>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
troszkę mi się pospało dzisiaj, otwieram oko a tam już 0:1...

Sydney ma beznadziejny bilans przeciwko 🇯🇵 - 2 remisy i 3 przegrane z drużynami z J-League sides, obecnie maja 43:24 w niebezpiecznych atakach i dwa razy wiecej strzalow niz Hiroszima.

Hiroszima ma za 3 dni wazny mecz na wyjezdzie z Urawa gdzie walcza o mistrza, w AFC maja juz awans gwarantowany wiec licze ze troche odpuszcza ? trener juz wrzuca zmiennikow.

Pobieram over 1.5 jak kurs podskoczy

81'
Sydney FC - Sanfrecce Hiroshima
Over 1.5
2.1
SkyBet

brameczka Kato na 0:1 https://x.com/10FootballAU/status/1854455025885393117

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1001
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
troszkę mi się pospało dzisiaj, otwieram oko a tam już 0:1...

Sydney ma beznadziejny bilans przeciwko 🇯🇵 - 2 remisy i 3 przegrane z drużynami z J-League sides, obecnie maja 43:24 w niebezpiecznych atakach i dwa razy wiecej strzalow niz Hiroszima.

Hiroszima ma za 3 dni wazny mecz na wyjezdzie z Urawa gdzie walcza o mistrza, w AFC maja juz awans gwarantowany wiec licze ze troche odpuszcza ? trener juz wrzuca zmiennikow.

Pobieram over 1.5 jak kurs podskoczy

81'
Sydney FC - Sanfrecce Hiroshima
Over 1.5
2.1
SkyBet

brameczka Kato na 0:1 https://x.com/10FootballAU/status/1854455025885393117
Ja wczoraj wywróżyłem tylko nie wiem czemu tu nie nic nie napisałem :unsure:

Otrzymane punkty reputacji: +533
snajp 882,9K

snajp

Użytkownik
Bez nazwy.png
Bet Builder
Obie drużyny wykonają powyżej 3.5 rz.rożnych Niestety Jets dzisiaj mało ofensywnie i tylko 2 korki
Powyżej 1.5 gola w 1.połowie
Western Sydney Wanderers strzeli powyżej 1.5 goli
@ 3.60
No to czekamy na rożne !

Western Sydney zdobyło zaledwie jeden punkt w trzech pierwszych meczach, przegrywając odpowiednio 2:1 i 4:3 z Sydney FC i Adelaide United na własnym boisku, a na wyjeździe zremisowało 1:1 z Western United.
Głośne przybycie Juana Maty nie przyniosło jak dotąd efektów na boisku, a Wanderers muszą za wszelką cenę poprawić swoją słabą formę na własnym boisku.
Ciekawe będzie, jak Juan Mata zostanie wykorzystany w tym tygodniu. W meczu z Reds został zmieniony w 46. minucie, po tym jak w wyjściowym składzie zagrał na skrzydle w przegranym 4-3 meczu z Adelaide.
Jets nie należy lekceważyć bo ostatnio pokazali pazur w meczu z Bykami gdzie mimo przegrywania, Jets zdobyli dwa gole między 56. a 60. minutą, a Ben Gibson zaliczył asysty przy obu golach Eliego Adamsa, co dało zwycięstwo 2-1.
Bohaterem meczu okazał się bramkarz Ryan Scott, który w 91. minucie obronił rzut karny wykonany przez Valere Germaina i zapewnił swojej drużynie pierwsze zwycięstwo w sezonie.Co do rożnych to myślę, że linia w moim becie jak najbardziej do pokrycia bo to nie będzie jednostronne widowisko.
Choć nie znam jeszcze sędziego jutrzejszego spotkania a obie drużyny preferują dość agresywny styl gry można też poszukać overa 4,5 kartek po ~ @ 2.10

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2987
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
WSW vs Jets,
Szacunek za typy w meczu tych złodziejskich zespołów. Pan Li prezes (nieoficjalny) Wędrowcow kontra fixiarze z Newcastle. Oni po prostu czasem nie chcą nic osiągać. Dosłownie nic... Wszystko się może zdarzyć, nawet wygrana gości 😉 Grający ten mecz duże GL!

Otrzymane punkty reputacji: +4738
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
WS Wanderers vs Newcastle Jets:
Brandon Borrello strzeli gola @2.47 Betclic 🟥

Dzisiaj znów pojawi sie nie strzelony karny typowanego strzelca? Ostatnio Bruno i Germain zawiedli, zobaczymy dzisiaj z Brandonem. Borrello znajduje się w znakomitej dyspozycji i to na nim będzie spoczywała odpowiedzialność za zdobywanie bramek. W tej chwili ma na swoim koncie 2 trafienia i 2 asysty. Czy były piłkarz Kaiserslautern, Fortuny Dusseldorf, czy też Dynamo Dresden podtrzyma swoją serię? Oby tak było, bo Newcastle Jets defensywą nie grzeszy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1400
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Na dziś:

WS Wanderers
WS Wanderers -
Newcastle Jets
Newcastle Jets
Idę zgodnie z kierunkiem, który wymyśliłem przed tygodniem: Btts+ov2,5 - @1,72 (4:1)

Jak już qowalsky6 qowalsky6 napisał - te dwie drużyny często (zbyt często) robiły różnego rodzaju 'fikołki'. Dlatego wygrany może być każdy. Idę w stronę bramek. Jak snajp snajp napisał - Jets jak na razie prezentuje się bardzo dobrze, potrafi stwarzać sytuację bramkowe, a to procentuje golami. Z drugiej strony, jak powyżej napisał sunxl sunxl - obrona Jets pozostawia trochę do życzenia, a to dla WSW, które musi kiedyś zagrać dla kibiców i wygrać na własnym stadionie, może zaprocentować golami gospodarzy.

Składy:

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2816
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Majekx ja przeanalizowałem sobie ten mecz i również wchodzę w podobne opcje
WSW vs Jets

Over 2,5 I BTS @1,75
Over 3,5 I BTS @2,55
67' 3:1
Powodzonka wszystkim życzę 😉👍

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2593
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Czyli wszyscy mamy podobne kierunki, będzie overowo !!!
problem polega na tym, ze to tak nie działa - czy przypomina sobie ktos mecz w ktorym wszyscy wygrali na overze ? chyba poszukam underkow na live...

majekx majekx - nie grałem akurat pracowałem, ale jakbym zagral to by weszlo - gram okolo 75 minuty a po karnym juz nic nie wpadlo, a byl by plus. bywa. Ciesze sie ze inni wygrali.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +589
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Po obejrzeniu meczu WSW - Jets - nie wróże aby Juan Mata zrobił karierę w A-Lidze. Bliżej mu do Naniego niż do np Hondy. Jego 5 minut na boisku to trochę truchtania, zostanie koło środka boiska w ostatnie groźnej akcji Jets. Swoją droga w przed ostatniej, gdzie strzał ładnie wyciągnął Holmes, wyglądało jak by uciekał od piłki, zamiast blokować. I kilka podań do tyłu (chyba tylko raz podał do przodu, zaraz przed ostatnim gwizdkiem). Jedyny, mały, plus to umiejętność znalezienia się na wolnym polu gdzie podanie do Niego pozwalało uciec przed pressingiem Jets.

Baqu Baqu - aaaa... ok, to fakt, po karnym juz nic nie wpadło. Okazja jeszcze będzie a najważniejsze to nie stracić. :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1349
majekx 923,5K

majekx

Znawca A-League
Na jutro, zaczynamy od 7 rano:

Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Brisbane Roar
Brisbane Roar

I idę zgodnie z planem:
1 -@1,63 (2:0)

Myślę, że Victory u siebie nie da sobie odebrać kompletu punktów. Kolejny ważny mecz do potwierdzenia w jakiej formie są oba zespoły.

Adelaide United
Adelaide United -
Western United
Western United

Kurs na 1HA-1 - @2,65 - odpuszczam
Kurs na wygraną Adelaidy - @1,74 (2:1)
I właąnie wygraną gospodarzy biorę na kupon, tutaj stawka Januszowa bo ryzyko jest większe niż w przypadku Victory, a kursy nie powalają.

Ogólnie dla tych 2 spotkań buki dobrze są przygotowane i nie ma co szaleć ze stawkami, ponieważ kursy są zdecydowanie przeciwko graczom.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +954
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Na jutro, zaczynamy od 7 rano:

Melbourne Victory
Melbourne Victory -
Brisbane Roar
Brisbane Roar

I idę zgodnie z planem:
1 -@1,63

Myślę, że Victory u siebie nie da sobie odebrać kompletu punktów. Kolejny ważny mecz do potwierdzenia w jakiej formie są oba zespoły.

Adelaide United
Adelaide United -
Western United
Western United

Kurs na wygraną Adelaidy - @1,74
I właąnie wygraną gospodarzy biorę na kupon, tutaj stawka Januszowa bo ryzyko jest większe niż w przypadku Victory, a kursy nie powalają.

Ogólnie dla tych 2 spotkań buki dobrze są przygotowane i nie ma co szaleć ze stawkami, ponieważ kursy są zdecydowanie przeciwko graczom.
Dlatego warto moim zdaniem zaczaić się live... W meczu Victory może to goście z Brisbane strzela pierwszą bramkę? I już @ robią się ciekawsze 😉
Co do Reds to masz rację ale i tu może coś się faworytów przytrafić słowem... Kolejny live i próba łapania adekwatnych do ryzyka @.
Co do stawkowania, to nie wyszedłbym poza schemat drobne/miedziak, czyli od dawna w Australii bez szaleństw w tym zakresie... GL!

Otrzymane punkty reputacji: +2238
Lukasz1988!! 1M

Lukasz1988!!

Użytkownik
Melbourne Victory Vs Brisbane Roar

Melbourne win @1,53
Melbourne i over 1,5 @1,85
Melbourne I over 2,5 @2,20
Over 2,5 @1,61
Over 3,5 @2,50

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +416
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
Victory gra jakby byli na recznym hamulcu, Roar na luzie i nieźle wyglądają. Za miedziaka x2 po @ 2,40 rzucone na stół. GL!
Edit
W skrócie
Roar grało, Victory strzelało... Niezły mecz, Roar zabrakło szczęścia,...

Ostatnia edycja:
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Live Melbourne,
Victory gra jakby byli na recznym hamulcu, Roar na luzie i nieźle wyglądają. Za miedziaka x2 po @ 2,40 rzucone na stół. GL!
co tam ich Reno Piscopo skrecil to głowa mala 🤯 jeden sie prawie wywalil, drugiemu dziure poslal i mamy 1:0 Nishan Velupillay.

Roar teraz jaka seta ! Duncan broni, dobitka zablokowana.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1228
piotrex007 116,8K

piotrex007

Użytkownik
Rozkręcało się, rozkręcało, narazie jedna bramka... Ach, co mi tam, spróbuję pójść w przerwie w over 🤔😉

Over 2,5
Kurs: 1,86 w 888starz

Ostatnia edycja:
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Rozkręcało się, rozkręcało, narazie jedna bramka... Ach, co mi tam, spróbuję pójść w przerwie w over 🤔😉

Over 2,5
Kurs: 1,86 w 888starz
76' Jason Geria z glowki i mamy 2:0, Roar dno... musza sie otworzyc, moze wpadnie kontra Melbourne ? gospodarze maja mocna defensywę bedzie ciezko o kolejna bramkę

Musze przyznać ze Victory ma solidna ławkę - wszedł Arzani i Santos, a ten młodzik Jing Reec wygląda na prawdę bardzo dobrze - wysoki, szybki i bardzo dobrze presuje, Roar nie potrafia rozgrywac pilki i gubia sie juz na 30 metrze.

Adelaide United
Adelaide United -
Western United
Western United

Kurs na wygraną Adelaidy - @1,74

nie mam pojecia jak to uhryzc, kursy na gospodarzy solidnie polecialy (nie dziwi mnie to) i sa nie do gry - wiec moze under 3.5 ? ale znowu cos czuje ze tu bedzie goelada i Western wreszcie sie wstrzeli i moze skonczc sie 3:1, natomiast bts za marne 1.4 ? nie ma szans. czekam na live.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1869
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Up
I po meczu, mocno się zdziwiłem, że Roar nie strzeliło gola, ale tak jakby ich sparaliżowała świadomość możliwego sukcesu. Tym bardziej, że od początku mieli ofensywny skład... Fakt, zmiany na plus u gospo, ale powtarzam brak bts mocno mnie zdziwił...

Otrzymane punkty reputacji: +2239
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
U mnie Ibusuki na kuponie, wraca do siebie do Adelaide, początek sezonu niemrawy może się rozkręci po @2.85 w Betclic

Otrzymane punkty reputacji: +813
piotrex007 116,8K

piotrex007

Użytkownik
Nie wyszło w pierwszym meczu, spróbuję jeszcze w drugim. Tu między nimi ostatnimi czasy było barankowo, może to powtórzą?

Over 3,5
Kurs: 2,07 w 888starz

Tyle okazji zmarnowanych 😬🙈

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom