>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

larkspur 601,5K

larkspur

Użytkownik
Perth - Melbourne Victory
Over 1.5 HT @1.96 Betclic
😡😡😡

Taki mam pomysł na to. Mam nadzieję że zaczną ofensywnie.
Na papierze jak nic goście to powinni brać ale to tylko Australia. Tutaj wszystko jest możliwe - jak w tak taku 🤣🤣🤣

Edit/// dramat jakiś ... 45 min do zapomnienia...
Przez 10 min to było tylko wywalanie na aut non stop... Czwarty mecz dziś i jedyny który nie pokrył HT gola... Victory żadna topka

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +617
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Perth - Melbourne Victory
Over 1.5 HT @1.96 Betclic

Taki mam pomysł na to. Mam nadzieję że zaczną ofensywnie.
Na papierze jak nic goście to powinni brać ale to tylko Australia. Tutaj wszystko jest możliwe - jak w tak taku 🤣🤣🤣
Ja tutaj pójdę trochę pod prąd.

Melbourne ma już 4 overki z rzędu w drugiej połowie pierwszej połowy - zagram na przełamanie.

under 0.5 HT ✅ 💰 🤑
2.0
WilliamHill

Gisu_YqbUAA9_zJ.jpg

larkspur larkspur - jak masz taki bet ostatni w kombo to polecam kontrować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3621
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Piszę już dziś bo 06 lutego o 5.00 am mnie w Wellington nie będzie 😉
Nix vs Roar
Jeśli nie będzie pecha (sporo x h2h) i Pana Li na Sky Stadium, to Nix powinno 😁 zgarnąć 3 punkty. Żarty się skończyły, Top 6 powoli odjeżdża a łatwiejsi przeciwnicy niż dziady (patrząc po ostatnim meczu) z Brisbane już nie przyjadą (a właściwie nie dolecą) na Nową Zelandię.
So, srebrna moneta (grubo jak na mnie 😃) rzucona na ruletkę jaką jest ostatnimi latami APL i zwycięstwo gospodarzy po @ 2,35...
GL&KTF!
Ft
1-1 jak Nix miało wygrać jak zaliczane im co 3 potencjalnego gola (VAR, anulowany karny), no jak?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1832
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Nixi vs Roar: Kosta gol @2.10 Betclic

Jutro w Nowej Zelandii święto, dlatego warto sięgnąć po zwycięstwo. Tak pewnie myślą Nixi i stawiam na Kostę. Jak graliśmy jego gola w spotkaniu z Macarthur to zapisał się do zacnego grona piłkarzy ze 100 golami w A-League. Jest to pierwszy kiwi w tej klasyfikacji. Od tamtego czasu bez trafienia liczę na przełamanie.

Otrzymane punkty reputacji: +855
larkspur 601,5K

larkspur

Użytkownik
Wellington Phoenix - Brisbane Roar

X2 @1.55 Betclic ✅

Idę w przełamanie Roar no bo ileż może trwać ta passa porażek? Wiadomo są najgorsza drużyna w lidze i grają paskudnie ociężale i po prostu ich mecze to katorga ale????
Phoenix też ostatnio nic wielkiego nie pokazuje. Mieli mecze na 0:0 co w Australii najbardziej mnie irytuje.

Edit/// idealnie zgodnie z planem . Gol na 1:0 mija 10 min i wyrównanie

Ale w 44 min jak gość mu nie dać karnego za takie coś??? 😮😮😮😮😮😮
Sprawdza na var I za chwilę pieprzy do mikrofonu że "NO CONTACT" 🤣🤣 WYRAŹNIE GO DOTKNĄŁ

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2177
Lukasz1988!! 1,2M

Lukasz1988!!

Użytkownik
39'
Wellington Phoenix

0
0
Brisbane Roar

Over 1,5 @1,75
1:1 FT

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2810
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
39'
Wellington Phoenix

0
0
Brisbane Roar

Over 1,5 @1,75
Wyrobili by się jeszcze w ht. Nie oglądam ale czytałem relacje, gdzieś w 20 min VAR anulował gola Nix, potem pod koniec ht anulowano karnego dla Nix. W 2 pol. Nixi w końcu 1-0, ale Roar wyrównało. Co to Nixom co 3 gola uznają? Jak tu wygrać mecz? 😵💫
Edit
Nie no qwa to co ojebali Nixow dzisiaj to poezja. Widocznie mafia APL nie chce 2 zespołów Kiwi w play - offach... Tną koszty 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1322
larkspur 601,5K

larkspur

Użytkownik
Adelaide - Melbourne City

Ja to widzę tak. Adelajda po srogiej porażce z Sydney 4:1. Naprwmo będą chcieli wrócić do zgarnięcia 3 pkt żeby gonić Auckland.
Melbourne z kolei po dwóch przegranych z rzędu a więc też mają o co grać.
Dodać jedno z drugim wychodzi mi over oraz win gospodarzy bo jak dla mnie prezentują lepszy futbol.
Kursy z godziny na godzinę lecą więc czym prędzej

Over 2.5 @1.60 betclic

Adelaide win @2.00 betclic ✅

Edit//// jednak skromne 1:0 ale tak jak myślałem Adelajda mocniejsza ekipa

Ostatnia edycja:
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Z ADL 4-ch zawodników powołanych do reprezentacji U-20 ; obrońcy Kikianis i Talladira , pomocnik Yull i napastnik Jovanowić. W City dalej szpital i Memetti w reprezentacji, może być różnie, nie koniecznie overowo.

Otrzymane punkty reputacji: +2106
majekx 1,1M

majekx

Znawca A-League
Cześć, ostatnio czasu mam mało to i analiza trochę po łepkach... przeglądając kto dziś gra, od razu przyszły mi na myśl 2 typy.... a raczej 3... ale do brzegu:

Adelaida - City

Braki kadrowe w obu zespołach. Ale odwrotnie niż snajp snajp , ja tu liczę, że zmiennicy będą chcieli się pokazać, a to pachnie overem

ov2,5+btts - 1,62 (Forbet) 1:0

Perth - CCM

Pierwsza myśl, wygrana marynarzy... i myślę, że to dobry kierunek. Po chwili jednak pomyślałem, ' a jak Perth się postawi'... patrząc na formę defensywy, to nawet jak się postawi, to będę celował w over:

2 - @2,3 (Forbet) 1:1
ov2,5+btts - 1,76 (Forbet)

Ostatnia edycja:
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
REDS - CITY

Mecz & liczba goli (1.5)
Melbourne City & poniżej 1.5
5.75 superbet
Dla mnie City wygląda lepiej, podoba mi się młody Wong (na Jego gola @ 11)może się skuszę, z kolei w Reds wkurza mnie Cox z tym swoim pajacowaniem i czuję, że coś odwali. Folami też nie błyszczy, Goodwin to w ogóle słabo.

Ostatnia edycja:
O 357,6K

ogon_w44

Typer
Perth- CCM

Panowie szybkie pytanie. Nie jestem takim znawca od tej ligi jak Wy, ale myślę o pograniu w tym meczu kartek. Patrząc na ostatnie 5 bezpośrednich meczy pada ich sporo ( w tym i czerwienie) . Na STS over 6.5 kartek jest po kursie ponad 5 . Wiem, że sędzia underowy ale jak piłkarze nie dadzą mu wyjścia i będą grali ostro to będzie musiał kartki pokazywać.
Co sądzicie o kartkach w tym meczu ?

snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Perth- CCM

Panowie szybkie pytanie. Nie jestem takim znawca od tej ligi jak Wy, ale myślę o pograniu w tym meczu kartek. Patrząc na ostatnie 5 bezpośrednich meczy pada ich sporo ( w tym i czerwienie) . Na STS over 6.5 kartek jest po kursie ponad 5 . Wiem, że sędzia underowy ale jak piłkarze nie dadzą mu wyjścia i będą grali ostro to będzie musiał kartki pokazywać.
Co sądzicie o kartkach w tym meczu ?
Sędzia wcale nie taki underowy :) Jak się rozkręci to sypie równo kartkami. Glory może się postawić Marynarzom. Na Kaltacka zawsze można liczyć u Marynarzy, Penington też ostro fauluje, Marcela również. Może być ostro ale czy aż 7 żółtek? Trudno stwierdzić.

qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Perth, 1-0 póki co...
No nie, Marynarze nie chcą Top6?
X2 po 2,35 za drobne biorę. GL!
Edit
2 pol. Wchodzi Kuol i o to chodzi...
Edit
No jeszcze sobie drzwi nie zamknęli Ft 1-1 😄

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3829
snajp 1,2M

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png

Nic nie mówię gram dwa single i dubla ako: @ 16.94 superbet.
No i 1-szy pewniak na czekamy na drugiego.
Drugi niestety wszyscy widzieli co i jak.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1565
Prince de Belial 1,9M

Prince de Belial

Forum VIP
Pokaż załącznik 50425

Nic nie mówię gram dwa single i dubla ako: @ 16.94 superbet.
oj bardzo kusi - wydaje się, że oba typy to pewniaki :ROFLMAO:

poniżej moje kulawe typy - dostałem boost z WilliamHill to się postanowiłem zabawić

1000004537.png

na superpuchar Japonii pewnie jeszcze nie wstanę ale postaram się jutro oglądnąć oba spotkania A-League i może zdam jakąś mini relację jeżeli dam radę - zapewne będę coś grał live

3' - bliskoooo Jets po kiksie obrońcy gości

11' - pierwsza dobra akcja gości ale strzał w środek bramki

17' - Gibson prawie sam na sam strzela ale zostaje zablokowany przez ostatniego obrońcę.

23' - Traore strzela z 5 metrów ale prosto w bramkarza

25' - goście z kolejnymi dwiema niezłymi sytuacjami

28' - OMG Velupillay z 7 metrów w niebo

33' - 1:0 dla Jets po strzale Aquilina... Nie ! spalony

38' - Santos strzela kąśliwue w róg bramki ale Noah James znowu na posterunku. To już jego 5 strzał obroniony w tym spotkaniu i jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem gospodarzy.

40' - Jets wpuszczają Kota ! Z boiska schodzi niestety Cancar z kolejną kontuzją.

46' kolejny faul na Santosie - żółta dla gospodarzy... moim zdaniem powinna być czerwona...

HT 0:0

50 ' - o dziwo po przerwie bardziej aktywni gospodarze którzy mieli niezłą sytuację po odbiciu piłki przez obrńce oraz strzelili gola ale znowu... spalony chyba minimalny

55-65' - straszna kopanina i ilość niezliczonych kiksów i błędnych podań.

80' - mega dużo wiatru robi w drugiej połowie Lachlan Rose, teraz powinien? być na nim karny dla Jets - mamy VAR check ! brawo sędzia Elder.

80-90' medical emergency na trybunach gra przerwana na 10 minut

99' Grozos pewnie na 1:0 ! https://twitter.com/10FootballAU/status/1888140200532120057

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1370
isztwan 317,3K

isztwan

Użytkownik
Piąty pod rząd under w kolejce kangurzej ligi... to by było coś :eek:
Newcastle Jets - Melbourne Victory
poniżej 2.5 gola
2.35
lol

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,5M

qowalsky6

Znawca A-League
Newcastle live, 0-0
Zostalo z 20 min., Victory nieskutecznie ale mają sytuację tylko 0 skuteczności. Spróbuję za drobne 2 po @ 2,80.ale 0-0 też mnie nie zdziwi 😉... GL!
Edit
No proszę, nie tam że 0-0 tylko 2-0 dla Jets, na over 1,5 po karnym można było łapać @ 3,10. Nie wspominając o 15 min. doliczonych a pewnie wyjdzie więcej 😉
Takie sytuacje 😉 o 3-0, Victory już nie chciało grać...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1803
Do góry Bottom