.

15 minut dodanych ze względu na medical emergency

trzeba łapać powinni grać jeszcze z 20 minut jeżeli sędzia będzie fair

100:34
over 1.5 ✅ 💰
3.0
Betclic

104' - Mam to ! 2:0 dla Jets 🤑

111' - Lachlan Rose z konterki na 3:0, brawo, należało mu się

IMG_20250208_091441794_AE.jpg

Rozpoczęcie następnego spotkania w Sydney przesunięte o 5 minut ze względu na wydarzenia w Newcastle.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3814
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Co tam w Newcastle się dzieje? Sędzia obstawił win Victory czy co? skąd taki poślizg?

edit... zastanawiam się czy mam popsuć derby... bo naprawdę kusi tu postawienie ov2,5+btts.... może aż taki nie będę... może będzie niespodzianka, ponieważ wystawiam:

(forbet) 1+ov2,5 - @2,12

Po tym co Sydney zrobiło Adelaidzie, to są mocnymi faworytami. Może wreszcie weszli na prawidłowe obroty. To jednak derby i tu wynik może być każdy. Zwłaszcza, że wędrowcy grają na wyjeździe... Ponieważ moje typy w tym roku to pasmo niepowodzeń, to stawka januszowa.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1651
larkspur 601,5K

larkspur

Użytkownik
Sydney - WSW

over 3.5 @1.86 betclic ✅ 😁

Zaraz derby Sydney. Liczę w końcu na strzelaninę i dobry mecz. Nie jak w obecnym meczu over dzięki szalonej końcówce tylko cały z przebiegu gol za gol jak na derby przystało. Rynek 3.5 coś tam ruszony
Na klimale też stawiam że coś wsadzi .

Miłego oglądania

Edited/// dodaję jeszcze Sydney win @1.80 betclic 😁😁😁

Edit//// hahaha 9 min a już 1;1 🤣🤣 jeszcze tylko dwie brameczki i Klimala też już gol

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1941
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Co tam w Newcastle się dzieje? Sędzia obstawił win Victory czy co? skąd taki poślizg?
Boss - zapraszam do mojej relacji live :) => https://forum.bukmacherskie.com/threads/a-league.171906/page-29#post-7320210

" 80-90' medical emergency na trybunach gra przerwana na 10 minut "

Podobno na szczęście ta osoba przeżyła.

snajp snajp ten over 1.5 można było łapać i za 7/8 u niektórych buków, spali z kursami i nie dostosowali do tego co się działo w spotkaniu

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1096
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Wędrowcy odwalą klasycznego łamaka? Do przerwy 1:2

Dobieram 1X - @1,85 3:3
1 - @4,05

Stawki adekwatne do kursu z forbet (i ryzyka).

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3476
piotrex007 196,4K

piotrex007

Użytkownik
Wydaje mi się, że nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i próbuję zagrać jeszcze bramkę 🤔

Typ: over 4,5
Kurs: 1,64 w 888starz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4525
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Wędrowcy odwalą klasycznego łamaka? Do przerwy 1:2

Dobieram 1X - @1,85
1 - @4,05

Stawki adekwatne do kursu z forbet (i ryzyka).
powodzenia Boss 🤠

Sydnej prowadzi akcje, Sydnej ma posiadanie ale strzelają wędrowcy

tak jak piotrex007 piotrex007 & qowalsky6 qowalsky6 wchodzę w overka

85:01
Sydney FC - Western Sydney Wanderers
over 4.5 ✅ 💰 piękny kangurzy poranek 🦘
1.91
WilliamHill

Post automatycznie złączony:

Podbijam po @ 2,20 ale dziś to mnie już nic nie zdziwi 😉 Za drobne...
gdzie taki soczysty kurs ?

Pokaż załącznik 50425

Nic nie mówię gram dwa single i dubla ako: @ 16.94 superbet.
No i 1-szy pewniak na czekamy na drugiego.
ależ byłeś blisko snajperze ! 🎯

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2205
piotrex007 196,4K

piotrex007

Użytkownik
Teraz już bardzo delikatnie, ale żeby nie żałować, a dużo doliczonego czasu i mecz na styku wynikowo:

Typ: over 5,5
Kurs: 2,93 w 888starz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5961
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Uwaga jutro sędziuje Pani z siusiakiem i lubi sypnąć czerwo rywalom Byków a i może nie zawahać się pokazać na wapno! Tych opcji raczej będę szukał live, zobaczymy co się będzie działo w trakcie spotkania. Po za tym to jestem za Bulls na pewno interesuje Ich 3-cia pozycja w tabeli. Można powiedzieć, że pechowo przegrali w Auckland choć szczęścia równierz nie zabrakło bo w drugiej połowie gospodarze ostro cisnęli. Prawie równo rok temu padł overowy remis (3-3) tym razem uważam, że Byki wygrają.

Bez nazwy.png

Znowu overowy remis, choć mogła być wygrana Byków w końcówce. Ale cóż miał być remis to jest. Bravo Qowal San ! :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2568
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
Byki vs WU
Jak będzie Germain u gospo i Botic z Ibusuki u gości to bts on the paper nie jest zły. Kto wie czy nie będzie także remisu. To druga opcja i choć ryzykowna to @ są lepsze. Pre chyba sobie odpuszczę, zostaje live i sprawdzenie faktycznych składów. To na początek 😉 KTF!
Edit
Botic i Holman szybko wyjaśnili temat bts-u 😄
Dobrałem za drobne x po @ 3,0 ... GL!
Edit
W doliczonym ht WU na 1-2. Byki pogubione w tym momencie, Filip nie miał szans...
Aha i żeby nie było, WU lepiej ht się prezentowali. Byki za to jakby im SZP zaciągnął hamulec 😉
Edit 1
Ft 2-2 ✌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +5959
piotrex007 196,4K

piotrex007

Użytkownik
Do przerwy 3 bramki, liczę, że teraz w drugiej choć te dwie dołożą 🙈 Próbujemy tak:

Typ: over 4,5
Kurs: 1,96 w 888starz

Może przeczucie nie oszuka i skończy się happy endem, jak wczoraj 🤔😂

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1475
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
HT 0-0 Marynarze w 10-ciu , ciężko będzie.
Ależ mnie wkurza ten Bergson, u mnie już by wyleciał za symulki .
Bez nazwy1.png
OoooOOO zaraz lunie!

qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Dwa spotkania, które zwróciły moją uwagę...
1. Adelaida vs Jets - pytanie co wydarzy się we wcześniejszych meczach? Po tym zobaczę live czy warto coś atakować. Pamiętajcie, że Jets cały czas tankują 😉 a Redsi mogą zawalczyć o top1. Pre dla mnie odpada, ale live może być mega ciekawy...
2. WSW - Bulls, ha, ha cudowny zestaw. Pan Li aż się klepie z radości po udach. Co tu się będzie działo? 3-3 czy 0-0?
Jesli WSW klub SZP chce Top6 to muszą coś z siebie dać, Byki to też tankowcy, ale w derbach nie mogą 😁 tak dać jawnie d.. y.
Biorę scenariusz 1 czyli: zakład typu betbuilder - over 3,5 + bts za miedziaka po @ 2,20... GL & KTF!
Ps Może złapiecie lepszy @?
Edit
Ft 2-1, 3 gole w drugiej połowie...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1711
larkspur 601,5K

larkspur

Użytkownik
Melbourne Victory - Wellington Phoenix

Over 2.5 @1.60 betclic
DRAMAT 😡😡😡

Biorę over tutaj bo kursy coraz bardziej kruche.
Over z dwóch powodów. Pierwsze 3 pkt po ostatnim meczu w plecy oraz over na giełdzie.
Jak wiemy ostatni mecz z niespotykanym +20 dołożomym czasem w których Victory stracili 3 gole.
Stracili punkty i w dzisiejszym meczu będą chcieli zgarnąć pełna pulę która pozwoli gonić czołówkę. Sądzę że będą przypieczętowac wygrana po overowym meczu .
Phonix ostatnio kiepsko tylko 1:1 że słabym Roar a wcześniej 0:0 z CCM.
Druga sprawa dlaczego właśnie stawiam na over w meczu to fakt że na giełdzie leży już ponad 30000 na rynku 2.5....

Zobaczymy co z tego będzie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1711
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Na dziś... Victory - Nixi

Myślę, że będą gole, do tego mimo wszystko liczę na gospodarzy więc naturalnym jest taki typ:

(forbet) 1+ov2,5 - @1,84 1:0 czyli goście się nie postawili.

Kurs niski, a to ze względu, że mocnym faworytem jest Victory (przynajmniej wg buków). Ja osobiście nie uważam, że aż tak mocnym, stąd podniesienie kursu golami.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1952
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
WH daje dzisiaj darmowe 5£ na bet buildera więc trzeba się zabawić.

I tak chciałem zagrać brak bts ze względu na historię spotkań tych drużyn oraz fakt że na wyjazdach Niksi grają bardzo zachowawczo

Melbourne Victory v Wellington Phoenix
brak bts + 1X ✅ 💰
2.2
WilliamHill

Victory zagrało świetny mecz przeciwko Sydney, nie mają żadnych kontuzji i to idealny czas i miejsce na przypieczętowanie ich pozycji w top 6

1000004595.png

Trafiony zatopiony 🤑

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3459
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Victory vs Nix:

BTTS + Kosta gol @3.60 w Fortunie🟥

Większość spodziewa się overowego meczu, liczę po ciuchu na rzut karny, który należał się Nixon podczas ostatniego spotkania z Roar. Może karma wróci a wtedy do piłki podejdzie Kosta pod nieobecność Rufera.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2120
Do góry Bottom