>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Lukasz1988!! 1,1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Australian A-League Men

HT
Wellington Phoenix
1
0
Newcastle Jets

Powiedziałbym ,że Newcastle jest bliżej strzelenia bramki na remis i pójdę w tym kierunku
Newcastle z X @2,70
Newcastle następny gol @2,20

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +603
successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Coast Mariners - Melbourne City
Typ: Gol w obu połowach
@1.64 Superbet

W pełni zgadzam się z propozycją podziału stawek na wygraną jednej jak i drugiej drużyny rywalizującej w ramach A-League. Obie są zbliżone siłami, może z lekką przewagą po stronie Melbourne, jednak ze względu na fakt, że będą grać na wyjeździe, to trudno jednogłośnie określić faworyta. To jednak, czego w ostatnim czasie nie brakuje, to bramki. Te pojawiają się już w pierwszych minutach gry. Dla przykładu w pięciu ostatnich meczach z udziałem Melbourne City gole padały w obydwu odsłonach gry. Uważam, że podobnie może być i dzisiaj. W przypadku Coast Mariners ta statystyka nie jest aż tak porywająca (i raczej jest to jedna mniej overowych drużynę lidze), ale do mojego typu przekonał mnie mecz z soboty, kiedy w spotkaniu z Auckland do przerwy strzelono cztery bramki. Jest potencjał w tych bramkach w różnych częściach gry.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3295
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bez nazwy2.png
Ciężko mi się typuje mecze z udziałem Auckland , w życiu bym nie powiedział że strzelą dzisiaj tyle bramek.
Lolley w składzie od pierwszych minut, czekamy na gola . Reszta tylko live.
I już 2' ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1664
R 1,4M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - A-League
Godzina: 09:00
Spotkanie: Central Coast Mariners - Melbourne City
Typ: X2
Kurs: 1,42
Bukmacher: Betclic
Analiza:
Drużyna Central Coast Mariners po zdobyciu tytułu mistrzowskiego w bieżącym sezonie nie może się odnaleźć zarówno w A-League jak i rozgrywkach pucharowych. W azjatyckiej LM straciła szanse na wyjście z grupy mając po sześciu kolejkach fatalny bilans 0-1-5 i ostatnie miejsce w tabeli. W lidze krajowej niedzielna kolejna wysoka porażka 1:4 na własnym boisku tym razem z liderem tabeli Auckland FC. Miejscowi kibice przeżywają dramaty bowiem była to kolejna zaliczona "czwórka" w ostatnim czasie- wcześniej to 0:4 z Adelaide United, 0:4 z Yokohamą nie zapominając o 0:3 z Wellinghton Phoenix. Aktualny bilans Melbourne City w meczach wyjazdowych to 4-1-0 i zakładam, że ta ich korzystna seria będzie przedłużona.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1269
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Live Sydney
Jeszcze jeden taki wolny i Bruno wciśnie.

Bruno Fornaroli strzeli gola @ 7.50
Edit:
"V" strzeli @ 4.20

Ostatnia edycja:
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Western United - Brisbane Roar

Bet Builder
Botic, Noah strzeli gola
Obie drużyny strzelą gola
Western United wygra mecz
@ 4.75

Jeśli WU zagra tak jak na wyjeździe z Auckland to ja tu widzę takie bombardowanie bramki gości, że aż mi żal Macklin'a Freke. Wygląda na to, że Unitet wreszcie wskoczyło na swoje tory i zaczynają piąć się do góry w tabeli. Jak jutro wygrają będą już na 5-tym miejscu z tą samą ilością punktów jak Byki. Na pewno nie można tu mówić o przypadku patrząc na ostatnie wyniki WU bo ogranie SFC i Auckland na wyjeździe i zaaplikowanie Im po 4-ry bramki to nie może być przypadek. United dojrzało i mam nadzieję, że jak złapali wiatr w żagle to pójdą za ciosem. Dlaczego BTS, bo obrona niekiedy się gubi i popełnia proste błędy a Waddingham ma na tyle szczęścia, że wie gdzie wsadzić nogę i zdobyć gola z du.. a Sutton też nie ma co mecz dnia konia.
Ale meczycho , niech mnie Ch...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +836
majekx 986,9K

majekx

Znawca A-League
Jutro... trzymam się planu WU - Roar - 1 - @1,84 1:0

Kurs fajny. Na pewno o wygraną nie będzie łatwo, ale jeżeli Westarn zagra choć odrobinę podobnie jak przeciw Auckland to 3 pkt będą ich. Do tego mecz na własnym stadionie. Roar na pewno przez tydzień miało o czym myśleć. Porażka z Perth to jakaś patologia.... Może jakaś zmiana taktyki? Nie wiem, ale ta niewiadoma na pewno podbiła kurs. I ja to chciał bym wykorzystać..

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3069
IgaŚwiątek 50,6K

IgaŚwiątek

Użytkownik
Ode mnie taki combos:

Over 4.5 gola w meczu
BTS
Over 1.5 gola do przerwy
WU strzeli w obu połowach
4.85 Betclic

Nie wiem, czy aż tak postrzelają, bo WU jakoś na wyjazdach bramkostrzelne i wygrywające, u siebie jakoś się męczy, ale liczę, że uskrzydli ich ta ostatnia wygrana i wbiją sami z 3-4 gole, a goście powinni coś dołożyć.

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
WU vs Roar,
Dwa freaki się spotykają, on the paper jest jak koledzy wyżej się wypowiadają, ale WU to w Melbourne (u siebie) jeszcze nie wygrali, podobnie jak Roar poza Brisbane.
Dla mnie zostaje wobec tego live. Kolegom za to GL!

Otrzymane punkty reputacji: +2313
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Live pastwisko, gdzieś pod Melbourne...
WU vs Roar - nuuudy, x ht po @ 2,0 za drobne bo to Wariaci są 😉
Edit
Karny z dupy w 44 i 1-0 ht. A tak to WU 2, a Roar 3 sytuację (w tym 100) przez całe 45 min. Czy za takie g... jakie oglądałem można dostać odszkodowanie? Np. od ZUS albo APL? Poważnie pytam 😁
Edit 2
Dobra, za drobne spróbuję x po @ 4,50 przecież to Australia...
Edit 3
Mega słabe obie drużyny (?) w tym spotkaniu. Gdyby nie Japs Ibusuki, to nawet gola by nie było... Po takim meczu to tylko oczy bolą...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +904
larkspur 509,3K

larkspur

Użytkownik
Rozwalić Auckland w drobny mak po czym zagrać taki piach przeciwko Brisbane... To trzeba potrafić 😡

Brisbane nijakie to wiadomo ale to co grało WU od jakiejś 85 min wybijając piłkę tylko byle na oślep do przodu to katastrofa

Otrzymane punkty reputacji: +836
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
W Nowym Roku,
Roar "Niemoty" Brisbane vs Marynarze "Zepsute torpedy sezonu 24/25" z Gosford...
Nie ma o czym gadać, po tym co obejrzałem za miedziaka biorę "w ciemno" win Marynarzy w meczu z Roar, który będzie już w nowym roku.
@ 2,45 na taki scenariusz wart jest mojego ryzyka. No chyba, że Roar wypie... "trenera", a Marynarze 03.01.2025 r. będą dalej na bani. Wtedy live kontruje 😃 KTF!

Otrzymane punkty reputacji: +2456
majekx 986,9K

majekx

Znawca A-League
Na jutro:

CCM - CIty - odpuszczam.. tu każdy może wygrać i każdy może być wynik... Próba grania ov2,5 po @1,64 - trochę nieopłacalne

Tutaj mamy Sylwester i z tej okazji chciał bym Wam życzyć: 🎆🎆 Udanej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku 🎆🎆

Po Sylwestrze wracamy na boisko i mamy bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie:

Auckland - Victory - w zespole gospodarzy coś się zmieniło.. po bardzo oszczędnej w gole grze nagle pojawiły się wyniki 2:2, 1:4, 4:0. Victory za to ostatnie mecze mocno pod kreską. najpierw remis z City, później przegrana z SFC. Ten mecz do najłatwiejszych nie będzie należał i boję się, że szanse na odniesienie wygranej są niskie, ale podział pkt. mnie nie zaskoczy. Ja tu jednak idę w gole i pobieram - ov2,5+btts - @2,01 0:0

WSW - Macarthur - Oba zespoły w mocnym gazie, oba, w ostatnich meczach zdobyły komplet punktów. Z tym, że styl był zupełnie inny. WSW zagrało bardzo dobre spotkanie po raz kolejny udowadniając, że grają do końca. Byki wygrało tylko dlatego tak okazale, że ich przeciwnikiem był zespół Perth, którego obrońcy przypominają trochę dzieci we mgle. Ja tutaj pobieram:
1+ov2,5 - @2,65 2:3

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1867
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
WSW vs Macarthur - klub sprzedajnego Pana Li kontra Byki: ustawiacze spotkań, do tego derby, do tego Nowy Rok - tu się coś odpie... na 100% 👍
Postaram się to cudeńko obejrzeć 😁
A przy okazji podobnie jak majekx majekx Wam wszystkim Psycho - fanom, miłośnikom tej jakże porąbanej i nieprzewidywalnej ligi, czytelnikom i frustratom - hazardzistom, fanom soccera i Antypodow życzę udanego Sylwestra no i Szczęśliwego Nowego Roku AD 2025 !!! 🍸🍺🥂✌Tradycyjnym: GL&KTF! & HNY 😃

Otrzymane punkty reputacji: +2245
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Bez nazwy5.png
Miłej zabawy podczas meczu i wieczorem 🦘 HNY 🥳
;) ;)🥳

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3300
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Szczęśliwego Nowego Roku 2025!🥂🍾🎆🎇 Pany ! 🦘

Oczywiście w zależności jak sie ułoży spotkanie ja mam plan zeby poszukać w nim overka po 25' lub 75' minucie. City nie przyjechało się bronic a Marynarze stracili juz 12 bramek w 6 domowych spotkaniach ! niby BTS to pewniak ale ogromne spadki z 2.35 na 2.0 przepowiada under ?

20:55 ależ emocjonujące spotkanie... 0 strzałów, słowo się rzekło...

🇦🇺 20:55
Central Coast Mariners v Melbourne City
Over 0.5 HT ✅ 💰
2.05

WilliamHill

68' i 1:1 - jednak bts na luzaczku Nathan Paull - pierwsza brameczka w lidze tego obrońcy, doskonale dośrodkowanie Doki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2668
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
Dobry wartki meczyk na go media stadium

24:02
Auckland - Melbourne Victory
Over 0.5 HT
2.0
SkyBet

Melbourne od 5 spotkań nie strzeliło ani nie straciło bramki po 25 minucie. Liczę że głupio przegrane spotkanie z Sydney zmotywuje ich wreszcie do ofensywnego działania. Na razie strzały są tylko nie w światło bramki.

1000004152.jpg

Auckland ma już 5 spotkań z overem po 75' - gram na przełamanie serii. 2 połowa straszny kapeć - nie dzieje się nic.

70:02
Auckland - Melbourne Victory
under 0.5 ✅ 💰
WilliamHill
2.00
SkyBet

W drugiej połowie xG wyniosło... 0.19 😆🙃 chłopaki byli zdecydowanie "wczorajsi" ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2078
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney,
WSW vs Bulls,
na razie jest 1-2, fajny meczyk póki co, trochę sparingowo to wygląda ale to nic, oby bramki dalej padały... Najlepszego w Nowym Roku i over 5,5 po @ 2,25 za drobniaki z konfetti 😉
GL & KTF w AD 2025 r. HNY!
Edit
HT 1-3, ciekawe, czy Pan Li w przerwie pobiegnie z czarną walizką gdzie trzeba, aby Wedrowcy wyciągnęli ten mecz na 3-3? Trzymam kciuki...
Edit 1
Ft 2-3, szkoda że 6 nie padła...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1715
qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
WSW vs Macarthur - klub sprzedajnego Pana Li kontra Byki: ustawiacze spotkań, do tego derby, do tego Nowy Rok - tu się coś odpie... na 100% 👍
No i proszę, czerwo dla WSW, potem 2-3 wszystko pasuje 👍musiały być tu cyrki... 😉
Edit
No i nie było 6 gola :(

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1560
Do góry Bottom